Gość: PROKOCIM IP: *.client.attbi.com 07.06.02, 17:51 na forum Krakow. "Nie przejmuj sie Mikolaj7" Temat jest ok ale tresc watku jest bardzo wulgarna i obelzywa dla wielu ludzi. Prosze usunac ten watek. Link Zgłoś Obserwuj wątek
mikolaj7 Re: Watek do usuniecia 07.06.02, 21:06 Gość portalu: PROKOCIM napisał(a): > na forum Krakow. > "Nie przejmuj sie Mikolaj7" > Temat jest ok ale tresc watku jest bardzo wulgarna i obelzywa dla wielu ludzi. > Prosze usunac ten watek. obawiam sie, ze popieram, nie czytalem jeszcze watku, ale juz dostalem maila o nim. Link Zgłoś
mikolaj7 Re: Watek do usuniecia (nawet dwa) 07.06.02, 22:11 Gość portalu: PROKOCIM napisał(a): > na forum Krakow. > "Nie przejmuj sie Mikolaj7" > Temat jest ok ale tresc watku jest bardzo wulgarna i obelzywa dla wielu ludzi. > Prosze usunac ten watek. racja, widzialem. przy okazji wywalcie watek 'Mikolaj7 to cipa!!!', admin krakowski ma chyba wolne... a watek sie rozrasta, niestety. jakby oba topiki poszly w zapomnienie z Wasza pomoca, byloby fajnie :-) Link Zgłoś
Gość: PROKOCIM Re: Watek do usuniecia (nawet dwa) IP: *.client.attbi.com 07.06.02, 22:29 eela napisał(a): > Kochają Cię, Mikołaj :-) eela Ty mi tu sprawy nie rozwalaj. Trzy tysiace ludzi zginelo jakis czas temu a w tym watku jakis imbecyl zarty sobie robi. Link Zgłoś
mikolaj7 Re: Watek do usuniecia (nawet dwa) 07.06.02, 22:32 Gość portalu: PROKOCIM napisał(a): > eela napisał(a): > > > Kochają Cię, Mikołaj :-) > > eela > Ty mi tu sprawy nie rozwalaj. Trzy tysiace ludzi zginelo jakis czas temu a w ty > m > watku jakis imbecyl zarty sobie robi. hym, nie wiedzialem, ze patrzysz z tej strony... Link Zgłoś
Gość: PROKOCIM Re: Watek do usuniecia (nawet dwa) IP: *.client.attbi.com 07.06.02, 22:36 mikolaj7 napisał(a): > Gość portalu: PROKOCIM napisał(a): > > > eela napisał(a): > > > > > Kochają Cię, Mikołaj :-) > > > > eela > > Ty mi tu sprawy nie rozwalaj. Trzy tysiace ludzi zginelo jakis czas temu a > w ty > > m > > watku jakis imbecyl zarty sobie robi. > > hym, nie wiedzialem, ze patrzysz z tej strony... bo stracilem tam przyjaciela, to boli Link Zgłoś
mikolaj7 Re: Watek do usuniecia (nawet dwa) 07.06.02, 22:55 Gość portalu: PROKOCIM napisał(a): > mikolaj7 napisał(a): > > > Gość portalu: PROKOCIM napisał(a): > > > > > eela napisał(a): > > > > > > > Kochają Cię, Mikołaj :-) > > > > > > eela > > > Ty mi tu sprawy nie rozwalaj. Trzy tysiace ludzi zginelo jakis czas t > emu a > > w ty > > > m > > > watku jakis imbecyl zarty sobie robi. > > > > hym, nie wiedzialem, ze patrzysz z tej strony... > > bo stracilem tam przyjaciela, to boli wiem, mowiles, ale w watku nie ma nic o wtc... albo ja zle czytalem. tylko rzucilem okiem na pierwszy post, koncowki nie czytalem, ale jak jest cos o wtc... hoho, moze powinienem cos jeszcze tam dopisac? Link Zgłoś
Gość: PROKOCIM Re: Watek do usuniecia (nawet dwa) IP: *.client.attbi.com 07.06.02, 23:22 mikolaj7 napisał(a): > Gość portalu: PROKOCIM napisał(a): > > > mikolaj7 napisał(a): > > > > > Gość portalu: PROKOCIM napisał(a): > > > > > > > eela napisał(a): > > > > > > > > > Kochają Cię, Mikołaj :-) > > > > > > > > eela > > > > Ty mi tu sprawy nie rozwalaj. Trzy tysiace ludzi zginelo jakis c > zas t > > emu a > > > w ty > > > > m > > > > watku jakis imbecyl zarty sobie robi. > > > > > > hym, nie wiedzialem, ze patrzysz z tej strony... > > > > bo stracilem tam przyjaciela, to boli > > wiem, mowiles, ale w watku nie ma nic o wtc... albo ja zle > czytalem. tylko rzucilem okiem na pierwszy post, koncowki > nie czytalem, ale jak jest cos o wtc... hoho, moze > powinienem cos jeszcze tam dopisac? ale jest o ben laden rozwalajacym szklane budynki. to mowi samo za siebie. podla ironia, raczej debilizm Link Zgłoś
mikolaj7 Re: Watek do usuniecia (nawet dwa) 07.06.02, 23:37 Gość portalu: PROKOCIM napisał(a): > mikolaj7 napisał(a): > > > Gość portalu: PROKOCIM napisał(a): > > > > > mikolaj7 napisał(a): > > > > > > > Gość portalu: PROKOCIM napisał(a): > > > > > > > > > eela napisał(a): > > > > > > > > > > > Kochają Cię, Mikołaj :-) > > > > > > > > > > eela > > > > > Ty mi tu sprawy nie rozwalaj. Trzy tysiace ludzi zginelo ja > kis c > > zas t > > > emu a > > > > w ty > > > > > m > > > > > watku jakis imbecyl zarty sobie robi. > > > > > > > > hym, nie wiedzialem, ze patrzysz z tej strony... > > > > > > bo stracilem tam przyjaciela, to boli > > > > wiem, mowiles, ale w watku nie ma nic o wtc... albo ja zle > > czytalem. tylko rzucilem okiem na pierwszy post, koncowki > > nie czytalem, ale jak jest cos o wtc... hoho, moze > > powinienem cos jeszcze tam dopisac? > > ale jest o ben laden rozwalajacym szklane budynki. to mowi samo za siebie. > podla ironia, raczej debilizm ano racja, dobrze, ze nie widzialem wczesniej, tez bym sie wkurzyl... Link Zgłoś
eela Re: Watek do usuniecia (nawet dwa) 07.06.02, 23:22 Nie pokrzykuj, nie czytałam wątku. Współczuję Ci straty przyjaciela. Pisałam tylko do Mikołaja Link Zgłoś
Gość: PROKOCIM Re: Watek do usuniecia (nawet dwa) IP: *.client.attbi.com 07.06.02, 23:34 eela napisał(a): > Nie pokrzykuj, nie czytałam wątku. Współczuję Ci straty przyjaciela. Pisałam > tylko do Mikołaja Wiem, nie mialem zlych mysli o Tobie. Chodzi mi tylko o usuniecie tego watku, jest podly. Link Zgłoś
mikolaj7 Re: Watek do usuniecia (nawet dwa) 07.06.02, 23:39 a potem zyli dlugo i szczesliwie :-) Link Zgłoś
eela Re: Watek do usuniecia (nawet dwa) 07.06.02, 23:54 Piękne są bajki :-), jeszcze piękniej gdy się przekształcają w rzeczywistość Link Zgłoś
Gość: PROKOCIM Re: Watek do usuniecia (nawet dwa) IP: *.client.attbi.com 08.06.02, 00:01 eela napisał(a): > Piękne są bajki :-), jeszcze piękniej gdy się przekształcają w rzeczywistość to se zyjcie ale po wywaleniu tego watku Link Zgłoś
mikolaj7 Re: Watek do usuniecia (nawet dwa) 08.06.02, 00:15 Gość portalu: PROKOCIM napisał(a): > eela napisał(a): > > > Piękne są bajki :-), jeszcze piękniej gdy się przekształcają w rzeczywisto > ść > > to se zyjcie ale po wywaleniu tego watku hiehie, przeciez Twoja narzeczona tego nie czyta :-))) a my juz zyjemy tutaj dlugo, pisalem o Tobie ;-) Link Zgłoś
Gość: PROKOCIM Re: Watek do usuniecia IP: *.client.attbi.com 08.06.02, 17:22 Gość portalu: PROKOCIM napisał(a): > na forum Krakow. > "Nie przejmuj sie Mikolaj7" > Temat jest ok ale tresc watku jest bardzo wulgarna i obelzywa dla wielu ludzi. > Prosze usunac ten watek. Link Zgłoś
Gość: PROKOCIM Re: Watek do usuniecia IP: *.client.attbi.com 09.06.02, 04:48 Gość portalu: PROKOCIM napisał(a): > na forum Krakow. > "Nie przejmuj sie Mikolaj7" > Temat jest ok ale tresc watku jest bardzo wulgarna i obelzywa dla wielu ludzi. > Prosze usunac ten watek. Czy wszyscy admini maja wolne???????????????? Link Zgłoś
mikolaj7 Re: Watek do usuniecia 10.06.02, 01:47 Gość portalu: PROKOCIM napisał(a): > Gość portalu: PROKOCIM napisał(a): > > > na forum Krakow. > > "Nie przejmuj sie Mikolaj7" > > Temat jest ok ale tresc watku jest bardzo wulgarna i obelzywa dla wielu lu > dzi. > > Prosze usunac ten watek. > > Czy wszyscy admini maja wolne???????????????? mogloby sie to zmienic... kiedys... a watek juz poszedl na osla lawke? Link Zgłoś