mikolaj7 03.07.02, 14:38 nowe waidomosci mam na poczatku, na koncu i w srodku listy w kilku grupach - po drugim logowaniu to samo. brawo ! Link Zgłoś Obserwuj wątek
postmaster Re: balagan w poczcie 03.07.02, 15:06 mikolaj7 napisał(a): > nowe waidomosci mam na poczatku, na koncu i w srodku > listy w kilku grupach - po drugim logowaniu to samo. > > brawo ! Aktualnie zmieniono sortowanie maili w skrzynkach pocztowych. Domyslnie maile sa sortowane wzgledem daty, niezalaznie od tego czy zostaly przeczytane czy nie. Pzdr Link Zgłoś
mikolaj7 Re: balagan w poczcie 03.07.02, 15:33 postmaster napisał(a): > mikolaj7 napisał(a): > > > nowe waidomosci mam na poczatku, na koncu i w srodku > > listy w kilku grupach - po drugim logowaniu to samo. > > > > brawo ! > > > Aktualnie zmieniono sortowanie maili w skrzynkach pocztowych. Domyslnie maile s > a > sortowane wzgledem daty, niezalaznie od tego czy zostaly przeczytane czy nie. > > Pzdr maile, ktorechcialem dziisja odebrac byly z 1,2 i 3 lipca. pozostale sa z czerwca - to chyba nie jest normalne ? wycialem polowe wiadomosci, zeby sie jakos miescily na jednej stronie listy, zebym mogl nowe jakos odczytac. ale to nie jest najlepsze rozwiazanie. Link Zgłoś