Dodaj do ulubionych

Wiadomości dnia - problem

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.05.05, 09:27
W _żaden_ sposób nie mogę otworzyć pierwszych 6ciu wiadomości. I nawet nie chodzi o to, że reklama
je w widoczny sposób zasłania, tylko nie pojawiają się jako linki. Grrr.
Obserwuj wątek
    • tebe Re: Wiadomości dnia - problem 24.05.05, 11:12
      To odśwież stronę.
      W Operze występuje taki efekt, że reklama, która może się rozwinąć zasłania te
      linki nawet gdy nie jest rozwinięta. Niestety twórcy reklam nie zawsze wiedzą,
      że istnieją inne przeglądarki niż misiek.
      pzdr
      • Gość: calkiem_nowy Re: Wiadomości dnia - problem IP: *.jgora.dialog.net.pl 24.05.05, 12:24
        Miałem podobny efekt na stronach forum używając firefoksa. W pewnym momencie
        myślałem już że przedobrzyłem z adblockiem.
      • Gość: Majuzer Re: Wiadomości dnia - problem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.05.05, 18:44
        > To odśwież stronę.

No, jak odświeżyłam po 9 godzinach to zadziałało, ale chyba głównie dlatego, że przestała w tym
        czasie straszyć rozwijana reklama TVP.

> W Operze występuje taki efekt, że reklama, która może się rozwinąć zasłania te
        > linki nawet gdy nie jest rozwinięta. Niestety twórcy reklam nie zawsze wiedzą,
        > że istnieją inne przeglądarki niż misiek.

No dobrze, ale kto to powinien egzekwować? Skoro ja, dla przykładu, nawet nie wiem, kto jest tym
        pełnym wyobraźni oraz zawodowego know-how tfurcą reklamy. Czy FoF jest pomocne tylko w
        sporządzeniu listy alternatywnych wobec IE przegladarek?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka