grover 17.07.02, 09:46 Przecież to można zwariować, odświeża się wątek i BAM trzeba się kolejny raz logować, wyjdzie się na jakieś podforum i BAM trzeba się logować, to jest strasznie męczące, zróbcie coś z tym!!! Link Zgłoś Obserwuj wątek
kropka. Re: Co z tym LOGOWANIEM?? 17.07.02, 11:57 Autor automatycznego wylogowywania zerżnął pomysł z naszych prawodawców. Oni dostosowują prawo do złodziei i krętaczy utrudniając życie uczciwym, a logowanie dostosowano do garstki zapominalskich utrudniając żywot znacznej większości użytkowników z jako-taką pamięcią. To się nazywa - system polski. pozdrawiam A teraz nowa zabawa: wysłałam ten post, napisało, ze wylogowało, zalogowałam się, znalazłam się na STARYM FORUM, zalogowałam sie na tym starym, napisałam post jeszcze raz, wysłałam i.... otworzyło mi post wcześniej napisany. Więc dopisuję i wysyłam ponownie. Ciekawe, co i gdzie wpadnie. pozdrawiam czarodziejów :[[[ Link Zgłoś
maas Re: Co z tym LOGOWANIEM?? 17.07.02, 12:28 Automatyczne wylogowywanie istnialo rowniez na starym forum. Obecne problemy z czestym wylogowywaniem sa spowodowane problamami z dzialaniem portalu - bardzo przepraszamy. Link Zgłoś
kathy38 Re: Co z tym LOGOWANIEM?? 17.07.02, 13:41 maas napisała: > Automatyczne wylogowywanie istnialo rowniez na starym forum. W to to nie uwierzę -logowałam się zaraz po przyjsciu do pracy, wylogowywałam jak wychodziłam. I wcale ciągle nie przebywałam na forum. NAwet chodziłam po internecie a komendą wstecz wracałam na forum i dalej byłam zalogowana. > Obecne problemy z > czestym wylogowywaniem sa spowodowane problamami z dzialaniem portalu - bardzo > przepraszamy. Tak przypuszczałam, ale miło było to usłyszeć od przedstawiciela portalu. Link Zgłoś