Dodaj do ulubionych

Co z tym LOGOWANIEM??

17.07.02, 09:46
Przecież to można zwariować, odświeża się wątek i BAM trzeba się kolejny raz
logować, wyjdzie się na jakieś podforum i BAM trzeba się logować, to jest
strasznie męczące, zróbcie coś z tym!!!
Obserwuj wątek
    • kropka. Re: Co z tym LOGOWANIEM?? 17.07.02, 11:57
      Autor automatycznego wylogowywania zerżnął pomysł z naszych prawodawców. Oni
      dostosowują prawo do złodziei i krętaczy utrudniając życie uczciwym,
      a logowanie dostosowano do garstki zapominalskich utrudniając żywot znacznej
      większości użytkowników z jako-taką pamięcią.
      To się nazywa - system polski.
      pozdrawiam

A teraz nowa zabawa: wysłałam ten post, napisało, ze wylogowało, zalogowałam
      się, znalazłam się na STARYM FORUM, zalogowałam sie na tym starym, napisałam
      post jeszcze raz, wysłałam i.... otworzyło mi post wcześniej napisany. Więc
      dopisuję i wysyłam ponownie. Ciekawe, co i gdzie wpadnie.
      pozdrawiam czarodziejów :[[[
      • maas Re: Co z tym LOGOWANIEM?? 17.07.02, 12:28
        Automatyczne wylogowywanie istnialo rowniez na starym forum. Obecne problemy z
        czestym wylogowywaniem sa spowodowane problamami z dzialaniem portalu - bardzo
        przepraszamy.
        • kathy38 Re: Co z tym LOGOWANIEM?? 17.07.02, 13:41
          maas napisała:

> Automatyczne wylogowywanie istnialo rowniez na starym forum.

W to to nie uwierzę -logowałam się zaraz po przyjsciu do pracy, wylogowywałam
          jak wychodziłam. I wcale ciągle nie przebywałam na forum. NAwet chodziłam po
          internecie a komendą wstecz wracałam na forum i dalej byłam zalogowana.

> Obecne problemy z
          > czestym wylogowywaniem sa spowodowane problamami z dzialaniem portalu -
          bardzo
          > przepraszamy.

Tak przypuszczałam, ale miło było to usłyszeć od przedstawiciela portalu.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka