ta_mar_ta 19.07.02, 22:09 Wchodzę do swojego forum, polecam wyszukać swoje wątki, otrzymuję odpowiedź,ze nie jestem gościem. Zgadza się, jestem kobietą ;), ale gdzie moje wątki ?? Link Zgłoś Obserwuj wątek
eela Re: własne wątki 19.07.02, 22:15 W tej chwili zrobiłam to samo, ale wszystkie wątki się pokazały. Obawiam sie, ze Twój problem tkwi w Twoim loginie. Masz niedozwolone znaczki (dolne_). Wyszukiwarka tego bardzo nie lubi. Widocznie do tej pory nie poprawili błędu. Nie lubi równiez minusa i małpy, oraz pewnie innych znaczków z góry klawiszy Link Zgłoś
ta_mar_ta Re: własne wątki 19.07.02, 22:34 Jak to "niedozwolone" znaczki ??? Przecież nie wpisuję ich sobie ręcznie ;) Login uzyskałam w postępowaniu jawnym i został przez pocztę zaakceptowany. Poza tym b. lubię swoję kreseczki :)) Link Zgłoś
eela Re: własne wątki 19.07.02, 22:37 Nooo, mam nadzieje, ze legalnie go uzyskałaś :-). Poczta oczywiście akceptuje, jak najbardziej, ale wyszukiwarka nie chce. Jest taka fikusna od samego poczatku :-))). Tebe kiedys obiecywał, ze naprawią, ale jak widac na obietnicach sie skonczyło Link Zgłoś
mikolaj7 Re: własne wątki 19.07.02, 22:46 zamiast podkreslenia pisz spacje w wyszukiwarce. a TeBe gdzie? kiedy mu sie konczy ten urlop? Link Zgłoś
eela Re: własne wątki 19.07.02, 22:51 Mówili, ze na urlopie. Pewnie do konca miesiąca, bo cos mówił, ze tyle bedziesz czekać ;-). Niecierpliwisz się? :-). Uwazaj, bo nowe_bardzo_dobre_forum usłyszy. Link Zgłoś
mikolaj7 Re: własne wątki 19.07.02, 22:56 eela napisała: > Mówili, ze na urlopie. Pewnie do konca miesiąca, bo cos mówił, ze tyle bedziesz > > czekać ;-). to dobrze sie sklada, gipsy odchodza, przychodzi Tebe ;-) > Niecierpliwisz się? :-). no troche ! a ludzie na krakforum dochodza dow niosku, ze mnie gazetka wodzi za nos... a potem dostanie polonie i oszaleje ;-))) Uwazaj, bo nowe_bardzo_dobre_forum usłyszy > . ono ucieklo. nie potrafilo sie przypodobac komu trzeba ;-) Link Zgłoś
eela Re: własne wątki 19.07.02, 22:58 mikolaj7 napisał: > > Niecierpliwisz się? :-). > > no troche ! a ludzie na krakforum dochodza dow niosku, ze > mnie gazetka wodzi za nos... a potem dostanie polonie i > oszaleje ;-))) Mysle, ze nie bedzie tak źle... > > Uwazaj, bo nowe_bardzo_dobre_forum usłyszy > > . > > ono ucieklo. nie potrafilo sie przypodobac komu trzeba ;-) to jest nadzieja, ze wróci men :-) Link Zgłoś
eela Re: własne wątki 19.07.02, 22:52 mikolaj7 napisał: > zamiast podkreslenia pisz spacje w wyszukiwarce. > Tak, to działa. A skąd wiedziałeś? Link Zgłoś
mikolaj7 Re: własne wątki 19.07.02, 22:57 eela napisała: > mikolaj7 napisał: > > > zamiast podkreslenia pisz spacje w wyszukiwarce. > > > > Tak, to działa. A skąd wiedziałeś? wstydze sie powiedziec.... od separatystow limanowskich (ale sza, bo to wstyd, ze mnie uswiadomili ;-) Link Zgłoś
eela Re: własne wątki 19.07.02, 23:06 O rety, a Tebe cos tam kombinował z and, które nie zawsze działa. Widzisz, nawet od wroga mozna sie nauczyc ;-) Link Zgłoś
ta_mar_ta Re: własne wątki 20.07.02, 00:55 Mikołaj ! Ja nie chcę szukac w wyszukiwarce, tylko wykorzystując opcje w swoim forum przy podanej liczbie swoich wątków " wyszukaj wszystkie". W końcu jak jest opcja to niech działa! Link Zgłoś
mikolaj7 Re: własne wątki 20.07.02, 01:03 Ta_ ! no to ja nie wiem :-) nie mam zadnego konta, ktore bym uzywali ktore, by mialo podkreslenie w nazwie :-) Mikolaj Link Zgłoś
eela Re: własne wątki 20.07.02, 12:02 Ta opcja jest na pewno żywcem wzięta z wyszukiwarki, a ponieważ tu nie ma możliwości ręcznego wpisywania loginu, to nie działa. Powinni to wreszcie poprawić! Link Zgłoś
ta_mar_ta upoważnienie 21.07.02, 10:36 Niniejszym upoważniam Eelę i Mikołaja do reprezentowania moich ( i nie tylko ) interesów w sprawie usprawnienia wyszukiwarki forumowej tak ,by nie represjonowała "podkreślonych". Wielkokrotnie podkreślona Ta_ Link Zgłoś
ta_mar_ta Juz wiem !!! 21.07.02, 10:42 Nad info,ze nie jestem gościem JEST okienko do wpisania. Wpisuję login bez podkreśleń ( zamiast nich- spacje) i CHODZI ! Dzięki za radę, była b. pomocna. Teraz braki wyszukiwarki mam w nosie, ale swoją drogą mogliby poprawić :))) Ta_ Link Zgłoś