power80 19.03.06, 21:59 Witam! Myslę o kupnie telefonu SPV m3000. Czy użytkownicy tych telefonów mogliby sie wypowiedzieć na ich temat i podzielić się swoja opinia?? pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
blq Re: Opinie o SPV M3000 20.03.06, 10:28 a co tu pisać? dobry smartfon, tylko troche drogi. Nie za duży i porządna bateria (co jest naprawde ważne w tego typu zabawkach - większość wytrzymuje ledwo dzien-dwa, a ten 3-4). Wrażeń użytkowników raczej na tym forum nie uświadczysz. Sam znam ledwo jednego posiadacza, a moje komórkowe kontakty są przeogromne ;) Odpowiedz Link Zgłoś
power80 Re: Opinie o SPV M3000 20.03.06, 11:33 Dzieki za info :) Interesuje mnie dostęp do intenretu poprzez co jest najlepiej się łączyć mieszkam w Warszawie w kilku miejscach można by skorzystać z hotspotów i połączyć się przez Wirelessa tylko w jakiej odległości on działa? Odpowiedz Link Zgłoś
blq Re: Opinie o SPV M3000 20.03.06, 11:44 nie mam pojęcia :D ale spytaj ich: oni sie znają bo mają takie sprzęty: simpad.pdaclub.pl/forum/viewforum.php?f=39 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rad Re: Opinie o SPV M3000 IP: *.adsl.inetia.pl 22.03.06, 22:35 witam. Korzystam z tego telefonu - zasięg Hot Spot zalezy od tłumienia sygnału. mam w domu wifi - telefon działa bardzo dobrze - trzyma zasięg identycznie jak laptop. Bateria telefonu wytrzymuje max 40 h. Odpowiedz Link Zgłoś