men_ 02.09.02, 18:49 bardzo nerwowo reagują na wątki i posty men_a - i czasami zdarzy sie im wyciąc moje zapytanie o pogodę, O ! :) Link Zgłoś Obserwuj wątek
eela Re: Eelżuniu i M7: wybaczcie Mass i tebe, Oni pop 02.09.02, 19:08 men_ napisał: > bardzo nerwowo reagują na wątki i posty men_a - i czasami zdarzy sie im > wyciąc moje zapytanie o pogodę, O ! > :) Eee, nie wierze, zeby Ciebie dyskryminowali. Jak ja trawię Twoje posty, to i innym nie szkodzą! :-). Gdzie przepadłes na tyle dni? Link Zgłoś
mikolaj7 Re: Eelżuniu i M7: wybaczcie Mass i tebe, Oni pop 02.09.02, 19:18 eela napisała: > men_ napisał: > > > bardzo nerwowo reagują na wątki i posty men_a - i czasami zdarzy sie im > > wyciąc moje zapytanie o pogodę, O ! > > :) > > Eee, nie wierze, zeby Ciebie dyskryminowali. Jak ja trawię Twoje posty, to i > innym nie szkodzą! :-). Gdzie przepadłes na tyle dni? wycinali mu migdalki :-)) /przepraszam, nie moge sie powstrzymac :-))/ Link Zgłoś
eela Re: Eelżuniu i M7: wybaczcie Mass i tebe, Oni pop 02.09.02, 19:21 A ile mu tych migdałków wycięli? ;-DDD A kto był głównym operatorem? :-DDD Link Zgłoś
men_ Re: Eelżuniu i M7: wybaczcie Mass i tebe, Oni pop 02.09.02, 19:24 180 cm wzrostu, ładne, duże oczęta .., dalej mówić w temacie tej operatorki ??:) eela napisała: > A ile mu tych migdałków wycięli? ;-DDD > A kto był głównym operatorem? :-DDD Link Zgłoś
eela Re: Eelżuniu i M7: wybaczcie Mass i tebe, Oni pop 02.09.02, 19:26 No, prosze bardzo, mów :-) Link Zgłoś
men_ Re: Eelżuniu i M7: wybaczcie Mass i tebe, Oni pop 02.09.02, 19:27 śliczne, długie, baaaaaaaaaaardzo długie włoski .., dalej ?:) Link Zgłoś
men_ Re:Niestety Eelżuniu :( 02.09.02, 19:22 będę tak znikał coraz częściej - biznes tylko :) p.s.: kto utemperuje tych młodych cenzorków ?:( eela napisała: > men_ napisał: > > > bardzo nerwowo reagują na wątki i posty men_a - i czasami zdarzy sie im > > wyciąc moje zapytanie o pogodę, O ! > > :) > > Eee, nie wierze, zeby Ciebie dyskryminowali. Jak ja trawię Twoje posty, to i > innym nie szkodzą! :-). Gdzie przepadłes na tyle dni? Link Zgłoś
mikolaj7 Re:Niestety Eelżuniu :( 02.09.02, 19:31 men_ napisał: > > p.s.: kto utemperuje tych młodych cenzorków ?:( kogo, kogo? :-)) Link Zgłoś
eela Re:Niestety Eelżuniu :( 02.09.02, 19:34 Men, chcesz powiedziesz, ze bedziesz rzadko tu bywał? Nie rób nam tego! :-) Link Zgłoś
mikolaj7 Re:Niestety Eelżuniu :( 02.09.02, 19:43 eela napisała: > Men, chcesz powiedziesz, ze bedziesz rzadko tu bywał? Nie rób nam tego! :-) no... kto tu tych (tfu, tfu) cenzorow upilnuje? Link Zgłoś
eela Re:Niestety Eelżuniu :( 02.09.02, 19:45 mikolaj7 napisał: > eela napisała: > > > Men, chcesz powiedziesz, ze bedziesz rzadko tu bywał? Nie rób nam tego! :- > ) > > no... kto tu tych (tfu, tfu) cenzorow upilnuje? Własnie, właśnie, Jurek tez rzadko bywa Link Zgłoś
Gość: Jureek Re:Niestety Eelżuniu :( IP: 62.8.156.* 03.09.02, 19:38 eela napisała: > Własnie, właśnie, Jurek tez rzadko bywa A kuku :-) J. Link Zgłoś
men_ Re:Niestety Eelżuniu :(:) 02.09.02, 19:46 a poza tym mam taką Milutka Małą Osóbkę, Której chcę poświęcać więcej mało- wolnego czasu :) eela napisała: > Men, chcesz powiedziesz, ze bedziesz rzadko tu bywał? Nie rób nam tego! :-) Link Zgłoś
eela Re:Niestety Eelżuniu :(:) 02.09.02, 19:49 A tak, słyszałam, a raczej czytałam na FT. Pod jej wpływem wyraźnie wyłagodniałeś :-)). Ale zaglądaj tu czasami, chocby dla kontroli sytuacji. pozdrawiam Link Zgłoś
eela Re: No widzisz Eelżuniu ..:)) 02.09.02, 19:58 Takie ogłupienie jest bardzo miłe i w dodatku dobrze na Ciebie działa :-) Link Zgłoś
men_ Re: No widzisz Eelżuniu ..:)) 02.09.02, 19:59 hmmmmmmmmmmmm, też tak uważam - ale tępi równiez inne moje poglądy :) Link Zgłoś
men_ Re: "Baby, ach te Baby..":) 02.09.02, 20:15 no i ?:) eela napisała: > I bardzo słusznie! :-)) Link Zgłoś
eela Re: 'Baby, ach te Baby..':) 02.09.02, 20:27 men_ napisał: > no i ?:) No i bardzo słusznie!!!! Sam byś zginął na tym świecie! Link Zgłoś
mikolaj7 Re:Niestety Eelżuniu :(:) 02.09.02, 20:20 eela napisała: > A tak, słyszałam, a raczej czytałam na FT. a ja nie slyszalem i nie znalazlem, czyzby Menowi urodzil sie potomek (potom.. czyni?) :-)) Link Zgłoś
mikolaj7 Re:Niestety Eelżuniu :(:) 02.09.02, 20:35 eela napisała: > Zapytaj mena :-) pytam Mena, Eela nie chce sie widza dzielic.... Link Zgłoś
men_ Re:Ale ten Mikołaj bardzo 03.09.02, 19:17 domyslny, co Eelżuniu ?:) eela napisała: > Zapytaj mena :-) Link Zgłoś
eela Re:A wydawało się, że on taki 04.09.02, 08:50 Oczytany był nie w tym miejscu, co trzeba ;-) ps. bedziesz na czacie? Link Zgłoś
mikolaj7 Re:A wydawało się, że on taki 04.09.02, 10:22 eela napisała: > Oczytany był nie w tym miejscu, co trzeba ;-) no, no! po prostu nie znalazlem, tam gdzie szukalem ! Link Zgłoś
men_ Re:Eela: nie wiem, 04.09.02, 14:28 spróbuję, ale nie obiecuję. eela napisała: > Oczytany był nie w tym miejscu, co trzeba ;-) > > ps. bedziesz na czacie? Link Zgłoś
men_ Re: Eelżuniu i M7: hej !!!! 02.09.02, 20:16 do następnego razu :)))))))))))))))))))))) men_ napisał: > bardzo nerwowo reagują na wątki i posty men_a - i czasami zdarzy sie im > wyciąc moje zapytanie o pogodę, O ! > :) Link Zgłoś
mikolaj7 Eela, 03.09.02, 14:21 bo je sie poczte otworzyc :-)) boje sie zobaczyc.. :-) co robic? na krakforum tez boje sie wejsc, bo wetknalem kij w mrowisko (watek) i nie wiem co robic :-)) ratunkuu!!!!!!! Link Zgłoś
eela Re: Eela, 03.09.02, 14:32 Poczte prześlij do mnie jako załącznik Wsadzanie kija w mrowisko jest szkodliwe - powinienes wiedziec z lekcji biologii i ochrony srodowiska :-) Link Zgłoś
mikolaj7 Re: Eela, 04.09.02, 11:20 eela napisała: > Poczte prześlij do mnie jako załącznik poszla.. > Wsadzanie kija w mrowisko jest szkodliwe - powinienes wiedziec z lekcji > biologii i ochrony srodowiska jak sie okazalo ktos skorzystal z wiekszego kija na krakforum... Link Zgłoś
eela Re: Eela, 04.09.02, 12:10 mikolaj7 napisał: > eela napisała: > > > Poczte prześlij do mnie jako załącznik > > poszla.. OK > > > Wsadzanie kija w mrowisko jest szkodliwe - powinienes wiedziec z lekcji > > biologii i ochrony srodowiska > > jak sie okazalo ktos skorzystal z wiekszego kija na > krakforum... nie czytałam jeszcze Link Zgłoś
mikolaj7 Re: Eela, 04.09.02, 17:04 eela napisała: > mikolaj7 napisał: > > > eela napisała: > > > > > Poczte prześlij do mnie jako załącznik > > > > poszla.. > > OK :-(((((( > > > > > > Wsadzanie kija w mrowisko jest szkodliwe - powinienes wiedziec z lekc > ji > > > biologii i ochrony srodowiska > > > > jak sie okazalo ktos skorzystal z wiekszego kija na > > krakforum... > > nie czytałam jeszcze nie ma czego.. jakies powtorki z czerwca Link Zgłoś