Gość: Ulka IP: *.polkomtel.com.pl 10.04.03, 19:50 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Ulka Re: chirurgia plastyczna IP: *.polkomtel.com.pl 10.04.03, 19:52 Kochane pomozcie gdzie najlepiej i najtaniej w Polsce zoperować sobie nosek. Nosze sie z zamiarem operacji od bardzo dlugiego czasu i tak sie zastanawiam u jakiego chirurga najlepiej-odpada Warszawka i Krakow bo tam najdrożej. Pomóżcie prosze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc portalu Re: chirurgia plastyczna IP: *.chello.pl 10.04.03, 20:41 Na takich rzeczach to lepiej nie oszczedzac, jak nie masz wystarczajaco duzo pieniedzy to lepiej na razie sobie tej operacji nie rob. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ulka Re: chirurgia plastyczna IP: *.polkomtel.com.pl 10.04.03, 20:56 Nie chce oszczędzać zwłaszcza na czyms takim w końcu chodzi o zdrowie ale jak dowiedziałam się ile to kosztuje w Warszawce (5,5tyś) a np. we Wrocławiu (3,5pln) to jednak wole poszukać gdzieś indziej niż w stolicy tylko chce poznać jakąś dobrą klinikę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ada Re: chirurgia plastyczna IP: *.cable.mindspring.com 10.04.03, 21:49 5,5 ja slyszalam o 10 tys i myslalam ze to norma , wiec jesli jest gdzies taniej to mnie to tez interesuje ale ,biorac pod uwage koszt calkowity. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ulka Re: chirurgia plastyczna IP: *.polkomtel.com.pl 10.04.03, 22:12 Wiesz 3,5 tys to za samo operacje ale do tego trzeba doliczyc jeszcze koszty pobytu w klinice i koszty dojazdu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ulka Re: chirurgia plastyczna IP: *.polkomtel.com.pl 10.04.03, 22:19 Wlasnie otrzymalam info od kolezanki a ona od lekarza. Taki zabieg wykonywany jest w narkozie. Wymagane są badania krwi- morfologia, układ krzepnięcia krwi, poz. cukru, EKG, gr.Krwi. Zalecane jest szczepienie p/wzw typu B 2x. Nos po zabiegu pozostaje przez 10 dni w gipsie. Koszt takiego zabiegu wraz z narkozą wynosi 4500-4700 zł. Zabieg ustala się z 2 miesięcznym wyprzedzeniem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Komandos57 Re: chirurgia plastyczna IP: *.sympatico.ca 10.04.03, 21:58 Zrobie ci operacje plastyczna.Saperka.Zrobie ci kwadratowa morde. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Komandos57 Re: chirurgia plastyczna IP: *.sympatico.ca 10.04.03, 21:59 Zrobie ci operacje plastyczna.Saperka.Zrobie ci kwadratowa morde. Odpowiedz Link Zgłoś