aankaa 13.10.02, 19:15 dlaczego bywalcy FT (wiem, nie muszę na nie zaglądać) są tak wulgarni ? Czy nie można stworzyć dla Nich nowego forum, na który (przez przypadek ;-) nie wpadaliby ludzie z nieco innego kręgu kulturowego ? Link Zgłoś Obserwuj wątek
cyce_aniutka Re: forum towarzyskie 13.10.02, 19:58 aankaa napisała: > dlaczego bywalcy FT (wiem, nie muszę na nie zaglądać) są tak wulgarni ? Czy > nie można stworzyć dla Nich nowego forum, na który (przez przypadek ;-) nie > wpadaliby ludzie z nieco innego kręgu kulturowego ? Przyjdz do nas na forum Polonia , nie pozalujesz:) -- aniutek Link Zgłoś
aankaa Re: forum towarzyskie 13.10.02, 20:01 cyce_aniutka napisała: > Przyjdz do nas na forum Polonia , nie pozalujesz:) > > -- > aniutek a co, jest jeszcze gorzej ? Link Zgłoś
ro-bert Re: forum towarzyskie 13.10.02, 20:08 Nie...jak ten co Cie zaprosil przestaje sie tam udzielac to wcale nie jest tak zle! Link Zgłoś
cyce_aniutka aankaa 13.10.02, 20:29 aankaa napisała: > cyce_aniutka napisała: > > > Przyjdz do nas na forum Polonia , nie pozalujesz:) > > > > -- > > aniutek > > a co, jest jeszcze gorzej ? Autor: ro-bert@NOSPAM.gazeta.pl Data: 13-10-2002 20:08 + dodaj do ulubionych wątków + odpowiedz na list + odpowiedz cytując -------------------------------------------------------------------------------- Nie...jak ten co Cie zaprosil przestaje sie tam udzielac to wcale nie jest tak zle! aankaa ale forum Bis jest o 100% lepsze,jakby nie bylo zalozycielem jest sam ro- bert.Zanim sie tam dostaniesz musisz sie rozebrac przed wejsciem a jeszcze przed tym do lekarza zbadac sie na HIV.Pozniej odbedzie sie glosowanie za i przeciw .Jak juz dostaniesz klucz do drzwi wejsciowych , uwazaj na Matke Terese ( czyt.luiza) . No powodzenia , warto sprobowac. -- aniutek Link Zgłoś
czort odp: a dlatego wlasnie! 15.10.02, 11:16 ze ono jezd jakie jezd, to juz taka tradycja FT i juz! bo to wiesz, milenka, jak sie znajdzie grupa ludzi, ktorzy lubia tak wlasnie ze soba gadac i nie przeszkadza im to, to dlaczego ni???? ty ich watkow czytac nie musisz, ani w nich sie udzielac:) zaloz swoj wlasny i moze znajdziesz kogos z kim bedzie ci sie rownie milo gadalo, jak mi ze swoimi znajomymi:))) powodzenia! Link Zgłoś