Dodaj do ulubionych

Propozycja

07.12.05, 13:20
Fajnie by bylo, gdyby na kazdym forum byla lista zalogowanych uzytkownikow,
ktorzy w tym momencie sa na forum. Co o tym sadzicie?
Inni tak maja....
Obserwuj wątek
    • orissa Re: Propozycja 07.12.05, 13:36
      Czy my musimy być tacy sami jak inni?:)
    • b.pascal Re: Propozycja 07.12.05, 13:50
      W jakim celu? Moim zdaniem forum to nie czat i nie powinno mieć znaczenia, kto
      akurat w danej chwili jest na forum. :)
    • jabbur Re: Propozycja 07.12.05, 15:07
      "Inni" mają fora zbudowane na php,
      nie takie fajne jak nasze :)
      j/a
      • kakui Tjaaaa 07.12.05, 19:32
        jasne wy zawsze bronicie(akurat slowa mi zabraklo wiec wzielam to) sie kitami
        typu "nasze forum jest inne, nie jest takie jak forum xxx, jest lepsze
        fajniejsze" przeciez to mozna obiad wydalic od tych tekstow, ja tez jestem jak
        Majenkir za tym by byla lista osob online. zawsze chce wiedziec czy ktos udaje
        ze go nie ma i nie odpisuje, nie broni sie, a skad mam to wiedziec? ale
        przeciez FORUM GAZETA PL jest fajniejsze, superowe, cool, odjechane na maxa,
        zajeeeee, zajefajne, zajedwabiste, extra, bombowe, extraordinary, jest idealem
        wsrod forow, nie ma nic lepszego, a te php to jakies g, nic nie dorowna FORUM
        GAZETA PL

kakui
        podirytowana

ps
        chodziliscie na jakis kurs wciskania kitow? na to wyglada ... :/
        FORUM GAZETA PL - lepszego forum nie znajdziesz, pamietaj!!!!!!!
        • b.pascal Re: Tjaaaa 07.12.05, 19:53
          kakui napisała:

> Majenkir za tym by byla lista osob online. zawsze chce wiedziec czy ktos udaje
          > ze go nie ma i nie odpisuje, nie broni sie, a skad mam to wiedziec?

A w jakim celu chcesz to wiedzieć?

> ale przeciez FORUM GAZETA PL jest fajniejsze, superowe, cool, odjechane na
          > maxa, zajeeeee, zajefajne, zajedwabiste, extra, bombowe, extraordinary, jest
          > idealem wsrod forow, nie ma nic lepszego, a te php to jakies g, nic nie
          > dorowna FORUM GAZETA PL

Ja bym napisałem inaczej. Nie wartościując. To forum jest inne; ma inną
          filozofię działania. Może się to podobać lub nie. I można z tego zrobić wielki
          problem albo przejść nad tym do porządku dziennego. :)
          • kakui Re: Tjaaaa 07.12.05, 19:58
            a chce wiedziec czy ktos celowo wymiguje sie od odpowiedzi czy jest na forum
            widac takiej listy nie bedzie
            w d z tym
            • b.pascal Re: Tjaaaa 07.12.05, 23:04
              Jeśli z listy obecności na forum potrafisz wywnioskować, czy ktoś celowo unika
              odpowiedzi, to ja Ci muszę pogratulować, bo to jakieś wyższe umiejętności muszą
              być. :)
              Poza tym ciekaw jestem, jak często zastanawiasz się nad tym, czy ktoś "celowo
              unika odpowiedzi"? Pytam, bo ja jestem na forum już prawie 4 lata i nigdy się
              nad czymś takim nie zastanawiałem. Ale może ja jestem pod tym względem jakimś
              wyjątkiem. Może jest zapotrzebowanie na takie śledzenie obecności innych na
              forum. Mnie się w każdym razie ten pomysł zupełnie nie podoba i gdyby miał być
              wprowadzony, to poprosiłbym jednocześnie o opcję umożliwiającą ukrycie mojej
              obecności. A wtedy z dociekania, dlaczego ktoś nie odpowiada, nici. :)
              • kakui Re: Tjaaaa 07.12.05, 23:32
                poczytalbys moje posty to bys wiedzial czemu nie zawsze odpowiadaja ... nie
                jestem fajnym uzytkownikiem
        • jureek Re: Tjaaaa 08.12.05, 10:02
          Wydaje mi się, że mylisz forum z czatem.
          Jura
    • kakui Re: Propozycja 08.12.05, 19:23
      to wejdz drogi jurku na inne fora i zobaczysz ze jest lista obecnosci

grrrr
      • mmpm Re: Propozycja 08.12.05, 20:27
        Na innych forach jest też np. pokazywane pełne IP. I zakaz posiadania więcej niz
        jednego konta. A wola adminów jest najwyższym prawem i usuwają wszystko, co im
        sie nie podoba.
        Chcesz tego tutaj?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka