Gość: jolka IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 07.10.01, 13:58 na przykład "a" - pokazują się losowo autorzy ( o autora mi chodzi) np tryb ???? Gdzie tryb ma a ? :) Czy to jakieś nie doprecyzowanie programu ? Pozdrawiam Link Zgłoś Obserwuj wątek
adam Re: Jak znależć w przeszukiwarce jednoliterowego nicka ? 09.10.01, 11:52 Gość portalu: jolka napisała: > Czy to jakieś nie doprecyzowanie programu ? Tak, na razie wyszukiwanie jest mocno uproszczone i stosowanie metaznaków nie działa tak jak można by się spowdziewać. p. Link Zgłoś
kropka! Re: Jak znależć w przeszukiwarce jednoliterowego nicka ? 17.10.01, 12:48 o jaka przeszukiwarkę chodzi?i gdzie się ona znajduje? Link Zgłoś
Gość: tyrysek Re: Jak znależć w przeszukiwarce jednoliterowego nicka ? IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 02.11.01, 19:34 kocie drogi, pod miejscem, gdzie wpisujesz login i haslo jest tez "przeszukiwanie forum"! Link Zgłoś
Gość: jolka Re: Do tygrysiatka ! IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 02.11.01, 22:46 Gość portalu: tyrysek napisał(a): > kocie drogi, pod miejscem, gdzie wpisujesz login i haslo jest > tez "przeszukiwanie forum"! Kocie Duży ! Nie ucz ojca dzieci robić nie o to chodzi, żeby znależć "przeszukiwanie" - poczytaj sobie wyjaśnienia adama - są błędy. Oj ta powierzchowność.! Osiągnąć sukces ślizgając się po wierzchu mozna tylko w balecie na lodzie. Zmarszcz trochę brewki i się wczytaj. Pozdrawiam. Link Zgłoś
civic_vtec Re: Do Joli 04.11.01, 16:19 Gość portalu: jolka napisał(a): > Gość portalu: tyrysek napisał(a): > > > kocie drogi, pod miejscem, gdzie wpisujesz login i haslo jest > > tez "przeszukiwanie forum"! > > Kocie Duży ! > Nie ucz ojca dzieci robić nie o to chodzi, żeby znależć "przeszukiwanie" - > poczytaj sobie wyjaśnienia adama - są błędy. Oj ta powierzchowność.! > Osiągnąć sukces ślizgając się po wierzchu mozna tylko w balecie na lodzie. > Zmarszcz trochę brewki i się wczytaj. > > Pozdrawiam. Jolu, Tygrysek ocierał się o nóżki Kropki i wyjaśnił jej tak jak trzeba. Skąd ta nadwrazliwość u Ciebie? Pozdrawiam bez mruczenia (jeszcze był oberwał) Vtec Link Zgłoś
Gość: jolka Re: Do Witka Civica IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 04.11.01, 17:39 civic_vtec napisał(a): > Gość portalu: jolka napisał(a): > > > Gość portalu: tyrysek napisał(a): > > > > > kocie drogi, pod miejscem, gdzie wpisujesz login i haslo jest > > > tez "przeszukiwanie forum"! > > > > Kocie Duży ! > > Nie ucz ojca dzieci robić nie o to chodzi, żeby znależć "przeszukiwanie" - > > poczytaj sobie wyjaśnienia adama - są błędy. Oj ta powierzchowność.! > > Osiągnąć sukces ślizgając się po wierzchu mozna tylko w balecie na lodzie. > > Zmarszcz trochę brewki i się wczytaj. > > > > Pozdrawiam. > > > Jolu, Tygrysek ocierał się o nóżki Kropki i wyjaśnił jej tak jak trzeba. > Skąd ta nadwrazliwość u Ciebie? > Pozdrawiam bez mruczenia (jeszcze był oberwał) > Vtec Witku ! Witaj po długim milczeniu - Ty jak zawsze w roli dyżurnego na Forum od human relations :),już się tłumaczę : po pierwsze : myślałam, że to facet, po drugie : nie znoszę jak się wtracają osoby postronne(pyt. było do admin. i odp. od admina) , po trzecie : jestem osobą konkretną i nie lubię jak się zaczyna od nowa zakończoną sprawę (negatywnie); po czwarte : ...... (potrzebne wpisać..). Odnośnie Kropki nie rozumiem o co chodzi. Pozdrawiam mrucząc radośnie. :) Link Zgłoś
civic_vtec Re: Jolu! 04.11.01, 19:17 Z tym human relations w tym wypadku przesadziłaś - po prostu szukałem pomysłu na mruczankę do Ciebie :) Po drodze między postami Twoim i Admina a Tygryskowym jest jeszcze jeden od Kropki!: > o jaka przeszukiwarkę chodzi?i gdzie się ona znajduje? i post "pasiaka" był grzeczną odpowiedzią. Miło mi słyszeć Twoją mruczankę, bo skopano mnie dziś straszliwie (ale nie w GW). Gdzieś trzeba poprawić swój stan ducha (ach, był szpitalik!) To teraz mruczę odważniej Vtec Link Zgłoś
Gość: jolka Re: Do Witka i Tygryska od jolki we włosienicy IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 04.11.01, 23:25 civic_vtec napisał(a): > Z tym human relations w tym wypadku przesadziłaś - po prostu szukałem pomysłu > na mruczankę do Ciebie :) Mea Culpa - faktycznie Witku miałeś - jak zawsze rację - "nie dojrzałam" postu na który odpowiadała Tygryska; i pomimo Twojej słusznej uwagi nadal tkwiłam w błędzie ; nic mnie nie usprawiedliwia. Przepraszam Ciebie i Tygryskę. Te nerwy cholera ...:)))). > Miło mi słyszeć Twoją mruczankę, bo skopano mnie dziś straszliwie (ale nie w > GW). Gdzieś trzeba poprawić swój stan ducha (ach, był szpitalik!) Ty się dałeś skopać - nie wierzę własnym oczom. Jutro będzie twoje nie przejmuj się. > To teraz mruczę odważniej > Vtec A ja mruczę pozdrowienia z nieśmiałym :((( spokorniała jolka Link Zgłoś