fibin 09.11.02, 10:07 Strasznie mnie wkurza to ciągłe logowanie się:( Co chwilę tylko zaloguj się i zaloguj się:( Czy naprawdę jest to konieczne? Link Zgłoś Obserwuj wątek
hubar Re: Zaloguj się:( 09.11.02, 13:20 Mnie nie samo logowanie, ale automatyczne wylogowywanie przez system denerwuje! Link Zgłoś
zalogowany Re: Zaloguj się:( 09.11.02, 13:53 Byc zalogowanym to byc kims. Byc zalogowanym to byc lepszym. Byc zalogowanym to byc bogatszym. Byc zalogowanym to byc madrzejszym. Byc zalogowanym to byc piekniejszym. Warto byc zalogowanym. Link Zgłoś
wkrasnicki Re: Zaloguj się:( 10.11.02, 16:25 Zglosilem ten problem na forum "o portalu". Niestety cisza. Tak bedzie i tutaj. Byc moze Adminom nie chce sie logowac raz po raz. Link Zgłoś
tradycja1 Re: Zaloguj się:( 10.11.02, 16:43 No tak u mnie jest to samo...myslalam juz ze tylko mnie i w kraqsicki-ego ten problem dotyczy ale widac ze jest nas wiecej..czy jest na to jakas rada?ciekawe czy piszac ten post juz mnie system wylogowal... Link Zgłoś
Gość: Ala Re: Zaloguj się:( IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 10.11.02, 18:06 A po co sie logujecie? Czy na tym mozna zarobic? Link Zgłoś
wkrasnicki Re: do Ali 11.11.02, 09:24 Gość portalu: Ala napisał(a): A po co sie logujecie? Czy na tym mozna zarobic? Dla higieny. Na tym sie nie zarabia, ale jest czysciej. Link Zgłoś
Gość: Ala Re: do Ali IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 11.11.02, 17:25 Czy to jakas sugestia? Link Zgłoś
wkrasnicki Re: do Ali 12.11.02, 11:35 Gość portalu: Ala napisał(a): > Czy to jakas sugestia? Nie tylko malutka uszczypliwosc. Nie widze powodu do ukrywania sie przed innymi forumowiczami, ponadto korzystam z kilku dodatkowych funkcji. To wszystko. Pozdrawiam. Link Zgłoś
aga_malutka Re: do Ali 14.11.02, 14:59 wkrasnicki napisał: Nie widze powodu do > ukrywania sie przed innymi forumowiczami własnie logując się ukrywasz się - niezalogowanemu widac ip. Link Zgłoś
wkrasnicki Re: do Ali 15.11.02, 00:35 I co z tym zrobisz? Do mnie mozesz np. wyslac maila. Link Zgłoś
Gość: vitara Re: Zaloguj się:( IP: *.il.sprintbbd.net 10.11.02, 21:29 ciekawe czy sie dowiemy dlaczego tak sie dzieje z tym logowaniem Link Zgłoś
Gość: sienieloguje Re: Zaloguj się:( IP: *.mnc.pl 11.11.02, 21:29 a je sie nie loguje i juz ;) Link Zgłoś
fibin Re: Zaloguj się:( 14.11.02, 12:57 Nie chodzi mi o sam fakt logowania się, to jest OK, tylko dlaczego trzeba to w czasie jednej sesji wielokrotnie powtarzać? Tego nie pojmuje kompletnie i nikt jak widac nie zamierza mi tego wyjaśnić. Coraz rzadziej i mniej chętnie wchodze na forum. Żal, ale widocznie mnie tu nie chcą:( Link Zgłoś
fibin Re: Zaloguj się:( 14.11.02, 13:02 W wielu innych miejscach w necie logowanie się daje określone korzysci, a tu koniecznośc ciągłego powtarzania tegoż doprowadza jedynie do szału:( Link Zgłoś
Gość: Niech Re: Zaloguj się:( IP: 217.197.165.* 14.11.02, 13:10 Tu dzieki zalogowaniu mozesz byc zalogowany - to malo? Link Zgłoś
nie_podano_loginu Nie tak łatwo się zalogować :( 14.11.02, 18:04 Ja się ciągle loguję i loguję, a on mi ciągle pisze nie_podano_loginu :(( Link Zgłoś