Dodaj do ulubionych

Gwiazda Podkarpacia moderatorem F.Rzeszów

IP: *.viknet.pl 27.01.06, 22:37
Podobno dostała zgodę i odpisała, dlaczego opóźniacie przyznanie jej
uprawnień? Na forum panuje balagan.
Obserwuj wątek
    • jabbur Re: Gwiazda Podkarpacia moderatorem F.Rzeszów 28.01.06, 09:26
      Zbiłeś mnie z pantałyku, teraz będę się
      zastanawiać dlaczego troll się o nią upomina
      • Gość: Michał Re: Gwiazda Podkarpacia moderatorem F.Rzeszów IP: *.viknet.pl 28.01.06, 11:35
        Hehe no nie wytrzymam - ja jestem trollem? To przestańcie mnie cytować w
        papierowej GW. Trolli się nie cytuje. Upominam się bo wczoraj napisano
        kilkadziesiąt obraźliwych i przesmiewczych postów na mój temat i nikt tego nie
        usunął.
      • gwiazda_podkarpacia Re: Gwiazda Podkarpacia moderatorem F.Rzeszów 28.01.06, 13:05
        właśnie trafiłam na ten wątek. powiem tak:
        Kubuś, jeżeli masz jakieś wątpliwości, to przedyskutuj je ze mną, ale nie rób
        mi takich rzeczy, że nie odpisujesz na moje maile, bo ja nie wiem co się dzieje!
        jeśli (jak głoszą plotki) dostajesz od trolli maile na mój temat, to wyjaśnijmy
        razem treści w nich zawarte. nie chcędyskutować na forum o hipotetycznej
        sytuacji mojego moderowania, więc odezwij się,w chwili wolnego czasu na maila,
        bo jak Ci już pisałam, forum rzeszów szybko potrzebuje drugiego moda.pzdr
        • po.prostu.ona Moim zdaniem Forum Rzeszów NIE potrzebuje 28.01.06, 17:14
          drugiego moderatora. To jakis nonsens.
          • Gość: Michal Re: Moim zdaniem Forum Rzeszów NIE potrzebuje IP: *.viknet.pl 28.01.06, 17:19
            W porzadku ale jeśli nie to nie chcemy by moderatorem był mali_bu - to troll z
            Lublina, wrogi naszemu miastu. Jesli to zrobicie zaskarżymy to w administracji
            forum, choćbym miał osobiście wybrać się do wawy. To niedopuszczalne
            konfliktogenne działania!
            • po.prostu.ona Re: Moim zdaniem Forum Rzeszów NIE potrzebuje 28.01.06, 18:00
              Jak na razie widzę, że to pan bardzo aktywnie karmi trolle, co raczej nie służy
              łagodzeniu konfliktów na forum i jest sprzeczne z netykietą.
      • Gość: paradius Re: Gwiazda Podkarpacia moderatorem F.Rzeszów IP: 62.93.41.* 29.01.06, 17:18
        No wreszcie jedna sensowna osoba zauważyła fakt, iż nasz Michałek to troll.
        Pozdrawiam
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka