Gość: Michał IP: *.viknet.pl 27.01.06, 22:37 Podobno dostała zgodę i odpisała, dlaczego opóźniacie przyznanie jej uprawnień? Na forum panuje balagan. Link Zgłoś Obserwuj wątek
jabbur Re: Gwiazda Podkarpacia moderatorem F.Rzeszów 28.01.06, 09:26 Zbiłeś mnie z pantałyku, teraz będę się zastanawiać dlaczego troll się o nią upomina Link Zgłoś
Gość: Michał Re: Gwiazda Podkarpacia moderatorem F.Rzeszów IP: *.viknet.pl 28.01.06, 11:35 Hehe no nie wytrzymam - ja jestem trollem? To przestańcie mnie cytować w papierowej GW. Trolli się nie cytuje. Upominam się bo wczoraj napisano kilkadziesiąt obraźliwych i przesmiewczych postów na mój temat i nikt tego nie usunął. Link Zgłoś
gwiazda_podkarpacia Re: Gwiazda Podkarpacia moderatorem F.Rzeszów 28.01.06, 13:05 właśnie trafiłam na ten wątek. powiem tak: Kubuś, jeżeli masz jakieś wątpliwości, to przedyskutuj je ze mną, ale nie rób mi takich rzeczy, że nie odpisujesz na moje maile, bo ja nie wiem co się dzieje! jeśli (jak głoszą plotki) dostajesz od trolli maile na mój temat, to wyjaśnijmy razem treści w nich zawarte. nie chcędyskutować na forum o hipotetycznej sytuacji mojego moderowania, więc odezwij się,w chwili wolnego czasu na maila, bo jak Ci już pisałam, forum rzeszów szybko potrzebuje drugiego moda.pzdr Link Zgłoś
po.prostu.ona Moim zdaniem Forum Rzeszów NIE potrzebuje 28.01.06, 17:14 drugiego moderatora. To jakis nonsens. Link Zgłoś
Gość: Michal Re: Moim zdaniem Forum Rzeszów NIE potrzebuje IP: *.viknet.pl 28.01.06, 17:19 W porzadku ale jeśli nie to nie chcemy by moderatorem był mali_bu - to troll z Lublina, wrogi naszemu miastu. Jesli to zrobicie zaskarżymy to w administracji forum, choćbym miał osobiście wybrać się do wawy. To niedopuszczalne konfliktogenne działania! Link Zgłoś
po.prostu.ona Re: Moim zdaniem Forum Rzeszów NIE potrzebuje 28.01.06, 18:00 Jak na razie widzę, że to pan bardzo aktywnie karmi trolle, co raczej nie służy łagodzeniu konfliktów na forum i jest sprzeczne z netykietą. Link Zgłoś
Gość: paradius Re: Gwiazda Podkarpacia moderatorem F.Rzeszów IP: 62.93.41.* 29.01.06, 17:18 No wreszcie jedna sensowna osoba zauważyła fakt, iż nasz Michałek to troll. Pozdrawiam Link Zgłoś