02.02.06, 22:36
mamy czat ale siedzi
forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=16&w=36089701
mamy czat ale wyleciało mimo ze aes napewno to widział bo oba wątki rozwijały
sie w tym samym czasie.
tu takze widoczny jest czat ale aes analfabeta nie widzi:)
forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=16&w=35805448
forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=16&w=36049361
Wsnioskuje o ukaranie aesa tygodniowym odsunieciem oraz o rzeczowoą odpowiedz
a nie głupty typu pisz na maila(przeciez to dobre dla turbo matoła)
Obserwuj wątek
    • boski.zawodowiec oczywiście to wyleciało: 02.02.06, 22:41
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=16&w=36049361
      Na forum drugiej kategorii, na forum ponizenia i upokorzenia.
    • browanx Re: skarga 02.02.06, 22:42
      forum.abuse@gazeta.pl
      • boski.zawodowiec chyba ci juz pisałem co powinieneś zrobić z tym... 02.02.06, 22:45
        adresem.
        Odsyłącie tam poniewaz tutaj widac waszą głupote.
    • Gość: . Re: skarga IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.02.06, 23:23
      boski ten blox, zwłaszcza jak się w RSS kliknie:)))
    • jabbur Re: skarga 02.02.06, 23:45
      Wniosek oddalony. Posty zakładające wątki
      zapraszają do dyskusji, nie do czatowania.
      • boski.zawodowiec czy to rozumiesz wogole co napisałeś? 03.02.06, 08:39
        "posty zakłądające wątki"
        jak rozpoznac co zaprasza do dyskusji a co do czatowania?
        • jabbur Re: czy to rozumiesz wogole co napisałeś? 03.02.06, 10:15
          "Co sądzicie o kobietach za kierownicą?" - Zaprasza do dyskusji
          "Cześć kobietki, jestem boski" - Zaprasza do czatowania
          • Gość: poirytowany Re: czy to rozumiesz wogole co napisałeś? IP: *.jgora.dialog.net.pl 03.02.06, 10:41
            Prawda jest taka że boski.dresowiec nie jest w TWA. Podobnie jak np. Asiulka
            (jakisnumer) której wywalili posta za słowo 'dymać'. Kiedy wczoraj dwie aesie
            pupilki trollowały sobie w najlepsze w wątku w którym w końcu jedna z nich
            przyznała że to tylko prowokacja (prowokacja przez duże P), żaden cenzor nawet
            nie drgnął by wywalić tego wątala, a dwóm trollom dać bana (i zresztą dobrze że
            go nie wywalili, bo po to jest forum by dyskutować - rzecz w tym że innym takie
            numery nie przechodzą). A że cenzor tam był, widać po jednym wyciętym poście w
            przywoływanym przeze mnie wątku.
            Potrafisz rzeczowo odeprzeć ktrytykę czy każesz pisać na abuse?
          • messja Re: czy to rozumiesz wogole co napisałeś? 03.02.06, 11:21
            jabbur napisał:

> "Co sądzicie o kobietach za kierownicą?" - Zaprasza do dyskusji
            > "Cześć kobietki, jestem boski" - Zaprasza do czatowania

a post: "co sadzicie na temat mederacji opiekunek na forum"?

a, prawda nie na temat. w przeciwienstwie do setek innych, ktore sa i na temat
            i zapraszaja do dyskusji:

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=16&w=36101130&a=36106806
            ten przyklad jest najlepszy bo dochodzi "dyskusja na temat watku" pomiedzy
            koleznakami fatalnej i wychowanie przez pouczenie.

a sa jeszcze:

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=16&w=32063407
            forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=16&w=36020504
            forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=16&w=35991971
            forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=16&w=36055650
            forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=16&w=36095734
            forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=16&w=35510321
            forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=16&w=35885518
          • boski.zawodowiec pokaz mi gdzie załozyłem tak brzmiący wąt !!!! 03.02.06, 19:26
            Ja takich watków nie zakłądałem chyba z 6 miesięcy!!!!
            W ogole jzu mało co tutaj zagladam, ostatnio pisałem o zachowaniach kobiet oraz
            o tym jak mi sie nie udaje poderwac pewnej dziewczyny.
            A to ze jakieś khaki i starawyjadaczki przerobiły to na czat to czy to moja wina?
    • jureek Re: skarga 03.02.06, 09:04
      Nie licz na interwencję Jabbura. On przecież bardzo lubi czaty. "dyskusja ma
      sens, jeżeli dyskutujesz na bieżąco" - to cytat z Jabbura.
      Jura
      • tebe Re: skarga 03.02.06, 10:54
        Jura, zdaje się, że wy z kolegą co się nie loguje choć ma login rozumiecie
        zarzut. Możecie wytłumaczyć?
        (nie chcę się wdawać w dyskusję ale lubię wiedzieć).
        • bartoszcze Re: skarga 03.02.06, 11:09
          tebe napisał:

> Jura, zdaje się, że wy z kolegą co się nie loguje choć ma login

Tebe,
          czy w ten sposób nie ujawniasz informacji niedostępnych dla innych? :)))
          • Gość: poirytowany Re: skarga IP: *.jgora.dialog.net.pl 03.02.06, 11:11
            Trzeba będzie napisać na f.abuse. ;)

(nie ujawnia)
          • jureek Re: skarga 03.02.06, 11:17
            bartoszcze napisał:

> Tebe,
            > czy w ten sposób nie ujawniasz informacji niedostępnych dla innych? :)))

Poczułem się obrażony. Ta informacja dostępna jest dla każdego choć trochę
            myślącego. Więc Tebe niczego nie ujawnia.
            Jura
            • Gość: poirytowany Re: skarga IP: *.jgora.dialog.net.pl 03.02.06, 11:28
              jureek napisał:

> bartoszcze napisał:
              >
              > > Tebe,
              > > czy w ten sposób nie ujawniasz informacji niedostępnych dla innych? :)))
              >
              > Poczułem się obrażony.

Aes obraża użyszkodnika. Na reakcję administracji nie trzeba będzie chyba długo
              czekać.
              • messja Re: skarga 03.02.06, 11:29
                Gość portalu: poirytowany napisał(a):

>
                > Aes obraża użyszkodnika. Na reakcję administracji nie trzeba będzie chyba
                długo
                >
                > czekać.

sugerujesz, ze aesa zgani, pouczy, a nawet byc moze zwolni?
                • Gość: poirytowany Re: skarga IP: *.jgora.dialog.net.pl 03.02.06, 11:32
                  Taka jest procedura a oni tutaj działają według wszelkich prawideł. :)
                  • messja Re: skarga 03.02.06, 11:42

> Taka jest procedura a oni tutaj działają według wszelkich prawideł. :)

wiem, wiem: te same prawidla przyswiecaja "rozumowaniu" autorce opowiadan
                    o "mariolce, psie i sw. figórze" z Forum o Moderacji.
            • bartoszcze Re: skarga 03.02.06, 11:52
              jureek napisał:

> > Tebe,
              > > czy w ten sposób nie ujawniasz informacji niedostępnych dla innych? :)))
              >
              > Poczułem się obrażony. Ta informacja dostępna jest dla każdego choć trochę
              > myślącego. Więc Tebe niczego nie ujawnia.
              > Jura

Jura, doprawdy. Przecież wiesz, że wszyscy wiedzą. Jak długiego smileya mam
              wstawiać?
              • jureek Re: skarga 03.02.06, 11:57
                bartoszcze napisał:

> Jura, doprawdy. Przecież wiesz, że wszyscy wiedzą. Jak długiego smileya mam
                > wstawiać?

To ja o smileyu zapomniałem. Oświadczam więc oficjalnie, że nie poczułem się
                obrażony. To tak na wszelko wypadek, bo plułbym się w brodę, gdyby z powodu
                zapomnienia uśmieszku mieli z Tobą zrobić to, co zrobili z Frustratem.
                Pozdrawiam
                Jura
                • bartoszcze Re: skarga 03.02.06, 12:01
                  jureek napisał:

> bartoszcze napisał:
                  >
                  > > Jura, doprawdy. Przecież wiesz, że wszyscy wiedzą. Jak długiego smileya m
                  > am
                  > > wstawiać?
                  >
                  > To ja o smileyu zapomniałem. Oświadczam więc oficjalnie, że nie poczułem się
                  > obrażony. To tak na wszelko wypadek, bo plułbym się w brodę, gdyby z powodu
                  > zapomnienia uśmieszku mieli z Tobą zrobić to, co zrobili z Frustratem.

Tym razem zapomniałeś smileya wstawić:)
          • messja Re: skarga 03.02.06, 11:24
            bartoszcze napisał:

> tebe napisał:
            >
            > > Jura, zdaje się, że wy z kolegą co się nie loguje choć ma login
            >
            > Tebe,
            > czy w ten sposób nie ujawniasz informacji niedostępnych dla innych? :)))

co sie czepiasz: w koncu nie wazne jaki argument, byle.... jakis byl.

• Gość: poirytowany Re: skarga IP: *.jgora.dialog.net.pl 03.02.06, 11:10
          Zarzut, choć przedstawiony krętymi drogami, jest prosty. Stronniczość.
          Patrz też:
          forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=299&w=36106920&a=36126967

Boski jest jaki jest, być może ma tak od urodzenia, ale faktem jest że cenzorzy
          działają jak rygorystycznie tak wybiórczo.
        • jureek Re: skarga 03.02.06, 11:15
          Nielogujący się już odpowiedział. Stronniczość. Dodałbym jeszcze stawianie wyżej
          lojalności wobec grupy niż regulaminu.
          Jura
          • messja Re: skarga 03.02.06, 11:28
            jureek napisał:

> Nielogujący się już odpowiedział. Stronniczość. Dodałbym jeszcze stawianie
            wyże
            > j
            > lojalności wobec grupy niż regulaminu.

dokaldnie. do tego dochodzi osobiste uczestnictwo w przepychankach slownych i
            wycinanie niewygodnych postow adwersarza.
          • tebe Re: skarga 03.02.06, 11:35
            Rozumiem, zarzut brzmi "dlaczego to nie wyleciało".
            Boski jest obrażony, może przestać odwiedzać forum z którego nie wylatują takie
            rzeczy.
            • messja Re: skarga 03.02.06, 11:44
              tebe napisał:

> Rozumiem, zarzut brzmi "dlaczego to nie wyleciało".
              > Boski jest obrażony, może przestać odwiedzać forum z którego nie wylatują
              takie
              > rzeczy.

pewno: co sie przejmowac jedna czy druga osoba obrazona przez stronnicze
              dzialanie aesow. niech sobie ida gdzie chca, TWA zostaje i juz:P
            • jureek Re: skarga 03.02.06, 11:54
              tebe napisał:

> Rozumiem, zarzut brzmi "dlaczego to nie wyleciało".

Gdyby chodziło tylko o pytanie "dlaczego to nie wyleciało" to zj...ałbym
              boskliego jak psa, bo kapusiów nie cierpię. Ale i Ty i ja wiemy, że nie o to
              głównie chodziło.
              Jura
              • messja Re: skarga 03.02.06, 12:01
                jureek napisał:

> tebe napisał:
                >
                > > Rozumiem, zarzut brzmi "dlaczego to nie wyleciało".
                >
                > Gdyby chodziło tylko o pytanie "dlaczego to nie wyleciało" to zj...ałbym
                > boskliego jak psa, bo kapusiów nie cierpię. Ale i Ty i ja wiemy, że nie o to
                > głównie chodziło.

a co to da, ze Ty wiesz, ze on wiesz. tak naprawde to wszyscy wiedza, ale nikt
                nic nie zrobi, bo jedni nie moga, a drudzy nie chca. bedzie wiec jak jest,
                tylko tyle, ze sobie tutaj pogadamy. zaloze sie, ze jutro bedzie tak samo:
                jesli boski, ja czy ktos inny z nielubiany przez TWA zalozy jakis watek czy
                napisze post to znajdzie sie tysiac powodow by wyciac. jesli ktos z TWA bedzie
                obrazal: najwyzej dostanie ostrzeznie: "pisz na temat", albo zostanie
                zignorowany. nie wspominajc juz o tym, ze aeski potrafia same prowokowac do
                awantur.
            • Gość: poirytowany Re: skarga IP: *.jgora.dialog.net.pl 03.02.06, 12:07
              Taaak.
              • tebe Re: skarga 03.02.06, 12:18
                Kiedy się zaczniesz logować ;-)

Co do tego, zaczynam rozumieć, że boski był łaskaw zapodać swą wypowiedź
                dwóch kawałkach a my zdaje się naprawiliśmy coś niecoś.

Pozdrawiam
                • Gość: poirytowany Re: skarga IP: *.jgora.dialog.net.pl 03.02.06, 12:30
                  Loguję się co chwilę i sprawdzam czy mam już odpowiedź 'ponieważ był niezgodny
                  z netykietą'... Jeszcze nie mam. ;)

> Co do tego, zaczynam rozumieć, że boski był łaskaw zapodać swą wypowiedź
                  > dwóch kawałkach a my zdaje się naprawiliśmy coś niecoś.

Boski jest tylko małym elementem w tej całej moderatorskiej sprawie. Jego posty
                  zawsze są skrupulatnie analizowane pod kątem zgodności z netykietą, regulaminem
                  i wycinane z całą surowością podczas gdy wybranym przechodzą dużo większe
                  numery.
                  • messja Re: skarga 03.02.06, 12:45

> Loguję się co chwilę i sprawdzam czy mam już odpowiedź 'ponieważ był
                    niezgodny
                    > z netykietą'... Jeszcze nie mam. ;)
                    >
                    > > Co do tego, zaczynam rozumieć, że boski był łaskaw zapodać swą wypowiedź
                    > > dwóch kawałkach a my zdaje się naprawiliśmy coś niecoś.
                    >
                    > Boski jest tylko małym elementem w tej całej moderatorskiej sprawie. Jego
                    > zawsze są skrupulatnie analizowane pod kątem zgodności z netykietą,
                    regulaminem
                    >
                    > i wycinane z całą surowością podczas gdy wybranym przechodzą dużo większe
                    > numery.

by nie szukac daleko:

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=654&w=36024717&a=36027004
                    wulgaryzmy lamia regulamin, jesli sa w moich postach. zwroty obrazliwe, tylko
                    wtedy kiedy je cytujac twierdze, ze odnosza sie do kogos innego. ciekawe czy to
                    zjawisko tez zostanie "naprawione"?
                  • tebe Re: skarga 03.02.06, 13:34
                    Wątki rozumiem.
                    Posty niepotrzebnie.
                    • Gość: poirytowany Re: skarga IP: *.jgora.dialog.net.pl 03.02.06, 14:07
                      Chociaż tyle. Teraz doprecyzuję, boski jest tylko jednym z wielu którzy są w
                      podobny sposób traktowani. Istnieje natomiast grupa, której przejdzie wszystko.
                      Nie chodzi o to by wycinać co się ta, tylko by zostawiać wszystko, ale nie
                      więcej i wątpliwości rozwiewać na korzyść użytkownika. ;)

Dodatkowo, istnieją spore podejrzenia, że niektórzy są specjalnie wycinani pod
                      byle pretekstem, by na ludzi spoza układu, nałożony został ban. Tak to wygląda.
                      • messja Re: skarga 03.02.06, 14:50

> Chociaż tyle. Teraz doprecyzuję, boski jest tylko jednym z wielu którzy są w
                        > podobny sposób traktowani. Istnieje natomiast grupa, której przejdzie
                        wszystko.
                        >
                        > Nie chodzi o to by wycinać co się ta, tylko by zostawiać wszystko, ale nie
                        > więcej i wątpliwości rozwiewać na korzyść użytkownika. ;)
                        >
                        > Dodatkowo, istnieją spore podejrzenia, że niektórzy są specjalnie wycinani
                        pod
                        > byle pretekstem, by na ludzi spoza układu, nałożony został ban. Tak to
                        wygląda.

"podejrzenie"? przeciez nawet jureek dostal bana bo wzial udzial w dyskusji po
                        niewlasciwej stronie barykady, a nie dlatego, ze zlamal regulamin czy kogos
                        obrazil. a z drugiej strony przepychanki sa codziennoscia na kazdym forum i jak
                        pokazuja fakty nie sa ani obce aesom, ani aeski nie biegaja z nozyczkami kiedy
                        kolezanki z TWA dogryzaja komus z "wrogow". czy Ty powaznie uwazasz, ze tebe
                        tego wszystkiego nie wie? przeciez od kilka dni zakladam tu watki na temat
                        razacych niedociagniec aesek z Kobiety (i nie sa to watki "a ona powiedziala
                        gupia, plose pana"). myslisz, ze sie teraz nagle zaintersuje jak to wszystko
                        wyglada z boku? bo Ty mu zwrociles uwage? nie łudziłabym sie - moze przywroci
                        jakis post boskiego co by wykonac kosmetyczny gest i wszystko wroci do "normy",
                        czyli TWA kontra reszta swiata.
            • boski.zawodowiec jakiś ty mądry:) 03.02.06, 19:29
              Fakt jestem wściekły ale moja wsciekłośc jest zwiazana ze sprawa poza forumową.
              Tutaj tylko podgrzewacie moje nerwy.
              Zarzut brzmi: czym sie rozniło jedno od drugiego!!!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka