nnike 28.06.06, 00:10 Oddaj wątek na "Ogrody", jeśli to Twoja sprawka: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=638&w=44314159&v=2&s=0 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=309&w=44315635&v=2&s=0 Jeśli nie Twoja, też oddaj i przestańcie robić z nas idiotów. Link Zgłoś Obserwuj wątek
kropka Re: Droga "góro" ;) 28.06.06, 00:52 czy Ty mogłabyś być czasami być normalnie uprzejma? Choc raz w miesiącu? Nie przyszło ci do głowy, ze komus mogły pomylic sie klawisze? Że to zwykła pomyłka? Od razu musisz wytaczać armaty i robic awanturę? Pisałam juz kiedyś, w Ogrodzie powinien byc spokój i cisza, a nie piekło pod byle pretekstem. Posadź sobie melissę i pij wieczorem. Dobrze robi. Wątek jest na forum Ogród. Link Zgłoś
nnike Re: Droga "góro" ;) 28.06.06, 01:04 Jestem nieuprzejma w zależności od okoliczności, a zdarza się ich coraz więcej i coraz częściej. Jeśli komuś "omsknął" się paluszek, jak sugerujesz, to chyba było dość czasu, by błąd naprawić, pokazując tym samym, że tworzący to forum zasługują na choćby minimum szacunku. A Ty, Kropko, NIE ŁAM PROSZĘ NETYKIETY, ŁADUJĄC WE MNIE SWOJĄ ARMATĘ! Link Zgłoś
q.bek Re: Droga "góro" ;) 28.06.06, 09:54 Nikunia! Gora ma chyba tez prawo do tego, zeby urwac sie z pracy na plaze:-) Hmmm... i teraz rozumie dlaczego w nocy tak zle spalem... Link Zgłoś
nnike Re: PMS się Paniom zbiegło? 28.06.06, 07:27 Czy to ważne? ;) Ważne że adresatem była "góra", a odezwała się "górka" ;) Link Zgłoś
q.bek Re: Ale sie narobilo:-) 28.06.06, 08:30 Awanture robicie jak gdyby to byly "Listy Seneki":-) Wszystkiemu winien jestem ja a nie "gora" i prosze bardzo niech sie teraz wszystkie gromy na mnie posypia:-) Link Zgłoś