Gość: Niech Re: Niech jak myslisz? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.02.03, 23:01 Podobno maja zabrac wszystkim. Ja swoje pochowalem tak, ze nie znajda. Ja sam nie znajde. Link Zgłoś
agora_sa Re: Niech jak myslisz? 03.02.03, 23:03 Szkoda by bylo juz sie z nim zzylem. :((( Ale niby czemu mieliby zabrac? Przeciez nie napisalem nic zlego? Link Zgłoś
Gość: Niech Re: Niech jak myslisz? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.02.03, 23:05 Dla zasady. Napisalem im, ze nie przestrzegaja zasad, wiec teraz beda przestrzegali sumiennie. Dobrze ze skrzetnie pochowalem swoje posty. Na oslej. Tam nie beda szukac. Link Zgłoś
agora_sa Re: Niech jak myslisz? 03.02.03, 23:12 Z tymi zasadami to roznie bywa. W kazdym razie uprzedzam ze czulbym sie niepocieszony, gdyby mi zabrano to konto. Skoro moglem je zalozyc (system zaakceptowal bez problemu) to i moge je uzywac - ono jest moja wlasnoscia i jest chronione prawnie. Link Zgłoś
Gość: Niech Re: Niech jak myslisz? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.02.03, 23:16 He, he, a gdzie to wyczytales? Chyba w gazecie (nie napisze jakiej, i tak jej nie czytam). Link Zgłoś
agora_sa Re: Niech jak myslisz? 03.02.03, 23:22 Doczytalem sie ze moga mi zabrac konto, ale to jakbym lamal prawo albo regulamin, a ja nic nie lamie, wrecz przeciwnie jestem bardzo daleki od lamania czegokolwiek. Staram sie nawet, by inni nie lamali i dzialali zgodnie z interesem Agory SA. A gazet nie czytam nawet tej co ty nie czytasz. Po co mi gazety? Chyba tylko do srania, ale juz wole do tego papier toaletowy, ma odpowiednia szorstkosc i dupa nie jest kolorowa co tez wazne. PS Oczywiscie Gazeta Wyborcza jest znakomitym wyjatkiem, nadaje sie wybornie i do czytania i do srania (w zaleznosci od potrzeby)! Link Zgłoś
Gość: Niech Re: Niech jak myslisz? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.02.03, 23:29 Tylko sie nie pomyl. Nie kupuje GW, bo jak kupie, to mi wmowia, ze wreczylem Agorze dwa zlocisze lapowki i zabiora mi wszystkie konta. Co prawda ilosc zalogowanych uczestnikow spadnie o polowe, ale kaza Tebe i Maas pozakladac te konta od nowa. Efektem ubocznym bedzie miesieczna nieobecnosc adminow, ale czegoz nie robi sie dla przelozonych. Link Zgłoś
agora_sa Re: Niech jak myslisz? 03.02.03, 23:34 Ciekawe czy dzieki temu ze zalozylem to konto ktos dostanie podwyzke? Liczba kont wzrosla, he he Link Zgłoś
Gość: Niech Re: Niech jak myslisz? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.02.03, 23:38 Ty zalozyles, mi zabrali. Bilans musi wyjsc na zero. Link Zgłoś
Gość: Niech Re: Niech jak myslisz? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.02.03, 23:45 Tobie zabiora, Janosikowi oddadza. Link Zgłoś
siekiera_janosika Re: Niech jak myslisz? 03.02.03, 23:49 A na co memu Janosikowi wasze konta? Chcialby biednym je rozdac, ale oni tylko pluja na ten widok i strasznie przeklinaja. Link Zgłoś
agora_sa Re: Niech jak myslisz? 03.02.03, 23:50 Nie wiem ktory to Janosik, pewnie z jakiegos forum na ktorym nie bywam. W kazdym razie ide spac i jak rano wstane to wszystkie moje konta maja byc na swoim miejscu nienaruszone (oczywiscie nie sadze by mi je ktos chcial zabierac, bo nie ma ku temu zadnych podstaw, ale tak mowie na wszelki wypadek). PS Zaloze sobie jeszcze forum prywatne, jak szalec to szalec. :))) Link Zgłoś
Gość: Niech Re: Niech jak myslisz? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.02.03, 23:57 Zapros mnie na nie. Adres znasz: nie.ma.takiego.konta.i.nie.bedzie@gazeta.jest.dobra.na.wszystko.pl. Link Zgłoś
mala_zabka Re: Niech jak myslisz? 04.02.03, 22:28 Gość portalu: Niech napisał(a): > Podobno maja zabrac wszystkim. Ja swoje pochowalem tak, ze nie znajda. Ja sam > nie znajde. Ty Niechu jesteś nawiedzony. Nie masz tak naprawdę nic do powiedzenia, zatem miejsce zajmujesz jedynie swymi pseudokrytykami, które są niczym więcej ponad pieniactwo i upierdliwosc. W rezultacie konkretne i sensowne słowa pochwał czy ganienia tego portalu, forów, giną w twoich nieznosnych pierdach.A one są pierdami dla samych pierdów, a nie po to, by odpowietrzyć jelita i pozbyc sie wzdęcia.Domyslam sie więc, że latami chodzisz z wielkim, wzdetym, pełnym zgnilizny wnętrzem, co już jest widokiem stosunkowo mało ciekawym, a tu jeszcze te głupawe, puste pierdy...W tej sytuacji ludzi pewno niewielu wokoł ciebie i stąd to bezustanne twe poprykiwanie w sieci. Link Zgłoś
Gość: Niech Re: Niech jak myslisz? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.02.03, 22:33 A ja ciebie nawet kurwa nazwac nie moge, bo po pierwsze obrazilbym wszystkie panie tego zawodu, a po drugie polega on na wykonywaniu uslugi, ktorej nie przyjalby od ciebie nawet nieboszczyk. Link Zgłoś
Gość: Normals Niechu, wstyd! IP: 195.94.207.* 04.02.03, 08:33 Schizofrenia posunięta dalej, niż w moim przypadku. Rozmawiasz sam ze sobą! Link Zgłoś