Dodaj do ulubionych

Dlaczego tolerujecie niecha?

IP: 195.94.207.* 21.02.03, 09:36
Pytam tak poważnie. Przecież on was cały czas obraża. Czy to lubicie? Z
pewnością nie. Więc się go boicie? Kim jest niech, że może sobie pozwolić na
takie zachowania.
Obserwuj wątek
    • dj Re: Dlaczego tolerujecie niecha? 21.02.03, 10:13
      Gość portalu: Normals napisał(a):

> Pytam tak poważnie. Przecież on was cały czas obraża. Czy to lubicie? Z
      > pewnością nie. Więc się go boicie? Kim jest niech, że może sobie pozwolić na
      > takie zachowania.

Trollem a trolli należy ignorować.
      • Gość: Normals Re: Dlaczego tolerujecie niecha? IP: 195.94.207.* 21.02.03, 10:58
        dj napisał:

> Trollem a trolli należy ignorować.

To raczej dziwna odpowiedź. Oznacza ni mniej, ni więcej, tylko tyle, że jeżeli
        ktoś CI napluję w twarz, to powinieneś udawać, że to deszcz. A może, wy lubicie
        ślinę trolli? Poza tym sami prowokujecie taką odpowiedzią innych trolli, do
        opuszczenia swych kryjówek. Nie zdziwcie się, gdy niedługo pojawi się tu więcej
        trolli i to mniej kulturalnych od niecha.
        • kropka Re: Dlaczego tolerujecie niecha? 21.02.03, 12:39

> Poza tym sami prowokujecie taką odpowiedzią innych trolli, do
          > opuszczenia swych kryjówek. Nie zdziwcie się, gdy niedługo pojawi się tu
          >więcej trolli i to mniej kulturalnych od niecha.

To niemożliwe. Juz wszystkie trolle świata wylazły ze swych kryjówek i wlazły
          na forum GW. Trollom bardzo służy środowisko tolerancji, które wiele ludzi
          bardzo ceni (tolerancję, nie trolle). Czyli coś za coś. Tolerancja, ale z
          trollami, jak internet, ale z wirusami, jak powietrze, ale z dwutlenkiem węgla.
          • Gość: Normals Głupota nie boli. IP: 195.94.207.* 21.02.03, 12:51
            kropka napisała:

jak powietrze, ale z dwutlenkiem węgla.

Co to ma znaczyć?
        • dj Re: Dlaczego tolerujecie niecha? 21.02.03, 14:02

> To raczej dziwna odpowiedź. Oznacza ni mniej, ni więcej, tylko tyle, że
          > jeżeli ktoś CI napluję w twarz, to powinieneś udawać, że to deszcz. A może,
          > wy lubicie ślinę trolli? Poza tym sami prowokujecie taką odpowiedzią innych
          > trolli, do opuszczenia swych kryjówek. Nie zdziwcie się, gdy niedługo pojawi
          > się tu więcej trolli i to mniej kulturalnych od niecha.

Nie pojawi się. Mechanizm funkcjonowania trolla jest od dawna zbadany i
          zdefiniowany. To nie my (no chyba poza Tebe, którego ciągle nie mogę przekonać
          do tego by przestał dyskutować z trollem) eskalujemy aktywność tego typu ludzi,
          tylko ci z Was którzy podejmują z nimi dyskusje. Wielokrotnie apelowałem by
          ignorować wypowiedzi trolli, bo nieignorowanie jest dla nich wodą na młyn. Co
          do rzeczonego Niecha to jak widać część osób mnie posłuchała i z nim nie
          dyskutuje co objawia się u niego tym, że w fazie ignorancji zaczyna tworzyć
          wątki z hasłem "KOMUNIKAT" w temacie byleby jakoś dalej zwracać na siebie
          uwagę. Wodą na młyn jest dla niego to że ktoś to czyta i mu odpisuje.
          Przestańcie a zobaczysz, że minie troszkę czasu i rzeczony przestanie się
          kompromitować. Nie jest to pierwszy tego typu przypadek tutaj ani w polskim
          Internecie. Tak naprawdę nie powinienem Ci w ogóle odpisywać i tłumaczyć, bo
          dla niego to kolejna woda na młyn, że zajmujemy się jego sprawa.

Uważasz, że powinniśmy wytoczyć przeciwko temu człowiekowi armaty? Zacząć
          śledzić IP z którego się łączy, blokować mu dostęp? Interweniować u jego
          providera? Być może. Czekam na opinie, choć cały czas uważam, że najlepszą
          metodą na trolla jest ignorowanie. Dopiero jak złamie prawo to skończy się
          ignorowanie a sprawę przekażemy prawnikom.
          • Gość: Niech Dlaczego tolerujecie djota? IP: 217.197.165.* 21.02.03, 14:35
            Odpowiem ci djot, choc nie wiem czy na to zasluzyles - ostatnio za wszelka cene
            chcesz zrobic na mnie wrazenie skonczonego idioty.
            1. Wysylane przeze mnie komunikaty sa reakcja na twoje dosc impertynenckie
            zachowanie po skasowaniu moich kont. Zwlaszcza ze wyraznie na tym forum
            pisalem, ze zakladam je wylacznie z tego powodu, iz instrukcja ich zakladania
            nie jest zgodna z rzeczywistoscia. Zanlazlem czyjs blad - i tyle. Za takie
            znaleziska ludzi dostaja podziekowania. Tu sie dostaje odpowiedzi na granicy
            chamstwa. Czy mam zawiadomic prawnikow?
            2. Nie oczekuje odpowiedzi na glupawe w koncu dowcipy. Moga najwyzej rownie
            glupawe. Zreszta nagroda za dowcip powinien byc smiech - a tego podobno nie
            slychac w sieci?
            3. Jesli na tym forum ktos sie kompromituje to czasami ty. Jesli tego nie
            widzisz to kompromitujesz sie w dwojnasob. Ja sie urodzilem i umre ze
            sklonnoscia do samokrytycyzmu, tobie tej cechy nawet Religa nie wszczepi.
            4. Nie jest tajmenica skad sie lacze. Nie jest tez moja wina, ze nie mam
            stalego IP. Napisz do moich prowajderow. I umiesc kopie tego listu na forum - w
            nagrode dostaniesz kubek.
            5. Strasz mnie swoimi prawnikami. Niewatpliwie marza o zajeciu sie takim
            ewidentnym przypadkiem jak ja. Jesli tylko zechcesz wysle ci moje kompletne
            dane oraz oswiadczenie o tym, ze nie wypieram sie autorstwa wszystkich moich
            listow. Mam tylko taka propozycje - zamiast dozywotnich galer niech sad skaze
            mnie na czytanie twoich postow.
            6. Przykro mi jeszcze z innego powodu. Zamiast mnie Stworca ukaral ciebie.
            Kazal ci pracowac pod jednym dachem z niejakim TeBe - osoba, ktora taktem i
            inteligencja przewyzsza cie tak jak Czomolungma depresje.Z drugiej strony
            jestem pelen podziwu,ze jednakdajesz sobie jakos z tym rade.
            • dj Re: Dlaczego tolerujecie djota? 21.02.03, 15:53
              Gość portalu: Niech napisał(a):

> 6. Przykro mi jeszcze z innego powodu. Zamiast mnie Stworca ukaral ciebie.
              > Kazal ci pracowac pod jednym dachem z niejakim TeBe - osoba, ktora taktem i
              > inteligencja przewyzsza cie tak jak Czomolungma depresje.

Bo z Tobą podejmuje dyskusje? Zaiste, znamienite odniesienie dla pomiaru taktu
              i inteligencji. Tym samym była to moja ostatnia odpowiedź na zaiste kolejną
              wyjątkową wypowiedź człowieka o inteligencji do której tak mi daleko. Wymyśl
              coś lepszego.
              • Gość: Normals djocie IP: 195.94.207.* 21.02.03, 16:00
                Fakt pozostaje faktem, że trochę się ośmieszasz dyskutując z Niechem. On prawie
                zawsze jest górą w dyskusji.
                • dj Re: djocie 21.02.03, 16:04
                  > Fakt pozostaje faktem, że trochę się ośmieszasz dyskutując z Niechem. On
                  > prawie zawsze jest górą w dyskusji.

Niniejszym przyznajesz, że wszyscy się ośmieszają dyskutując z nim. Biedny Tebe.

PS. Ja już skończyłem.
              • Gość: Kagan Re: Dlaczego tolerujecie djota? IP: *.vic.bigpond.net.au 22.02.03, 07:51
                dj napisał:
                Bo z Tobą podejmuje dyskusje? Zaiste, znamienite odniesienie dla pomiaru taktu
                i inteligencji. Tym samym była to moja ostatnia odpowiedź na zaiste kolejną
                wyjątkową wypowiedź człowieka o inteligencji do której tak mi daleko. Wymyśl
                coś lepszego.
                K: Ta twoja inteligencja podpowiedziala ci zapewne, aby np. zablokowac
                caly Monash University w Melbourne (dziesiatki tysiecy uzytkownikow,
                bo to jest najwiekszy uniwersytet w Australii)? Gratuluje znakomitego
                samopoczucia, ktore chrakteryzuje, jak to wie kazdy psycholog, osobnikow
                z lekkim uposledzeniem umyslowym (IQ ok. 80-90, przy obecnej sredniej ok.
                110)...
                Kagan
                • dj Re: Dlaczego tolerujecie djota? 22.02.03, 22:50
                  Gość portalu: Kagan napisał(a):

> K: Ta twoja inteligencja podpowiedziala ci zapewne, aby np. zablokowac
                  > caly Monash University w Melbourne (dziesiatki tysiecy uzytkownikow,
                  > bo to jest najwiekszy uniwersytet w Australii)? Gratuluje znakomitego
                  > samopoczucia, ktore chrakteryzuje, jak to wie kazdy psycholog, osobnikow
                  > z lekkim uposledzeniem umyslowym (IQ ok. 80-90, przy obecnej sredniej ok.
                  > 110)...

Blokadę założyła maas i do niej odsyłam z pytaniem dlaczego oraz argumentami,
                  że 10 tys. australijskich studentów cierpi z powodu braku możliwości pisania na
                  forum Gazeta.pl. Co do Twoich wywodów wyżej: no comments :)
            • Gość: Niechno_Viola Re: Dlaczego tolerujecie djota? IP: *.konin.cvx.ppp.tpnet.pl 24.02.03, 14:17
              Idź do budy.
              Albo do WC.
      • Gość: pollak Re: Dlaczego tolerujecie niecha? IP: *.jgora.dialog.net.pl 21.02.03, 17:42
        dj napisał:

> Trollem a trolli należy ignorować.

Trolle się karmi!
    • pan_pndzelek Re: Dlaczego tolerujecie niecha? 21.02.03, 10:16
      > Kim jest niech, że może sobie pozwolić na
      > takie zachowania.

Niech jest mną, ja jestem Niechem... Proste?

We dwóch jesteśmy jeszcze paroma osobami...
      • Gość: Normals Re: Dlaczego tolerujecie niecha? IP: 195.94.207.* 21.02.03, 10:53
        pan_pndzelek napisał:

> Gość portalu: Normals napisał(a):
        > > Kim jest niech, że może sobie pozwolić na
        > > takie zachowania.
        >
        > Niech jest mną, ja jestem Niechem... Proste?
        >
        > We dwóch jesteśmy jeszcze paroma osobami...

To nie jest odpowiedź na pytanie, dlaczego jest tolerowany. A kimże ty jesteś
        pndzelku, że masz o sobie tak wielkie mniemanie? I czy czasami nie będzie
        obrazą dla niecha fakt, że przyrównujesz siebie do niego?
        • Gość: Niech Re: Dlaczego tolerujecie niecha? IP: 217.197.165.* 21.02.03, 13:11
          No wlasnie, czym sobie na te poblazliwosc zasluzylem? Nieprzecietna
          inteligencja? Wyjatkowa uroda? Czarem i szarmancja? Poczuciem humoru i
          erudycja? Musiala zajsc jakas pomylka. Nie jestem wlascicielem zadnego z wyzej
          wymienionych przedmiotow.
          • Gość: Normals Re: Dlaczego tolerujecie niecha? IP: 195.94.207.* 21.02.03, 13:23
            Urodę to ty masz - jak byłem na Chmielnej w walentynki to się Tobie bacznie
            przyjrzałem. Przyznam, że mnie ciarki po plecach przeszły jak Cię zobaczyłem.
            Takie pomieszanie Johny Deppa z Żebrowskim.
            • Gość: Niech Re: Dlaczego tolerujecie niecha? IP: 217.197.165.* 21.02.03, 13:47
              Nie wiem nic na ten temat, od urodzenia balem sie spojrzec w lustro. Ale jesli
              to prawda, to jak sadzisz, kogo uwiodlem: maas czy adama?
              • maas Re: Dlaczego tolerujecie niecha? 21.02.03, 14:07
                Predzej Tebe...
                • kropka Re: Dlaczego tolerujecie niecha? 21.02.03, 14:21
                  i czasami troszeczkę mnie.
                • Gość: Niech Re: Dlaczego tolerujecie niecha? IP: 217.197.165.* 21.02.03, 14:21
                  To by bylo kazirodztwo. My sie z TeBe za dawno i zbyt dobrze znamy. Ale kto tam
                  wiec co w nim za bestia drzemie?
    • Gość: Pndzelek Ale się narobiło!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 21.02.03, 14:39
      Ale się narobiło!!!!!!!!!!!!!!!

Zaraz w ramach ignorowania Niecha wpiszą się na ten wątek wszyscy admini...

PS. Pytanie (być może) do adminów: jakiego złamania prawa ze strony Niecha
      oczekujecie?
      • Gość: Niech Re: Ale się narobiło!!!!!!!!!!!!!!! IP: 217.197.165.* 21.02.03, 14:55
        Mam nadzieje, ze seksu z nieletnia.
      • dj Re: Ale się narobiło!!!!!!!!!!!!!!! 21.02.03, 15:48
        Gość portalu: Pndzelek napisał(a):

> PS. Pytanie (być może) do adminów: jakiego złamania prawa ze strony Niecha
        > oczekujecie?

Gdzie wyczytałeś, że ktoś _oczekuje_ złamania prawa? Bardzo proszę o cytat.
        • Gość: Pndzelek Do Wysokiej Komisji Adminowej... IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 21.02.03, 16:34
          Szanowna Wysoka Komisjo! Poniże przytaczam cytat autorstwa Admina dj ujęty w
          tradycyjne znaki cudzysłowu(""):

"Uważasz, że powinniśmy wytoczyć przeciwko temu człowiekowi armaty? Zacząć
          śledzić IP z którego się łączy, blokować mu dostęp? Interweniować u
          jego
          providera? Być może. Czekam na opinie, choć cały czas uważam, że
          najlepszą
          metodą na trolla jest ignorowanie. Dopiero jak złamie prawo to
          skończy się
          ignorowanie a sprawę przekażemy prawnikom."

Zwracam Wysokiej Komisji uwagę na użycie w ostatnim zdaniu słowa "jak", słowo
          to równoznaczne jest w jęz. polskim ze słowem "kiedy", "kiedy tylko" oznacza
          oczekiwanie na rzecz mającą niechybnie nastąpić. Gdyby natomiast Admin dj,
          członek Wysokiej Komisji miał inną intencję winien użyć słowa "jeśli".

Stąd właśnie wzięły się moje przypuszczenia, że Wysoka Komisja OCZEKUJE
          NIECHYBNEGO złamania prawa przez Niecha...
          • Gość: Markiza de Kotlet Re: Do Wysokiej Komisji Adminowej... IP: *.fenix.katowice.pl 21.02.03, 16:51
            Prawnicy Niecha już złożyli wniosek o usunięcie dwóch członków Wysokiej
            Komisji...

• sceptyk Eee tam 21.02.03, 16:40

> Pytam tak poważnie. Przecież on was cały czas obraża.
      --------------------------------------

Niech ubarwia portal bo czasem pisze smieszne rzeczy. Natomiast co do
      obrazania, to pokaz mi, prosze, kto tu jeszcze nie obrazil badz nie zostal
      obrazony. Dobre sobie.

sc-k
    • aniela_ Re: Dlaczego tolerujecie niecha? 21.02.03, 16:43
      ja np go nie toleruje.
      • Gość: Markiza de Kotlet Re: Dlaczego tolerujecie niecha? IP: *.fenix.katowice.pl 21.02.03, 16:53
        Tak...słyszałam o nietolerancji na niektóre leki :)

• aniela_ Re: Dlaczego tolerujecie niecha? 21.02.03, 16:58
          mam od niego wysypke, o tu. widzisz? nawet oxycort nie pomaga chociaz jest
          lekiem na acle zlo.
          • markiza_de_kotlet_mielony Re: Dlaczego tolerujecie niecha? 21.02.03, 17:08

Nie wiem jakie jest podłoze zachodzących u Ciebie zmian...ale musiały zajść
            jakieś procesy patologiczne...

Za dużo Kawki?
            Bo na plaży to tylko Kawka i Kawka...
            • aniela_ Re: Dlaczego tolerujecie niecha? 21.02.03, 17:13
              wiedzialam ze gdzies Cie widzialam :)
              i nie mam alergii na kawe, bynajmiej, lecznicze ma dzialanie choc
              niepotwierdzone naukowo.
              • markiza_de_kotlet_mielony Markiza vel Frene... 21.02.03, 17:15

A Niech ma potwierdzone naukowo !
                O!
                • aniela_ Re: Markiza vel Frene... 21.02.03, 17:17
                  witaj frene. wybacz ale przysiede sie po drugiej stronie barykady albowiem mimo
                  wysiłku woli kon jaki jest taki niestety jest.
                  • markiza_de_kotlet_mielony Re: Markiza vel Frene... 21.02.03, 17:20

A widziałaś kiedyś motyla w gąsienicy?

• aniela_ Re: Markiza vel Frene... 21.02.03, 17:22
                      widzialam nawets szare ktore jest biale, ale czarne chce byc tylko czarne.
                      • markiza_de_kotlet_mielony Re: Markiza vel Frene... 21.02.03, 17:27

A poprawność polityczna?

Powinnaś była powiedzieć Afro Amerykanin:)

• aniela_ Re: Markiza vel Frene... 21.02.03, 17:28
                          niepoprawna jestem. nawet fryz mam rozwichrzony.
                          • markiza_de_kotlet_mielony Re: Markiza vel Frene... 21.02.03, 17:30
                            Tak włos się jerzy na głowie jak czytam Twoje wypowiedzi o Niechu:)
                            • aniela_ Re: Markiza vel Frene... 21.02.03, 17:35
                              to niemozliwe. slowem oszlifowanym, nieostrym sie posluguje wylacznie. :)
                              • Gość: Niech Re: Markiza vel Frene... IP: 217.197.165.* 21.02.03, 17:39
                                Wrecz tepym.
                                • markiza_de_kotlet_mielony Re: Markiza vel Frene... 21.02.03, 17:44
                                  Bo jak Cię czyta, to ma epokę kamienia łupanego przed oczami :)))
                              • markiza_de_kotlet_mielony Re: Markiza vel Frene... 21.02.03, 17:41

Uważaj bo podobno słowo stało się ciałem...i jak się tak dalej będziesz
                                posługiwać , to do rękoczynów moze dojść między nami:)
                                • aniela_ Re: Markiza vel Frene... 21.02.03, 17:44
                                  tylko pamietaj, uwazaj na moje paznokcie, zebys mi manikiru nie zepsula ;)
                                  • markiza_de_kotlet_mielony Re: Markiza vel Frene... 21.02.03, 17:46
                                    To wcześniej odklej:)))
                                • Gość: Niech Re: Markiza vel Frene... IP: 217.197.165.* 21.02.03, 17:44
                                  O tym juz nawet film byl... Fight club...
                                  • markiza_de_kotlet_mielony Re: Markiza vel Frene... 21.02.03, 17:47
                                    Tak...wzorowany na autentycznych wydarzeniach, które miały miejsce na
                                    Wiejskiej...
                                • Gość: Pndzelek Re: do anieli IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 21.02.03, 17:46
                                  Z ciebie aniela to taki szlif jak z koziej dupy rajzetasza...

Zalecam udanie się w kierunku bambusa...
                                  • aniela_ Re: do pndzelka 21.02.03, 17:47
                                    cenie sobie kazdy glos w dyskusji. z tym ze niektore cenie mniej..
                                    • markiza_de_kotlet_mielony Re: do pndzelka 21.02.03, 17:49
                                      Tak...od niektórych trzeba się opędzlać:)
                                      • Gość: Pndzelek Re: do markizy IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 21.02.03, 17:52
                                        Pozwolę sobie zauważyć, że to nie tobie przypndzlowałem...
                                    • Gość: Niech Fight club IP: 217.197.165.* 21.02.03, 17:49
                                      To bylo do przewidzenia. Nie widziala. Jeszcze w komputerze nie wyswietlali.
                                      • aniela_ Re: Fight club 21.02.03, 17:51
                                        wybaczcie ale mam wazny miedzynarodowy telefon wiec nie moge dluzej brac
                                        udzialu w tej rozwijajacej dyskucji. stresccie mi potem wnioski konktruktywne.
                                        pozdawiam.
                                        ps. frene Ciebie wrzucam do osobnego wora :)
                                        • markiza_de_kotlet_mielony Re: Fight club 21.02.03, 17:53
                                          Tak...to ja dzwonię:)
                                          • aniela_ Re: Fight club 21.02.03, 17:54
                                            doceniam i dopisuje plus przy nazwisku ;) milego weekendu
                                            • Gość: Pndzelek Re: Fight club IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 21.02.03, 17:56
                                              Taaaaaa... istotnie coś ci dzwoni... i to mocno...
                                            • markiza_de_kotlet_mielony Re: Fight club 21.02.03, 18:00
                                              Przed Millerem mnie chyba wpisałaś...jestem przed nim ...nie tylko
                                              alfabetycznie:)
                                          • markiza_de_kotlet_mielony Do Niecha i Pndzla 21.02.03, 17:57
                                            Tyle czasu na Warszawskiej Edukacji, a klasy nie macie żadnej...

Obraziliście mi Anielkę !

Aniele z Plaży...
                                            Stróżu mój...

Lepiej się zacznijcie modlić, bo będziecie sie w piekle smazyć z ADMINAMI, w
                                            jednym kotle:)
                                            • Gość: Niech Re: Do Niecha i Pndzla IP: 217.197.165.* 21.02.03, 17:59
                                              Blad. Anieli nie mozna obrazic. Ale masz troche racji. Dosc tych pochlebstw.
                                              • markiza_de_kotlet_mielony Re: Do Niecha i Pndzla 21.02.03, 18:01
                                                Pewnie...byle kto jej nie obrazi:)
                                                • Gość: aniela Re: Do Niecha i Pndzla IP: *.acn.waw.pl 21.02.03, 21:53
                                                  usmiech cieply 36.6 Ci slę ;)
    • Gość: pollak Re: Dlaczego tolerujecie niecha? IP: *.jgora.dialog.net.pl 21.02.03, 18:02

> Pytam tak poważnie. Przecież on was cały czas obraża. Czy to lubicie? Z
      > pewnością nie. Więc się go boicie? Kim jest niech, że może sobie pozwolić na
      > takie zachowania.

A co? Od razu chciałbyś banować? Won!
      • Gość: Pndzelek [...] IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 21.02.03, 18:03
        Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
        • Gość: pollak [...] IP: *.jgora.dialog.net.pl 21.02.03, 18:06
          • Gość: Pndzelek [...] IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 21.02.03, 18:08
            • Gość: pollak [...] IP: *.jgora.dialog.net.pl 21.02.03, 18:11
              • Gość: k`k Re: Dlaczego tolerujecie niecha? IP: *.acn.waw.pl 21.02.03, 19:59
                A najśmieszniejsze w tym jest to,że autorem tego tematu jest Normals
                Forum gazety sięga dna.
                • sceptyk A postac kol. Normalsa jest mi blizej nieznana 21.02.03, 21:30
                  Wdzieczny bylbym za pare slow o nim. Widze, ze ma ciagoty donosicielskie. Ale
                  poza tym, czym sie wyroznia?
                  • zarlaczka Re: A postac kol. Normalsa jest mi blizej nieznan 21.02.03, 22:15
                    Głównie podpuszczaniem, i to ze znakomitym skutkiem. Nawet władza forumowa dała
                    się na to nabrać.
                    Normals moje najszczersze gratulacje.
                    • sceptyk A, to zwracam honor, jeslim 21.02.03, 22:40
                      go uszczknal. I jesli to prawda co piszesz, Lakomczuszko.
              • Gość: pollak frendzel IP: *.jgora.dialog.net.pl 22.02.03, 21:42
                sk_rwielek, przez ciebie, gburze wycięli posty! Miarkuj się w
                wypowiedziach, włochaty mutancie!
    • mikolaj7 Re: Dlaczego tolerujecie niecha? 22.02.03, 14:30
      no, no... to teraz problemem forum staje sie niech, a nie
      chocby wylaczanie kont (ja bym naprawde wzial konto
      "seven"...), dziwne.....

jeszcze dziwniejsze, ze wszyscy mowia o ignorowaniu, a
      takie cos jest niemozliwe!! zawsze przyjdzie ktos nowy,
      kto nie wie o tym "przepisie" i pogada z trollem (skad ta
      nazwa?) - akurat nie mam na mysli niecha, mowie ogolnie.
      na krakforum tez mielismy mase takich osobnikow, predzej
      czy pozniej sie im nudzilo, ale ignorowanie i udawanie, ze
      problemu (oo.. takie konto tez strace:( ) nie ma to nie
      rozwiazanie:)
      • Gość: Niech Re: Dlaczego tolerujecie niecha? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.02.03, 14:39
        Ale ja pojde siedziec. I mam szanse na cele bez dostepu do sieci... Razem z
        gwalcicielami, pedofilami i ... A mniejsza z tym.
      • Gość: ktos Re: Dlaczego tolerujecie niecha? IP: *.acn.pl 22.02.03, 16:13
        Słowo troll pochodzi z newsgrup, klasyka
        • Gość: Niech Re: Dlaczego tolerujecie niecha? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.02.03, 16:16
          Nie bywam na newsgroup. Klasyka.
          • Gość: ktos Re: Dlaczego tolerujecie niecha? IP: *.acn.pl 22.02.03, 16:20
            widać od razu, młotku
            • Gość: Niech Re: Dlaczego tolerujecie niecha? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.02.03, 16:27
              Twoja odpowiedz to klasyka. Sam wiesz czego.
              • Gość: ktos Re: Dlaczego tolerujecie niecha? IP: *.acn.pl 22.02.03, 16:37
                zabrakło bluzgów? No no
                Na spacer byś sie lepiej wybral, to uspokaja
    • Gość: QW Re: Dlaczego tolerujecie niecha? IP: 216.127.82.* 23.02.03, 19:09
    • limbiak Re: Dlaczego tolerujecie niecha? 23.02.03, 20:35
      A ja lubie Niecha i uwazam, ze jest inteligentnym, dowcipnym facetem. Mam
      nadzieje, ze przystojnym tez... ;))))
      • sceptyk A Ty jestes Marian czy Maria Limbiak? /nt 23.02.03, 20:39
    • Gość: Normals Re: Dlaczego tolerujecie niecha? IP: 195.94.207.* 24.02.03, 08:38
      Dziękuję za mnóstwo wpisów w Mój wątek. Poczytuję to sobie za Mój osobisty
      sukces. dj zaniża poziom wypowiedzi adminów. Podobnie jak adam (ten nawet
      bardziej).

Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka