nadziejkaa Re: Macie pisać 16.01.07, 20:15 proces7 napisał: > Nie krępujcie się. Czasami lubię być (s)krępowana ;) Link Zgłoś
proces7 Re: Macie pisać 16.01.07, 20:18 nadziejkaa napisała: > proces7 napisał: > > > Nie krępujcie się. > > Czasami lubię być (s)krępowana ;) To nie jest podtekst seksualny? Link Zgłoś
nadziejkaa Re: Macie pisać 16.01.07, 20:26 proces7 napisał: > nadziejkaa napisała: > > Czasami lubię być (s)krępowana ;) > > To nie jest podtekst seksualny? A pewnie, że jest. Link Zgłoś
proces7 Re: Macie pisać 16.01.07, 20:33 nadziejkaa napisała: > proces7 napisał: > > > nadziejkaa napisała: > > > > Czasami lubię być (s)krępowana ;) > > > > To nie jest podtekst seksualny? > > A pewnie, że jest. Rozumiem. Teraz rozumiem. Link Zgłoś
pasztet_czatowy7 Re: Macie pisać 16.01.07, 20:16 proces7 napisał: > Nie krępujcie się. Zaraz zrzucam niektóre części garderoby, coby nie czuć się skrępowana:P Link Zgłoś
proces7 Re: Macie pisać 16.01.07, 20:19 pasztet_czatowy7 napisała: > proces7 napisał: > > > Nie krępujcie się. > > Zaraz zrzucam niektóre części garderoby, coby nie czuć się skrępowana:P Zrzucaj i rozsiądź się wygodnie. Będzie się sporo działo. Link Zgłoś
nadziejkaa Re: Macie pisać 16.01.07, 20:27 proces7 napisał: > Zrzucaj i rozsiądź się wygodnie. Będzie się sporo działo. Ja też mogę co nieco (nie wiem jak to się pisze) zrzucić? Link Zgłoś
proces7 Re: Macie pisać 16.01.07, 20:34 nadziejkaa napisała: > proces7 napisał: > > > Zrzucaj i rozsiądź się wygodnie. Będzie się sporo działo. > > Ja też mogę co nieco (nie wiem jak to się pisze) zrzucić? Zrzuć. One mają nieco więcej do zrzucenia. Link Zgłoś
nadziejkaa Re: Macie pisać 16.01.07, 20:40 proces7 napisał: > Zrzuć. One mają nieco więcej do zrzucenia. Piszesz o kilogramach? <faja> Link Zgłoś
proces7 Re: Macie pisać 16.01.07, 20:47 nadziejkaa napisała: > proces7 napisał: > > > Zrzuć. One mają nieco więcej do zrzucenia. > > Piszesz o kilogramach? <faja> Nie pamiętam o czym pisałem;) Link Zgłoś
nadziejkaa Re: Macie pisać 16.01.07, 20:54 proces7 napisał: > nadziejkaa napisała: > > > proces7 napisał: > > > > > Zrzuć. One mają nieco więcej do zrzucenia. > > > > Piszesz o kilogramach? <faja> > > Nie pamiętam o czym pisałem;) Się nie wykręcaj teraz. Link Zgłoś
proces7 Re: Macie pisać 16.01.07, 21:01 nadziejkaa napisała: > proces7 napisał: > > > nadziejkaa napisała: > > > > > proces7 napisał: > > > > > > > Zrzuć. One mają nieco więcej do zrzucenia. > > > > > > Piszesz o kilogramach? <faja> > > > > Nie pamiętam o czym pisałem;) > > Się nie wykręcaj teraz. Przypomnisz mi za jakieś 100 wpisów. Link Zgłoś
nadziejkaa Re: Macie pisać 16.01.07, 21:08 proces7 napisał: > > Się nie wykręcaj teraz. > > Przypomnisz mi za jakieś 100 wpisów. Heh. I wtedy sobie przypomnisz? Link Zgłoś
proces7 Re: Macie pisać 16.01.07, 21:15 nadziejkaa napisała: > proces7 napisał: > > > > Się nie wykręcaj teraz. > > > > Przypomnisz mi za jakieś 100 wpisów. > > Heh. I wtedy sobie przypomnisz? Ty mi przypomnisz i zasugerujesz. Link Zgłoś
nadziejkaa Re: Macie pisać 16.01.07, 21:23 proces7 napisał: > nadziejkaa napisała: > > Heh. I wtedy sobie przypomnisz? > > Ty mi przypomnisz i zasugerujesz. Jak nie zapomnę. Link Zgłoś
proces7 Re: Macie pisać 16.01.07, 21:30 nadziejkaa napisała: > proces7 napisał: > > > nadziejkaa napisała: > > > > Heh. I wtedy sobie przypomnisz? > > > > Ty mi przypomnisz i zasugerujesz. > > Jak nie zapomnę. Przypomnę Ci. Link Zgłoś
nadziejkaa Re: Macie pisać 16.01.07, 21:37 proces7 napisał: > nadziejkaa napisała: > > > proces7 napisał: > > > > > nadziejkaa napisała: > > > > > > Heh. I wtedy sobie przypomnisz? > > > > > > Ty mi przypomnisz i zasugerujesz. > > > > Jak nie zapomnę. > > Przypomnę Ci. Tylko nie zapomnij. Link Zgłoś
proces7 Re: Macie pisać 16.01.07, 21:44 nadziejkaa napisała: > Tylko nie zapomnij. Jeśli zapomnę, to mi przypomnisz. Link Zgłoś
nadziejkaa Re: Macie pisać 16.01.07, 21:55 proces7 napisał: > nadziejkaa napisała: > > > Tylko nie zapomnij. > > Jeśli zapomnę, to mi przypomnisz. Dobra, jak coś, to kawa nam przypomni. Link Zgłoś
proces7 Re: Macie pisać 16.01.07, 22:03 nadziejkaa napisała: > Dobra, jak coś, to kawa nam przypomni. Kawa jest jak piosenka. Dobra na wszystko. Link Zgłoś
nadziejkaa Re: Macie pisać 16.01.07, 22:09 proces7 napisał: > nadziejkaa napisała: > > > Dobra, jak coś, to kawa nam przypomni. > > Kawa jest jak piosenka. Dobra na wszystko. No dobra. Już jej tak nie wychwalaj, bo znowu będzie się szarogęsić. Link Zgłoś
proces7 Re: Macie pisać 16.01.07, 22:21 nadziejkaa napisała: > > Kawa jest jak piosenka. Dobra na wszystko. > > No dobra. Już jej tak nie wychwalaj, bo znowu będzie się szarogęsić. No muszę ją trochę docenić, jest ważna dla mnie w celach reklamowych. Link Zgłoś
nadziejkaa Re: Macie pisać 16.01.07, 22:29 proces7 napisał: > No muszę ją trochę docenić, jest ważna dla mnie w celach reklamowych. <zatykanie uszu> Link Zgłoś
proces7 Re: Macie pisać 16.01.07, 23:27 nadziejkaa napisała: > proces7 napisał: > > > No muszę ją trochę docenić, jest ważna dla mnie w celach reklamowych. > > <zatykanie uszu> Zamykanie oczu. Link Zgłoś
nadziejkaa Re: Macie pisać 16.01.07, 21:30 nadziejkaa napisała: > proces7 napisał: > > > nadziejkaa napisała: > > > > Heh. I wtedy sobie przypomnisz? > > > > Ty mi przypomnisz i zasugerujesz. > > Jak nie zapomnę. Podobno mam Ci przypomnieć. Link Zgłoś
proces7 Re: Macie pisać 16.01.07, 21:39 nadziejkaa napisała: > Podobno mam Ci przypomnieć. Jeśli nie zapomnisz. Link Zgłoś
pasztet_czatowy7 Lukam co chwile tutaj 16.01.07, 21:02 > Włączyłam podgląd;~), muszę trochę popracowć! Link Zgłoś
proces7 Re: Lukam co chwile tutaj 16.01.07, 21:09 pasztet_czatowy7 napisała: > > Włączyłam podgląd;~), muszę trochę popracowć! Najpierw tu, potem cała reszta. Link Zgłoś
nadziejkaa Re: Macie pisać 16.01.07, 20:23 pasztet_czatowy7 napisała: > Zaraz zrzucam niektóre części garderoby, coby nie czuć się skrępowana:P O, cześć mój ulubiony paczteciku :) Link Zgłoś
proces7 Re: Macie pisać 16.01.07, 20:30 nadziejkaa napisała: > pasztet_czatowy7 napisała: > > > Zaraz zrzucam niektóre części garderoby, coby nie czuć się skrępowana:P > > O, cześć mój ulubiony paczteciku :) To Wy się lubicie? Sądziłem, że nie lubisz nikogo na czacie. Link Zgłoś
nadziejkaa Re: Macie pisać 16.01.07, 20:36 proces7 napisał: > To Wy się lubicie? Sądziłem, że nie lubisz nikogo na czacie. A, tak mi się napisało. Coś trzeba tu pisać, no nie? Link Zgłoś
proces7 Re: Macie pisać 16.01.07, 20:42 nadziejkaa napisała: > proces7 napisał: > > > To Wy się lubicie? Sądziłem, że nie lubisz nikogo na czacie. > > A, tak mi się napisało. Coś trzeba tu pisać, no nie? No ale nie kłamać tak bezczelnie. Link Zgłoś
nadziejkaa Re: Macie pisać 16.01.07, 20:50 proces7 napisał: > > A, tak mi się napisało. Coś trzeba tu pisać, no nie? > > No ale nie kłamać tak bezczelnie. Spokojnie. Paszteta, to ja od razu polubiłam. Link Zgłoś
proces7 Re: Macie pisać 16.01.07, 20:53 nadziejkaa napisała: > proces7 napisał: > > > > A, tak mi się napisało. Coś trzeba tu pisać, no nie? > > > > No ale nie kłamać tak bezczelnie. > > Spokojnie. Paszteta, to ja od razu polubiłam. Nie sądzę, że ona Cię polubiła, Ty raczej nie jesteś lubiana, hę? Link Zgłoś
nadziejkaa Re: Macie pisać 16.01.07, 21:02 proces7 napisał: > Nie sądzę, że ona Cię polubiła, Ty raczej nie jesteś lubiana, hę? Procuś, ale Ty mnie lubisz, co nie? Link Zgłoś
proces7 Re: Macie pisać 16.01.07, 21:12 nadziejkaa napisała: > proces7 napisał: > > > Nie sądzę, że ona Cię polubiła, Ty raczej nie jesteś lubiana, hę? > > Procuś, ale Ty mnie lubisz, co nie? Lubię. Link Zgłoś
nadziejkaa Re: Macie pisać 16.01.07, 21:19 proces7 napisał: > > Procuś, ale Ty mnie lubisz, co nie? > > Lubię. Echhh, życie jednak jest piękne! Link Zgłoś
proces7 Re: Macie pisać 16.01.07, 21:23 nadziejkaa napisała: > proces7 napisał: > > > > Procuś, ale Ty mnie lubisz, co nie? > > > > Lubię. > > Echhh, życie jednak jest piękne! La vita e bella. Link Zgłoś
nadziejkaa Re: Macie pisać 16.01.07, 21:31 proces7 napisał: > > Echhh, życie jednak jest piękne! > > La vita e bella. Był taki film. O, na nim to ja się popłakałam. Kiedyś o to pytałeś. Link Zgłoś
proces7 Re: Macie pisać 16.01.07, 21:40 nadziejkaa napisała: > proces7 napisał: > > > > Echhh, życie jednak jest piękne! > > > > La vita e bella. > > Był taki film. O, na nim to ja się popłakałam. Kiedyś o to pytałeś. Ja prawie też. Ale to taki film, który ogląda sie raz. Link Zgłoś
nadziejkaa Re: Macie pisać 16.01.07, 21:48 proces7 napisał: > Ja prawie też. Ale to taki film, który ogląda sie raz. Dobrze prawicie, kumie. Link Zgłoś
proces7 Re: Macie pisać 16.01.07, 21:54 nadziejkaa napisała: > Dobrze prawicie, kumie. Nie kumam... Link Zgłoś
nadziejkaa Re: Macie pisać 16.01.07, 22:04 proces7 napisał: > nadziejkaa napisała: > > > Dobrze prawicie, kumie. > > Nie kumam... Ważne, że ja wiem o co chodzi. Link Zgłoś
proces7 Re: Macie pisać 16.01.07, 22:10 nadziejkaa napisała: > proces7 napisał: > > > nadziejkaa napisała: > > > > > Dobrze prawicie, kumie. > > > > Nie kumam... > > Ważne, że ja wiem o co chodzi. To mi naświetlij. Link Zgłoś
nadziejkaa Re: Macie pisać 16.01.07, 22:20 proces7 napisał: > nadziejkaa napisała: > > Ważne, że ja wiem o co chodzi. > > To mi naświetlij. Przykro mi. Ale już nie pamiętam, co miałeś skumać, a nie skumałeś. Link Zgłoś
proces7 Re: Macie pisać 16.01.07, 23:04 nadziejkaa napisała: > Przykro mi. Ale już nie pamiętam, co miałeś skumać, a nie skumałeś. Już skumałem, ale to teraz nieaktualne, bowiem Ty nie pamiętasz co miałem skumać. Link Zgłoś
nadziejkaa Kurde :( 16.01.07, 23:06 Poznikały mi listy z poczty na tlenie :( Jak to możliwe, żeby się tak same wykasowały? Link Zgłoś
pasztet_czatowy7 Re: Kurde :( 16.01.07, 23:20 nadziejkaa napisała: > Wszystkie listy, które miałam od mojego Skarba :( Nadziejko coś musiałaś przycisnąć;~) Link Zgłoś
nadziejkaa Re: Kurde :( 16.01.07, 23:26 pasztet_czatowy7 napisała: > nadziejkaa napisała: > > > Wszystkie listy, które miałam od mojego Skarba :( > > Nadziejko coś musiałaś przycisnąć;~) Właśnie, że nie :( Chyba się załamię :( Link Zgłoś
proces7 Re: Kurde :( 17.01.07, 00:38 nadziejkaa napisała: > Wszystkie listy, które miałam od mojego Skarba :( Przykre, mówię Ci _gmail_. Link Zgłoś
proces7 Re: Kurde :( 17.01.07, 00:17 nadziejkaa napisała: > Poznikały mi listy z poczty na tlenie :( Jak to możliwe, żeby się tak same > wykasowały? Poczta tlenowa nie jest dobra, polecam _gmail_. Link Zgłoś
proces7 Re: Macie pisać 16.01.07, 21:12 nadziejkaa napisała: > proces7 napisał: > > > Nie sądzę, że ona Cię polubiła, Ty raczej nie jesteś lubiana, hę? > > Procuś, ale Ty mnie lubisz, co nie? Czasem lubię. Link Zgłoś
nadziejkaa Re: Macie pisać 16.01.07, 21:20 proces7 napisał: > nadziejkaa napisała: > > > proces7 napisał: > > > > > Nie sądzę, że ona Cię polubiła, Ty raczej nie jesteś lubiana, hę? > > > > Procuś, ale Ty mnie lubisz, co nie? > > Czasem lubię. Ale czasami jest jednak brutalne. Link Zgłoś
proces7 Re: Macie pisać 16.01.07, 21:24 nadziejkaa napisała: > proces7 napisał: > > > nadziejkaa napisała: > > > > > proces7 napisał: > > > > > > > Nie sądzę, że ona Cię polubiła, Ty raczej nie jesteś lubiana, > hę? > > > > > > Procuś, ale Ty mnie lubisz, co nie? > > > > Czasem lubię. > > Ale czasami jest jednak brutalne. "Często" byłoby pozbawine znamion brutalności? Link Zgłoś
nadziejkaa Re: Macie pisać 16.01.07, 21:32 proces7 napisał: > > > Czasem lubię. > > > > Ale czasami jest jednak brutalne. > > "Często" byłoby pozbawine znamion brutalności? Przynajmniej mógłbyś mi trochę osłodzić to brutalne życie. Link Zgłoś
proces7 Re: Macie pisać 16.01.07, 21:41 nadziejkaa napisała: > Przynajmniej mógłbyś mi trochę osłodzić to brutalne życie. Czym? Link Zgłoś
nadziejkaa Re: Macie pisać 16.01.07, 21:49 proces7 napisał: > nadziejkaa napisała: > > > Przynajmniej mógłbyś mi trochę osłodzić to brutalne życie. > > Czym? Sobą. Link Zgłoś
proces7 Re: Macie pisać 16.01.07, 21:55 nadziejkaa napisała: > > > Przynajmniej mógłbyś mi trochę osłodzić to brutalne życie. > > > > Czym? > > Sobą. Jak? Link Zgłoś
nadziejkaa Re: Macie pisać 16.01.07, 22:04 proces7 napisał: > nadziejkaa napisała: > > > > > Przynajmniej mógłbyś mi trochę osłodzić to brutalne życie. > > > > > > Czym? > > > > Sobą. > > Jak? Tak - * Link Zgłoś
proces7 Re: Macie pisać 16.01.07, 22:11 nadziejkaa napisała: > proces7 napisał: > > > nadziejkaa napisała: > > > > > > > Przynajmniej mógłbyś mi trochę osłodzić to brutalne życ > ie. > > > > > > > > Czym? > > > > > > Sobą. > > > > Jak? > > Tak - * :* Link Zgłoś
nadziejkaa Re: Macie pisać 16.01.07, 22:21 proces7 napisał: > nadziejkaa napisała: > > > > Sobą. > > > > > > Jak? > > > > Tak - * > > :* :D Link Zgłoś
proces7 Re: Macie pisać 16.01.07, 23:04 nadziejkaa napisała: > proces7 napisał: > > > nadziejkaa napisała: > > > > > > Sobą. > > > > > > > > Jak? > > > > > > Tak - * > > > > :* > > :D % Link Zgłoś
kawa3603 Re: Macie pisać 16.01.07, 23:55 nadziejkaa napisała: > proces7 napisał: > > > % > > A cóż to jest? Dzisiejsze prognozy chyba już przekroczone ? Link Zgłoś
proces7 Re: Macie pisać 17.01.07, 00:56 kawa3603 napisała: > Dzisiejsze prognozy chyba już przekroczone ? Tak, chyba tak. Plan wykonany ponad normę. Link Zgłoś
proces7 Re: Macie pisać 17.01.07, 00:42 nadziejkaa napisała: > proces7 napisał: > > > % > > A cóż to jest? procent. Link Zgłoś
proces7 Re: Macie pisać 16.01.07, 21:41 nadziejkaa napisała: > Przynajmniej mógłbyś mi trochę osłodzić to brutalne życie. I w jaki sposób? Link Zgłoś
nadziejkaa Re: Macie pisać 16.01.07, 21:49 proces7 napisał: > nadziejkaa napisała: > > > Przynajmniej mógłbyś mi trochę osłodzić to brutalne życie. > > I w jaki sposób? Z podtekstem erotycznym :P Link Zgłoś
proces7 Re: Macie pisać 16.01.07, 21:56 nadziejkaa napisała: > > > Przynajmniej mógłbyś mi trochę osłodzić to brutalne życie. > > > > I w jaki sposób? > > Z podtekstem erotycznym :P Jestem słaby "w te klocki". Link Zgłoś
nadziejkaa Re: Macie pisać 16.01.07, 22:05 proces7 napisał: > nadziejkaa napisała: > > Z podtekstem erotycznym :P > > Jestem słaby "w te klocki". Jeśli byłeś kiedyś dobry, to takich rzeczy się nie zapomina. Link Zgłoś
proces7 Re: Macie pisać 16.01.07, 22:11 nadziejkaa napisała: > proces7 napisał: > > > nadziejkaa napisała: > > > > Z podtekstem erotycznym :P > > > > Jestem słaby "w te klocki". > > Jeśli byłeś kiedyś dobry, to takich rzeczy się nie zapomina. Praktycznie nie, ale moc spada. Link Zgłoś
nadziejkaa Re: Macie pisać 16.01.07, 22:21 proces7 napisał: > nadziejkaa napisała: > > Jeśli byłeś kiedyś dobry, to takich rzeczy się nie zapomina. > > Praktycznie nie, ale moc spada. Widzę, że ktoś musi wskrzesić w Ciebie wiarę <faja> * Link Zgłoś
proces7 Re: Macie pisać 16.01.07, 23:05 nadziejkaa napisała: > Widzę, że ktoś musi wskrzesić w Ciebie wiarę <faja> * Komu się będzie chcieć? Link Zgłoś
nadziejkaa Re: Macie pisać 16.01.07, 23:14 proces7 napisał: > nadziejkaa napisała: > > > Widzę, że ktoś musi wskrzesić w Ciebie wiarę <faja> * > > Komu się będzie chcieć? Mnie? Link Zgłoś
proces7 Re: Macie pisać 17.01.07, 00:41 nadziejkaa napisała: > proces7 napisał: > > > nadziejkaa napisała: > > > > > Widzę, że ktoś musi wskrzesić w Ciebie wiarę <faja> * > > > > Komu się będzie chcieć? > > Mnie? Tobie? Link Zgłoś
pasztet_czatowy7 Re: Macie pisać 16.01.07, 22:58 nadziejkaa napisała: > Spokojnie. Paszteta, to ja od razu polubiłam. Odwołuje te pokrzywy:D Link Zgłoś
proces7 Re: Macie pisać 17.01.07, 00:16 pasztet_czatowy7 napisała: > nadziejkaa napisała: > > > Spokojnie. Paszteta, to ja od razu polubiłam. > > Odwołuje te pokrzywy:D Nie odwracaj się do niej plecami. Link Zgłoś
pasztet_czatowy7 Re: Macie pisać 16.01.07, 22:55 nadziejkaa napisała: > proces7 napisał: > > > To Wy się lubicie? Sądziłem, że nie lubisz nikogo na czacie. > > A, tak mi się napisało. <pokrzywa_po_dupencji_nadziejki> Link Zgłoś
pasztet_czatowy7 Re: Macie pisać 16.01.07, 22:08 nadziejkaa napisała: > O, cześć mój ulubiony paczteciku :) Cmokasek Nadziejko ma :~* Link Zgłoś
proces7 Re: Macie pisać 16.01.07, 22:14 pasztet_czatowy7 napisała: > Cmokasek Nadziejko ma :~* A gdzie cmoki i hołdy dla mnie? Link Zgłoś
pasztet_czatowy7 Re: Macie pisać 16.01.07, 22:19 proces7 napisał: > A gdzie cmoki i hołdy dla mnie? Taa wycmokam, a potem zazdrosne dziewki moje śliczne oczęta wydrapią:> Link Zgłoś
proces7 Re: Macie pisać 16.01.07, 23:01 pasztet_czatowy7 napisała: > proces7 napisał: > > A gdzie cmoki i hołdy dla mnie? > > Taa wycmokam, a potem zazdrosne dziewki moje śliczne oczęta wydrapią:> Nie mów, że się boisz. Link Zgłoś
nadziejkaa Re: Macie pisać 16.01.07, 22:23 proces7 napisał: > pasztet_czatowy7 napisała: > > > Cmokasek Nadziejko ma :~* > > A gdzie cmoki i hołdy dla mnie? Prześpisz się ze mną, proc? Tam Cię obcałuję i wypieszczę. Link Zgłoś
proces7 Re: Macie pisać 16.01.07, 23:07 nadziejkaa napisała: > Prześpisz się ze mną, proc? Tam Cię obcałuję i wypieszczę. Pogadamy o tym, kiedy tu skończymy. Link Zgłoś
nadziejkaa Re: Macie pisać 16.01.07, 23:13 proces7 napisał: > nadziejkaa napisała: > > > > Prześpisz się ze mną, proc? Tam Cię obcałuję i wypieszczę. > > Pogadamy o tym, kiedy tu skończymy. Obiecujesz? Link Zgłoś
proces7 Re: Macie pisać 17.01.07, 00:39 nadziejkaa napisała: > proces7 napisał: > > > nadziejkaa napisała: > > > > > > > Prześpisz się ze mną, proc? Tam Cię obcałuję i wypieszczę. > > > > Pogadamy o tym, kiedy tu skończymy. > > Obiecujesz? Że pogadamy. Link Zgłoś
nadziejkaa Re: Macie pisać 16.01.07, 22:17 pasztet_czatowy7 napisała: > Cmokasek Nadziejko ma :~* No w końcu mój paszteciku :) :* Link Zgłoś
proces7 Re: Macie pisać 16.01.07, 22:25 nadziejkaa napisała: > pasztet_czatowy7 napisała: > > > Cmokasek Nadziejko ma :~* > > No w końcu mój paszteciku :) :* Nie przesadzacie? Link Zgłoś
pasztet_czatowy7 Re: Macie pisać 16.01.07, 22:31 proces7 napisał: > nadziejkaa napisała: > > > pasztet_czatowy7 napisała: > > > > > Cmokasek Nadziejko ma :~* > > > > No w końcu mój paszteciku :) :* > > Nie przesadzacie? > > Kidłam sobie keczupem na piżamkę z zadowolenia:D Link Zgłoś
nadziejkaa Re: Macie pisać 16.01.07, 22:40 pasztet_czatowy7 napisała: > > Kidłam sobie keczupem na piżamkę z zadowolenia:D :D Link Zgłoś
proces7 Re: Macie pisać 16.01.07, 23:30 pasztet_czatowy7 napisała: > Kidłam sobie keczupem na piżamkę z zadowolenia:D Klikasz z nami w piżamie? Kawa ma zawsze peniuar na sobie, gdy pisze. Link Zgłoś
pasztet_czatowy7 Re: Macie pisać 16.01.07, 23:44 proces7 napisał: > pasztet_czatowy7 napisała: > > > Kidłam sobie keczupem na piżamkę z zadowolenia:D > > Klikasz z nami w piżamie? Kawa ma zawsze peniuar na sobie, gdy pisze. > >Ja jestem ciepłolubna, w peniuarku telepawki dostałabym;~) > Link Zgłoś
kawa3603 Re: Macie pisać 16.01.07, 23:47 pasztet_czatowy7 napisała: > > Klikasz z nami w piżamie? Kawa ma zawsze peniuar na sobie, gdy pisze. > > > >Ja jestem ciepłolubna, w peniuarku telepawki dostałabym;~) > > Tak, kawa go nawet zdejmuje czasem, podczas klikania, aby się nie spocić. ;) > Link Zgłoś
proces7 Re: Macie pisać 17.01.07, 00:49 kawa3603 napisała: > pasztet_czatowy7 napisała: > > > > Klikasz z nami w piżamie? Kawa ma zawsze peniuar na sobie, gdy pisz > e. > > > > > >Ja jestem ciepłolubna, w peniuarku telepawki dostałabym;~) > > > > Tak, kawa go nawet zdejmuje czasem, podczas klikania, aby się nie spocić. ;) Wiedziałem, że się pocisz przy tym pisaniu. Link Zgłoś
kawa3603 Re: Macie pisać 17.01.07, 00:58 proces7 napisał: > Wiedziałem, że się pocisz przy tym pisaniu. > Nie pocę się. Reguluję to ilością zdjętych łaszków. ;) Link Zgłoś
proces7 Re: Przyszłam do was pachnąca i po 17.01.07, 00:51 kawa3603 napisała: > kąpieli. ;) Tylko dlaczego taka wku..ona? Link Zgłoś
kawa3603 Re: Przyszłam do was pachnąca i po 17.01.07, 01:02 proces7 napisał: > kawa3603 napisała: > > > kąpieli. ;) > > Tylko dlaczego taka wku..ona? Wkurzyłam się jak tu usiadłam i zaczęłam czytać. Link Zgłoś
proces7 Re: Przyszłam do was pachnąca i po 17.01.07, 01:11 kawa3603 napisała: > proces7 napisał: > > > kawa3603 napisała: > > > > > kąpieli. ;) > > > > Tylko dlaczego taka wku..ona? > > Wkurzyłam się jak tu usiadłam i zaczęłam czytać. Masz słabe nerwy. Link Zgłoś
sprawa7 Re: Przyszłam do was pachnąca i po 17.01.07, 01:13 Umiesz pieścić tak, żeby nie znikła i nie zarosła? Link Zgłoś
proces7 Re: Przyszłam do was pachnąca i po 17.01.07, 01:16 sprawa7 napisała: > Umiesz pieścić tak, żeby nie znikła i nie zarosła? Ja nie, ale wiem kto. Link Zgłoś
sprawa7 Re: Przyszłam do was pachnąca i po 17.01.07, 01:25 Ja nie szukam, a więc, te Twoje znikają i zarastają... Link Zgłoś
proces7 Re: Przyszłam do was pachnąca i po 17.01.07, 01:29 sprawa7 napisała: > Ja nie szukam, a więc, te Twoje znikają i zarastają... Jeśli chodzi o mnie, to ja nie posiadam własnej, autonomicznej cipki. Muszę korzystać z czarterowych. Link Zgłoś
sprawa7 Re: Przyszłam do was pachnąca i po 17.01.07, 01:34 Świetny temat na notkę: czarterowe dziwki.:D Link Zgłoś
proces7 Re: Przyszłam do was pachnąca i po 17.01.07, 01:35 sprawa7 napisała: > Świetny temat na notkę: czarterowe dziwki.:D Cipki chyba... Ocenzurowało? Link Zgłoś
sprawa7 Re: Przyszłam do was pachnąca i po 17.01.07, 01:45 Piszemy sobie o dziwkach, to pewnie się przejęzyczyłam, cipulku(ciekawe jak ocenzuruje?). Link Zgłoś
proces7 Re: Przyszłam do was pachnąca i po 17.01.07, 01:50 sprawa7 napisała: > Piszemy sobie o dziwkach, to pewnie się przejęzyczyłam, cipulku(ciekawe jak > ocenzuruje?). Raczej nie ocenzurowało. Link Zgłoś
kawa3603 Re: Przyszłam do was pachnąca i po 17.01.07, 01:42 proces7 napisał: > Jeśli chodzi o mnie, to ja nie posiadam własnej, autonomicznej cipki. Muszę > korzystać z czarterowych. A jeśli chodzi o mnie, to mam stałego "dbacza" o moją. ;) Link Zgłoś
proces7 Re: Przyszłam do was pachnąca i po 17.01.07, 01:56 kawa3603 napisała: > proces7 napisał: > > > Jeśli chodzi o mnie, to ja nie posiadam własnej, autonomicznej cipki. Mus > zę > > korzystać z czarterowych. > > A jeśli chodzi o mnie, to mam stałego "dbacza" o moją. ;) No ale nie masz pewności, że nie jest "dbaczem" dla ibbych wagin. Link Zgłoś
kawa3603 Re: Przyszłam do was pachnąca i po 17.01.07, 02:01 proces7 napisał: > No ale nie masz pewności, że nie jest "dbaczem" dla ibbych wagin. Mam pewność. ;) Link Zgłoś
proces7 Re: Przyszłam do was pachnąca i po 17.01.07, 02:10 kawa3603 napisała: > proces7 napisał: > > > No ale nie masz pewności, że nie jest "dbaczem" dla ibbych wagin. > > Mam pewność. ;) Subiektywną pewność. Link Zgłoś
kawa3603 Re: Przyszłam do was pachnąca i po 17.01.07, 02:26 proces7 napisał: > Subiektywną pewność. No moja kawową, kiedyś może Ci powiem skąd ją biorę. ;) Link Zgłoś
proces7 Re: Przyszłam do was pachnąca i po 17.01.07, 02:31 kawa3603 napisała: > proces7 napisał: > > > Subiektywną pewność. > > No moja kawową, kiedyś może Ci powiem skąd ją biorę. ;) Powiedz teraz. Link Zgłoś
kawa3603 Re: Przyszłam do was pachnąca i po 17.01.07, 02:41 proces7 napisał: > Powiedz teraz. Nie mogę. Za dużo osób czyta. Link Zgłoś
proces7 Re: Przyszłam do was pachnąca i po 17.01.07, 02:49 kawa3603 napisała: > proces7 napisał: > > > Powiedz teraz. > > Nie mogę. Za dużo osób czyta. Dobrze, napiszesz innym razem, o ile będę chciał wtedy to czytać. Link Zgłoś
kawa3603 Re: Przyszłam do was pachnąca i po 17.01.07, 02:57 proces7 napisał: > Dobrze, napiszesz innym razem, o ile będę chciał wtedy to czytać. Jeśli nie będziesz chciał to teraz też nie mam po co pisać. Link Zgłoś
proces7 Re: Przyszłam do was pachnąca i po 17.01.07, 03:08 kawa3603 napisała: > proces7 napisał: > > > Dobrze, napiszesz innym razem, o ile będę chciał wtedy to czytać. > > Jeśli nie będziesz chciał to teraz też nie mam po co pisać. Teraz chcę czytać. Link Zgłoś
kawa3603 Re: Przyszłam do was pachnąca i po 17.01.07, 03:20 proces7 napisał: > Teraz chcę czytać. Mam pewien dar, kiedy kogoś widzę czuję jego myśli. To bardzo komplikuje życie, ale jednocześnie ułatwia. Link Zgłoś
proces7 Re: Przyszłam do was pachnąca i po 17.01.07, 03:35 kawa3603 napisała: > proces7 napisał: > > > Teraz chcę czytać. > > Mam pewien dar, kiedy kogoś widzę czuję jego myśli. To bardzo komplikuje życie, > ale jednocześnie ułatwia. To komplikuje czy ułatwia? Link Zgłoś
kawa3603 Re: Przyszłam do was pachnąca i po 17.01.07, 03:38 proces7 napisał: > To komplikuje czy ułatwia? > I jedno i drugie. Wszystko ma swoje plusy i minusy. Link Zgłoś
kawa3603 Re: Przyszłam do was pachnąca i po 17.01.07, 01:37 sprawa7 napisała: > Ja nie szukam, a więc, te Twoje znikają i zarastają... Czego nie szukasz ? Link Zgłoś
kawa3603 Re: Przyszłam do was pachnąca i po 17.01.07, 01:29 proces7 napisał: > Ja nie, ale wiem kto. Ja też wiem. Abnegator się reklamował. Link Zgłoś
kawa3603 Re: Przyszłam do was pachnąca i po 17.01.07, 01:23 sprawa7 napisała: > Umiesz pieścić tak, żeby nie znikła i nie zarosła? Nie, ja to zostawiam kochankom. Link Zgłoś
proces7 Re: Przyszłam do was pachnąca i po 17.01.07, 01:33 kawa3603 napisała: > sprawa7 napisała: > > > Umiesz pieścić tak, żeby nie znikła i nie zarosła? > > Nie, ja to zostawiam kochankom. Masz tylko jednego kochanka- męża. Tak wciąż deklarujesz. Link Zgłoś
kawa3603 Re: Przyszłam do was pachnąca i po 17.01.07, 01:46 proces7 napisał: > > Nie, ja to zostawiam kochankom. > > Masz tylko jednego kochanka- męża. Tak wciąż deklarujesz. No w tej chwili jednego. Link Zgłoś
proces7 Re: Przyszłam do was pachnąca i po 17.01.07, 01:58 kawa3603 napisała: > proces7 napisał: > > > > Nie, ja to zostawiam kochankom. > > > > Masz tylko jednego kochanka- męża. Tak wciąż deklarujesz. > > No w tej chwili jednego. Miałaś kiedyś więcej naraz? Link Zgłoś
kawa3603 Re: Przyszłam do was pachnąca i po 17.01.07, 02:06 proces7 napisał: > Miałaś kiedyś więcej naraz? Muszę odpowiadać ? Link Zgłoś
proces7 Re: Przyszłam do was pachnąca i po 17.01.07, 02:11 kawa3603 napisała: > proces7 napisał: > > > Miałaś kiedyś więcej naraz? > > Muszę odpowiadać ? Oczywiście, że musisz. Link Zgłoś
kawa3603 Re: Przyszłam do was pachnąca i po 17.01.07, 02:26 proces7 napisał: > Oczywiście, że musisz. Miałam dwóch w tym samym czasie, ale nie jednocześnie. ;) Link Zgłoś
proces7 Re: Przyszłam do was pachnąca i po 17.01.07, 02:32 kawa3603 napisała: > proces7 napisał: > > > Oczywiście, że musisz. > > Miałam dwóch w tym samym czasie, ale nie jednocześnie. ;) Rozumiem. Nie sądziłem, że tak potrafisz. Obu okłamywałaś? Link Zgłoś
kawa3603 Re: Przyszłam do was pachnąca i po 17.01.07, 02:42 proces7 napisał: > Rozumiem. Nie sądziłem, że tak potrafisz. Obu okłamywałaś? Jednego. Nie potrafiłam. To nie trwało długo. Link Zgłoś
proces7 Re: Przyszłam do was pachnąca i po 17.01.07, 02:49 kawa3603 napisała: > proces7 napisał: > > > Rozumiem. Nie sądziłem, że tak potrafisz. Obu okłamywałaś? > > Jednego. Nie potrafiłam. To nie trwało długo. A drugiemu mówiłaś prawdę. Czyli zdradzałaś męża? Link Zgłoś
kawa3603 Re: Przyszłam do was pachnąca i po 17.01.07, 02:58 proces7 napisał: > A drugiemu mówiłaś prawdę. Czyli zdradzałaś męża? Tego nie napisałam. Link Zgłoś
proces7 Re: Przyszłam do was pachnąca i po 17.01.07, 03:09 kawa3603 napisała: > proces7 napisał: > > > A drugiemu mówiłaś prawdę. Czyli zdradzałaś męża? > > Tego nie napisałam. Wiem, że nie. Tak wywnioskowałem. Link Zgłoś
kawa3603 Re: Przyszłam do was pachnąca i po 17.01.07, 03:21 proces7 napisał: > Wiem, że nie. Tak wywnioskowałem. Mogłam równie dobrze być z kimś na stałe, a nie musiał być moim mężem. ;) Link Zgłoś
proces7 Re: I co to znaczy 17.01.07, 02:11 kawa3603 napisała: > naraz ? W jednej chwili /momencie/ ? To nie. A równolegle? Link Zgłoś
kawa3603 Re: I co to znaczy 17.01.07, 02:27 proces7 napisał: > kawa3603 napisała: > > > naraz ? W jednej chwili /momencie/ ? To nie. > > A równolegle? Tak. Link Zgłoś
kawa3603 Re: Przyszłam do was pachnąca i po 17.01.07, 01:21 proces7 napisał: > Masz słabe nerwy. Moje nerwy są w porządku i nawet dość cierpliwa jestem. Ale wybuchowa czasem też. Link Zgłoś
proces7 Re: Przyszłam do was pachnąca i po 17.01.07, 01:24 kawa3603 napisała: > Moje nerwy są w porządku i nawet dość cierpliwa jestem. Ale wybuchowa czasem też. Skoro wybuchowa, to nie całkiem w porządku. A może nie jest w porządku, że cierpliwa? Link Zgłoś
kawa3603 Re: Przyszłam do was pachnąca i po 17.01.07, 01:36 proces7 napisał: > Skoro wybuchowa, to nie całkiem w porządku. A może nie jest w porządku, że > cierpliwa? > Wybuchowa ze względu na temperament. Czasem gryzie to się z moja cierpliwością. Ale trzeba ją nieźle nadwyrężyć. Link Zgłoś
proces7 Re: Przyszłam do was pachnąca i po 17.01.07, 01:53 kawa3603 napisała: > Wybuchowa ze względu na temperament Wiem, że nie ze wzgledu na trotyl, czy wzbogacany uran. Link Zgłoś
kawa3603 Re: Przyszłam do was pachnąca i po 17.01.07, 01:58 proces7 napisał: > Wiem, że nie ze wzgledu na trotyl, czy wzbogacany uran. No ja nie wiem co Ty wiesz, dlatego wyjaśniam. Link Zgłoś
proces7 Re: Macie pisać 17.01.07, 00:47 pasztet_czatowy7 napisała: > proces7 napisał: > > > pasztet_czatowy7 napisała: > > > > > Kidłam sobie keczupem na piżamkę z zadowolenia:D > > > > Klikasz z nami w piżamie? Kawa ma zawsze peniuar na sobie, gdy pisze. > > > >Ja jestem ciepłolubna, w peniuarku telepawki dostałabym;~) Barchany nosisz, tak jak kawcia? Link Zgłoś
kawa3603 Re: Macie pisać 17.01.07, 00:56 proces7 napisał: > Barchany nosisz, tak jak kawcia? > Skąd Ty możesz wiedzieć co ja noszę ? Link Zgłoś
nadziejkaa Re: Macie pisać 16.01.07, 22:37 proces7 napisał: > nadziejkaa napisała: > > > pasztet_czatowy7 napisała: > > > > > Cmokasek Nadziejko ma :~* > > > > No w końcu mój paszteciku :) :* > > Nie przesadzacie? Nie procesiku. Link Zgłoś
proces7 Re: Macie pisać 16.01.07, 23:48 nadziejkaa napisała: > Nie procesiku. Procesiku, fiuteczku, kutasinko. Link Zgłoś
kawa3603 Re: Macie pisać 16.01.07, 23:52 proces7 napisał: > Procesiku, fiuteczku, kutasinko. > Rozszaleliście się jak mnie nie było. ;) Link Zgłoś
proces7 Re: Macie pisać 17.01.07, 00:53 kawa3603 napisała: > proces7 napisał: > > > Procesiku, fiuteczku, kutasinko. > > > Rozszaleliście się jak mnie nie było. ;) Możesz nadrobić. Link Zgłoś
kawa3603 Re: Macie pisać 17.01.07, 01:05 proces7 napisał: > Możesz nadrobić. > Tracę już cierpliwość. Link Zgłoś
proces7 Re: Macie pisać 17.01.07, 01:19 kawa3603 napisała: > proces7 napisał: > > > Możesz nadrobić. > > > Tracę już cierpliwość. No nie gadaj, Ty? Jesteś ostatnią, która mogłaby stracić cierpliwość. Link Zgłoś
kawa3603 Re: Macie pisać 17.01.07, 01:31 proces7 napisał: > No nie gadaj, Ty? Jesteś ostatnią, która mogłaby stracić cierpliwość. > To wada ? Link Zgłoś
proces7 Re: Macie pisać 17.01.07, 01:49 kawa3603 napisała: > proces7 napisał: > > > No nie gadaj, Ty? Jesteś ostatnią, która mogłaby stracić cierpliwość. > > > To wada ? A jak sądzisz? Mam ja rozstrzygać? Link Zgłoś
kawa3603 Re: Macie pisać 17.01.07, 01:53 proces7 napisał: > > To wada ? > > A jak sądzisz? Mam ja rozstrzygać? > No skoro mam tylko jedną zaletę to to musi być wada. Link Zgłoś
proces7 Re: Macie pisać 17.01.07, 02:01 kawa3603 napisała: > proces7 napisał: > > > > To wada ? > > > > A jak sądzisz? Mam ja rozstrzygać? > > > No skoro mam tylko jedną zaletę to to musi być wada. Może inne wskaźniki pozostają neutralne, na poziomie zerowym? > > Link Zgłoś
kawa3603 Re: Macie pisać 17.01.07, 02:14 proces7 napisał: > Może inne wskaźniki pozostają neutralne, na poziomie zerowym? > > Poziom zero powiadasz ? Niektórzy odczytaliby jako coś co nie istnieje. > > Link Zgłoś
proces7 Re: Macie pisać 17.01.07, 02:19 kawa3603 napisała: > proces7 napisał: > > > Może inne wskaźniki pozostają neutralne, na poziomie zerowym? > > > > Poziom zero powiadasz ? Niektórzy odczytaliby jako coś co nie istnieje. Nie każda cecha musi być wadą bądź zaletą. Może być przeciętna w tej kwalifikacji. > Link Zgłoś
kawa3603 Re: Macie pisać 17.01.07, 02:31 proces7 napisał: > Nie każda cecha musi być wadą bądź zaletą. Może być przeciętna w tej kwalifikac > ji. > > klasyfikacji ? > Link Zgłoś
proces7 Re: Ja przepraszam bardzo 16.01.07, 20:25 nadziejkaa napisała: > Ale co chwila mnie wylogowywuje. Mnie też. Link Zgłoś
nadziejkaa Re: Ja przepraszam bardzo 16.01.07, 20:31 proces7 napisał: > nadziejkaa napisała: > > > Ale co chwila mnie wylogowywuje. > > Mnie też. A Ty z natury cierpliwy, czy nie? Link Zgłoś
proces7 Re: Ja przepraszam bardzo 16.01.07, 20:35 nadziejkaa napisała: > proces7 napisał: > > > nadziejkaa napisała: > > > > > Ale co chwila mnie wylogowywuje. > > > > Mnie też. > > A Ty z natury cierpliwy, czy nie? Różnie z tym bywa. Link Zgłoś
nadziejkaa Re: Ja przepraszam bardzo 16.01.07, 20:42 proces7 napisał: > nadziejkaa napisała: > > A Ty z natury cierpliwy, czy nie? > > Różnie z tym bywa. Bo ja nie mam cierpliwości, jak muszę się co chwila zalogowywać. Link Zgłoś
proces7 Re: Ja przepraszam bardzo 16.01.07, 20:49 nadziejkaa napisała: > Bo ja nie mam cierpliwości, jak muszę się co chwila zalogowywać. A jakie masz wyjście? Wtedy logujesz się co chwilę zniecierpliwiona. Tyle. Link Zgłoś
nadziejkaa Re: Ja przepraszam bardzo 16.01.07, 20:57 proces7 napisał: > A jakie masz wyjście? Wtedy logujesz się co chwilę zniecierpliwiona. Tyle. Wyjściem jest zakmnięcie Forum ;) Link Zgłoś
proces7 Re: Ja przepraszam bardzo 16.01.07, 21:03 nadziejkaa napisała: > proces7 napisał: > > > A jakie masz wyjście? Wtedy logujesz się co chwilę zniecierpliwiona. Tyle > . > > Wyjściem jest zakmnięcie Forum ;) To zamknij. Link Zgłoś
nadziejkaa Re: Ja przepraszam bardzo 16.01.07, 21:11 proces7 napisał: > > Wyjściem jest zakmnięcie Forum ;) > > To zamknij. Się? :P Link Zgłoś
proces7 Re: Ja przepraszam bardzo 16.01.07, 21:18 nadziejkaa napisała: > proces7 napisał: > > > > Wyjściem jest zakmnięcie Forum ;) > > > > To zamknij. > > Się? :P Nie no, pisz. Wszak mamy cel. Link Zgłoś
nadziejkaa Re: Ja przepraszam bardzo 16.01.07, 21:26 proces7 napisał: > Nie no, pisz. Wszak mamy cel. Pisz(cz). To jest bez podtekstu erotycznego. Link Zgłoś
proces7 Re: Ja przepraszam bardzo 16.01.07, 21:32 nadziejkaa napisała: > proces7 napisał: > > > Nie no, pisz. Wszak mamy cel. > > Pisz(cz). To jest bez podtekstu erotycznego. Pisz mi kiedy Twoje listy zawierają podtekst erotyczny, a kiedy zaś nie. Link Zgłoś
nadziejkaa Re: Ja przepraszam bardzo 16.01.07, 21:41 proces7 napisał: > nadziejkaa napisała: > > Pisz(cz). To jest bez podtekstu erotycznego. > > Pisz mi kiedy Twoje listy zawierają podtekst erotyczny, a kiedy zaś nie. Bo co? Będziesz się do nich (u)stosunkowywał lub nie? Link Zgłoś
proces7 Re: Ja przepraszam bardzo 16.01.07, 21:49 nadziejkaa napisała: > proces7 napisał: > > > nadziejkaa napisała: > > > > Pisz(cz). To jest bez podtekstu erotycznego. > > > > Pisz mi kiedy Twoje listy zawierają podtekst erotyczny, a kiedy zaś nie. > > Bo co? Będziesz się do nich (u)stosunkowywał lub nie? Oznakuj je jakoś, na przykład takim znaczkiem: "*". Link Zgłoś
nadziejkaa Re: Ja przepraszam bardzo 16.01.07, 21:58 proces7 napisał: > nadziejkaa napisała: > > Bo co? Będziesz się do nich (u)stosunkowywał lub nie? > > Oznakuj je jakoś, na przykład takim znaczkiem: "*". Jeszcze jakieś życznia?* Link Zgłoś
proces7 Re: Ja przepraszam bardzo 16.01.07, 22:06 nadziejkaa napisała: > proces7 napisał: > > > nadziejkaa napisała: > > > > Bo co? Będziesz się do nich (u)stosunkowywał lub nie? > > > > Oznakuj je jakoś, na przykład takim znaczkiem: "*". > > Jeszcze jakieś życznia?* Fotka cipki i dłoni;) Link Zgłoś
nadziejkaa Re: Ja przepraszam bardzo 16.01.07, 22:11 proces7 napisał: > nadziejkaa napisała: > > Jeszcze jakieś życznia?* > > Fotka cipki i dłoni;) Cwaniak ;) Link Zgłoś
proces7 Re: Ja przepraszam bardzo 16.01.07, 22:23 nadziejkaa napisała: > proces7 napisał: > > > nadziejkaa napisała: > > > > Jeszcze jakieś życznia?* > > > > Fotka cipki i dłoni;) > > Cwaniak ;) Będzie? Link Zgłoś
nadziejkaa Re: Ja przepraszam bardzo 16.01.07, 22:32 proces7 napisał: > nadziejkaa napisała: > > > Fotka cipki i dłoni;) > > > > Cwaniak ;) > > Będzie? Tak bardzo tego pragniesz? Link Zgłoś
proces7 Re: Ja przepraszam bardzo 16.01.07, 23:31 nadziejkaa napisała: > proces7 napisał: > > > nadziejkaa napisała: > > > > Fotka cipki i dłoni;) > > > > > > Cwaniak ;) > > > > Będzie? > > Tak bardzo tego pragniesz? No jasne. Link Zgłoś
proces7 Te forumowe opery mydlane 16.01.07, 21:36 Pokazują mi, jak bezsensowne jest pisanie na tym Forum. Link Zgłoś
nadziejkaa Re: Te forumowe opery mydlane 16.01.07, 21:43 proces7 napisał: > Pokazują mi, jak bezsensowne jest pisanie na tym Forum. Ja tam lubię. A czym to się różni od pisania na czacie? Link Zgłoś
proces7 Re: Te forumowe opery mydlane 16.01.07, 21:51 nadziejkaa napisała: > proces7 napisał: > > > Pokazują mi, jak bezsensowne jest pisanie na tym Forum. > > Ja tam lubię. A czym to się różni od pisania na czacie? Nie trzeba robić zapisów i nie ma emotikonek. Link Zgłoś
nadziejkaa Re: Te forumowe opery mydlane 16.01.07, 22:00 proces7 napisał: > Nie trzeba robić zapisów i nie ma emotikonek. No niby tak. Link Zgłoś
proces7 Re: Te forumowe opery mydlane 16.01.07, 22:08 nadziejkaa napisała: > proces7 napisał: > > > Nie trzeba robić zapisów i nie ma emotikonek. > > No niby tak. I niby po co? Link Zgłoś
nadziejkaa Re: Te forumowe opery mydlane 16.01.07, 22:16 proces7 napisał: > nadziejkaa napisała: > > > proces7 napisał: > > > > > Nie trzeba robić zapisów i nie ma emotikonek. > > > > No niby tak. > > I niby po co? Ale co? Link Zgłoś
proces7 Re: Te forumowe opery mydlane 16.01.07, 22:24 nadziejkaa napisała: > proces7 napisał: > > > nadziejkaa napisała: > > > > > proces7 napisał: > > > > > > > Nie trzeba robić zapisów i nie ma emotikonek. > > > > > > No niby tak. > > > > I niby po co? > > Ale co? No co? Link Zgłoś
nadziejkaa Re: Te forumowe opery mydlane 16.01.07, 22:37 proces7 napisał: > nadziejkaa napisała: > > > > No niby tak. > > > > > > I niby po co? > > > > Ale co? > > No co? No nic. Link Zgłoś
proces7 Re: Te forumowe opery mydlane 16.01.07, 23:32 nadziejkaa napisała: > proces7 napisał: > > > nadziejkaa napisała: > > > > > > No niby tak. > > > > > > > > I niby po co? > > > > > > Ale co? > > > > No co? > > No nic. No. Link Zgłoś
nadziejkaa Re: Te forumowe opery mydlane 16.01.07, 21:44 proces7 napisał: > Pokazują mi, jak bezsensowne jest pisanie na tym Forum. W sumie, to ja teraz mam tu jakby prv z Tobą, o którym na tlenie, to mogę tylko pomarzyć. Ech... Link Zgłoś
proces7 Re: Te forumowe opery mydlane 16.01.07, 21:51 nadziejkaa napisała: > W sumie, to ja teraz mam tu jakby prv z Tobą, o którym na tlenie, to mogę tylko > > pomarzyć. Ech... Kokietka. Link Zgłoś
nadziejkaa Re: Te forumowe opery mydlane 16.01.07, 22:01 proces7 napisał: > nadziejkaa napisała: > > > W sumie, to ja teraz mam tu jakby prv z Tobą, o którym na tlenie, to mogę > tylko pomarzyć. Ech... > > Kokietka. Kobietka. Link Zgłoś
proces7 Re: Te forumowe opery mydlane 16.01.07, 22:08 nadziejkaa napisała: > > Kokietka. > > Kobietka. Kokotka. Link Zgłoś
nadziejkaa Re: Te forumowe opery mydlane 16.01.07, 22:17 proces7 napisał: > nadziejkaa napisała: > > > > Kokietka. > > > > Kobietka. > > Kokotka. Kokoszka. Link Zgłoś
proces7 Re: Te forumowe opery mydlane 16.01.07, 22:25 nadziejkaa napisała: > proces7 napisał: > > > nadziejkaa napisała: > > > > > > Kokietka. > > > > > > Kobietka. > > > > Kokotka. > > Kokoszka. Kura. Link Zgłoś
nadziejkaa Re: Te forumowe opery mydlane 16.01.07, 22:38 proces7 napisał: > nadziejkaa napisała: > > > proces7 napisał: > > > > > nadziejkaa napisała: > > > > > > > > Kokietka. > > > > > > > > Kobietka. > > > > > > Kokotka. > > > > Kokoszka. > > Kura. Knur. Link Zgłoś
proces7 Re: Te forumowe opery mydlane 16.01.07, 23:49 nadziejkaa napisała: > > > > > > Kokietka. > > > > > > > > > > Kobietka. > > > > > > > > Kokotka. > > > > > > Kokoszka. > > > > Kura. > > Knur. :* Link Zgłoś
kawa3603 Re: Ja przepraszam bardzo 17.01.07, 00:51 proces7 napisał: > Różnie z tym bywa. Oceniam, że mało cierpliwy i furiat. Link Zgłoś
proces7 Re: Ja przepraszam bardzo 17.01.07, 01:13 kawa3603 napisała: > proces7 napisał: > > > Różnie z tym bywa. > > Oceniam, że mało cierpliwy i furiat. To dlaczego nigdy nie banowałem? Nie cenzurowałem? Link Zgłoś
kawa3603 Re: Ja przepraszam bardzo 17.01.07, 01:24 proces7 napisał: > To dlaczego nigdy nie banowałem? Nie cenzurowałem? > To jest wyznacznik ? No powiem ci, że ostatnio trafiłam na blog niejakiego Yano. Link Zgłoś
proces7 Re: Ja przepraszam bardzo 17.01.07, 01:30 kawa3603 napisała: > proces7 napisał: > > > To dlaczego nigdy nie banowałem? Nie cenzurowałem? > > > To jest wyznacznik ? No powiem ci, że ostatnio trafiłam na blog niejakiego Yano > . No i co? > > Link Zgłoś
kawa3603 Re: Ja przepraszam bardzo 17.01.07, 01:44 proces7 napisał: > No i co? > > Czytaj po kolei moje posty to się dowiesz. ;) > > Link Zgłoś
kawa3603 Nawet mi się spodobał jak pisze 17.01.07, 01:25 ale jak wdałam się w dyskusję i za trzecim razem wróciłam Link Zgłoś
kawa3603 Re: Ja przepraszam bardzo 17.01.07, 01:25 okazało się że facet wykasował wszystkie komentarze i namieszał coś w notkach Link Zgłoś
proces7 Re: Ja przepraszam bardzo 17.01.07, 01:31 kawa3603 napisała: > okazało się że facet wykasował wszystkie komentarze i namieszał coś w notkach Potworne. A jak trafiłas do tego yano? Link Zgłoś
kawa3603 Re: Ja przepraszam bardzo 17.01.07, 01:45 proces7 napisał: > Potworne. A jak trafiłas do tego yano? Na jakimś blogu był polecony. Nie pamiętam. Link Zgłoś
proces7 Re: Ja przepraszam bardzo 17.01.07, 01:32 kawa3603 napisała: > jeszcze notkę o tym napisał No to w niej zapewne objaśnił co i jak. Link Zgłoś
kawa3603 Re: Ja przepraszam bardzo 17.01.07, 01:45 proces7 napisał: > kawa3603 napisała: > > > jeszcze notkę o tym napisał > > No to w niej zapewne objaśnił co i jak. Jasne, objaśnił. Link Zgłoś
proces7 Re: Ja przepraszam bardzo 17.01.07, 01:33 kawa3603 napisała: > Wykazałam mu błędy w logice W logice nie ma błędów. Tak jak w zasadach dynamiki Newtona. Link Zgłoś
kawa3603 Re: Ja przepraszam bardzo 17.01.07, 01:46 proces7 napisał: > kawa3603 napisała: > > > Wykazałam mu błędy w logice > > W logice nie ma błędów. Tak jak w zasadach dynamiki Newtona. W jego "logice" były. Link Zgłoś
proces7 Re: Ja przepraszam bardzo 17.01.07, 01:57 kawa3603 napisała: > proces7 napisał: > > > kawa3603 napisała: > > > > > Wykazałam mu błędy w logice > > > > W logice nie ma błędów. Tak jak w zasadach dynamiki Newtona. > > W jego "logice" były. Logika jest jedna, jak zasady dynamiki. Link Zgłoś
kawa3603 Re: Ja przepraszam bardzo 17.01.07, 02:05 proces7 napisał: > Logika jest jedna, jak zasady dynamiki. Czepiasz się słówek w tej chwili. W jego myśleniu nie dostrzegłam logiki całkowitej. Może być ? Link Zgłoś
proces7 Re: Ja przepraszam bardzo 17.01.07, 02:10 kawa3603 napisała: > proces7 napisał: > > > Logika jest jedna, jak zasady dynamiki. > > Czepiasz się słówek w tej chwili. W jego myśleniu nie dostrzegłam logiki > całkowitej. Może być ? Jeśli mi zdefiniujesz pojęcie "logika całkowita", to może być. Link Zgłoś
kawa3603 Re: Ja przepraszam bardzo 17.01.07, 02:25 proces7 napisał: > Jeśli mi zdefiniujesz pojęcie "logika całkowita", to może być. > Myślała niby logicznie, ale nie wziął wszystkiego pod uwagę. A jak się mówi ogólnie to można coś pominąć, prawda ? Link Zgłoś
kawa3603 Re: Ja przepraszam bardzo 17.01.07, 01:27 Wkurzył mnie, podziękowałam i skończyłam dyskusję. Link Zgłoś
pasztet_czatowy7 Re: Ja przepraszam bardzo 16.01.07, 22:37 proces7 napisał: > nadziejkaa napisała: > > > Ale co chwila mnie wylogowywuje. > > Mnie też. A mnie dzisiaj nie(stuk, puk w niemalowane) ;~) Link Zgłoś
proces7 Re: Ja przepraszam bardzo 16.01.07, 23:33 pasztet_czatowy7 napisała: > A mnie dzisiaj nie(stuk, puk w niemalowane) ;~) W tej chwili mnie też nie. Link Zgłoś
proces7 Re: Ja przepraszam bardzo 16.01.07, 23:47 sprawa7 napisała: > Sam tu siedzisz? Gdzie Twoje pipeczki? No nie wiem właśnie, pisałem notke na blog i zniknęły? Link Zgłoś
kawa3603 Re: Ja przepraszam bardzo 16.01.07, 23:51 proces7 napisał: > No nie wiem właśnie, pisałem notke na blog i zniknęły? Biedne pipeczki. Link Zgłoś
proces7 Re: Ja przepraszam bardzo 17.01.07, 00:52 kawa3603 napisała: > proces7 napisał: > > > No nie wiem właśnie, pisałem notke na blog i zniknęły? > > Biedne pipeczki. Zanikające pipki. Link Zgłoś
kawa3603 Re: Ja przepraszam bardzo 17.01.07, 01:04 proces7 napisał: > Zanikające pipki. Pojawia się i znika. Może to złudzenie ? Link Zgłoś
proces7 Re: Ja przepraszam bardzo 17.01.07, 01:09 sprawa7 napisała: > Pipki znikają, albo zarastają, podobno. Te niepieszczone tak. Link Zgłoś
kawa3603 Re: Ja przepraszam bardzo 17.01.07, 01:19 sprawa7 napisała: > Pipki znikają, albo zarastają, podobno. Zarosła Ci ? Link Zgłoś
proces7 Re: Ja przepraszam bardzo 17.01.07, 01:20 kawa3603 napisała: > proces7 napisał: > > > Zanikające pipki. > > Pojawia się i znika. Może to złudzenie ? Wada wzroku? Ku..ki w oczach? Link Zgłoś
kawa3603 Re: Ja przepraszam bardzo 17.01.07, 01:32 proces7 napisał: > Wada wzroku? Ku..ki w oczach? Hm, masz takie ? Link Zgłoś
proces7 Re: Ja przepraszam bardzo 17.01.07, 01:51 kawa3603 napisała: > proces7 napisał: > > > Wada wzroku? Ku..ki w oczach? > > Hm, masz takie ? Nie wiem, ja ich nie widzę. Może dlatego, że je właśnie mam? Link Zgłoś
kawa3603 Re: Ja przepraszam bardzo 17.01.07, 01:55 proces7 napisał: > Nie wiem, ja ich nie widzę. Może dlatego, że je właśnie mam? Może ich nie masz ? Ale to chyba Ty nie powinieneś widzieć. A co mówią inni ? Link Zgłoś
proces7 Re: Ja przepraszam bardzo 17.01.07, 02:02 kawa3603 napisała: > proces7 napisał: > > > Nie wiem, ja ich nie widzę. Może dlatego, że je właśnie mam? > > Może ich nie masz ? Ale to chyba Ty nie powinieneś widzieć. A co mówią inni ? Nie podsłuchuję. Link Zgłoś
kawa3603 Re: Ja przepraszam bardzo 17.01.07, 02:14 proces7 napisał: > Nie podsłuchuję. > Spróbuj czasem, może warto ? Link Zgłoś
proces7 Re: Ja przepraszam bardzo 17.01.07, 02:21 kawa3603 napisała: > proces7 napisał: > > > Nie podsłuchuję. > > > Spróbuj czasem, może warto ? Nie mam w tym wprawy. Link Zgłoś
kawa3603 Re: Ja przepraszam bardzo 17.01.07, 02:33 proces7 napisał: > Nie mam w tym wprawy. > To może nie próbuj. Ja też nie mam i nie próbuję. ;) Link Zgłoś
proces7 Re: Ja przepraszam bardzo 17.01.07, 02:39 kawa3603 napisała: > proces7 napisał: > > > Nie mam w tym wprawy. > > > To może nie próbuj. Ja też nie mam i nie próbuję. ;) To co mi sugerujesz, hę? Link Zgłoś
kawa3603 Re: Ja przepraszam bardzo 17.01.07, 02:48 proces7 napisał: > To co mi sugerujesz, hę? > No ja nie wiem czy to dobrze, że ja nie próbuję. ;) Link Zgłoś
kawa3603 Re: Ja przepraszam bardzo 16.01.07, 23:48 sprawa7 napisała: > Sam tu siedzisz? Gdzie Twoje pipeczki? O kogo pytasz sprawo ? Link Zgłoś
proces7 Re: Ja przepraszam bardzo 17.01.07, 00:52 kawa3603 napisała: > sprawa7 napisała: > > > Sam tu siedzisz? Gdzie Twoje pipeczki? > > O kogo pytasz sprawo ? Obawiam się, że między innymi o Ciebie. Link Zgłoś
kawa3603 Re: Ja przepraszam bardzo 17.01.07, 01:03 proces7 napisał: > Obawiam się, że między innymi o Ciebie. Jak ją zobaczysz to spytaj czy ma wszystkie ząbki, dobrze ? Link Zgłoś
nadziejkaa Re: 2500 i nic więcej? 16.01.07, 20:19 proces7 napisał: > Pamiętasz jaki plan minimum na dziś? Nie wiem. Link Zgłoś
proces7 Re: 2500 i nic więcej? 16.01.07, 20:26 nadziejkaa napisała: > proces7 napisał: > > > Pamiętasz jaki plan minimum na dziś? > > Nie wiem. Pasztet twierdzi, że spokojnie zrobimy. Określiła ten target jako "bułkę z masłem". Link Zgłoś
nadziejkaa Re: 2500 i nic więcej? 16.01.07, 20:33 proces7 napisał: > Pasztet twierdzi, że spokojnie zrobimy. Określiła ten target jako "bułkę z masłem". No to skoro pasztet tak twiedzi, to my musimy tylko się z nim zgodzić. Link Zgłoś
proces7 Re: 2500 i nic więcej? 16.01.07, 20:37 nadziejkaa napisała: > proces7 napisał: > > > Pasztet twierdzi, że spokojnie zrobimy. Określiła ten target jako "bułkę > z > masłem". > > No to skoro pasztet tak twiedzi, to my musimy tylko się z nim zgodzić. Napisała, ale nie widzę jej wsparcia wcale. Jak na razie. Link Zgłoś
nadziejkaa Re: 2500 i nic więcej? 16.01.07, 20:43 proces7 napisał: > Napisała, ale nie widzę jej wsparcia wcale. Jak na razie. Hehe. Stwierdziła, że bułka z masłem i SE polazła stąd. A inni niech odpierdzielają robotę <faja> Link Zgłoś
proces7 Re: 2500 i nic więcej? 16.01.07, 20:50 nadziejkaa napisała: > proces7 napisał: > > > Napisała, ale nie widzę jej wsparcia wcale. Jak na razie. > > Hehe. Stwierdziła, że bułka z masłem i SE polazła stąd. A inni niech > odpierdzielają robotę <faja> No, zobacz jaka bezczelna! Link Zgłoś
nadziejkaa Re: 2500 i nic więcej? 16.01.07, 20:58 proces7 napisał: > > Hehe. Stwierdziła, że bułka z masłem i SE polazła stąd. A inni niech > > odpierdzielają robotę <faja> > > No, zobacz jaka bezczelna! Może dlatego, że przeterminowana? Link Zgłoś
proces7 Re: 2500 i nic więcej? 16.01.07, 21:09 nadziejkaa napisała: > proces7 napisał: > > > > Hehe. Stwierdziła, że bułka z masłem i SE polazła stąd. A inni niec > h > > > odpierdzielają robotę <faja> > > > > No, zobacz jaka bezczelna! > > Może dlatego, że przeterminowana? To ją raczej powinno krępować. Link Zgłoś
nadziejkaa Re: Nieźle nam idzie 16.01.07, 20:28 proces7 napisał: > Jak na razie. Zatem nie chcę zapeszać. Już się zniechęciłam. Nie chwal! Link Zgłoś
proces7 Re: Nieźle nam idzie 16.01.07, 20:34 nadziejkaa napisała: > proces7 napisał: > > > Jak na razie. Zatem nie chcę zapeszać. > > Już się zniechęciłam. Nie chwal! Dobra. Nie jest źle, dostatecznie jest. Link Zgłoś
nadziejkaa Re: Nieźle nam idzie 16.01.07, 20:41 proces7 napisał: > Dobra. Nie jest źle, dostatecznie jest. Mnie nie można chwalić, bo zaraz osiadam na laurach. Link Zgłoś
proces7 Re: Nieźle nam idzie 16.01.07, 20:48 nadziejkaa napisała: > proces7 napisał: > > > Dobra. Nie jest źle, dostatecznie jest. > > Mnie nie można chwalić, bo zaraz osiadam na laurach. Może zwiększyć plan? Link Zgłoś
nadziejkaa Już doszłam do tego 16.01.07, 20:55 Że na słowo "plan", wylogowywuje stąd <faja> Link Zgłoś
proces7 Re: Już doszłam do tego 16.01.07, 21:01 nadziejkaa napisała: > Że na słowo "plan", wylogowywuje stąd <faja> Postaram się unikać. Link Zgłoś
nadziejkaa Re: Nieźle nam idzie 16.01.07, 20:56 proces7 napisał: > Może zwiększyć plan? Nie, nie. Jest dobrze. No nie bądź taki zachłanny, proc. Link Zgłoś
proces7 Re: Nieźle nam idzie 16.01.07, 21:02 nadziejkaa napisała: > proces7 napisał: > > > Może zwiększyć plan? > > Nie, nie. Jest dobrze. No nie bądź taki zachłanny, proc. Skoro czujecie się mało zmobilizowane? Może to nie jest plan na miarę Waszych możliwości? Link Zgłoś
nadziejkaa Re: Nieźle nam idzie 16.01.07, 21:09 proces7 napisał: > Skoro czujecie się mało zmobilizowane? Może to nie jest plan na miarę Waszych > możliwości? Mnie jest dobrze. Link Zgłoś
proces7 Re: Nieźle nam idzie 16.01.07, 21:16 nadziejkaa napisała: > proces7 napisał: > > > Skoro czujecie się mało zmobilizowane? Może to nie jest plan na miarę Was > zych > > możliwości? > > Mnie jest dobrze. Bardzo dobrze? Link Zgłoś
nadziejkaa Re: Nieźle nam idzie 16.01.07, 21:24 proces7 napisał: > > Mnie jest dobrze. > > Bardzo dobrze? Nie. Póki co, tylko dobrze, a co? Link Zgłoś
proces7 Re: Nieźle nam idzie 16.01.07, 21:30 nadziejkaa napisała: > proces7 napisał: > > > > Mnie jest dobrze. > > > > Bardzo dobrze? > > Nie. Póki co, tylko dobrze, a co? Lepiej być nie może. Link Zgłoś
nadziejkaa Re: Nieźle nam idzie 16.01.07, 21:38 proces7 napisał: > nadziejkaa napisała: > > > Bardzo dobrze? > > > > Nie. Póki co, tylko dobrze, a co? > > Lepiej być nie może. O czym myśmy tu w ogóle pisali? Link Zgłoś
proces7 Re: Nieźle nam idzie 16.01.07, 21:43 nadziejkaa napisała: > O czym myśmy tu w ogóle pisali? O filmach. Link Zgłoś
nadziejkaa Re: Nieźle nam idzie 16.01.07, 21:54 proces7 napisał: > nadziejkaa napisała: > > > O czym myśmy tu w ogóle pisali? > > O filmach. Aha. Ty to masz ŁEB! Link Zgłoś
proces7 Re: Nieźle nam idzie 16.01.07, 22:03 nadziejkaa napisała: > Aha. Ty to masz ŁEB! Jak qń. Link Zgłoś
nadziejkaa Re: Nieźle nam idzie 16.01.07, 22:08 proces7 napisał: > nadziejkaa napisała: > > > Aha. Ty to masz ŁEB! > > Jak qń. Hehe. Link Zgłoś
nadziejkaa Re: Nieźle nam idzie 16.01.07, 21:10 proces7 napisał: > Skoro czujecie się mało zmobilizowane? Może to nie jest plan na miarę Waszych > możliwości? Czuję się zaspokajana :P Link Zgłoś
proces7 Re: Nieźle nam idzie 16.01.07, 21:16 nadziejkaa napisała: > proces7 napisał: > > > Skoro czujecie się mało zmobilizowane? Może to nie jest plan na miarę Was > zych > > możliwości? > > Czuję się zaspokajana :P Bez seksualnych podtekstów rzecz jasna. Link Zgłoś
nadziejkaa Re: Nieźle nam idzie 16.01.07, 21:25 proces7 napisał: > nadziejkaa napisała: > > Czuję się zaspokajana :P > > Bez seksualnych podtekstów rzecz jasna. Jak nie, jak tak. Link Zgłoś
proces7 Re: Nieźle nam idzie 16.01.07, 21:31 nadziejkaa napisała: > proces7 napisał: > > > nadziejkaa napisała: > > > > Czuję się zaspokajana :P > > > > Bez seksualnych podtekstów rzecz jasna. > > Jak nie, jak tak. Za słabo je akcentujesz, a ja nie jestem domyślny. Link Zgłoś
nadziejkaa Re: Nieźle nam idzie 16.01.07, 21:39 proces7 napisał: > nadziejkaa napisała: > > Jak nie, jak tak. > > Za słabo je akcentujesz, a ja nie jestem domyślny. Aha, czyli wolisz jednak mocno? Link Zgłoś
proces7 Re: Nieźle nam idzie 16.01.07, 21:44 nadziejkaa napisała: > proces7 napisał: > > > nadziejkaa napisała: > > > > Jak nie, jak tak. > > > > Za słabo je akcentujesz, a ja nie jestem domyślny. > > Aha, czyli wolisz jednak mocno? Niemiarowo i nierytmicznie. Link Zgłoś
nadziejkaa Re: Nieźle nam idzie 16.01.07, 21:55 proces7 napisał: > nadziejkaa napisała: > > Aha, czyli wolisz jednak mocno? > > Niemiarowo i nierytmicznie. :>:>:> Słuchaj. Przestań Ty mi tak pisać, co? Bo zaraz sobie stąd pójdę, w wiadomym celu. Link Zgłoś
proces7 Re: Nieźle nam idzie 16.01.07, 22:04 nadziejkaa napisała: > :>:>:> Słuchaj. Przestań Ty mi tak pisać, co? Bo zaraz sobie stąd p > ójdę, w > wiadomym celu. W jakim celu? Link Zgłoś
nadziejkaa Re: Nieźle nam idzie 16.01.07, 22:09 proces7 napisał: > nadziejkaa napisała: > > > :>:>:> Słuchaj. Przestań Ty mi tak pisać, co? Bo zaraz sobie > stąd p > > ójdę, w > > wiadomym celu. > > W jakim celu? Masturbacji. Link Zgłoś
proces7 Re: Nieźle nam idzie 16.01.07, 22:22 nadziejkaa napisała: > proces7 napisał: > > > nadziejkaa napisała: > > > > > :>:>:> Słuchaj. Przestań Ty mi tak pisać, co? Bo zaraz > sobie > > stąd p > > > ójdę, w > > > wiadomym celu. > > > > W jakim celu? > > Masturbacji. Nie pisz tak! Nie wiesz, że pasztet to moher? To nie był kapelusz, tylko beret. Link Zgłoś
nadziejkaa Re: Nieźle nam idzie 16.01.07, 22:30 proces7 napisał: > nadziejkaa napisała: > > Masturbacji. > > Nie pisz tak! Nie wiesz, że pasztet to moher? To nie był kapelusz, tylko beret. Hahahaha. Nic o tym nie wiedziałam :> Link Zgłoś
proces7 Re: Nieźle nam idzie 16.01.07, 23:28 nadziejkaa napisała: > proces7 napisał: > > > nadziejkaa napisała: > > > > Masturbacji. > > > > Nie pisz tak! Nie wiesz, że pasztet to moher? To nie był kapelusz, tylko > beret. > > Hahahaha. Nic o tym nie wiedziałam :> Pasztet to najbardziej znany "moherowy pasztet" czata. Link Zgłoś
nadziejkaa Re: Dałem link w "Locie..." 16.01.07, 20:29 proces7 napisał: > Ale jakoś nie widzę wsparcia stamtąd. Tam nie mieliśmy wsparcia, to dlaczego mielibyśmy mieć go tutaj? Link Zgłoś
proces7 Re: Dałem link w "Locie..." 16.01.07, 20:35 nadziejkaa napisała: > proces7 napisał: > > > Ale jakoś nie widzę wsparcia stamtąd. > > Tam nie mieliśmy wsparcia, to dlaczego mielibyśmy mieć go tutaj? Racja, naiwniak ze mnie. Link Zgłoś
nadziejkaa Re: Dałem link w "Locie..." 16.01.07, 20:41 proces7 napisał: > nadziejkaa napisała: > > Tam nie mieliśmy wsparcia, to dlaczego mielibyśmy mieć go tutaj? > > Racja, naiwniak ze mnie. Zdarza się ;) Link Zgłoś
proces7 Re: Dałem link w "Locie..." 16.01.07, 20:48 nadziejkaa napisała: > proces7 napisał: > > > nadziejkaa napisała: > > > > Tam nie mieliśmy wsparcia, to dlaczego mielibyśmy mieć go tutaj? > > > > Racja, naiwniak ze mnie. > > Zdarza się ;) Trochę tego nie rozumiem. Link Zgłoś
nadziejkaa Re: Dałem link w "Locie..." 16.01.07, 20:56 proces7 napisał: > Trochę tego nie rozumiem. Czego? Że czasami jesteś naiwny, czy tego, że nie chcą tu pisać? Link Zgłoś
proces7 Re: Dałem link w "Locie..." 16.01.07, 21:02 nadziejkaa napisała: > proces7 napisał: > > > Trochę tego nie rozumiem. > > Czego? Że czasami jesteś naiwny, czy tego, że nie chcą tu pisać? Że nie chcą. Link Zgłoś
nadziejkaa Re: Dałem link w "Locie..." 16.01.07, 21:11 proces7 napisał: > > Czego? Że czasami jesteś naiwny, czy tego, że nie chcą tu pisać? > > Że nie chcą. No są pewnie leniwi. Link Zgłoś
proces7 Re: Dałem link w "Locie..." 16.01.07, 21:17 nadziejkaa napisała: > proces7 napisał: > > > > Czego? Że czasami jesteś naiwny, czy tego, że nie chcą tu pisać? > > > > Że nie chcą. > > No są pewnie leniwi. Odbieram to dość personalnie. Link Zgłoś
nadziejkaa Re: Dałem link w "Locie..." 16.01.07, 21:26 proces7 napisał: > Odbieram to dość personalnie. A ja nawet się nad tym nie zastanawiam. Ważne, że ja tu piszę, o! Link Zgłoś
proces7 Re: Dałem link w "Locie..." 16.01.07, 21:31 nadziejkaa napisała: > proces7 napisał: > > > Odbieram to dość personalnie. > > A ja nawet się nad tym nie zastanawiam. Ważne, że ja tu piszę, o! Dla Ciebie tak. Link Zgłoś
nadziejkaa Re: Dałem link w "Locie..." 16.01.07, 21:40 proces7 napisał: > nadziejkaa napisała: > > > proces7 napisał: > > > > > Odbieram to dość personalnie. > > > > A ja nawet się nad tym nie zastanawiam. Ważne, że ja tu piszę, o! > > Dla Ciebie tak. I dla nikogo innego już? :( Link Zgłoś
proces7 Re: Dałem link w "Locie..." 16.01.07, 21:45 nadziejkaa napisała: > proces7 napisał: > > > nadziejkaa napisała: > > > > > proces7 napisał: > > > > > > > Odbieram to dość personalnie. > > > > > > A ja nawet się nad tym nie zastanawiam. Ważne, że ja tu piszę, o! > > > > Dla Ciebie tak. > > I dla nikogo innego już? :( Tego nie wiem. Jeszcze dla mnie. Link Zgłoś
nadziejkaa Re: Dałem link w "Locie..." 16.01.07, 21:56 proces7 napisał: > nadziejkaa napisała: > > I dla nikogo innego już? :( > > Tego nie wiem. Jeszcze dla mnie. Aj low ju <usta> Link Zgłoś
proces7 Re: Dałem link w "Locie..." 16.01.07, 22:04 nadziejkaa napisała: > Aj low ju <usta> Ar ju siur? Link Zgłoś
nadziejkaa Re: Dałem link w "Locie..." 16.01.07, 22:10 proces7 napisał: > nadziejkaa napisała: > > > Aj low ju <usta> > > Ar ju siur? Jes, aj em. Link Zgłoś
proces7 Re: Dałem link w "Locie..." 16.01.07, 22:23 nadziejkaa napisała: > proces7 napisał: > > > nadziejkaa napisała: > > > > > Aj low ju <usta> > > > > Ar ju siur? > > Jes, aj em. Tell mi ebaut it mor, end mor. Aj łont to czek it. Link Zgłoś
nadziejkaa Re: Dałem link w "Locie..." 16.01.07, 22:30 proces7 napisał: > nadziejkaa napisała: > > > proces7 napisał: > > > > > nadziejkaa napisała: > > > > > > > Aj low ju <usta> > > > > > > Ar ju siur? > > > > Jes, aj em. > > Tell mi ebaut it mor, end mor. Aj łont to czek it. Czek? O tak, wypisz mi czek. Link Zgłoś
proces7 Re: Dałem link w "Locie..." 16.01.07, 23:29 nadziejkaa napisała: > Czek? O tak, wypisz mi czek. Po- czek- aj. Link Zgłoś
kawa3603 Re: Dałem link w "Locie..." 17.01.07, 00:50 proces7 napisał: > Racja, naiwniak ze mnie. Naiwniak , jemu nie chodziło o ściągnięcie tu kogoś, tylko o pokazanie że tu piszemy. Link Zgłoś
proces7 Re: Dałem link w "Locie..." 17.01.07, 01:13 kawa3603 napisała: > proces7 napisał: > > > Racja, naiwniak ze mnie. > > Naiwniak , jemu nie chodziło o ściągnięcie tu kogoś, tylko o pokazanie że tu > piszemy. Tak, Ty wiesz najlepiej o co mi chodziło. Priorytetem dla mnie jest zamknięcie tego wątku. Ot cała filozofia. Link Zgłoś
kawa3603 Re: Dałem link w "Locie..." 17.01.07, 01:22 proces7 napisał: > Tak, Ty wiesz najlepiej o co mi chodziło. Priorytetem dla mnie jest zamknięcie > tego wątku. Ot cała filozofia. > No dobrze nie wiem co w Tobie siedzi. Już słabnę przy dochodzeniu. Link Zgłoś
proces7 Re: Dałem link w "Locie..." 17.01.07, 01:29 kawa3603 napisała: > proces7 napisał: > > > Tak, Ty wiesz najlepiej o co mi chodziło. Priorytetem dla mnie jest zamkn > ięcie > > tego wątku. Ot cała filozofia. > > > No dobrze nie wiem co w Tobie siedzi. Już słabnę przy dochodzeniu. Weź odciski palców i kod DNA. Link Zgłoś
kawa3603 Re: Dałem link w "Locie..." 17.01.07, 01:42 proces7 napisał: > Weź odciski palców i kod DNA. > Pomyślę o tym. Link Zgłoś
proces7 Re: A może mi prześlesz faksem to 17.01.07, 01:57 kawa3603 napisała: > DNA i te odciski ? I próbkę nasienia DHL-em. Link Zgłoś
kawa3603 Re: A może mi prześlesz faksem to 17.01.07, 02:02 proces7 napisał: > kawa3603 napisała: > > > DNA i te odciski ? > > I próbkę nasienia DHL-em. Yes. ;) Link Zgłoś
nadziejkaa Re: Zaraz miniemy pierwszy tysiąc 16.01.07, 20:43 proces7 napisał: > Potem już z górki. To już tyle tego nastukaliście/śmy? Link Zgłoś
proces7 Re: Zaraz miniemy pierwszy tysiąc 16.01.07, 20:49 nadziejkaa napisała: > proces7 napisał: > > > Potem już z górki. > > To już tyle tego nastukaliście/śmy? 1025 na chwilę obecną. Link Zgłoś
pasztet_czatowy7 Re: Zaraz miniemy pierwszy tysiąc 16.01.07, 21:06 proces7 napisał: > 1025 na chwilę obecną. > U mnie już 1041:~) Link Zgłoś
proces7 Re: Zaraz miniemy pierwszy tysiąc 16.01.07, 21:14 pasztet_czatowy7 napisała: > proces7 napisał: > > > 1025 na chwilę obecną. > > > U mnie już 1041:~) No przeciez pisałaś, że bułka z masłem. Link Zgłoś
pasztet_czatowy7 Bały kruk ;~) 16.01.07, 21:31 A ja znalazlam Świerszczyk z 1979 roku(taki dla dzieci:>). Jutro będę uczyła o Bobiku, postaci, która stworzył J.Flisak:P Link Zgłoś
proces7 Re: Bały kruk ;~) 16.01.07, 21:40 pasztet_czatowy7 napisała: > A ja znalazlam Świerszczyk z 1979 roku(taki dla dzieci:>). Jutro będę uczył > a o > Bobiku, postaci, która stworzył J.Flisak:P Pamiętam Świerszczyki. Te dla dzieci też. Link Zgłoś
nadziejkaa Re: Bały kruk ;~) 16.01.07, 21:47 proces7 napisał: > Pamiętam Świerszczyki. Te dla dzieci też. A ja pamiętam gazetę "Miś" Link Zgłoś
proces7 Re: Bały kruk ;~) 16.01.07, 21:53 nadziejkaa napisała: > proces7 napisał: > > > Pamiętam Świerszczyki. Te dla dzieci też. > > A ja pamiętam gazetę "Miś" Ja pamiętam to pisemko "Miś" jako i film. Link Zgłoś
nadziejkaa Re: Bały kruk ;~) 16.01.07, 22:02 proces7 napisał: > Ja pamiętam to pisemko "Miś" jako i film. Ja tyż. Link Zgłoś
pasztet_czatowy7 Re: Bały kruk ;~) 16.01.07, 22:05 nadziejkaa napisała: > proces7 napisał: > > > Pamiętam Świerszczyki. Te dla dzieci też. > > A ja pamiętam gazetę "Miś" Tyż pamiętam Misia i mam parę egzemplarzy nawet. Lubię chomikować;~) Link Zgłoś
proces7 Re: Bały kruk ;~) 16.01.07, 22:12 pasztet_czatowy7 napisała: > Tyż pamiętam Misia i mam parę egzemplarzy nawet. Lubię chomikować;~) Masz klatkę? Link Zgłoś
pasztet_czatowy7 Re: Bały kruk ;~) 16.01.07, 22:20 proces7 napisał: > pasztet_czatowy7 napisała: > > > Tyż pamiętam Misia i mam parę egzemplarzy nawet. Lubię chomikować;~) > > Masz klatkę? > Z drewna, czyli szufladę;~) > Link Zgłoś
proces7 Re: Bały kruk ;~) 16.01.07, 23:03 pasztet_czatowy7 napisała: > Z drewna, czyli szufladę;~) Szuflandia i King Size. Link Zgłoś
pasztet_czatowy7 Re: Bały kruk ;~) 16.01.07, 23:07 proces7 napisał: > pasztet_czatowy7 napisała: > > > Z drewna, czyli szufladę;~) > > Szuflandia i King Size. > Polocokta(nie wiem jak to sie pisze) :> Link Zgłoś
proces7 Re: Bały kruk ;~) 17.01.07, 00:19 pasztet_czatowy7 napisała: > Polocokta(nie wiem jak to sie pisze) :> Ja piszę "polo kokta". Link Zgłoś
proces7 W tej chwili jest czynne 16.01.07, 21:26 Moje czatowe biuro prasowe. Ale nie ma interesantów. Link Zgłoś
proces7 Moje czatowe biuro prasowe 16.01.07, 21:27 Jest czynne od 21.00 do 21.45 w dni robocze. Przypominam. Link Zgłoś
nadziejkaa Re: Moje czatowe biuro prasowe 16.01.07, 21:33 proces7 napisał: > Jest czynne od 21.00 do 21.45 w dni robocze. Przypominam. Pamiętam, pamiętam. Chociaż ostatnio to się spóźniam. Link Zgłoś
proces7 Re: Moje czatowe biuro prasowe 16.01.07, 21:42 nadziejkaa napisała: > proces7 napisał: > > > Jest czynne od 21.00 do 21.45 w dni robocze. Przypominam. > > Pamiętam, pamiętam. Chociaż ostatnio to się spóźniam. Ty nie możesz się spóźniać! Link Zgłoś
nadziejkaa Re: Moje czatowe biuro prasowe 16.01.07, 21:51 proces7 napisał: > Ty nie możesz się spóźniać! Spoko, jak coś, to zrobię sobie test :P:P Link Zgłoś
proces7 Re: Moje czatowe biuro prasowe 16.01.07, 21:56 nadziejkaa napisała: > proces7 napisał: > > > Ty nie możesz się spóźniać! > > Spoko, jak coś, to zrobię sobie test :P:P Cóż zmieni test? Link Zgłoś
nadziejkaa Re: Moje czatowe biuro prasowe 16.01.07, 22:06 proces7 napisał: > Cóż zmieni test? Nic. Ale będziesz pierwszy, który się dowie ;) Link Zgłoś
proces7 Re: Moje czatowe biuro prasowe 16.01.07, 22:13 nadziejkaa napisała: > proces7 napisał: > > > Cóż zmieni test? > > Nic. Ale będziesz pierwszy, który się dowie ;) Dla mnie to informacja jakby neutralna. Link Zgłoś
nadziejkaa Re: Moje czatowe biuro prasowe 16.01.07, 22:22 proces7 napisał: > nadziejkaa napisała: > > Nic. Ale będziesz pierwszy, który się dowie ;) > > Dla mnie to informacja jakby neutralna. Na ten moment tak ;) Link Zgłoś
proces7 Re: Moje czatowe biuro prasowe 16.01.07, 23:06 nadziejkaa napisała: > proces7 napisał: > > > nadziejkaa napisała: > > > > Nic. Ale będziesz pierwszy, który się dowie ;) > > > > Dla mnie to informacja jakby neutralna. > > Na ten moment tak ;) Coć planujesz? Coś o czym nie wiem? Link Zgłoś
nadziejkaa Re: Moje czatowe biuro prasowe 16.01.07, 23:13 proces7 napisał: > nadziejkaa napisała: > > Na ten moment tak ;) > > Coć planujesz? Coś o czym nie wiem? Możliwe. Link Zgłoś
proces7 Re: Ale naspamowaliście 17.01.07, 00:57 kawa3603 napisała: > nie wiem czy mi się chce to czytać. Ja czytam wszystko. Jak rasowy moderator. Link Zgłoś
kawa3603 Re: Ale naspamowaliście 17.01.07, 01:07 proces7 napisał: > kawa3603 napisała: > > > nie wiem czy mi się chce to czytać. > > Ja czytam wszystko. Jak rasowy moderator. Ja straciłam zapał do czytania. Link Zgłoś
proces7 Re: Ale naspamowaliście 17.01.07, 01:15 kawa3603 napisała: > proces7 napisał: > > > kawa3603 napisała: > > > > > nie wiem czy mi się chce to czytać. > > > > Ja czytam wszystko. Jak rasowy moderator. > > Ja straciłam zapał do czytania. To pisz tylko. Link Zgłoś
proces7 Re: Moje czatowe biuro prasowe 17.01.07, 00:40 nadziejkaa napisała: > Możliwe. Ale tajemnicza. Link Zgłoś
proces7 No jesteśmy coraz bliżej celu 16.01.07, 21:34 Wbrew pozorom, wcale nie jest łatwe wypełnienie takiego wątku. Link Zgłoś
nadziejkaa Re: No jesteśmy coraz bliżej celu 16.01.07, 21:42 proces7 napisał: > Wbrew pozorom, wcale nie jest łatwe wypełnienie takiego wątku. No coś Ty. A ktoś tu niedawno pisał, że to bułka z masłem... Link Zgłoś
proces7 Re: No jesteśmy coraz bliżej celu 16.01.07, 21:50 nadziejkaa napisała: > proces7 napisał: > > > Wbrew pozorom, wcale nie jest łatwe wypełnienie takiego wątku. > > No coś Ty. A ktoś tu niedawno pisał, że to bułka z masłem... Z zewnątrz to może i tak to wygląda. Link Zgłoś
nadziejkaa Re: No jesteśmy coraz bliżej celu 16.01.07, 21:59 proces7 napisał: > nadziejkaa napisała: > > No coś Ty. A ktoś tu niedawno pisał, że to bułka z masłem... > > Z zewnątrz to może i tak to wygląda. W sumie, to to jest wielka harówa. Link Zgłoś
proces7 Re: No jesteśmy coraz bliżej celu 16.01.07, 22:07 nadziejkaa napisała: > W sumie, to to jest wielka harówa. Nie dla idiotów. Link Zgłoś
nadziejkaa Re: No jesteśmy coraz bliżej celu 16.01.07, 22:15 proces7 napisał: > nadziejkaa napisała: > > > W sumie, to to jest wielka harówa. > > Nie dla idiotów. MediaMarkt? Link Zgłoś
proces7 Re: No jesteśmy coraz bliżej celu 16.01.07, 22:24 nadziejkaa napisała: > proces7 napisał: > > > nadziejkaa napisała: > > > > > W sumie, to to jest wielka harówa. > > > > Nie dla idiotów. > > MediaMarkt? Nie, coś lepszegp. Znacznie lepszego. Link Zgłoś
nadziejkaa Re: No jesteśmy coraz bliżej celu 16.01.07, 22:36 proces7 napisał: > nadziejkaa napisała: > > > proces7 napisał: > > > > > nadziejkaa napisała: > > > > > > > W sumie, to to jest wielka harówa. > > > > > > Nie dla idiotów. > > > > MediaMarkt? > > Nie, coś lepszegp. Znacznie lepszego. Biedronka? Link Zgłoś
proces7 Re: No jesteśmy coraz bliżej celu 16.01.07, 22:07 nadziejkaa napisała: > W sumie, to to jest wielka harówa. I dla prawdziwych twardzieli. Link Zgłoś
proces7 Re: 2500 i nic więcej? 16.01.07, 21:46 Dziwi mnie brak zainteresowania naszą operą mydlaną. Link Zgłoś
nadziejkaa Re: 2500 i nic więcej? 16.01.07, 21:57 proces7 napisał: > Dziwi mnie brak zainteresowania naszą operą mydlaną. A ja sama nie wiem. Link Zgłoś
proces7 Re: 2500 i nic więcej? 16.01.07, 22:05 nadziejkaa napisała: > proces7 napisał: > > > Dziwi mnie brak zainteresowania naszą operą mydlaną. > > A ja sama nie wiem. Myślę, że grają tu emocje. Link Zgłoś
nadziejkaa Re: W zasadzie to w naszym serialu 16.01.07, 21:57 proces7 napisał: > Nie mamy sporej obsady. Ale Ty marudny jesteś. Link Zgłoś
proces7 Re: W zasadzie to w naszym serialu 16.01.07, 22:05 nadziejkaa napisała: > proces7 napisał: > > > Nie mamy sporej obsady. > > Ale Ty marudny jesteś. Zmieniam kreacje, by uzupełnić charaktery opery. Link Zgłoś
nadziejkaa Re: W zasadzie to w naszym serialu 16.01.07, 22:10 proces7 napisał: > nadziejkaa napisała: > > Ale Ty marudny jesteś. > > Zmieniam kreacje, by uzupełnić charaktery opery. :D:D Link Zgłoś
proces7 Te nasze seriale "F jak Forum" 16.01.07, 21:54 Są moim zdaniem lepsze niż te w TV. Link Zgłoś
nadziejkaa Re: Te nasze seriale "F jak Forum" 16.01.07, 22:03 proces7 napisał: > Są moim zdaniem lepsze niż te w TV. No tak. Wartka akcja. Link Zgłoś
proces7 Re: Te nasze seriale "F jak Forum" 16.01.07, 22:10 nadziejkaa napisała: > proces7 napisał: > > > Są moim zdaniem lepsze niż te w TV. > > No tak. Wartka akcja. Tylko ta obsada... Jakiś casting? Link Zgłoś
nadziejkaa Re: Te nasze seriale "F jak Forum" 16.01.07, 22:19 proces7 napisał: > Tylko ta obsada... Jakiś casting? Spoko. Teatry jednego aktora też są czasami dobre. Link Zgłoś
pasztet_czatowy7 Re: Te nasze seriale "F jak Forum" 16.01.07, 22:28 nadziejkaa napisała: > proces7 napisał: > > > Tylko ta obsada... Jakiś casting? > > Spoko. Teatry jednego aktora też są czasami dobre. Ty i ja teatry to są dwa... nie na temat, ale mi nie odświeża:> Link Zgłoś
proces7 Re: Te nasze seriale "F jak Forum" 16.01.07, 23:08 pasztet_czatowy7 napisała: > Ty i ja teatry to są dwa... nie na temat, ale mi nie odświeża:> Ja bym widział chętnie mój teatr ogromny. Link Zgłoś
proces7 Re: Te nasze seriale "F jak Forum" 16.01.07, 23:02 nadziejkaa napisała: > proces7 napisał: > > > Tylko ta obsada... Jakiś casting? > > Spoko. Teatry jednego aktora też są czasami dobre. Mała scena, fakt. Ale też i audytorium mizerne. Link Zgłoś
pasztet_czatowy7 Re: Te nasze seriale "F jak Forum" 16.01.07, 22:21 proces7 napisał: > Tylko ta obsada... Jakiś casting? Czy jakieś granice wiekowe są uwzględnione???:D Link Zgłoś
pasztet_czatowy7 Re: Witajcie, 16.01.07, 22:43 milarytka napisała: > moi mili :-) A witajcie Milarytko:~) Link Zgłoś
nadziejkaa Re: Witajcie, 16.01.07, 22:45 milarytka napisała: > moi mili :-) No witaj milarytko. Link Zgłoś
proces7 Re: Witajcie, 16.01.07, 23:48 milarytka napisała: > moi mili :-) No witam, witam Panią. Link Zgłoś
proces7 Re: Jak dobrze 16.01.07, 23:50 milarytka napisała: > Was widzieć. Siadaj z nami i pisz. Link Zgłoś
pasztet_czatowy7 Re: Jak dobrze 17.01.07, 21:32 nam zdobywać góry i młodą(jędrną) piersią wchłaniać wiatr;~) Link Zgłoś
proces7 Re: Jak dobrze 17.01.07, 22:02 pasztet_czatowy7 napisała: > nam zdobywać góry i młodą(jędrną) piersią wchłaniać wiatr;~) Naprzód! Link Zgłoś
kawa3603 Re: Jak dobrze 17.01.07, 22:02 pasztet_czatowy7 napisała: > nam zdobywać góry i młodą(jędrną) piersią wchłaniać wiatr;~) > Jak dobrze jest, zdobywać góry... Link Zgłoś
milarytka Jak 16.01.07, 22:40 słyszę o serialach, to od razu mam skojarzenie z "Modą na sukces". Tyle będzie odcinków naszego serialu? Link Zgłoś
proces7 Re: Jak 16.01.07, 23:52 milarytka napisała: > słyszę o serialach, to od razu mam skojarzenie z "Modą na sukces". Tyle będzie > odcinków naszego serialu? Przewidywane są 2500. Link Zgłoś
kawa3603 Re: Jak 16.01.07, 23:58 proces7 napisał: > Przewidywane są 2500. Jak nie wskoczy nieprzewidziana jedynka. ;) Link Zgłoś
milarytka My mielibyśmy 16.01.07, 22:42 z tym trudność, kto by nam zasponsorował operacje plastyczne, abyśmy były przez tyle odcinków piękne i młode :-) Link Zgłoś
nadziejkaa Re: My mielibyśmy 16.01.07, 22:48 milarytka napisała: > z tym trudność, kto by nam zasponsorował operacje plastyczne, abyśmy były przez > tyle odcinków piękne i młode :-) Hehe, dobre. Link Zgłoś
pasztet_czatowy7 Re: My mielibyśmy 16.01.07, 22:49 milarytka napisała: > z tym trudność, kto by nam zasponsorował operacje plastyczne, abyśmy były przez > tyle odcinków piękne i młode :-) Ja będę wiecznie młoda:P Link Zgłoś
proces7 Re: My mielibyśmy 17.01.07, 00:04 pasztet_czatowy7 napisała: > Ja będę wiecznie młoda:P Cóż z tego, skoro pasztet. Link Zgłoś
proces7 Re: My mielibyśmy 16.01.07, 23:53 milarytka napisała: > z tym trudność, kto by nam zasponsorował operacje plastyczne, abyśmy były przez > tyle odcinków piękne i młode :-) Będziecie grać: babcie, pokojówki, sprzątaczki itd. Link Zgłoś
kawa3603 Re: My mielibyśmy 16.01.07, 23:59 proces7 napisał: > Będziecie grać: babcie, pokojówki, sprzątaczki itd. Itd. to kogo jeszcze ? Jest jakieś miejsce dla matek Polek ? :> Link Zgłoś
proces7 Re: Te nasze seriale "F jak Forum" 16.01.07, 23:05 pasztet_czatowy7 napisała: > proces7 napisał: > > Tylko ta obsada... Jakiś casting? > Czy jakieś granice wiekowe są uwzględnione???:D Potrzebujemy też babcie w naszym serialu, jeśli o to Ci chodzi. Link Zgłoś
pasztet_czatowy7 Re: Te nasze seriale "F jak Forum" 16.01.07, 23:13 proces7 napisał: > Potrzebujemy też babcie w naszym serialu, jeśli o to Ci chodzi. > > Uspokoiłeś mnie:P Link Zgłoś
proces7 Re: Te nasze seriale "F jak Forum" 17.01.07, 00:41 pasztet_czatowy7 napisała: > proces7 napisał: > > Potrzebujemy też babcie w naszym serialu, jeśli o to Ci chodzi. > > > > Uspokoiłeś mnie:P Szukam dla Ciebie przestrzeni. Link Zgłoś
milarytka Re: Te nasze seriale "F jak Forum" 16.01.07, 22:37 proces7 napisał: > Są moim zdaniem lepsze niż te w TV. Oczywiście, że tak ;-) Link Zgłoś
milarytka No i przydałoby się 16.01.07, 22:45 wiecej bohaterów, wtedy akcja by się rozwinęła. Link Zgłoś
pasztet_czatowy7 Re: No i przydałoby się 16.01.07, 22:50 milarytka napisała: > wiecej bohaterów, wtedy akcja by się rozwinęła. Milarytko tam ponoć 8 osób występuje, miksują się, wymieniają partnerami itd. Link Zgłoś
proces7 Re: No i przydałoby się 17.01.07, 00:13 pasztet_czatowy7 napisała: > Milarytko tam ponoć 8 osób występuje, miksują się, wymieniają partnerami itd. Tak i uprawiaja zoofilię. Nekrofilię też. Link Zgłoś
pasztet_czatowy7 Re: Cuda, cuda 16.01.07, 22:56 nadziejkaa napisała: > Proces wymiękł. Przyjmuje interesantów u siebie pewnie;~) Link Zgłoś
proces7 Re: Cuda, cuda 17.01.07, 00:15 pasztet_czatowy7 napisała: > nadziejkaa napisała: > > > Proces wymiękł. > Przyjmuje interesantów u siebie pewnie;~) Przecież piszę, że jestem! Link Zgłoś
kawa3603 Re: Cuda, cuda 17.01.07, 00:24 proces7 napisał: > > Przyjmuje interesantów u siebie pewnie;~) > > Przecież piszę, że jestem! > Akurat jesteś. Link Zgłoś
proces7 Re: Cuda, cuda 17.01.07, 01:22 kawa3603 napisała: > proces7 napisał: > > > > > Przyjmuje interesantów u siebie pewnie;~) > > > > Przecież piszę, że jestem! > > > Akurat jesteś. Myślę, więc jestem. Link Zgłoś
kawa3603 Re: Cuda, cuda 17.01.07, 01:34 proces7 napisał: > Myślę, więc jestem. > Cogito ergo sum. Link Zgłoś
proces7 Re: Cuda, cuda 17.01.07, 00:13 nadziejkaa napisała: > Proces wymiękł. W żadnym razie. Link Zgłoś
kawa3603 Re: Cuda, cuda 17.01.07, 00:23 proces7 napisał: > nadziejkaa napisała: > > > Proces wymiękł. > > W żadnym razie. On tylko wydziera z innych to co najlepsze. Link Zgłoś
proces7 Re: No i przydałoby się 16.01.07, 23:53 milarytka napisała: > wiecej bohaterów, wtedy akcja by się rozwinęła. Obsada jest na tę chwilę niezgorsza. Link Zgłoś
kawa3603 Re: No i przydałoby się 17.01.07, 00:00 proces7 napisał: > Obsada jest na tę chwilę niezgorsza. Na którą chwilę ? :> Link Zgłoś
proces7 Re: Co nie oznacza, 16.01.07, 23:54 milarytka napisała: > że przy tej ekipie nie damy rady. Słuszna postawa. Link Zgłoś
milarytka Owszem, 16.01.07, 22:47 poradzimy sobie, a nasze doswiadczenie będzie działało na korzyść serialu. Link Zgłoś
pasztet_czatowy7 Nauka to potęgi klucz:P 16.01.07, 22:52 milarytka napisała: > poradzimy sobie, a nasze doswiadczenie będzie działało na korzyść serialu. Ja spasuje na trochę, odrobię zadanie z angielskiego;~( Link Zgłoś
proces7 Re: Nauka to potęgi klucz:P 17.01.07, 00:14 pasztet_czatowy7 napisała: > Ja spasuje na trochę, odrobię zadanie z angielskiego;~( Potem tu wróć. Link Zgłoś
proces7 Re: Owszem, 16.01.07, 23:54 milarytka napisała: > poradzimy sobie, a nasze doswiadczenie będzie działało na korzyść serialu. Rutyna spowoduje spadek jakości jednak. Link Zgłoś
kawa3603 Re: Owszem, 17.01.07, 00:00 proces7 napisał: > Rutyna spowoduje spadek jakości jednak. > Może role były źle obsadzone ? Link Zgłoś
proces7 Re: Owszem, 17.01.07, 01:05 kawa3603 napisała: > proces7 napisał: > > > Rutyna spowoduje spadek jakości jednak. > > > Może role były źle obsadzone ? Role były obsadzane zupełnie przypadkowo. Link Zgłoś
kawa3603 Re: Owszem, 17.01.07, 01:18 proces7 napisał: > Role były obsadzane zupełnie przypadkowo. > Dlatego może nie najlepiej. ;) Link Zgłoś
proces7 Re: Owszem, 17.01.07, 01:26 kawa3603 napisała: > proces7 napisał: > > > Role były obsadzane zupełnie przypadkowo. > > > Dlatego może nie najlepiej. ;) Ty grasz optymalną rolę dla Ciebie. Link Zgłoś
kawa3603 Re: Owszem, 17.01.07, 01:38 proces7 napisał: > Ty grasz optymalną rolę dla Ciebie. > Nie czuję się w niej najlepiej chyba. ;) Link Zgłoś
proces7 Re: Kondycję 16.01.07, 23:55 milarytka napisała: > zresztą mamy też coraz lepszą. Jesteśmy u szczytu formy twórczej. Link Zgłoś
kawa3603 Re: Kondycję 17.01.07, 00:01 proces7 napisał: > > Jesteśmy u szczytu formy twórczej. A bądźcie dalej. Ucieszyła mnie wasza płodność. ;) Link Zgłoś
proces7 Re: Te nasze seriale "F jak Forum" 16.01.07, 23:32 milarytka napisała: > proces7 napisał: > > > Są moim zdaniem lepsze niż te w TV. > Oczywiście, że tak ;-) No widzisz, mówiłem Ci, byś się mnie trzymała. Link Zgłoś
proces7 Póki co napiszę notę dla Was 16.01.07, 22:56 Na blogu. Za pół godzinki powinna być gotowa. Link Zgłoś
milarytka Re: Póki co napiszę notę dla Was 16.01.07, 23:05 proces7 napisał: > Na blogu. Za pół godzinki powinna być gotowa. O, fajnie, nowa porcja strawy duchowej :-) Link Zgłoś
proces7 Re: Póki co napiszę notę dla Was 17.01.07, 00:17 milarytka napisała: > proces7 napisał: > > > Na blogu. Za pół godzinki powinna być gotowa. > O, fajnie, nowa porcja strawy duchowej :-) ;) Link Zgłoś
pasztet_czatowy7 Re: Póki co napiszę notę dla Was 16.01.07, 23:27 proces7 napisał: > Na blogu. Za pół godzinki powinna być gotowa. I po coś o tej notce wspominał, wszystkie czatują na Twoim blogu:> Link Zgłoś
kawa3603 Re: Póki co napiszę notę dla Was 16.01.07, 23:53 pasztet_czatowy7 napisała: > proces7 napisał: > > > Na blogu. Za pół godzinki powinna być gotowa. > > > I po coś o tej notce wspominał, wszystkie czatują na Twoim blogu:> Już ją napisał ? Link Zgłoś
proces7 Re: Póki co napiszę notę dla Was 17.01.07, 00:54 kawa3603 napisała: > > I po coś o tej notce wspominał, wszystkie czatują na Twoim blogu:> > > Już ją napisał ? No, nie czytałaś? Link Zgłoś
kawa3603 Re: Póki co napiszę notę dla Was 17.01.07, 01:05 proces7 napisał: > No, nie czytałaś? > Nie czytałam. Link Zgłoś
proces7 Re: Póki co napiszę notę dla Was 17.01.07, 01:10 kawa3603 napisała: > proces7 napisał: > > > No, nie czytałaś? > > > Nie czytałam. Masz pecha. Link Zgłoś
kawa3603 Re: Póki co napiszę notę dla Was 17.01.07, 01:20 proces7 napisał: > Masz pecha. > A co kasujesz ją ? Link Zgłoś
proces7 Re: Póki co napiszę notę dla Was 17.01.07, 01:25 kawa3603 napisała: > proces7 napisał: > > > Masz pecha. > > > A co kasujesz ją ? Nie mam takich planów. Link Zgłoś
kawa3603 Re: Póki co napiszę notę dla Was 17.01.07, 01:37 proces7 napisał: > Nie mam takich planów. > To dlaczego mam pecha ? Link Zgłoś
proces7 Re: Póki co napiszę notę dla Was 17.01.07, 01:00 pasztet_czatowy7 napisała: > proces7 napisał: > > > Na blogu. Za pół godzinki powinna być gotowa. > > > I po coś o tej notce wspominał, wszystkie czatują na Twoim blogu:> Ty też tam komentujesz? Idę zerknąć. Link Zgłoś
kawa3603 Re: Póki co napiszę notę dla Was 17.01.07, 00:10 proces7 napisał: > Na blogu. Za pół godzinki powinna być gotowa. Jeszcze nie czytałam. Link Zgłoś
milarytka Re: Cel osiągnięty 16.01.07, 23:06 proces7 napisał: > To co, 1500 do północy? Tym razem pozwolę sobie zwątpić w to...przykro mi :-( Link Zgłoś
proces7 Re: Cel osiągnięty 17.01.07, 00:18 milarytka napisała: > proces7 napisał: > > > To co, 1500 do północy? > Tym razem pozwolę sobie zwątpić w to...przykro mi :-( To nie zwątpienie, to realizm. Link Zgłoś
kawa3603 Re: Cel osiągnięty 17.01.07, 00:09 proces7 napisał: > To co, 1500 do północy? Nic z tego. Chyba nie to 1500. ;) Link Zgłoś
pasztet_czatowy7 Re: 1500 do pólnocy? 16.01.07, 23:04 proces7 napisał: > Jak zapatrujecie się na taki projekt? Jak każdy popyka to spoko;~) Link Zgłoś
proces7 Re: 1500 do pólnocy? 17.01.07, 00:16 pasztet_czatowy7 napisała: > proces7 napisał: > > > Jak zapatrujecie się na taki projekt? > > Jak każdy popyka to spoko;~) Nic z tego. Za mało pykałaś. Link Zgłoś
pasztet_czatowy7 Re: 1500 do pólnocy? 17.01.07, 19:42 proces7 napisał: > > pasztet_czatowy7 napisała: > > Jak każdy popyka to spoko;~) > > proces7 napisał: > Nic z tego. Za mało pykałaś. Wymiękłam, to starość!!! Poszłam wczoraj lulać:> Link Zgłoś
proces7 Re: 1500 do pólnocy? 17.01.07, 21:29 pasztet_czatowy7 napisała: > Wymiękłam, to starość!!! Poszłam wczoraj lulać:> Masz szansę nadrobić i odkupić wczorajsze winy. Dziś właśnie. Link Zgłoś
kawa3603 Re: 1500 do pólnocy? 17.01.07, 22:01 proces7 napisał: > Masz szansę nadrobić i odkupić wczorajsze winy. Dziś właśnie. Do boju. Link Zgłoś
pasztet_czatowy7 Re: 1500 do pólnocy? 17.01.07, 22:50 proces7 napisał: > pasztet_czatowy7 napisała: > > > Wymiękłam, to starość!!! Poszłam wczoraj lulać:> > > Masz szansę nadrobić i odkupić wczorajsze winy. Dziś właśnie. Czarno to widzę, chyba, że powieki podeprę sobie zapałkami:~) Link Zgłoś
nadziejkaa Re: 1500 do pólnocy? 16.01.07, 23:05 proces7 napisał: > Jak zapatrujecie się na taki projekt? Ja zaraz idę stąd. Link Zgłoś
pasztet_czatowy7 Re: 1500 do pólnocy? 16.01.07, 23:11 nadziejkaa napisała: > Ja zaraz idę stąd. Kotuś popisz jeszcze, tak dobrze Ci to idzie,że nawet Proces nie nadąża za Tobą;~) Link Zgłoś
proces7 Re: 1500 do pólnocy? 17.01.07, 00:38 pasztet_czatowy7 napisała: > Kotuś popisz jeszcze Dobrze piesku. Link Zgłoś
kawa3603 Re: 1500 do pólnocy? 17.01.07, 00:06 nadziejkaa napisała: > proces7 napisał: > > > Jak zapatrujecie się na taki projekt? > > Ja zaraz idę stąd. Do północy było 1349, 1350 wskoczyło minutę po. Link Zgłoś
proces7 Re: 1500 do pólnocy? 17.01.07, 00:16 nadziejkaa napisała: > proces7 napisał: > > > Jak zapatrujecie się na taki projekt? > > Ja zaraz idę stąd. A to szkoda! Link Zgłoś
milarytka Nie mogę 16.01.07, 23:12 się doczekać tej notki...Ciekawe , o czym będzie tym razem. Link Zgłoś
proces7 Re: Nie mogę 17.01.07, 00:39 milarytka napisała: > się doczekać tej notki...Ciekawe , o czym będzie tym razem. Już wiadomo. Link Zgłoś
kawa3603 Re: Nie mogę 17.01.07, 00:46 proces7 napisał: > milarytka napisała: > > > się doczekać tej notki...Ciekawe , o czym będzie tym razem. > > Już wiadomo. Chyba nie będę jej czytać. Link Zgłoś
proces7 Re: Nie mogę 17.01.07, 00:50 kawa3603 napisała: > Chyba nie będę jej czytać. Trudno. Link Zgłoś
kawa3603 Re: Nie mogę 17.01.07, 01:01 proces7 napisał: > kawa3603 napisała: > > > Chyba nie będę jej czytać. > > Trudno. > Powinnam czytać ? Link Zgłoś
proces7 Re: Nie mogę 17.01.07, 01:21 kawa3603 napisała: > proces7 napisał: > > > kawa3603 napisała: > > > > > Chyba nie będę jej czytać. > > > > Trudno. > > > Powinnam czytać ? Mnie pytasz? Link Zgłoś
kawa3603 Re: Nie mogę 17.01.07, 01:33 proces7 napisał: > Mnie pytasz? > A kogo mam pytać ? Jest tu ktoś jeszcze ? Link Zgłoś
proces7 Re: Nie mogę 17.01.07, 01:51 kawa3603 napisała: > proces7 napisał: > > > Mnie pytasz? > > > A kogo mam pytać ? > Jest tu ktoś jeszcze ? Sprawa jest. > Link Zgłoś
kawa3603 Re: Nie mogę 17.01.07, 01:56 proces7 napisał: > Sprawa jest. > > Sprawa nie pisze nic konkretnego. Majaczy drugi dzień o cipkach. > Link Zgłoś
proces7 Re: To idę po ta herbatę 17.01.07, 02:03 kawa3603 napisała: > chyba "Chyba" to i możesz nie iść? Link Zgłoś
kawa3603 Re: To idę po ta herbatę 17.01.07, 02:16 proces7 napisał: > kawa3603 napisała: > > > chyba > > "Chyba" to i możesz nie iść? no nie poszłam po herbatę, nalałam sobie mleka. Było szybciej. :) Link Zgłoś
proces7 Re: To idę po ta herbatę 17.01.07, 02:23 kawa3603 napisała: > proces7 napisał: > > > kawa3603 napisała: > > > > > chyba > > > > "Chyba" to i możesz nie iść? > > no nie poszłam po herbatę, nalałam sobie mleka. Było szybciej. :) Słusznie, dzięki temu napiszesz kilka listów więcej. Link Zgłoś
kawa3603 Re: To idę po ta herbatę 17.01.07, 02:35 proces7 napisał: > Słusznie, dzięki temu napiszesz kilka listów więcej. No jasne. Link Zgłoś
proces7 Re: 2500 i nic więcej? 17.01.07, 00:47 kawa3603 napisała: > Witam i re . No witaj, Kochanie. Link Zgłoś
kawa3603 Re: 2500 i nic więcej? 17.01.07, 00:56 proces7 napisał: > kawa3603 napisała: > > > Witam i re . > > No witaj, Kochanie. Nie wysilaj się. Link Zgłoś
proces7 Re: 2500 i nic więcej? 17.01.07, 01:34 kawa3603 napisała: > proces7 napisał: > > > kawa3603 napisała: > > > > > Witam i re . > > > > No witaj, Kochanie. > > Nie wysilaj się. Nie kosztowało mnie to wiele wysiłku. Link Zgłoś
kawa3603 Re: 2500 i nic więcej? 17.01.07, 01:48 proces7 napisał: > Nie kosztowało mnie to wiele wysiłku. Jasne, kilka stuknięć w klawiaturkę. Link Zgłoś
kawa3603 Re: Wszyscy poszli, kiedy przyszła kawa 17.01.07, 00:22 proces7 napisał: > To przypadek? Chcesz , abym nie przychodziła ? Link Zgłoś
kawa3603 Re: Teraz już lecimy z górki 17.01.07, 00:22 proces7 napisał: > Pójdzie jak z płatka. Życzę wam powodzenia. Link Zgłoś
kawa3603 Re: Robię kwadrans przerwy na czat 17.01.07, 00:27 proces7 napisał: > Dobrze, że już jesteś, kawo. Nie jestem pewna. Link Zgłoś
proces7 Re: 2500 i nic więcej? 17.01.07, 00:22 Pisz, potem się ustosunkuję do Twych listów. Link Zgłoś
kawa3603 Re: 2500 i nic więcej? 17.01.07, 00:28 proces7 napisał: > Pisz, potem się ustosunkuję do Twych listów. Nie bardzo mam ochotę sama tu pisać. Link Zgłoś
proces7 Re: Nie wiem dlaczego dałam się namówić 17.01.07, 00:36 kawa3603 napisała: > na ten wątek. Opłaca Ci się. Pomyśl dobrze. Link Zgłoś
kawa3603 Re: Nie wiem dlaczego dałam się namówić 17.01.07, 00:45 proces7 napisał: > Opłaca Ci się. Pomyśl dobrze. Ja myślę dobrze, tylko Ty nie jesteś mną i tego nie widzisz. Link Zgłoś
proces7 Re: Nie wiem dlaczego dałam się namówić 17.01.07, 00:55 kawa3603 napisała: > proces7 napisał: > > > Opłaca Ci się. Pomyśl dobrze. > > Ja myślę dobrze, tylko Ty nie jesteś mną i tego nie widzisz. Nigdy nie mam pewności, że dobrze myślę. Wciąż wątpię. Link Zgłoś
kawa3603 Re: Nie wiem dlaczego dałam się namówić 17.01.07, 01:07 proces7 napisał: > Nigdy nie mam pewności, że dobrze myślę. Wciąż wątpię. Jak każdy. Link Zgłoś
proces7 Re: Są ludzie, których 17.01.07, 00:46 kawa3603 napisała: > powinno się unikać. Konkretnie kto? Link Zgłoś
kawa3603 Re: Są ludzie, których 17.01.07, 00:55 proces7 napisał: > kawa3603 napisała: > > > powinno się unikać. > > Konkretnie kto? Już ja wiem kto. Link Zgłoś
proces7 Re: Popełniłam błąd 17.01.07, 00:45 kawa3603 napisała: > ale nie jest tak źle. Patrz pozytywnie. Link Zgłoś
kawa3603 Re: Popełniłam błąd 17.01.07, 00:55 proces7 napisał: > kawa3603 napisała: > > > ale nie jest tak źle. > > Patrz pozytywnie. Przy Tobie mój pozytywizm prysł. Muszę go odbudować na nowo. Link Zgłoś
proces7 Re: Popełniłam błąd 17.01.07, 00:58 kawa3603 napisała: > Przy Tobie mój pozytywizm prysł. Muszę go odbudować na nowo. Będę przyczyną Twej depresji? Link Zgłoś
kawa3603 Re: Popełniłam błąd 17.01.07, 01:08 proces7 napisał: > Będę przyczyną Twej depresji? > Nie wpadam zbyt łatwo w depresje, potrafię je omijać. Link Zgłoś
proces7 Re: Popełniłam błąd 17.01.07, 01:15 kawa3603 napisała: > proces7 napisał: > > > Będę przyczyną Twej depresji? > > > Nie wpadam zbyt łatwo w depresje, potrafię je omijać. Slalom antydepresyjny? Link Zgłoś
kawa3603 Re: Popełniłam błąd 17.01.07, 01:28 proces7 napisał: > Slalom antydepresyjny? > Dokładnie. Link Zgłoś
proces7 Re: Muszę iść na basen 17.01.07, 01:14 kawa3603 napisała: > w sobotę. Wypływam wszystko. Całe 30 kg nadwagi za jednym razem? Link Zgłoś
kawa3603 Re: Muszę iść na basen 17.01.07, 01:28 proces7 napisał: > Całe 30 kg nadwagi za jednym razem? Myślałam o stanach depresyjnych. Link Zgłoś
proces7 Re: Muszę iść na basen 17.01.07, 01:35 kawa3603 napisała: > proces7 napisał: > > > Całe 30 kg nadwagi za jednym razem? > > Myślałam o stanach depresyjnych. Nadwaga nie jest katalizatorem depresji? Link Zgłoś
kawa3603 Re: Muszę iść na basen 17.01.07, 01:50 proces7 napisał: > Nadwaga nie jest katalizatorem depresji? Moja nadwaga w tym roku zniknie, a przynajmniej mocno się zmniejszy. Link Zgłoś
proces7 Re: Muszę iść na basen 17.01.07, 01:59 kawa3603 napisała: > proces7 napisał: > > > Nadwaga nie jest katalizatorem depresji? > > Moja nadwaga w tym roku zniknie, a przynajmniej mocno się zmniejszy. Marzenie. Link Zgłoś
kawa3603 Re: Muszę iść na basen 17.01.07, 02:11 proces7 napisał: > Marzenie. > To nie marzenie, to realia. Zawsze mocno tyłam podczas ciąży, ale po okresie dwóch lat , kiedy karmienie już idzie ku oddaleniu mogę pomyśleć o sobie przede wszystkim. Wiem, że schudnę. Link Zgłoś
proces7 Re: Muszę iść na basen 17.01.07, 02:17 kawa3603 napisała: > To nie marzenie, to realia. Zawsze mocno tyłam podczas ciąży, ale po okresie > dwóch lat , kiedy karmienie już idzie ku oddaleniu mogę pomyśleć o sobie przede > wszystkim. Wiem, że schudnę. Założymy się, że nie? Link Zgłoś
kawa3603 Re: Muszę iść na basen 17.01.07, 02:28 proces7 napisał: > Założymy się, że nie? > O co chcesz się założyć ? > Link Zgłoś
proces7 Re: Muszę iść na basen 17.01.07, 02:36 kawa3603 napisała: > proces7 napisał: > > > Założymy się, że nie? > > > O co chcesz się założyć ? Jeśli przegram, to się z Tobą prześpię. Link Zgłoś
kawa3603 Re: Muszę iść na basen 17.01.07, 02:44 proces7 napisał: > Jeśli przegram, to się z Tobą prześpię. > A kto powiedział, ze ja tego chcę ? Link Zgłoś
proces7 Re: Muszę iść na basen 17.01.07, 02:50 kawa3603 napisała: > proces7 napisał: > > > Jeśli przegram, to się z Tobą prześpię. > > > A kto powiedział, ze ja tego chcę ? Każda chce. Link Zgłoś
kawa3603 Re: Muszę iść na basen 17.01.07, 02:58 proces7 napisał: > Każda chce. > Wybacz, ale ja w takim razie nie jestem każda. ;) Link Zgłoś
sprawa7 Re: Muszę iść na basen 17.01.07, 02:59 Ja nie chcę się przespać z procesem. Podnieca mnie jego umysł. A Ty, kawciu, chcesz? Link Zgłoś
kawa3603 Re: Muszę iść na basen 17.01.07, 03:01 sprawa7 napisała: > Ja nie chcę się przespać z procesem. Podnieca mnie jego umysł. A Ty, kawciu, ch > cesz? Nie chcę. Myślimy chyba podobnie. Link Zgłoś
proces7 Re: Muszę iść na basen 17.01.07, 03:13 kawa3603 napisała: > sprawa7 napisała: > > > Ja nie chcę się przespać z procesem. Podnieca mnie jego umysł. A Ty, kawc > iu, ch > > cesz? > > Nie chcę. Myślimy chyba podobnie. Aha, tak to wygląda, kawa na ławę i po sprawie. Link Zgłoś
sprawa7 Re: Muszę iść na basen 17.01.07, 03:19 Kawusiu, kłamiesz z tym "nie chcę się z nim przespać", wiem to. Link Zgłoś
kawa3603 Re: Muszę iść na basen 17.01.07, 03:24 sprawa7 napisała: > Kawusiu, kłamiesz z tym "nie chcę się z nim przespać", wiem to. Poważnie wiesz ? No to gratulacje, że masz taką wiedzę. :) Link Zgłoś
sprawa7 Re: Muszę iść na basen 17.01.07, 03:30 kawa3603 napisała: > sprawa7 napisała: > > > Kawusiu, kłamiesz z tym "nie chcę się z nim przespać", wiem to. > > Poważnie wiesz ? No to gratulacje, że masz taką wiedzę. :) Zapomniałam, że nie jesteś mną, kawusiu. Ja wciąż kłamię. I nic nie wiem. Link Zgłoś
kawa3603 Re: Muszę iść na basen 17.01.07, 03:34 sprawa7 napisała: > Zapomniałam, że nie jesteś mną, kawusiu. Ja wciąż kłamię. I nic nie wiem. Ja nie wiem kim jesteś, co wiesz i czego nie wiesz. Wiem tylko, że nie wiesz nic o mnie, a wypowiadasz się, że wiesz. :) Link Zgłoś
kawa3603 Re: Muszę iść na basen 17.01.07, 03:26 sprawa7 napisała: > Kawusiu, kłamiesz z tym "nie chcę się z nim przespać", wiem to. Nie mam powodu kłamać. Jakbym tego chciała to powiedziałabym mu. ;) Link Zgłoś
proces7 Re: Muszę iść na basen 17.01.07, 03:37 kawa3603 napisała: > sprawa7 napisała: > > > Kawusiu, kłamiesz z tym "nie chcę się z nim przespać", wiem to. > > Nie mam powodu kłamać. Jakbym tego chciała to powiedziałabym mu. ;) Po co? Link Zgłoś
proces7 Re: Muszę iść na basen 17.01.07, 03:57 kawa3603 napisała: > proces7 napisał: > > > Po co? > > > Co po co ? Co po co i po co? Link Zgłoś
kawa3603 Re: Muszę iść na basen 17.01.07, 10:07 proces7 napisał: > Co po co i po co? > Co po co i po co nie pasuje ? Link Zgłoś
proces7 Re: Muszę iść na basen 17.01.07, 03:34 sprawa7 napisała: > Kawusiu, kłamiesz z tym "nie chcę się z nim przespać", wiem to. Myślisz? Link Zgłoś
kawa3603 Re: Muszę iść na basen 17.01.07, 03:23 proces7 napisał: > Aha, tak to wygląda, kawa na ławę i po sprawie. No widzisz. Przynajmniej wiesz na czym stoisz. ;) Link Zgłoś
proces7 Re: Muszę iść na basen 17.01.07, 03:37 kawa3603 napisała: > proces7 napisał: > > > Aha, tak to wygląda, kawa na ławę i po sprawie. > > No widzisz. Przynajmniej wiesz na czym stoisz. ;) W tej chwili siedzę i wiem na czym. Zawsze na tym samym siedzę. Link Zgłoś
kawa3603 Re: Muszę iść na basen 17.01.07, 03:41 proces7 napisał: > W tej chwili siedzę i wiem na czym. Zawsze na tym samym siedzę. To podobnie jak ja. Link Zgłoś
proces7 Re: Muszę iść na basen 17.01.07, 03:56 kawa3603 napisała: > proces7 napisał: > > > W tej chwili siedzę i wiem na czym. Zawsze na tym samym siedzę. > > To podobnie jak ja. Podobnie, ale nie na tych samych siedzimy, nie? Link Zgłoś
kawa3603 Re: Muszę iść na basen 17.01.07, 10:05 proces7 napisał: > Podobnie, ale nie na tych samych siedzimy, nie? Z pewnością nie na tych samych. ;) Link Zgłoś
proces7 Re: Muszę iść na basen 17.01.07, 03:09 sprawa7 napisała: > Ja nie chcę się przespać z procesem. Podnieca mnie jego umysł. A Ty, kawciu, ch > cesz? Myślałem, że chcesz. Link Zgłoś
kawa3603 Po zrobieniu 50-60 basenów 17.01.07, 01:10 krytą żabką czuję się jak nowonarodzona. Link Zgłoś
proces7 Re: Po zrobieniu 50-60 basenów 17.01.07, 01:18 kawa3603 napisała: > krytą żabką czuję się jak nowonarodzona. A basen wzburzony faluje. Link Zgłoś
kawa3603 Re: Po zrobieniu 50-60 basenów 17.01.07, 01:31 proces7 napisał: > A basen wzburzony faluje. Nie jest tak źle. Link Zgłoś
proces7 Re: Masz te wpisy 17.01.07, 00:45 kawa3603 napisała: > ode mnie na urodziny. Wypchaj się z takim prezentem. Link Zgłoś
kawa3603 Re: Masz te wpisy 17.01.07, 00:54 proces7 napisał: > kawa3603 napisała: > > > ode mnie na urodziny. > > Wypchaj się z takim prezentem. A co byś chciał innego ? Link Zgłoś
proces7 Re: Masz te wpisy 17.01.07, 00:58 kawa3603 napisała: > A co byś chciał innego ? Cash and hope. Link Zgłoś
kawa3603 Re: Masz te wpisy 17.01.07, 01:15 sprawa7 napisała: > Ile już macie? Nie mam pojęcia. Link Zgłoś
proces7 Re: Masz te wpisy 17.01.07, 01:23 kawa3603 napisała: > sprawa7 napisała: > > > Ile już macie? > > Nie mam pojęcia. 1511 na tę chwilę. Link Zgłoś
kawa3603 Re: Ciesz się 17.01.07, 00:46 proces7 napisał: > kawa3603 napisała: > > > :) > > Radość ma ogromna. Jakoś nie bardzo w to wierzę. Link Zgłoś
proces7 Re: Ciesz się 17.01.07, 00:51 kawa3603 napisała: > proces7 napisał: > > > kawa3603 napisała: > > > > > :) > > > > Radość ma ogromna. > > Jakoś nie bardzo w to wierzę. Uwierz, co Ci szkodzi? Link Zgłoś
kawa3603 Re: Ciesz się 17.01.07, 01:02 proces7 napisał: > Uwierz, co Ci szkodzi? Zaczyna mi szkodzić to co mi serwujesz. Link Zgłoś
proces7 Re: Ciesz się 17.01.07, 01:20 kawa3603 napisała: > proces7 napisał: > > > Uwierz, co Ci szkodzi? > > Zaczyna mi szkodzić to co mi serwujesz. Musisz iść na odwyk. Link Zgłoś
kawa3603 Re: Ciesz się 17.01.07, 01:32 proces7 napisał: > Musisz iść na odwyk. Spokojnie, poradzę sobie. Link Zgłoś
kawa3603 Re: Idę po espresso 17.01.07, 01:51 proces7 napisał: > I pogadam z Wami dalej. Ja też powinnam sobie zrobić coś do picia. Link Zgłoś
proces7 Re: Idę po espresso 17.01.07, 01:59 kawa3603 napisała: > proces7 napisał: > > > I pogadam z Wami dalej. > > Ja też powinnam sobie zrobić coś do picia. Kawę? Link Zgłoś
proces7 Re: Idę po espresso 17.01.07, 02:17 kawa3603 napisała: > proces7 napisał: > > > Kawę? > > Wzięłam mleko. Pij mleko, racja. Link Zgłoś
kawa3603 Re: Idę po espresso 17.01.07, 02:30 proces7 napisał: > Pij mleko, racja. Bardzo lubię mleko. Link Zgłoś
sprawa7 Re: Idę po espresso 17.01.07, 01:58 Ja mam kefirek, kawusiu, piję go, bo mam lekkiego kaca po cudnej notce procesa. Link Zgłoś
proces7 Re: Idę po espresso 17.01.07, 02:03 sprawa7 napisała: > Ja mam kefirek, kawusiu, piję go, bo mam lekkiego kaca po cudnej notce procesa. Podobała Ci się, poważnie? Link Zgłoś
kawa3603 Re: Idę po espresso 17.01.07, 02:15 proces7 napisał: > Podobała Ci się, poważnie? Kurcze, no chyba muszę ją przeczytać. Link Zgłoś
proces7 Re: Idę po espresso 17.01.07, 02:21 kawa3603 napisała: > proces7 napisał: > > > Podobała Ci się, poważnie? > > Kurcze, no chyba muszę ją przeczytać. Po takiej reklamie, to musisz. Link Zgłoś
kawa3603 Re: Idę po espresso 17.01.07, 02:33 proces7 napisał: > Po takiej reklamie, to musisz. Zdążę. ;) Link Zgłoś
proces7 Re: Idę po espresso 17.01.07, 02:40 kawa3603 napisała: > proces7 napisał: > > > Po takiej reklamie, to musisz. > > Zdążę. ;) Z całą pewnością. Link Zgłoś
proces7 Re: Idę po espresso 17.01.07, 02:22 sprawa7 napisała: > Bardzo mi się podoba, bardzo. Trochę mi kadzisz. Ale to nic. Link Zgłoś
kawa3603 Re: Idę po espresso 17.01.07, 02:39 proces7 napisał: > No niby nic. Chciałam pogadać. Nie lubię takich osób. Od razu wiedziałam, że o mnie mu chodziło. Link Zgłoś
proces7 Re: Idę po espresso 17.01.07, 02:44 kawa3603 napisała: > Chciałam pogadać. Nie lubię takich osób. Od razu wiedziałam, że o mnie mu chodz > iło. Lubisz gadać z tymi, których nie lubisz. Link Zgłoś
kawa3603 Re: Idę po espresso 17.01.07, 02:55 proces7 napisał: > > Lubisz gadać z tymi, których nie lubisz. > Bzdura. Rozmawiam prawie ze wszystkimi. Przedtem z każdym. Ale jak widzę, że ktoś świruje i pisze jakieś głupie notki, że wykasował i namieszał bo tak. To niech spada. To nie jest osoba do rozmowy. Link Zgłoś
proces7 Re: A może jutro rano przeczytam 17.01.07, 02:22 kawa3603 napisała: > ? Może, kto wie. Link Zgłoś
kawa3603 Re: A może jutro rano przeczytam 17.01.07, 02:34 proces7 napisał: > kawa3603 napisała: > > > ? > > Może, kto wie. Tego nie wiem nawet ja. ;) Link Zgłoś
proces7 Re: A może jutro rano przeczytam 17.01.07, 02:41 kawa3603 napisała: > Tego nie wiem nawet ja. ;) "Nawet". Jeśli Ty nie wiesz, to już na pewno nikt inny nie wie. Link Zgłoś
kawa3603 Re: A może jutro rano przeczytam 17.01.07, 02:49 proces7 napisał: > "Nawet". Jeśli Ty nie wiesz, to już na pewno nikt inny nie wie. > No nawet , nawet. ;) Link Zgłoś
kawa3603 Re: Idę po espresso 17.01.07, 02:08 sprawa7 napisała: > Ja mam kefirek, kawusiu, piję go, bo mam lekkiego kaca po cudnej notce procesa. Nie czytałam. Link Zgłoś
proces7 Re: Idę po espresso 17.01.07, 02:16 kawa3603 napisała: > Ale też piję mleko. Swojskie? Znaczy własnej produkcji? Link Zgłoś
kawa3603 Re: Idę po espresso 17.01.07, 02:28 proces7 napisał: > Swojskie? Znaczy własnej produkcji? Nie, to muszę produkować. Link Zgłoś
proces7 Re: Idę po espresso 17.01.07, 02:36 kawa3603 napisała: > proces7 napisał: > > > Swojskie? Znaczy własnej produkcji? > > Nie, to muszę produkować. Pisałaś, że produkujesz, wytwarzasz. Link Zgłoś
kawa3603 Re: Idę po espresso 17.01.07, 02:45 proces7 napisał: > > Nie, to muszę produkować. > > Pisałaś, że produkujesz, wytwarzasz. No jak produkuje to nie dla siebie i nie pijam, bo mnie to wiele i tak kosztuje. ;) Link Zgłoś
proces7 Re: Idę po espresso 17.01.07, 02:51 kawa3603 napisała: > No jak produkuje to nie dla siebie i nie pijam, bo mnie to wiele i tak kosztuje > . ;) Ile kosztuje jeden litr tego Twojego produktu? Made by kawa3603? Link Zgłoś
kawa3603 Re: Idę po espresso 17.01.07, 02:59 proces7 napisał: > Ile kosztuje jeden litr tego Twojego produktu? Made by kawa3603? Jest bezcenny, bo nie można go kupić. ;) Link Zgłoś
proces7 Re: Idę po espresso 17.01.07, 03:10 kawa3603 napisała: > proces7 napisał: > > > Ile kosztuje jeden litr tego Twojego produktu? Made by kawa3603? > > Jest bezcenny, bo nie można go kupić. ;) A gdyby zaoferowano Ci pokaźną sumę? Link Zgłoś
kawa3603 Re: Idę po espresso 17.01.07, 03:22 proces7 napisał: > A gdyby zaoferowano Ci pokaźną sumę? Nie skusiłabym się. Link Zgłoś
proces7 Re: Idę po espresso 17.01.07, 03:36 kawa3603 napisała: > proces7 napisał: > > > A gdyby zaoferowano Ci pokaźną sumę? > > Nie skusiłabym się. Jeszcze nie wymieniłem sumy. Link Zgłoś
kawa3603 Re: Idę po espresso 17.01.07, 03:39 proces7 napisał: > Jeszcze nie wymieniłem sumy. Nie wymieniaj. Nie skuszę się. ;) Link Zgłoś
proces7 Re: Idę po espresso 17.01.07, 01:59 kawa3603 napisała: > Może herbatkę ? Herbatę3603. Link Zgłoś
kawa3603 Re: Nieźle się wątek klei 17.01.07, 01:52 proces7 napisał: > Szkoda byłoby przerwać. No dobrze. Link Zgłoś
proces7 Re: Nieźle się wątek klei 17.01.07, 02:00 kawa3603 napisała: > proces7 napisał: > > > Szkoda byłoby przerwać. > > No dobrze. Widzisz, jak umiem zorganizować kameralną atmosferę? Link Zgłoś
kawa3603 Re: Nieźle się wątek klei 17.01.07, 02:12 proces7 napisał: > Widzisz, jak umiem zorganizować kameralną atmosferę? Jak chcesz to potrafisz. ;) Link Zgłoś
proces7 Re: Nieźle się wątek klei 17.01.07, 02:18 kawa3603 napisała: > proces7 napisał: > > > Widzisz, jak umiem zorganizować kameralną atmosferę? > > Jak chcesz to potrafisz. ;) Podziękuj mi tu ładnie. Link Zgłoś
kawa3603 Re: Nieźle się wątek klei 17.01.07, 02:30 proces7 napisał: > Podziękuj mi tu ładnie. Nie wiem jak to jest dla Ciebie ładnie. Link Zgłoś
proces7 Re: Nieźle się wątek klei 17.01.07, 02:37 kawa3603 napisała: > proces7 napisał: > > > Podziękuj mi tu ładnie. > > Nie wiem jak to jest dla Ciebie ładnie. Bardzo ładnie. Link Zgłoś
kawa3603 Re: Nieźle się wątek klei 17.01.07, 02:46 proces7 napisał: > Bardzo ładnie. Bardzo ładnie dziękuję. Tak ? Link Zgłoś
proces7 Re: Nieźle się wątek klei 17.01.07, 02:52 kawa3603 napisała: > proces7 napisał: > > > Bardzo ładnie. > > Bardzo ładnie dziękuję. Tak ? Doskonale. Link Zgłoś
kawa3603 Re: Nieźle się wątek klei 17.01.07, 03:00 proces7 napisał: > Doskonale. No i fajnie. :) Link Zgłoś
proces7 Re: Chyba gdzieś znikłeś 17.01.07, 03:10 kawa3603 napisała: > przeczytam Twoją notkę. Jutro przeczytasz. Teraz tu pisz. Link Zgłoś
kawa3603 Re: Chyba gdzieś znikłeś 17.01.07, 03:22 proces7 napisał: > kawa3603 napisała: > > > przeczytam Twoją notkę. > > Jutro przeczytasz. Teraz tu pisz. Już przeleciałam ją. ;) Link Zgłoś
proces7 Re: Chyba gdzieś znikłeś 17.01.07, 03:36 kawa3603 napisała: > proces7 napisał: > > > kawa3603 napisała: > > > > > przeczytam Twoją notkę. > > > > Jutro przeczytasz. Teraz tu pisz. > > Już przeleciałam ją. ;) Szkoda. Link Zgłoś
kawa3603 Re: Chyba gdzieś znikłeś 17.01.07, 03:39 proces7 napisał: > Szkoda. Dlaczego szkoda ? Link Zgłoś
proces7 Re: Chyba gdzieś znikłeś 17.01.07, 03:42 kawa3603 napisała: > proces7 napisał: > > > Szkoda. > > Dlaczego szkoda ? Bo nie była ona dla Ciebie. Link Zgłoś
kawa3603 Re: Chyba gdzieś znikłeś 17.01.07, 03:46 proces7 napisał: > Bo nie była ona dla Ciebie. Trzeba było powiedzieć to bym się nie przyznała, że czytałam. ;) Link Zgłoś
proces7 Re: Chyba gdzieś znikłeś 17.01.07, 03:58 kawa3603 napisała: > proces7 napisał: > > > Bo nie była ona dla Ciebie. > > Trzeba było powiedzieć to bym się nie przyznała, że czytałam. ;) Powiedziałem, teraz napisz, że nie czytałaś i gra. Link Zgłoś
kawa3603 Re: Chyba gdzieś znikłeś 17.01.07, 10:09 proces7 napisał: > Powiedziałem, teraz napisz, że nie czytałaś i gra. A jak nie czytałam to mogę skomentować ? :> Link Zgłoś
proces7 Re: Chyba gdzieś znikłeś 17.01.07, 21:22 kawa3603 napisała: > proces7 napisał: > > > Powiedziałem, teraz napisz, że nie czytałaś i gra. > > A jak nie czytałam to mogę skomentować ? :> Ty i tak komentujesz nie czytając. Link Zgłoś
kawa3603 Re: Chyba gdzieś znikłeś 17.01.07, 21:58 proces7 napisał: > Ty i tak komentujesz nie czytając. Jasne procuniu. ;) Link Zgłoś