Gość: Kagan IP: *.vic.bigpond.net.au 06.04.03, 08:41 W zwiazku z odbanowaniem ofiaruje zawieszenie broni! Programy zawalajace serwery Wyborczej postami odkladam na wysoka polke. Mam nadzieje, ze tam beda lapac kurz... Kagan Link Zgłoś Obserwuj wątek
dr.krisk Jaki dzielny.. 06.04.03, 22:36 A pomyślałeś o innych użytkownikach forum, których twoje porachunki z adminami nie interesują? Już wiem, skąd biorą się takie palanty blokujące drogi.. Czy dalej piszesz sam na siebie donosy? KrisK Link Zgłoś
Gość: Kagan Re: Jaki dzielny.. IP: *.lib.latrobe.edu.au 08.04.03, 08:07 dr.krisk napisał: A pomyślałeś o innych użytkownikach forum, których twoje porachunki z adminami nie interesują? K: Znow bys chcial mi odebrac glos? tak rozumiesz demokracje, ze tylko wybrancy maja prawo glosu? Już wiem, skąd biorą się takie palanty blokujące drogi.. K: Dziwie sie tylko, ze tak malo jest w Polsce tych blokad... Czy dalej piszesz sam na siebie donosy? K: Te samodonoszenie wymyslil Mrozek, nie ja... Link Zgłoś
pollak Re: Kagan odbanowany 07.04.03, 06:36 Gość portalu: Kagan napisał(a): > W zwiazku z odbanowaniem ofiaruje zawieszenie broni! > Programy zawalajace serwery Wyborczej postami odkladam > na wysoka polke. Mam nadzieje, ze tam beda lapac kurz... Z pewnością admini trześli portkami z tego powodu.... hahahahaha! PS. Kagan, ile Ty masz lat, dziecko? Link Zgłoś
Gość: Kagan Re: Kagan odbanowany IP: *.lib.latrobe.edu.au 08.04.03, 08:05 pollak napisał: > Gość portalu: Kagan napisał(a): > > > W zwiazku z odbanowaniem ofiaruje zawieszenie broni! > > Programy zawalajace serwery Wyborczej postami odkladam > > na wysoka polke. Mam nadzieje, ze tam beda lapac kurz... > > Z pewnością admini trześli portkami z tego powodu.... hahahahaha! > > PS. Kagan, ile Ty masz lat, dziecko? K: jakby nie trzesli portkami, to by mnie tak szybko nie odbanowali... Link Zgłoś
Gość: Kagan Re: Kagan odbanowany IP: *.lib.unimelb.edu.au 10.04.03, 04:26 Niestety, ale nie na dlugo. Wiec... ;) Link Zgłoś