Dodaj do ulubionych

Absolutnie merytorycznie

29.04.03, 11:05
się pytam, kiedy serwer przestanie tak wolno chodzić? bo już wiem, że może
chodzić szybko, znaczy skoro zwolnił, to coś się w nim popsuło, znaczy, kiedy
naprawicie?
Obserwuj wątek
    • nie_jest_za_pozno Re: Absolutnie merytorycznie 29.04.03, 11:09
      Serwer przestanie wolno chodzic wtedy, kiedy sie zatrzyma. Co chyba nie zrobi
      nam specjalnej roznicy.
      • misiania Re: Absolutnie merytorycznie 29.04.03, 11:15
        yhy. właściwie bardziej interesuje mnie opcja szybkiej pracy serwera a nie jego
        bezczynności. mogę nawet zagłosować w tej intencji, tylko nie wiem, gdzie stoi
        urna.
        • nie_jest_za_pozno Re: Absolutnie merytorycznie 29.04.03, 11:21
          Odpowiedzialbym ci szybciej, ale z oczywistych wzgledow nie moglem. Otoz nie
          wiem gdzie jest urna. Moze jeszcze nie zdazyli serwera skremowac?
          • misiania Re: Absolutnie merytorycznie 29.04.03, 11:37
            aha. to ja w tzw. międzyczasie, czekając na spopielenie serwera, ukręcę kilka
            kulek w różnych wesołych kolorach. będą jak znalazł. albo do urny, albo sobie w
            nie pogramy.
            • nie_jest_za_pozno Re: Absolutnie merytorycznie 29.04.03, 11:47
              Po zjedzonej kanapce zostal mi kawalek aluminiowej folii. Calkiem mile kulki z
              tego utoczylem.
    • misiania Re: Absolutnie merytorycznie 29.04.03, 13:46
      chyba widziałam oboje adminów w wątku obok, więc podciągam pytanie do góry, bo
      chyba go nie zauważyli. tak sądzę, bo przecież gdyby zauważyli, to by
      odpowiedzieli.
      • nie_jest_za_pozno Re: Absolutnie merytorycznie 29.04.03, 13:52
        Rzuce im moje kulki - moze sie polasza.
      • Gość: aniela Re: Absolutnie merytorycznie IP: *.acn.waw.pl 29.04.03, 15:57
        aha ja przyjmuje serwer takim jakm jest, dlatego ze jest.
        sprobuj go Misiania pokochac to przestaną Cie irytowac jego wady. (przeczytane
        w magazynie dla kobiet)
        • mmpm Re: Absolutnie merytorycznie 29.04.03, 16:02
          A to nie było o mężczyznie przypadkiem? ;-)
          • Gość: aniela Re: Absolutnie merytorycznie IP: *.acn.waw.pl 29.04.03, 16:03
            szczegołow nie pamietam. i nie badz drobiazgowy ;)
          • wielki_czarownik Re: Absolutnie merytorycznie 29.04.03, 17:53
            Na pewno nie - mężczyźni nie mają wad.
            • beata_ Re: Absolutnie merytorycznie 29.04.03, 17:56
              wielki_czarownik napisał:

> Na pewno nie - mężczyźni nie mają wad.

Hmmmmmmmm....
            • mmpm Re: Absolutnie merytorycznie 29.04.03, 18:12
              A czarownicy?
              • miltonia Re: Absolutnie merytorycznie 29.04.03, 18:24
                Wielki Czarownik ma na pewno dwie. Nic nie wie i rozdzka mu sie zacina.
                • beata_ Re: Absolutnie merytorycznie 29.04.03, 18:29
                  miltonia napisała:

> Wielki Czarownik ma na pewno dwie. Nic nie wie i rozdzka mu sie zacina.

Eeeee, w tym akurat jego urok bym widziała:-)))
                  • Gość: aniela Re: Absolutnie merytorycznie IP: *.acn.waw.pl 29.04.03, 18:34
                    wielosc problemow swiadczy o jego bogaytm zyciu wewnetrznym
                  • mmpm Re: Absolutnie merytorycznie 29.04.03, 18:34
                    W zacinającej się różdżce??? ;-)
                    • beata_ Re: Absolutnie merytorycznie 29.04.03, 18:40
                      mmpm napisał:

> W zacinającej się różdżce??? ;-)

No tak - ta różdżka może nieco niepokoić...
                      • miltonia Re: Absolutnie merytorycznie 29.04.03, 18:41
                        Gość portalu: aniela napisał(a):

> wielosc problemow swiadczy o jego bogaytm zyciu wewnetrznym

Dwa problemy, to znowu nie wielosc. Czyzbys sugerowala, ze Wielki Czarownik ma
                        zastoj w zyciu wewnetrznym?
                      • Gość: aniela Re: Absolutnie merytorycznie IP: *.acn.waw.pl 29.04.03, 18:41
                        sio na eroticę. ;)
                        • beata_ Re: Absolutnie merytorycznie 29.04.03, 18:43

> sio na eroticę. ;)

Kto? Jaaaa????
                          • Gość: aniela Re: Absolutnie merytorycznie IP: *.acn.waw.pl 29.04.03, 18:45
                            yhy ale nie sama ;)

do Miltonii: znaczy do ilu jest kilka a od ilu wiele? ;)
                            • beata_ Re: Absolutnie merytorycznie 29.04.03, 18:47

> yhy ale nie sama ;)
                              >
                              A z kim, a z kim?!
                              • Gość: aniela Re: Absolutnie merytorycznie IP: *.acn.waw.pl 29.04.03, 18:49
                                najbezpieczniej z prokuratorem chyba? ;)
                                • beata_ Re: Absolutnie merytorycznie 29.04.03, 18:50

> najbezpieczniej z prokuratorem chyba? ;)

Nooo, nie wiem...z prokuratorem nie próbowałam
                                  :-)
                                  • Gość: aniela Re: Absolutnie merytorycznie IP: *.acn.waw.pl 29.04.03, 18:52
                                    yhyhhy (noco? nie patrz tak na mnie mmpm ;))
                                    • mmpm Re: Absolutnie merytorycznie 29.04.03, 18:55
                                      Aniela, Oxy miał rację - masz za długie palce! ;-)
                                      • Gość: aniela Re: Absolutnie merytorycznie IP: *.acn.waw.pl 29.04.03, 18:56
                                        aha uwazasz ze powinno mi sie wyrwac paznokcie moze? zeby zapobiec dlugosci
                                        przez skrocenie? ;)
                                        • mmpm Re: Absolutnie merytorycznie 29.04.03, 19:00
                                          Pamiętaj, że fofie jestem inkognito. ;-)
                                          • Gość: ainela Re: Absolutnie merytorycznie IP: *.acn.waw.pl 29.04.03, 19:01
                                            aha zorientowalam sie po dlugim prochowcu i gustownym kapeluszu oraz po
                                            okularach ciemnych, podejrzen ine wzbudzasz, zachowuj sie naturalnie ;)
                                            • mmpm Re: Absolutnie merytorycznie 29.04.03, 19:03
                                              Może jeszcze powinienem założyć kominiarkę?
                                              • Gość: aniela Re: Absolutnie merytorycznie IP: *.acn.waw.pl 29.04.03, 19:04
                                                ponczocha bylaby dyskretniejsza...
                                                • mmpm Re: Absolutnie merytorycznie 29.04.03, 19:09
                                                  To nie lepsze są bokserki?
                                  • miltonia Re: Absolutnie merytorycznie 29.04.03, 18:53
                                    To dobrze, bo lepszy bylby do tego adwokat.
                                    • Gość: aniela Re: Absolutnie merytorycznie IP: *.acn.waw.pl 29.04.03, 18:54
                                      za slodki i za gesty :) napoje nie powinny miec konsystencji budyniu ;)
                        • mmpm Re: Absolutnie merytorycznie 29.04.03, 18:47

> sio na eroticę. ;)

O wypraszam, mnie się nic nie zacina! :-)
                          • miltonia Re: Absolutnie merytorycznie 29.04.03, 18:50

> do Miltonii: znaczy do ilu jest kilka a od ilu wiele? ;)

na moj gust kilka to jest od 2 do 9.

• Gość: aniela Re: Absolutnie merytorycznie IP: *.acn.waw.pl 29.04.03, 18:53
                              nene 2 to jeszcze jest parę.
                              • miltonia Re: Absolutnie merytorycznie 29.04.03, 18:56

> nene 2 to jeszcze jest parę.

Ale para nie jest pojedyncza, tylko podwojna, czyli jest kilka. Chyba jasne,
                                nie?
                                • Gość: aniela Re: Absolutnie merytorycznie IP: *.acn.waw.pl 29.04.03, 19:08
                                  aha ustąpię o ten jeden krok, dzielący parę od trojki. ;p
                          • miltonia Re: Absolutnie merytorycznie 29.04.03, 18:54
                            mmpm napisał:

> O wypraszam, mnie się nic nie zacina! :-)

Kazda sroczka swoj ogonek chwali.
                            • beata_ Re: Absolutnie merytorycznie 29.04.03, 18:56
                              miltonia napisała:

> Kazda sroczka swoj ogonek chwali.

Ho, hooo - to juz do ptaszków dochodzimy:-)
                              • Gość: aniela Re: Absolutnie merytorycznie IP: *.acn.waw.pl 29.04.03, 18:57
                                wszystkie posty prowadza do admina. to ja zmienie knajpe moze.
                            • mmpm Re: Absolutnie merytorycznie 29.04.03, 18:56
                              Czy ja wyglądam na sroczkę? ;-)
                              • miltonia Re: Absolutnie merytorycznie 29.04.03, 19:05
                                Tego na pewno nie wiem, ale ogonek swoj chwalisz.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka