Dodaj do ulubionych

moja.gazeta.pl

04.03.07, 19:30
Mam pomysl, moze gazeta wprowadzi takie cos, jak kiedys wp miala, tzn moja.wp.pl albo my.yahoo.com ? Chodzi mi o to, ze wchodzac na 'swoja' strone gazety moglbym zarzadzac np. poczta, tzn widzialbym czy jest nowa, przegladac ulubione fora i watki na forum, czy bloga, dodawac ciekawe artykuly z gazetawyborcza i gazeta do pozniejszego przeczytania. Co Wy na to gazeto? I co Wy na to, Uzytkownicy?
Obserwuj wątek
    • dziewice Re: moja.gazeta.pl 04.03.07, 21:21
      to sie nazywa personalizacja i mozna to dosc ciekawie przygotowac, sa nawet
      dosc dobre produkty do ukladanki ibm'a
    • kicior99 Re: moja.gazeta.pl 05.03.07, 10:15
      Jest opcja moje forum ale jeszcze wiele na niej trzeba zmienic.
    • tebe Re: moja.gazeta.pl 05.03.07, 11:09
      Idea jest znana, pytanie co by tam miało być.
      te "artykuły do przeczytania" są np. na Wyborczej ale nie cieszy się to wielkim
      zainteresowaniem :-)
      • kicior99 Re: moja.gazeta.pl 05.03.07, 14:48
        Co do artykulow do przeczytania - tez jestem przeciw, mnie starczy dobrze skonfigurowany RSS na sidebarze.
        • olus_stad Re: moja.gazeta.pl 06.03.07, 10:58
          No tak, jasne, ze mozna. Mnie chodzilo o cos na wzor strony startowej, tzn wchodze na jeden adres i mam dostep do ulubionych forow, nowej poczty, ulubionych blogow. Taka mieszanka ludzie.gazeta.pl z 'moje forum' i 'odebrane' na poczcie + lista zaznaczonych ciekawych artykulow. Albo w ogole pojsc o krok dalej i stworzyc tzw bloki (np z pogoda dla wybranego regionu, skokami, gielda i wiadomosciami w Czechach).
          • kicior99 Re: moja.gazeta.pl 06.03.07, 12:53
            Ale nie ma co tweorzyc nowej wartosci, dalej podtrzymuje ze wystarczy rozwinac moje forum albo wizytowke.
      • pisuarro Re: są na Wyborczej ale nie cieszy się to 10.03.07, 17:10
        Tebe, nie żartuj sobie ;)

Jasne, ze taka "schowana" i "okrojona" (w porównaniu z koncepcją autorki wątku)
        opcja "nie cieszy sie zainteresowaniem"; tak jak "nie cieszą się" oglądalnością
        nawet ciekawe programy tv nadawane np. w środku nocy.

Żeby naprawdę sprawdzić, czy taka opcja autentycznie zainteresowałaby userów
        (bo przeciew sam też tego nie wiem) musielibyście wprowadzić ją wprawdzie na
        próbę, ale na serio; osobiście bardzo pasowałoby mi mieć "na dzień dobry"
        wszystko spersonalizowane, w jednym miejscu - pocztę, ulubione fora, randki,
        pogodę i inne (lokalne) informacje, artykuły zaznaczone wcześniej do
        późniejszego przeczytania... itp.itd

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka