Dodaj do ulubionych

to już kpiny

03.12.01, 22:44
wiadomość "następny wyrolowany" wysłałem ok. godz.11,30,a tu widzę że dotarła o
19,49,42. To już chyba Poczta Polska działa szybciej! Tak samo szybko można się
dostać na strony konkursowe, jeśli wogóle się uda.Teraz jest 22.39.00, udało mi
się "załapać", tylko po co? Czy to takie trudne zrobić coś porządnie?
Obserwuj wątek
    • krandalek Re: to juz˙ kpiny 04.12.01, 04:28
      Content-Type: text/plain; format=flowed
      Message-ID: <F135>xPZGKTafKG10ewk10007fHd@hotmail.com>
      Nie mozna wiazac nadziei z "Leperyzmem" w Polsce trzeba pamietac ze Leper to wciaz niewyksztalcony czlowiek i w porownaniu z wyksztalcona
      wiekszoscia w PRZ to nie jest czlowiek z ktorym mozna bedzie wspolpracowac dla DOBRA Polakow.TYlKO najwyzsze wyksztalcenie ,zalecane
      zreszta bez przerwy przez ministra Polskiej Edukacji i nieustajace reformy Polskiego szkolnictwa moze NAS POlakow przyblizyc do STANDARDOW
      ZACHODNICH i UNIJNYCH Ja w zwiazku z powyzszym
      zakupilem sobie ksiazki i kasety video WYBITNIE postepowe i calkowicie zgodne z z Polskim i Globalnym Ministerstwem " Nauki i Oswiaty"(tj, od
      poczatku powstania"Solidarnosci i Walesy) tj:Lysek z pokladu Idy a takze Niemilosiernie i nadludzko wysoko wyksztalconego historyka/geniusza i
      odznaczonego przez CALY SWIAT INTELEKTUALNY,HISTORYCZNY,POLITYCZNY I MORALNY????????? Pana Grossa ksiazke" "Sasiedzi"
      Czterej pancerni i pies , Kapitana Klosa ,czytam super postepowe a jeszcze bardziej poprawne politycznie i zalecane non stop.... przez" MINISTERSTWO
      EDUKACJI"w Polsce, ksiazki :Chlopcy z placu broni , o Indianach Karola Maya (Winnetou i Oldusurechandzie) a przede wszystkim gigantopolityczno
      poprawne ksiazki-lektury Unijne........... o sierotce marysi i krasnoludkach a ostatnio zglebiam psychologiczny aspekt i dzieje dzielnych i walecznych
      Smerfow oraz Bolka i Lolka. Nie znaczy to bynajmniej ze poprzestaje na tych ZALECANYCH przez "PRZ" lekturach zachodnich ,nie wystarcza mi juz
      nawet kultura Europejska ja siegam jeszcze wyzej........? do kultury Amerkanskiej ,Nie mogac znalezc w sklepach spodni z krokiem w
      kolanach............szyje sobie spodnie z krokiem w kostkach a drugie jeszcze bardziej "zachodnie" .............bez kroku!!!. (rowno z ziemia......a
      co........?)Poszukuje od dluzszego czasu duzego i glosnego radia abym mogl go nosic caly czas na plecach i podrygiwac wzglednie gibac sie
      gleboko na boki (jak Orangutan ) w rytm muzyki "Zachodniej". Ogladam non stop WRESLING z kaset i filmy o Holokauscie w ktorych Polacy morduja
      swoich "Sasiadow" a Niemieccy i Radziedzcy zolnierze poswiecaja swoje zycie aby ratowac "Braci Starszych w Wierze "........z rak Polskich oprawcow
      . Usiuje jeszcze wywolac u siebie piane na gebie i obled w oczach, w czasie sluchania muzyki Rockowej, Heavy Metalu i Regge....... ale tylko sie lekko
      slinie............ Uczeszczam na na wschodnie i politycznie poprawne kursy zmieniania osobowosci "Reyki" i inne podobne i juz widze postepy u siebie
      ktore aobiawiaja sie tym ze jestem bardzo zadowolony ze wzrastajacych nowych podatkow od wkladow oszczednosciowych i ogarnia mnie
      niewyslowiona,zmyslowa radosc i szczescie kiedy nie mam grosza w kieszeni ....!! a dlug na karcie kredytowej......rosnie jak zboze u rolnika za
      Gierka, slowem robie wszystko aby sie choc troche przyblizyc do WSOKIEJ I JEDYNIE WLASCIWEJ I SLUSZNEJ kultury "ZACHODNIEJ".Ja w
      przeciwienstwie to reszty oszolomow na tym forum patrze jasno ,ostro (jak Wizioner Nostradamuss i jemu podobni) i smialo sune jak strzala w
      przyszlosc globalna ,do Uni Europejskiej do wolnego i nieskrepowanego seksu , lichwy i handlu ,szanuje i kocham "polityczno poprawnie" i
      "inaczej" myslacych i czujacych tj: Pedalow,zboczencow,lesbijki,sodomitow, zlodziei ,oszustow "spolecznych ,miedzynarodowych i rodzimych
      ,zdrajcow zwyczajnych i "niezaleznych " ,pederastow ,cyganow itp dewiantow. Polacy ,zwlaszcza rolnicy powinni
      miec wolny dostep (bez paszportow ) do UE aby moc robic udane i bardzo wysokiej jakosci zakupy u "zachodnich farmerow" takie produkty jak
      :ziemniaki,jaja ,cebula ,natka pietruszki ,mleko-Italja ,sol -(ala Europejska) ,swiece woskowe (The Europe),rzezuche ogrodowa-(ala Bruksela)
      ,europejski koperek i Deuche zapalki ,piasek mokry i suchy,wode zwyczajna i niezwyczajna, deszczowke-madein USA. A zatem ...... precz z
      Lepperem,Lopuszanskim,Janowskim,Giertychem i ich Patriotyzmem i ................................!!!....nieoplacalnym rolnictwem!!!!! ,niech zyja wieczne i
      nieustajace reformy kolejnych "PRZ" elit posierpniowych ,nie lekajmy sie zmian ani nowych podatkow od podatkow ,POPIWKOW i
      POGORZALKOWYCH ,podadkow obrotowych ,stalych , krzywych ,skosnych i prostych oraz podatkow lekko zwichrowanych a przedewszystkim
      podadkow od samodzielnego myslenia. Mknijmy ku nowemu swiatu , nowemu porzadkowi i nowym WYZWANIOM!!.A zatem piers do przodu ,glowa
      w gore i zaspiewajmy wspolnie i radosnie : ,hopla, hopla, hopla, ulaalaaaa, huuuula ajaajaaaaaj ,Viva Globaaaaaalizm, hulaj dusz piekla nie ma J
    • macias Re: to już kpiny 04.12.01, 07:02
      Co do Twojej wiadomosci, to radzilbym jeszcze dobrze sie przyjrzec ;-P
      Wyslales ja dokladnie o 11.36 i taka data widnieje - bez piany! ;)

Co do konkursu, to sie zgadzam - jaki jest sens odbiegania od Regulaminu?
      Chociaz nie watpie, ze Gazeta i tak znajdzie jakies osoby, ktore jednak
      zalogowaly sie chwile po 11.15... Hmmm...

Niby to tylko zabawa, ale takie niuanse potrafia ta zabawe zepsuc :(

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka