Dodaj do ulubionych

Erotyka Nowa - dygresja

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.06.03, 12:16
Zajrzalem tam czas jakis temu. Drogi Tebe - ty najwyrazniej nigdy.
Zalozycielka jest albo bardzo dowcipna albo brakuje jej tego samego co
Kolodce. Pisze takie dyrdymaly, ze trudno jest mi ocenic czy mozna sie z tego
smiac czy nalezy plakac. Niestety dowcip powtarzany po tysiackroc przestaje
byc smieszy - a wiec i placz jeno pozostal. Decyzja o wycofaniu linku byla
jak najbardziej sluszna.
Obserwuj wątek
    • eela Re: Erotyka Nowa - dygresja 12.06.03, 12:31
      Nie zaglądałam tam, ale EN jest dla osób, którym te "dyrdymały" odpowiadają.
      Nie ma obowiązku pisania na Erotyce, ani czytania.
      • mar-cin2 Re: Erotyka Nowa - dygresja 12.06.03, 12:37
        i alternatywy też nie ma Wieczna Obrończyni gazetki...
      • Gość: niech Re: Erotyka Nowa - dygresja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.06.03, 12:37
        Sa nawet osoby, ktorym twoje dyrdymaly odpowiadaja. Jak nie rozumiesz slowa
        pisanego, to odzwyczaj sie tez od pisania. Bo ja tylko napisalem, ze dawanie
        linka do forum mitomanow nie ma sensu. A w kazdym razie taki sam jak dawanie do
        twojego.
        PS. I odwal sie ode mnie. Bedzie to najlepszy przyklad na brak przymusu pisania.
        • tebe Re: Erotyka Nowa - dygresja 12.06.03, 12:56
          To co, dziś o seksie i trawie? Musi się to tak mnożyć?
          Co do jakości EN - zostawmy już to, w różny sposób patrzymy.

Tak naprawdę ważne jest to, że publicznych forów będzie coraz mniej. Bo prywatne działają coraz lepiej. Przy tej ilości nie da się utrzymać wszystkich na rozsądnym poziomie.

P.S. nie wiem co Ci eela przeszkadza i nie musisz tak pisać jak wyżej

pozdr
          • basia Re: Erotyka Nowa - dygresja 12.06.03, 13:00
            tebe napisał:

> To co, dziś o seksie i trawie? Musi się to tak mnożyć?
            > Co do jakości EN - zostawmy już to, w różny sposób patrzymy.

może to seks na trawie?

>
            > Tak naprawdę ważne jest to, że publicznych forów będzie coraz mniej. Bo
            prywatn
            > e działają coraz lepiej. Przy tej ilości nie da się utrzymać wszystkich na
            rozs
            > ądnym poziomie.

ale FoF zostanie? ..aż mi palce drżą na klawiaturze jak to piszę
            • tebe Re: Erotyka Nowa - dygresja 12.06.03, 13:02
              Dużo więcej zostanie :-)
              • jajecznical Re: Erotyka Nowa - dygresja 12.06.03, 13:04
                jestes pewny?
              • basia Re: Erotyka Nowa - dygresja 12.06.03, 13:06
                To mnie uspokoiłeś...mogę spać spokojnie.Nie zastanę pustki ,co najwyżej plażę.
                • jajecznical Re: Erotyka Nowa - dygresja 12.06.03, 13:07
                  najlepszy jest sex na plazy EN
                  • Gość: niech Bzdura!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.06.03, 13:18
                    Jak bedziecie zmniejszac ilosc forow publicznych to mozecie rownie dobrze
                    portal (tzn. partol) zamknac. I nie chce mi sie tlumaczyc dlaczego, bo jak tego
                    nie wiesz to nic nie wiesz. A do Eeli nic nie mam - poza tym ze nudna jak
                    smierc jest, a ja dzis nie wybieram sie umierac (z tegoco wiem). Wiec niechaj
                    mnie nie nawiedza. Niechaj pilnuje swojego sarkofagu.
                    • tebe Re: Bzdura!!! 12.06.03, 13:41
                      Ja to mogę dokładniej wyjaśnić, bo groźnie zabrzmiało.
                      Chodzi raczej o nie o to że pozamykamy teraz publiczne, ale o to, że będziemy je uzupełniać prywatnymi... I to na nich będzie coraz większa aktywność.
                      Założymy się, że np. za rok przyznasz mi rację?
          • theseus Tebe trochę statystyki 12.06.03, 13:37
            tebe napisał:

>
            >
            >
            > Tak naprawdę ważne jest to, że publicznych forów będzie coraz mniej. Bo
            prywatn
            > e działają coraz lepiej. Przy tej ilości nie da się utrzymać wszystkich na
            rozs
            > ądnym poziomie.
            >
            >
            > Tebe ja nie widzę powodów do chwały. Fora prywatne wcale nie błyszczą.
            Aktualnie jest ich ok.864 a tylko zaledwie 29 z nich przekroczyło magiczną
            liczbe 1000 postów. To jest zaledwie 2.5 % . Wiec o jakim mówisz sukcesie ???
            To sa fora jawne. Ukrytych jest 85 i tutaj jest juz lepiej 14 z nich ma
            powyżej 1000 postów. Ale co to jest za ilość 1000 postów jeśłi porównamy to z
            forami publicznymi, jest to wręcz żenujące. Więc jeśli ci to nie sprawia
            kłopotów to oświeć mnie i wyjaśnij na czym polega ten sukces. pozdr.
            >
            • tebe Re: Tebe trochę statystyki 12.06.03, 13:47
              Z tymi danymi mnie pogrążasz. Ja mogę się pogrążyć bardziej, podając, że tych forów założono tak z 2 razy więcej bo przecież bez przerwy coś zamykamy.
              Naprawdę się spodziewałeś, że na 500 założonych 300 będzie hiperaktywnych?
              Załóżmy, że mamy dzięki tej możliwości 10 superforów. Nie mielibyśmy ich, więc było warto. Ale to nie całe uzasadnienie, chcę tylko pokazać, że taka statystyka może być myląca...
              • kwieto Re: Tebe trochę statystyki 12.06.03, 21:36
                Tebe, widac juz programowo nie czytasz moich postow (niech
                zgadne dlaczego - ciezko odpowiedziec rzetelnie na jednego maila,
                wiec unikasz rowniez dyskusji na forum?)

Pisalem juz, ze fora prywatne powyzej 1000 postow to raptem 10%
                wszystkich (jednoczesnie zglaszalem problem falszywie
                pokazujacych dane licznikow, ktore nota bene dalej pokazuja zle
                dane)

z czego co najmniej 1/3 to towarzyskie
                z pozostalych spora czesc osiagnela 1000 postow dzieki promocji
                na glownej stronie forum, by natychmiast wytracic impet gdy je
                stamtad zdjeto.
                Forow ktore nie byly promowane, nie sa forami towarzyskimi i
                osiagnely pulap 1000 postow jest mniej niz 10.

Tak wyglada sprawa forow prywatnych i chwalenie sie "dynamicznie
                rozwijajacymi sie forami prywatnymi" jest co najmniej nie trafione.

Szczegolnie ze okolo 70% (po ostatnim czyszczeniu) forow
                prywatnych to fora ponizej 100 postow.
                • basia Re: Tebe trochę statystyki 12.06.03, 21:56
                  kwieto napisał:
                  > Tak wyglada sprawa forow prywatnych i chwalenie sie "dynamicznie
                  > rozwijajacymi sie forami prywatnymi" jest co najmniej nie trafione.

O,dziękuję za ten post,bo pisząc do Tebe, o nieuzasadnionej reklamie forów
                  prywatnych zostałam posądzona przez jedną forumowiczkę o,...właściwie nie wiem
                  o co,bo to posądzenie bez sensu było.A chodziło mi o to,o czym Wy piszecie.Mam
                  nadzieję,że Wam nie zarzuci nikt tego co mi.

A jeżeli jesteśmy przy temacie spróbuję wytłumaczyć sens takiego postępowania
                  Adminów/Tebe.
                  Otóż w interesie Portalu-jego pracowników/braku pracowników jest reklamowanie
                  f.pryw. z prostej przyczyny : "baba z wozu,koniom lżej"
                  Opieka nad forami prywatnymi ogranicza się do strony technicznej.O treści
                  wątków,niechcianych dyskutantów, troszczą się założyciele,a nie admini gw.
                  To tak w skrócie byłoby na tyle.Wiem,Ameryki nie odkryłam.Tak mnie tylko na
                  pisanie naszło,dlatego to piszę.A Admin i tak tego Wam nie powie.Nie
                  może,przecież na chleb musi zarobić.
                  • kwieto Re: Tebe trochę statystyki 12.06.03, 22:22
                    Tyle ze takie postepowanie prowadzi do tego, ze (o ile nastawienie
                    adminow do portalu sie ni nie zmieni) skonczy sie na tym iz
                    bedziemy miec same fora prywatne, bo publiczne (spsiale i
                    skloaczone do reszty) zostana pozamykane.

Czy napewno o to wlasnie chodzi?
                  • Gość: aniela Re: Tebe trochę statystyki IP: *.acn.waw.pl 12.06.03, 22:29
                    basia napisała:

.
                    >
                    > O,dziękuję za ten post,bo pisząc do Tebe, o nieuzasadnionej reklamie forów
                    > prywatnych zostałam posądzona przez jedną forumowiczkę o,...właściwie nie
                    wiem
                    > o co,bo to posądzenie bez sensu było.

przez dwie forumowiczki. dwie. prosze nie bagatelizowac mojej roli w
                    bezsensownych posądzeniach.
                    • Gość: aniela Re: Tebe trochę statystyki IP: *.acn.waw.pl 12.06.03, 22:33
                      a zeby uwyraznic swoją pozycję dodam, ze fakt, iz nie dostrzegasz sensu nie
                      oznacza ze go tam nie ma. oznacza to tylko tyle ze go nie dostrzegasz.
            • Gość: niech Zalozymy sie... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.06.03, 13:47
              ...i przegram. Popularnosc prywatnych swiadczy o slabosci publicznych. A na te
              slabosc skladaja sie rozne przyczyny. Portale swiadcza rozne uslugi - wsrod
              nich takze mozliwosc zalozenia wlasnego forum. Ale portal to takze czesc sieci -
              a ta powstala w imie innych celow. Modl sie zebys to ty przegral - w
              przeciwnym razie zostaniesz uslugodawca e-onanistow.
              • tebe Re: Zalozymy sie... 12.06.03, 14:05
                chcesz ze mną pogawędzić o celach zakładania sieci?
                • Gość: niech Re: Zalozymy sie... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.06.03, 14:15
                  Tylko gdy zalozysz prywatne i zamkniete forum o tej tematyce.
                  • miltonia Re: Zalozymy sie... 12.06.03, 14:30
                    Gość portalu: niech napisał(a):

> Jak bedziecie zmniejszac ilosc forow publicznych to mozecie rownie dobrze
                    > portal (tzn. partol) zamknac. I nie chce mi sie tlumaczyc dlaczego, bo jak
                    tego nie wiesz to nic nie wiesz. A do Eeli nic nie mam - poza tym ze nudna jak
                    > smierc jest, a ja dzis nie wybieram sie umierac (z tegoco wiem). Wiec niechaj
                    > mnie nie nawiedza. Niechaj pilnuje swojego sarkofagu.

He, he, widze, ze nadal szlag Cie trafia iz nie mozesz wejsc na to nudne forum
                    Eeli. Badz mezczyzna, pogodz sie z tym. A co do nudy, to jestes jej najwiekszym
                    producentem, gledzac nieustannie o tym, jak Ci sie tu nie podoba. A kogo to
                    obchodzi?
                    • basia Re: Do Tebe vs for prywatnych-ukrytych 12.06.03, 15:09
                      miltonia napisała:

> He, he, widze, ze nadal szlag Cie trafia iz nie mozesz wejsc na to nudne
                      forum
                      > Eeli. Badz mezczyzna, pogodz sie z tym. A co do nudy, to jestes jej
                      najwiekszym
                      >
                      > producentem, gledzac nieustannie o tym, jak Ci sie tu nie podoba. A kogo to
                      > obchodzi?

Drogi Adminie Tebe,
                      Nie jestem przeciwko forom prywatnym,czy nawet prywatnym ukrytym.Wolna
                      wola,ale...czy jesteś pewien,że stawianie zasieków,przynoszenie tych drutów
                      kolczastych pośród resztę niegodnych forów ukrytych forumowiczów,przyczynia się
                      do rozwoju Waszego/Naszego? Portalu.
                      Jak ktoś chce niechaj stawia te zasieki...i tak zardzewieją,ale chwalenie się
                      przez Was tymi zasiekami,to przesada.
                      • basia Re: Do Tebe vs for prywatnych-ukrytych 12.06.03, 15:13
                        Ps.wiem,zauważyłam,że cytowany przeze mnie post jest autorstwa miltoni.
                        Użylam go na dowód,przeciwko forowaniu..for prywatnych.Wydał się akurat.

• miltonia Re: Do Tebe vs for prywatnych-ukrytych 12.06.03, 15:40
                        basia napisała:

> Drogi Adminie Tebe,
                        > Nie jestem przeciwko forom prywatnym,czy nawet prywatnym ukrytym.Wolna
                        > wola,ale...czy jesteś pewien,że stawianie zasieków,przynoszenie tych drutów
                        > kolczastych pośród resztę niegodnych forów ukrytych forumowiczów,przyczynia
                        sie do rozwoju Waszego/Naszego? Portalu.
                        > Jak ktoś chce niechaj stawia te zasieki...i tak zardzewieją,ale chwalenie się
                        > przez Was tymi zasiekami,to przesada.

Caly Twoj wywod Basiu droga traci sofistyka. O forach ukrytych ciagle i przy
                        byle okazji wspomina Twoj przyjaciel, lzac z wlasciwym sobie, niewymuszonym
                        wdziekiem tych, ktorzy w owych miejscach bywaja. Ewentualnie oswiadczajac, ze
                        ich pierdoli, czy jakos tak. Ciekawe czy pierdoli rowniez swoich znajomych z
                        bylej Edaukacji, ktorzy osmielaja sie byc tak niesubordynowani i owe fora, a
                        szczegolnie jedno odwiedzaja? Wiem Basiu, ze na odsiecz pospieszysz zawsze i
                        wszedzie swojemu koledze, ale moze warto, bys troche pocwiczyla sie w logice i
                        spostrzegawczosci, nim wycelujesz we mnie czy kogos innego swoje drapiezne
                        pioro.
                        • aniela_ Re: Do Tebe vs for prywatnych-ukrytych 12.06.03, 15:47
                          o. jaką interesująca dyskusje podejrzałam przez podziurawiony celnymi
                          trafieniami płot. chcialabym swoim niemerytorycznym i piskliwym glosikiem
                          zapewnic, ze malo jest forow publicznych gdzie taki ruch oraz taka zyczliwosc
                          panują, jak na szczegolnie jednym forum prywatnym. Basie zachecam do polemiki,
                          zwlaszcza ze nie byla, nie widziala ale ma samodzielnie wyrobione zdanie. te
                          samodzielnosc opinii cenie najbardziej.
                          • miltonia Re: Do Tebe vs for prywatnych-ukrytych 12.06.03, 15:56
                            No coz, samodzielnosc basinej opinii jest budujaca, bo wyrobiona po wysluchaniu
                            niezaleznej opinii niebywalca tegoz odrazajacego forom. Odrazajacego, bo
                            zapelnionego inteligentnymi, dowcipnymi i przyjaznymi sobie ludzmi. A te cechy
                            zdaje sie nie znajduja uznania w oczach Wiedzacego Najlepiej.
                            • aniela_ Re: Do Tebe vs for prywatnych-ukrytych 12.06.03, 16:03
                              eh, kazdy temat wydaje sie byc lepszy.
                              czy Ty sie ostatnio zbytnio nie pzrepracowujesz? (po nieobecnosci wnosze)
                              • mmpm Re: Do Tebe vs for prywatnych-ukrytych 12.06.03, 16:13
                                O, dziewczyny skoro tu jesteście, prośbę mam. Zgłosiłem kiedyś akces do
                                wiadomego forum, ale zostało odrzucone. Pewnie dlatego, że Założycielka nie zna
                                mojej powszechnej życzliwości. Gdybyście mogły się za mną ująć...
                                • aniela_ Re: Do Tebe vs for prywatnych-ukrytych 12.06.03, 16:15
                                  yhyh ja mam stppien szeregowago ale mysle ze gdybys oblaskawil pułkownika
                                  Miltonie zwiekszylbys swoje szanse ;)
                        • basia Re: Do Tebe vs for prywatnych-ukrytych 12.06.03, 15:57
                          Nie odpowiem Ci na twój post,bo nijak ma się do tego co ja napisałam - do Tebe
                          zresztą pisałam- i nie o Niechu,a o "wymachiwaniu" popularnością forów ukrytych
                          i przedkładaniem ich nad fora ogólnodostępne.

A na inne tematy nie mam po co dyskutować ,bo nie rozumiemy się,więc bedzie to
                          pyskówka ,a nie rozmowa.

Ps.Dodam jeszcze,że to co robisz/piszesz(nie po raz pierwszy) to zwykła
                          prowokacja...tęskinisz za rozmową z Niechem ?
                          • aniela_ Re: Do Tebe vs for prywatnych-ukrytych 12.06.03, 16:01
                            basia napisała:

> Ps.Dodam jeszcze,że to co robisz/piszesz(nie po raz pierwszy) to zwykła
                            > prowokacja...tęskinisz za rozmową z Niechem ?

aha ja tez strasznie tesknie i strasznie Ci zazdroszcze. no po prostu strasznie
                            no.

ps. wiemwiem, pisałaś do Miltoni, ale przechodzilam obok i mialam zbedne 3
                            grosze warte dokladnie tyle ile przytoczony fragment. (pocwicz tę
                            spostzregawczość, nalegam)
                            • basia Re: Do Tebe vs for prywatnych-ukrytych 12.06.03, 16:09
                              aha,
                              miłej rozmowy życzę,żałuję że beze mnie.Zaczekajcie do wieczora - jak chcecie.

Ps.apropos,nie muszę bywać na forach ukrytych gdzie wy bywacie.Przecież Was
                              tutaj doskonale słychać i widać.

• aniela_ Re: Do Tebe vs for prywatnych-ukrytych 12.06.03, 16:10
                                no nie musisz. w sensie: ja nie nalegam...
                                • miltonia Re: Do Tebe vs for prywatnych-ukrytych 12.06.03, 16:22
                                  >> Ps.Dodam jeszcze,że to co robisz/piszesz(nie po raz pierwszy) to zwykła
                                  > prowokacja...tęskinisz za rozmową z Niechem ?

Widzisz Basiu, Twoj brak zrozumienia prostego tekstu pisanego i przekrecaniu
                                  tego co inni pisza jest zadziwiajacy. Po pierwsze, to nie ja prowokuje, tylko
                                  jestem prowokowana dosc czesto.
                                  Po drugie tesknota za rozmwa z Niechem oczywiscie mnie nie opuszcza, powiem
                                  wiecej bardzo Ci zawiszcze twoich zlotych mysli z nim wymienianych i takiej we
                                  wszystkim jednomyslnosci.
                                  Jest tylko jeden problem Basiu. Niech, przy swoich wszystkich zaletach, ma
                                  jedna wade. Lubi inteligentne kobiety. Tak ze Basiu, nawet Twoje pielgrzymki na
                                  Warszawe, gdzie swoimi celnymi uwagami wspomagasz go w walce o lepsze forum i
                                  jutro, niewiele pomoga.
                                  • aniela_ Re: Do Tebe vs for prywatnych-ukrytych 12.06.03, 16:34
                                    yhyh Miltonia, wolałabym zebys nie uzalezniala tak kategorycznie, bezposrednio
                                    i wprost inteligencji osobniczej z cudzą checia czy niechecia. (we wlasnym
                                    interesie wolalabym). poczulam sie dotkliwie uderzona w stoł oraz zagorzała na
                                    mnie jednoczesnie czapka ;)
                                    • miltonia Re: Do Tebe vs for prywatnych-ukrytych 12.06.03, 17:12
                                      Anielo, paradoksalnie jestes potwierdzeniem trafnosci mojego spostrzezenia.
                                      Ktoz Ci poswiecil tyle emocji, tyle grafomanskich historii pozmyslal na
                                      okolicznesc Twego samotnego (z powogu podeszlego wieku i braku urody) zywota.
                                      Ktoz to scigal Cie, gdzie mogl, by zwrocic na siebie uwage? Twoim
                                      niewybaczalnym bledem bylo to, zes nie rzucila sie komplementowac swojego
                                      wielbiciela, nie wpadlas w zachwyt nad wszystkim co powie i uczyni. Bylo to na
                                      tyle nie do zniesienia, ze zaczal Cie wielbic "inaczej".
                                      A biednej naszej Eeli od kiedy sie dostaje za jej forum? Od czasu, gdy
                                      dowiedzial sie Najmadrzejszy, ze niektore osoby zamiast sie z nim przepychac,
                                      tam bywaja i osmielaja sie jeszcze dobrze bawic.
                                      Ps. Poslalam Ci @ w sprawach organizacyjnych.

• aniela_ Re: Do Tebe vs for prywatnych-ukrytych 12.06.03, 17:21
                                        aha dziekuje. odbiore jak bog admin da.
                                        proby wyliczenia powierzchni lazienki za pomoca wzorow zapamietanych z
                                        podstawowki wydaja sie swiadczyc o pewnych lukach intelektualnych, ktorymi
                                        jednak sie nie przejmuje, bo wynagradzaja mi je inne zalety w postaci
                                        pracowitosci systematycznosci oraz gospodarnosci.
                                        a teraz odetne sie od tlenu, ale wroce :)
                                        • basia Re: Do Tebe vs for prywatnych-ukrytych 12.06.03, 21:14
                                          Pozdrowienia i miłego wieczoru na forum.

Ps.pewnie coś przekręciłam.
                                          • Gość: aniela Re: Do Tebe vs for prywatnych-ukrytych IP: *.acn.waw.pl 12.06.03, 22:27
                                            wzajemnie.
                                          • Gość: kixx Nie przejmuj sie Basiu. IP: *.acn.waw.pl 12.06.03, 23:36
                                            G***,ma to do siebie,że zawsze na wierzch wypływa.
                                            Ze wszystkimi swoimi kompleksami.
                                            • niech Re: Nie przejmuj sie Basiu. 13.06.03, 11:58
                                              "Agora SA informuje, że nie ponosi odpowiedzialności [za] treść wątków i
                                              komentarzy umieszczanych przez użytkowników na Forum." To co, ja mam brac?!
                                              Przeciez zawsze mozna przeczytac swoj post zanim sie go wysle.
                  • tebe Re: Zalozymy sie... 12.06.03, 14:32
                    Ty załóż. Mi się loginy skończymy.
                    • Gość: niech Re: Zalozymy sie... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.06.03, 14:35
                      Odstapie ci kilka moich. Ktora literke lubisz najbardziej?
                      • tebe Re: Zalozymy sie... 12.06.03, 14:37
                        B i M
                        • Gość: niech Re: Zalozymy sie... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.06.03, 14:40
                          Bardzo_smutny, biblioteka_i_czytelnia, bobby.peru, buzby.matol... Ooo,
                          buzby.matol jest na B i M.
                          • tebe Re: Zalozymy sie... 12.06.03, 14:47
                            bobby.peru look ql
                            • tebe Re: Zalozymy sie... 12.06.03, 14:47
                              s
                              • Gość: niech Re: Zalozymy sie... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.06.03, 14:50
                                Jest twoj.
                                • miltonia Re: Zalozymy sie... 12.06.03, 16:38
                                  mmpm napisał:

> O, dziewczyny skoro tu jesteście, prośbę mam. Zgłosiłem kiedyś akces do
                                  > wiadomego forum, ale zostało odrzucone. Pewnie dlatego, że Założycielka nie
                                  zna mojej powszechnej życzliwości. Gdybyście mogły się za mną ująć...

Mmpm, w drodze wdziecznosci za przyslanie mi tlustego golebia ujme sie, niech
                                  tam. I zobacz, ja sie z Toba nie drocze.

• tebe Re: Zalozymy sie... 12.06.03, 17:32
                                  No to dzięki. Ale sam se go nie zabiorę.
                                  • Gość: niech Re: Zalozymy sie... IP: *.MAN.atcom.net.pl 12.06.03, 17:39
                                    Sprawdze twoje IQ. Zalozylem ci haslo. Ma szesc literowych znakow, ale
                                    wystepuja w nim tylko cztery litery, jest ci dobrze znane.
                                    • tebe Re: Zalozymy sie... 12.06.03, 19:07
                                      odpadam :-( chyba nie mam IQ
                                      • Gość: niech Re: Zalozymy sie... IP: *.MAN.atcom.net.pl 12.06.03, 19:12
                                        Zalamka...
                                        • tebe Re: Zalozymy sie... 12.06.03, 19:15
                                          zalamka to będzie jak się dowiem czego nie zgadłem
                                          • Gość: niech Re: Zalozymy sie... IP: *.MAN.atcom.net.pl 12.06.03, 19:17
                                            Wysle ci @.
                                            • tebe Re: Zalozymy sie... 12.06.03, 19:18
                                              łaaaaaaaaa
                                              • tebe Re: Zalozymy sie... 12.06.03, 19:19
                                                kurde chyba z 15 takich wyrazów wymyśliłem a o tym akurat zapomniałem. gupi, idę.
                                      • jajecznical po raz pierwszy zgadzam sie z toba 13.06.03, 00:19
                                        tebe napisał:

> odpadam :-( chyba nie mam IQ

byle tak dalej
                                        • jajecznical Re: po raz pierwszy zgadzam sie z toba 15.06.03, 02:23
                                          jajecznical napisał:

> tebe napisał:
                                          >
                                          > > odpadam :-( chyba nie mam IQ
                                          >
                                          >
                                          > byle tak dalej
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka