Dodaj do ulubionych

Czy to juz lamanie prawa czy tylko glupta?

24.06.07, 13:46
Administracjo jaki jest twoj wyrok?
cytuje:
1. Dac im 48 godzin na ewakuacje Mediny.
2. Po 48 godzinach zrzucic mala (powiedzmy 50-o kilotonowa) bombe atomowa na
Medine i oglosic, ze jezeli gdziekolwiek na swiecie bedzie jakikolwiek akt
terrorystyczny w imie Allaha, to z Mekki pozostanie to co teraz maja z Mediny.
3. Jezeli to ich nie przekona, to po Mecce systematycznie zniszczyc wszystkie
ich swiete miejsca: Qum i Moszad w Iranie, Al Aqsa w Jerozolimie, itd.

Kahane Chai!

(...)
Uzycie broni jadrowej przeciw muzulmanom jest niezwykle mile memu sercu gdyz
wiem, ze jakiekolwiek pertraktacje z prymitywnym, stojacym na niezwykle niskim
stopniu cywilizacyjnego rozwoju ludzkim bydlem, nie sa mozliwe.
Bydlo slucha kija.

cytaty pochodza z:
forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=47618&w=64664211&v=2&s=0
Obserwuj wątek
    • kropka Re: Czy to juz lamanie prawa czy tylko glupta? 24.06.07, 17:09
      to forum prywatne i administracja nie ingeruje. Bo jak ingeruje, to userzy mają
      straszne pretensje. Powinieneś wiedziec coś w tym temacie :)
      Pisz do włascicielki forum
      • dana33 Re: Czy to juz lamanie prawa czy tylko glupta? 24.06.07, 17:35
        oooo, kropko, szalenie pardon.... bylam zajeta pisaniem do osseya i
        jednoczesnie obieralam kartofle do obiadu i podprawialam smietana sos do
        pieczeni wieprzowej i poslalam moj post, zanim zobaczylam twoj...

szkoda, ze jestes tak daleko, bo tak niekoszernej pieczeni to ty napewno
        jeszcze nigdy nie probowalas... :))))
      • ossey Re: Czy to juz lamanie prawa czy tylko glupta? 24.06.07, 18:05
        Owszem wiem...i chyba stosujecie podwojna moralnosc...bo do takich dochodze
        wnioskow po otrzymaniu postu od chyba glownego admina...cytuje:
        Witam,

przypominam o netykiecie i 12. punkcie regulaminu forów prywatnych:
        Założyciel Forum Prywatnego jest zobowiązany do usuwania umieszczonych
        na stronach założonego przez niego forum treści sprzecznych z prawem
        oraz innych treści naruszających Regulamin Forum Gazeta.pl.

A tu post z Twojego forum:
        forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=47819&w=63813408&a=63813579

Jako administracja mamy możliwość zdalnego kasowanie postów, a nawet ukrycia forum.
        Wolałabym jednak uniknąć tych kroków, w związku z czym proszę o usuwanie wszelkich
        tego typu postów.

Nie chcę się wdawać w dyskusję 'kto zaczął'. Po prostu przekazuje informację, że
        takie
        treści są na gazeta.pl niedopuszczalne.

Pozdrawiam,
        mali.sa
        Administracja Forum
        ------------------------------------
        Chyba nie do konca wierze w szczerosc Twojego posta. Powyzszy zakwestionowany
        post z forum Polacy...dotyczyl tylko " kulturalnej pyskowki" i nie mial nic
        wspolnega z naruszaniem prawa badz lamaniem regulaminu.
      • hiperrealizm na szczęście za krótkie łapki masz! n/t 24.06.07, 20:52

• Gość: Patryk Re: Czy to juz lamanie prawa czy tylko glupta? IP: *.retsat1.com.pl 25.06.07, 23:03
        Kropka,

ja proponuję aby to forum (tzn. Erec Israel) po prostu nie było publicznie
        dostępne do czytania. Posty tego rodzaju jak powyżej zacytowany są po prostu
        niedopuszczalne - ja jestem użytkownikiem tego portalu i ten post obraża moje
        uczucia, moje poczucie człowieczeństwa i godności.
        Istnieją na waszym portalu fora, które są dostępne do czytania wyłącznie po
        zalogowaniu i zaakceptowanym zgłoszeniu chęci udziału (np. różne fora erotyczne)
        i tak samo powinno być w wypadku takich forów - jak ktoś jest zainteresowany,
        niech się zapisze i czyta.
        Bardzo proszę Administrację waszego portalu o pilne zajęcie się tą sprawą.
        • dana33 Re: Czy to juz lamanie prawa czy tylko glupta? 26.06.07, 07:10
          mowisz, blazerski patryku, ze forum polacy zydzi trudna historia moze spokojnie
          byc czytany przez forumowiczow i caly swiat? nu, to nasze forum tym bardziej...

a moze tak zaczniesz od siebie i zrezygnujesz z macenia pod dzisiatkami nikow?
          pokaz choc troche odwagi cywilnej i przestan udawac tutaj tego sprawiedliwego w
          jednym kierunku....
          • Gość: Patryk Re: Czy to juz lamanie prawa czy tylko glupta? IP: *.retsat1.com.pl 29.06.07, 21:34
            Konkretnie mam na myśli wszystkie fora z postami tego rodzjau jak ten, od
            którego zaczął się ten wątek.

• dana33 Re: Czy to juz lamanie prawa czy tylko glupta? 24.06.07, 17:33
      szanowny osseyu.....
      ja tu do ciebie z apelem, jako wlascicielka forum prywatnego do wlasciciela
      forum prywatnego, ze sie tak wyraze....

jak dotychczas, nie zlozylam na twoje forum zadnej skargi do administratorki
      forumow prywatnych, mali. nie wiem, ile ty zlozyles, ja wiem o dwoch.
      jako ze twoje forum jest prywatne, szanuje twoje decyzje o usuwaniu, lub nie
      usuwaniu poszczegolnych postow, naruszajacych netykiete i regulamin gazety
      wyborczej, jaki i prawo polskie, a nawet nie tylko polskie. mysle, ze moglbys
      poprostu szanowac moje prawo do decyzji wyrzucania lub nie wpisow na moim forum,
      nawet jak raza one twoja delikatna dusze i glebokie uczucie sprawiedliwosci,
      jake posiadasz. bo widzisz, i na twoim forum znajduja sie rozne wpisy, nie
      koniecznie radujace moja nie tak delikatna, zydowska dusze, i bardzo raza moje
      przerosniete, rowniez zydowskie, uczucie sprawiedliwosc.

rozumiem, ze przeszkadza ci wpis borucha goldsteina, ktory jak rozumiem,
      wlasnie chodzi z czapka w reku i zbiera szekel do szekla, zeby moc kupic ta
      bombe, ktora ma zamiar zbombardowac medine, lecac do niej na perskim dywanie,
      ktory juz dostal od swojej babci w tym celu. natomiast po prostu przeoczyles
      jeden (z wielu) wpisow na twoim forum, ktory przeszkadza mnie bardzo:

Wi sraelu trzeba bedzie zgasic swiatlo na jakies 24000lat, tyle trwa polowa
      rozpadu plutonu, chyba.
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=47819&w=63852302&a=63854629

i wyrazne nawolywalnie do likwidacji israela, i jeszcze na deserek
      to "przypadkowe" sraela, zamiast israela..... tak, tak, wiem, to literowka, i
      zostalo przypadkowo przy literce w.....
      albo
      wiesz ja to bym chcial aby chorzy na umysle z Izraela syjonisci uderzyli chorych
      na umysle iranskichfunadmentalistow
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=47819&w=64438558&a=64490959
      no i jeszcze pare takich ladnych cytatow ci tutaj zamieszcze:

Oni buduja zywe pomniki a Zydzi monumenty dla psow i kotow,no czasem i czlek
      sie odleje tez n.p.w Berlinie.
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=47819&w=64694463&a=64699678

Ja to czylem od poczatku, z ryja mu lecialo czosnkiem
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=47819&w=64438558&a=64548639
      to obrona przed Zydami i ich zaborczej polityce rabunkowej w ekonomi i w
      gospodarce oraz zbrodniczy system polityczny ich przedstawicieli w kazdym
      kraju i miejscu gdzie sie pojawili.
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=47819&w=64368711
      Ta szwoloc szarancz juz ma genetyczna chorobe t.zw.odszczepiency i nie da rady
      tylko przegnac te zaraze lub zmusic politycznymi srodkami do porzadku
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=47819&w=63548093&a=63550099
      rozumiesz, ossey, ja podalam tu tylko kilka z tych postow na twoich forum, bo
      nie chce przemeczac cie czytaniem, ale przeciez zdajesz sobie sprawe, ze
      moglabym zacytowac tu cale 1781 postow, jakie uzbieraliscie z trudem do
      dzisiaj, minus powiedzmy 10%, jakie wlasciwie zawieraja tylko prosby do ciebie,
      kogo masz wyrzucic z waszego forum....

tak ze moze, dla ulatwienia nam, tzn. tobie, mali i mnie, zycia, po prostu
      przestan zwracac uwage na to co, kto, kiedy i jak pisze na moim forum, dokladnie
      tak samo, jak ja nie zwracam uwagi na to, co pisze sie u ciebie na forum. w ten
      sposob wygrywamy wszyscy: przede wszystkim mali, ktora nie musi robic godzin
      nadliczbowych..... ty, bo mozecie tam pluc bez zadnej obawy, ze podniose rejwach
      w administracji.... ja, bo zamiast notowac kazdy wasz wpis i posylac go do
      mali, moge sie skoncentrowac na bombardowaniu gazy, mediny, mekki, calego
      pakistanu i na deser oczywiscie mojego najlepszego przyjaciela achmadacustam.
      nie mowie juz o tym, ze moge poswiecic pare minut dziennie, w przerwie miedzy
      bombrdowaniami, na czytanie wyjatkowo interesujacych wpisow na twoim forum,
      zajmujacych sie trudna historia zydow i polakow..... znaczy sie trudna historia
      polskiego antysemityzmu w waszej interpretacji.
      nu, jak bedzie, ossey? deal?
    • ppk7 Re: Czy to juz lamanie prawa czy tylko glupta? 24.06.07, 21:02
      Ta droga pozwole sobie zareklamowac dwa fora "Erec Israel" i "Polacy, Zydzi
      trudna historia".
      Pozwole sobie zwrocic uwage na poziom reprezentowany na forum Polacy, Zydzi i
      na forum Erec Izrael.
      Na jednym tylko plucia i obelgi w kierunku Zydow, na drugim bardzo ciekawe
      dyskusje, ktore pozwalaja zrozumiec wiele problemow t.j od polityki, religii,
      az do kuchni wlacznie. Mozna tez poczytac ciekawe historyjki na balkoniku i
      rowniez poezje.
      Prosze tez zwrocic uwage na ilosc uczestnikow for. Garstka pyskujacych
      faszystow na forum Polacy, Zydzi i dosc spora i zroznicowana grupa dyskutantow
      ( nie tylko Zydow) na Erec Israel.
      Zapraszam do poczytania, bo naprawde warto i zapraszam do porownania i oceny
      forum Polacy, Zydzi, ktore jest jedynie poswiecone tresciom antysemickim i
      faszystowskim. Ocencie sami.
      • blazar Re: Czy to juz lamanie prawa czy tylko glupta? 25.06.07, 14:33
        ppk7 napisał:

> Ta droga pozwole sobie zareklamowac dwa fora "Erec Israel" i "Polacy, Zydzi
        > trudna historia".
        > Pozwole sobie zwrocic uwage na poziom reprezentowany na forum Polacy, Zydzi i
        > na forum Erec Izrael.
        > Na jednym tylko plucia i obelgi w kierunku Zydow, na drugim bardzo ciekawe
        > dyskusje, ktore pozwalaja zrozumiec wiele problemow t.j od polityki, religii,
        > az do kuchni wlacznie. Mozna tez poczytac ciekawe historyjki na balkoniku i
        > rowniez poezje.
        > Prosze tez zwrocic uwage na ilosc uczestnikow for. Garstka pyskujacych
        > faszystow na forum Polacy, Zydzi i dosc spora i zroznicowana grupa dyskutantow
        > ( nie tylko Zydow) na Erec Israel.
        > Zapraszam do poczytania, bo naprawde warto i zapraszam do porownania i oceny
        > forum Polacy, Zydzi, ktore jest jedynie poswiecone tresciom antysemickim i
        > faszystowskim. Ocencie sami.

Drogi ppk7 - Falszujecie rzeczywistosc, ktora jest zupelnie inna - A rzeczywistosc jest taka ze my
        poszukujemy prawdy poprzez wskazywania na opracowania naukowe naszej wspolnej historii, nie do
        konca wam wygodnej. Wy natomiast zionecie nienawiscia, pogladami faszystowskimi i rasistowskimi
        wobec innych narodow. W tym narodu polskiego. Permanentnie lamiecie prawo polskie poprzez wpisy
        obrazajace Polakow i inne nacje. Wystarczy porownac teksty.
      • blazar Poza tym tega kobieto 25.06.07, 14:43
        Mamy dosyc twoich chamskich emisariuszy, ktorzy rzucaja miechemi obrazaja nas na naszym forum.
        Masz podwojna moralnosc a raczej jej brak - bagienko izraelskie. Tak wiec nasze wycieczki po czosnku
        sa tylko namastka waszego chamstwa.
        • ppk7 Pozwol, ze inni ocenia, zwlaszcza twoj jezyk 25.06.07, 14:50
          potwierdziles teraz blazar to co ja napisalem. Nawet juz moja reklama nie jest
          potrzebna. Wystarczy twoj rynsztokowy jezyk, aby inni wiedzieli kto pisze na
          tym faszystowskim forum Zydzi,Polacy.
          • blazar Faszystowskie forum EREC ISRAEL 25.06.07, 14:55
            Widze ze misiu nie doczytales na naszym forum , jak wy emisariusze poczynan idfu sobie poczynacie.
            Chamstwo, brak oglady, faszyzm i rasizm - oto co prezentujecie. I nie baw sie w takie glupie zabawy -
            klonie danusi , lub absztyfikanta. Na stare numery z FS juz sie nie nabierzemy.
        • dana33 do rochelliny i blazerskiego.... 25.06.07, 14:53
          nie moge pisac na waszym forum, wiec musze tutaj, ale postaram sie krotko:
          ppk to nie ja. przede wszystkim rozumiem ze to facet, a ja baba 100procentowa.
          po drugie nie wiem kto to, nie mam z nim prywatnych kontaktow, tak ze go
          rowniez nie podsylam z odpowiedziami. jako tez i innych, ktorzy pisza na waszym
          forum... wrecz odwrotnie, kazdy z "emisariuszy" jak sie wyrazasz, nie tylko ze
          robi zupelnie syzyfowa prace, piszac co pisze, ale dodatkowo wbija noz w plecy
          ereca, podwyzszajac wam ilosc wpisow... tak ze maja moja pelna dezaprobate :)))

rochellino droga..... nigdy nie uwazalam, ze piszac o mnie gruba obrazacie mnie.
          wrecz odwrotnie... uwielbiam jak to robicie, doslownie plywam we wlasnym
          tluszczu... tak ze mam nadzieje, ze kropka przeczyta te slowa i przestanie
          kasowac twoje posty, zawierajace slowo gruba...
          z rozzazonej jerozolimy najserdeczniej
          twoja gruba
          • blazar No widzisz gruba ;) 25.06.07, 14:58
            Jak ja wiem co potrzebujesz :)))) Pisalem Ci kiedys ze lubie duze baby :DDD.
            Wiec sie nie obruszaj pisze ci przeciez komplementy.
          • i-love-2-bike Re: do rochelliny i blazerskiego.... 28.06.07, 13:05
            dana33 napisała:

> nie moge pisac na waszym forum, wiec musze tutaj,

najdrozszy grubasie,jak najbardziej mozesz pisac ciebie nikt nie blokuje. nie
            myl forow,to ja nie mialabym wejscia na wasze o co sie zreszta nie gniewam:))

> rochellino droga..... nigdy nie uwazalam, ze piszac o mnie gruba obrazacie mnie
            > .
            > wrecz odwrotnie... uwielbiam jak to robicie, doslownie plywam we wlasnym
            > tluszczu... tak ze mam nadzieje, ze kropka przeczyta te slowa i przestanie
            > kasowac twoje posty, zawierajace slowo gruba...
            > z rozzazonej jerozolimy najserdeczniej
            > twoja gruba

moze w takim razie jeszcze dodasz troche wagi skoro tak lubisz tonaz tylko nie
            wyj do moderacji,ze cie slowo to obraza,bo szpicluja na nas a my wolimy o zydach
            pisac niz o nadwadze,kapujesz ?
        • ppk7 Re: Poza tym tega kobieto 25.06.07, 15:05
          Nie przejmuj sie Dana. Nasze forum jest dyskusyjne i nie zajmuje sie innymi
          forumami, chyba, ze sa tam ciekawe watki na tematy zwiazane z polityka,
          historia czy kultura. Forum Polacy, Zydzi nie ma wlasnych tematow. Jest forum
          wybitnie opartym na szukaniu zaczepki. Nie ma tam dyskusji, poezji, kuchni:)))
          Jest plucie, szczekanie i nienawisc. Nie moga zniesc, ze na naszym forum nikt
          sie do nich nie ustosunkowuje. Po co? niech sobie pluja. Wyrzutki z innych
          forumow, zalozyli klub p.t. kto lepiej pluje.
          • blazar Re: Poza tym tega kobieto 25.06.07, 15:09
            Gdzie jest ta nienawisc biedaku ? Czy nienawiscia nazwiesz rzeczowe linki i komentarze do waszej
            zydowskiej hucpy ? Nie badz smieszny z tym waszym forum. Zioniecie nienawiscia do waszych sasiadow -
            planujecie nawet jaka bomba bylaby dla nich lepsza - neutronowa czy atomowa - jestescie faszystami i
            rasistami.
    • ppk7 i-love-2-bike 25.06.07, 15:10
      Jestes inteligentna kobieta. To widac, choc masz niewyparzony jezyk. Co Ty
      dziewczyno robisz na tym forum? Czy bawi Cie przebywanie w takim towarzystwie?
      • blazar Re: i-love-2-bike 25.06.07, 15:13
        Prawda boli co ? Juz nie macie monopolu na informacje. Kazda wasza nowa hucpa jest znana na swiecie
        juz w drugiej minucie. Boicie sie tego co ?
        • dana33 Re: i-love-2-bike 25.06.07, 15:20
          na odwrot, blazerski, na odwrot.... kazda wasza manipulacyjke mozna z latwoscia
          sprostowac.... zobacz chociaz wasz watek o "muzeum holocaustu" w wwarszawie...
          ale sie napluliscie, ale nabujaliscie ile kosztuje, i co tam bedzie i dlaczego..
          jak juz mialam dosyc, otworzylam na erecu watek pod tym samym tytulem, ludzie
          podyskutowali, sa linki i nagle...... rochellina "prostuje".... nagle nie ta
          nazwa, nie te pieniadze, nie ten temat.... :))))
          nu, ale zeby nie bylo porazki na calej linii, to rochellin probuje ratowac
          troche z wlasnej godnosci i nagle broni innych mniejszosci narodowych w polsce..
          tylko zapomina pare rzeczy wygodnie, jak zwykle:
          1. zydzi byli taka wieksza mniejszoscia, bo stanowili 10% ludnosci polskiej
          2. inne mniejszosci byly wlasnie mniejszosciami.... i z calym szacunkiem dla
          kaszubow, tatarow i lemkow, ich rola w historii polskiej jest troche mniejsza.
          3. jakies prawo zabrania innym mniejszosciom zebrac na swiecie pieniadze i
          zbudowac sobie muzeum?
          ciuciek.... ty mnie nazywaj gruba, ale nie rob zobie zludzen, ze ty mi dajesz
          cos wiecej, oprocz kupy smiechu... :))))
      • i-love-2-bike Re: i-love-2-bike 28.06.07, 13:02
        ppk7 napisał:

> Jestes inteligentna kobieta. To widac, choc masz niewyparzony jezyk. Co Ty
        > dziewczyno robisz na tym forum? Czy bawi Cie przebywanie w takim towarzystwie?

o moj Boze splakalam sie ze szczescia,ze ktos zauwazyl nie tylka ma
        urode,zamoznosc ale i....zdolnosci kulinarne. no coz obecnie robie pieczen
        barania z rozmarynem i jalowcem,non koszer ma sie rozumiec,a do tego szukam
        jakiegos godziwego funduszu inwestycyjnego w Polsce bo widze,ze swietnie ida w
        gore i tak trzymac. poza tym przygotowuje sie do nastepnego wyjazdu na kolejny
        kontynent. serdecznie pozdrawiam mym przyjaciol za murkiem
        zawsze wasza,na zawsze zablokowana przez eretz izraeal.
        rachelka
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka