Dodaj do ulubionych

forum o czacie

22.06.03, 15:27
apeluje o uniemozliwienie osobie poslugujacej sie IP: *.icpnet.pl i
podpisujacej sie jako "wi", "wisnia", "wisienka" itp robienia balaganu na
forum o czacie...
Obserwuj wątek
    • Gość: aniela Re: forum o czacie IP: *.acn.waw.pl 22.06.03, 16:03
      lubie podobnie utopijne apele.
      oraz utopijne rady: ignoruj ją (tę osobe)
      • Gość: niech Re: forum o czacie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.06.03, 16:31
        Szkarado, ty ciagle o sobie. Badz ludziem, napisz cos o zwierzakach.
        PS. Nie, nie o mnie, o mnie juz napisalas, nawet donosy.
        PS2. Donosy - ol szyt, erotica nova, do glowy by mi to nie wpadlo. A wiec i do
        nosa tez.
        • Gość: aniela Re: forum o czacie IP: *.acn.waw.pl 22.06.03, 16:42
          nie schlebiaj sobie. palcem bym nie kiwnela w twojej sprawie. a teraz pozwole
          sobie wrocic do wygodnej pozycji ignora, wiec nie wysilaj sie na wygryzmolanie
          swoich wrazen. nie naleze do twojej grupy czytelniczej
          • Gość: niech Re: forum o czacie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.06.03, 16:48
            Napisalbym "pierdol sie" ale dlaczego mam ci dostarczac niedostepnej
            przyjemnosci? Chcesz mi zaplacic? Podobno masz partnera. Nie trwon kasy.
            • Gość: zalogowana zalogowana vel frene IP: 80.51.36.* 22.06.03, 21:40
              W sumie to jesteś chamem Niech..., teraz mi głupio,że lubiłam takiego chama.

• Gość: aniela Re: zalogowana vel frene IP: *.acn.waw.pl 22.06.03, 22:09
                to niepotrzebne, i tak nie uwierzy... ale dziekuje Frene :)
                • zalogowana Fajna jesteś ...wiesz... 23.06.03, 14:06
                  Gość portalu: aniela napisał(a):

> to niepotrzebne, i tak nie uwierzy... ale dziekuje Frene :)

Żeby tylko nie chciała się całować...:)))
              • basia Re: zalogowana vel frene 22.06.03, 23:18
                Nie wstydzę się,że lubię Niecha.
                • aniela_ Re: zalogowana vel frene 22.06.03, 23:21
                  coz. to kwestia smaku.
                  medal dla tej pani.
                  • basia Re: zalogowana vel frene 22.06.03, 23:24
                    wolę miejsca niemedalowe,z wyboru,ale jak dają ,to trzeba brać
                    • aniela_ Re: zalogowana vel frene 22.06.03, 23:30
                      nie zawsze kiedy daja brac nalezy. wiedza o tym np ryby.
                      • basia Re: zalogowana vel frene 22.06.03, 23:33
                        ryby i dzieci głosu nie mają.Ja do jednych ani drugich się nie zaliczam
                        • aniela_ Re: zalogowana vel frene 22.06.03, 23:34
                          to juz drugi powod do dumy. i to w jednym wątku.
                          • basia Re: zalogowana vel frene 22.06.03, 23:37
                            człowiek to brzmi dumnie.

Ps.nie uwałaczm dzieciom,brońboże
                            • aniela_ Re: zalogowana vel frene 22.06.03, 23:42
                              tak, zauwazylam ze lubisz dzieci. oraz pierwotniaki pantofelki, bo sa milsze
                              od dzieci. nie bede Cie dluzej zatrzymywac, milego wieczoru.

ps. a po czesku durny=dumny. czeski to moje hobby. raz jeszcze wesolej zabawy
                              na forum,
                              oddana a.
                              • basia Re: zalogowana vel frene 22.06.03, 23:45
                                dzieci w postaci emulsji spotykam,i kalgar może jeszcze.Tak ,lubię je
                                obie,choć do pantofelków ich nie przyrównuję,bo je lubię.

ps.dobrej nocy
                                • aniela_ Re: zalogowana vel frene 22.06.03, 23:47
                                  to nie bylo porownanie, to byl wyciag. z wiersza (ciagle zapominam ze to Ty
                                  licealistką bedac nie kochalas sie w bursie adnrzeju. bo to takie rzadkie).
                                  • basia Re: zalogowana vel frene 22.06.03, 23:52
                                    Bo takie jak ja...
                                    • aniela_ Re: zalogowana vel frene 22.06.03, 23:57
                                      wystarczy tych przechwalek. bo Cie duma rozeprze.

raz jeszcze hucznej forumowej zabawy, a. :)
                                      • basia Re: zalogowana vel frene 22.06.03, 23:59
                                        starczy to uwiąd,jeszcze mi trochę brakuje.
                                        • aniela_ Re: zalogowana vel frene 23.06.03, 00:03
                                          postanowilas wylozyc na łąwę wszystkie swoje zalety, widze. wiec nie
                                          przerywam.
                                          • basia Re: zalogowana vel frene 23.06.03, 00:07
                                            Nie wadzi ci mam nadzieję?
                                            • aniela_ Re: zalogowana vel frene 23.06.03, 00:09
                                              alez skad, ciesze sie Twoim szczesciem oraz niecierpliwie czekam na ciag dalszy
                                              • basia Re: zalogowana vel frene 23.06.03, 00:10
                                                To się nazywa szczęście w nieszczęściu:)
                                                • aniela_ Re: zalogowana vel frene 23.06.03, 00:12
                                                  your lucky day
                                                  • basia Re: zalogowana vel frene 23.06.03, 00:14
                                                    nie dziękuję,żeby nie zapeszyć
                                                  • aniela_ Re: zalogowana vel frene 23.06.03, 00:18
                                                    slusznie nie dziekujesz (po zwolnieniu tempa czytania zrozumiesz, ze tamto
                                                    zdanie nie mialo formy zyczen). powodzenia :)
                                                  • basia Re: zalogowana vel frene 23.06.03, 00:23
                                                    nigdy za komplementy nie dziękuję,bo jak to komplementy ,nie są szczere,nawet
                                                    te, twierdzące że to mój sczęśliwy dzień.
                                                  • aniela_ Re: zalogowana vel frene 23.06.03, 00:27
                                                    nie wierze ze wzielas to za pochlebstwo. ale ciekawa proba wybrniecia.
                                                    porownywalna z okazaniem w miejsce udowodnienia. gratuluje.
                                                  • basia Re: zalogowana vel frene 23.06.03, 00:30
                                                    i słusznie,że nie wzięłaś.Zdziwiłabym się.
                                                  • basia Re: zalogowana vel frene 23.06.03, 00:31
                                                    ..dodam jeszcze,że zawiodłabym się.Poważnie:)
                                                  • aniela_ Re: zalogowana vel frene 23.06.03, 00:32
                                                    zwolnij basiu, zwolnij...
                                                  • basia Re: zalogowana vel frene 23.06.03, 00:35
                                                    a czy ja coś zajmuję? nawet miejsca w tramwaju nie.
              • niech Frene!!! 23.06.03, 12:20
                Trzeba bylo sie mnie zapytac! Od raz bym ci odpowiedzial - jestem chamem i
                prostakiem! Co niestety (na szczescie?) nie oczyszcza innych z ich przywar. Tak
                wiec zanim bedziesz rzucac swoimi kamyczkami oczysc z nich swoj ogrodek.
                PS. Podlewac na razie nie musisz, niezle wczoraj padalo.
                • zalogowana Re: Frene!!! 23.06.03, 14:03
                  niech napisała:

> Trzeba bylo sie mnie zapytac! Od raz bym ci odpowiedzial - jestem chamem i
                  > prostakiem! Co niestety (na szczescie?) nie oczyszcza innych z ich przywar.

Jak słusznie zauważyłeś, to ,że napisałam,że jesteś chamem wcale nie
                  wyklucza,że ja nie jestem, co nie oznacza,że nie jest mi głupio czasami za
                  siebie..., są różne rodzaje chamstawa, w tym to, które zaprezentowałeś na tym
                  wątku, przezemnie zaliczone do kategorii "chamstwo wysoce prymitywne", które
                  być może i ja nieświadomie czasami popełniam,natomiast ŚWIADOMIE unikam i
                  napiętnuje u innych i doceniam jak ktoś napiętnuje u mnie.

> Tak wiec zanim bedziesz rzucac swoimi kamyczkami oczysc z nich swoj ogrodek.

Świetna rada..., też znam, wolałabym jednak jakąś wypróbowaną przez Ciebie.

• niech Re: Frene!!! 23.06.03, 14:08
                    Jestem chamem i nic co chamskie nie jest mi obce. Swiadomie.
                    PS. Byc nieswiadomie chamem. To dopiero jest figura! Ja tak nie potrafie.
                    • zalogowana Re: Frene!!! 23.06.03, 14:18
                      niech napisała:

> Jestem chamem i nic co chamskie nie jest mi obce. Swiadomie.

A jaki ma cel chamstwo wysoce prymitywne?
                      Sprawdzenie osoby, poprzez prowokację?
                      Cel uświęca środki?

Czy wogóle sztuka dla sztuki?

> PS. Byc nieswiadomie chamem. To dopiero jest figura! Ja tak nie potrafie.

Na tym polega pułłapka...

• zalogowana Re: Frene!!! 23.06.03, 14:19
                        Tzn. na tym,ze Ci się wydaje,ze nie potrafisz...
                        • niech Re: Frene!!! 23.06.03, 14:21
                          Misiu, to jakas sofistyka. Mow do mnie prostymi, zolnierskimi slowami. Moga byc
                          chamskie.
                          • zalogowana Re: Frene!!! 23.06.03, 14:28

Odmaszerować!

• niech Re: Frene!!! 23.06.03, 14:29
                              Swiadomie?
                              • zalogowana Re: Frene!!! 23.06.03, 14:32
                                W pełni władz umysłowych?

Spóbuj:)
                                • niech Re: Frene!!! 23.06.03, 14:33
                                  Sprobowalem. Nie udalo sie. A nieswiadomie nie potrafie.
                                  • zalogowana Re: Frene!!! 23.06.03, 14:36
                                    Potrafisz...już Cię nie ma...nie jesteś tylko tego świadomy...
                                    • niech Re: Frene!!! 23.06.03, 14:39
                                      Daj przyklad. Dobry.
                                      • zalogowana Re: Frene!!! 23.06.03, 14:41
                                        Nie ma komu...
                                        • niech Re: Frene!!! 23.06.03, 14:42
                                          To nie byl dobry przyklad.
                                          • zalogowana Re: Frene!!! 23.06.03, 14:44
                                            Widać się nie przyłożyłeś...
                                            • niech Re: Frene!!! 23.06.03, 14:46
                                              To te kamienie mi przeszkadzaja. Czy moge ci oddac twoje?
                                              • zalogowana Re: Frene!!! 23.06.03, 14:48
                                                Pod warunkiem,ze zabieresz swoje od Anieli...
                                                • niech Re: Frene!!! 23.06.03, 14:49
                                                  One sa jej. Ja tylko je odrzucilem.
                                                  • zalogowana Re: Frene!!! 23.06.03, 14:50
                                                    Ona takich nie miała...
                                                  • niech Re: Frene!!! 23.06.03, 14:52
                                                    A skad wiesz, bywasz w jej ogrodku?
                                                    PS. Moj szacunek dla cudzej wlasnosci nie zostal wlasciwie doceniony. Jestescie
                                                    swiadkami.
                                                  • zalogowana Re: Frene!!! 23.06.03, 15:04

To ogródek botaniczny, a nie lapidarium.

W dobie Komisji Śledczych, świadek to nie brzmi dumnie...znowu Wszystkich
                                                    obrażasz.
                                                  • niech Re: Frene!!! 23.06.03, 15:06
                                                    Masz racje, kamienie tez od niej uciekly.
                                                    PS. Kto to jest Wszystkich?
                                                  • zalogowana Re: Frene!!! 23.06.03, 15:11
                                                    niech napisała:

> Masz racje, kamienie tez od niej uciekly.
                                                    Tak sądzę.Żałosne...

> PS. Kto to jest Wszystkich?

A czy ja muszę wszystko wiedzieć?

Nie chce mi się już pisać, przy Tobie to człowiek w końcu moze być sobą...

• niech Re: Frene!!! 23.06.03, 15:13
                                                    A kto to jest Tobie?
                                                  • zalogowana Re: Frene!!! 23.06.03, 15:17
                                                    Nie ma żadnego Tobie...tak sobie gadam.
                                                  • niech Re: Frene!!! 23.06.03, 15:18
                                                    Nieswiadomie, znaczy sie.
                                                  • zalogowana Re: Frene!!! 23.06.03, 15:21
                                                    Najwidoczniej...dlatego wyłączam już to g...,znaczy się ekskrementa.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka