senne_marzenie 22.06.03, 15:27 apeluje o uniemozliwienie osobie poslugujacej sie IP: *.icpnet.pl i podpisujacej sie jako "wi", "wisnia", "wisienka" itp robienia balaganu na forum o czacie... Link Zgłoś Obserwuj wątek
Gość: aniela Re: forum o czacie IP: *.acn.waw.pl 22.06.03, 16:03 lubie podobnie utopijne apele. oraz utopijne rady: ignoruj ją (tę osobe) Link Zgłoś
Gość: niech Re: forum o czacie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.06.03, 16:31 Szkarado, ty ciagle o sobie. Badz ludziem, napisz cos o zwierzakach. PS. Nie, nie o mnie, o mnie juz napisalas, nawet donosy. PS2. Donosy - ol szyt, erotica nova, do glowy by mi to nie wpadlo. A wiec i do nosa tez. Link Zgłoś
Gość: aniela Re: forum o czacie IP: *.acn.waw.pl 22.06.03, 16:42 nie schlebiaj sobie. palcem bym nie kiwnela w twojej sprawie. a teraz pozwole sobie wrocic do wygodnej pozycji ignora, wiec nie wysilaj sie na wygryzmolanie swoich wrazen. nie naleze do twojej grupy czytelniczej Link Zgłoś
Gość: niech Re: forum o czacie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.06.03, 16:48 Napisalbym "pierdol sie" ale dlaczego mam ci dostarczac niedostepnej przyjemnosci? Chcesz mi zaplacic? Podobno masz partnera. Nie trwon kasy. Link Zgłoś
Gość: zalogowana zalogowana vel frene IP: 80.51.36.* 22.06.03, 21:40 W sumie to jesteś chamem Niech..., teraz mi głupio,że lubiłam takiego chama. Link Zgłoś
Gość: aniela Re: zalogowana vel frene IP: *.acn.waw.pl 22.06.03, 22:09 to niepotrzebne, i tak nie uwierzy... ale dziekuje Frene :) Link Zgłoś
zalogowana Fajna jesteś ...wiesz... 23.06.03, 14:06 Gość portalu: aniela napisał(a): > to niepotrzebne, i tak nie uwierzy... ale dziekuje Frene :) Żeby tylko nie chciała się całować...:))) Link Zgłoś
aniela_ Re: zalogowana vel frene 22.06.03, 23:21 coz. to kwestia smaku. medal dla tej pani. Link Zgłoś
basia Re: zalogowana vel frene 22.06.03, 23:24 wolę miejsca niemedalowe,z wyboru,ale jak dają ,to trzeba brać Link Zgłoś
aniela_ Re: zalogowana vel frene 22.06.03, 23:30 nie zawsze kiedy daja brac nalezy. wiedza o tym np ryby. Link Zgłoś
basia Re: zalogowana vel frene 22.06.03, 23:33 ryby i dzieci głosu nie mają.Ja do jednych ani drugich się nie zaliczam Link Zgłoś
aniela_ Re: zalogowana vel frene 22.06.03, 23:34 to juz drugi powod do dumy. i to w jednym wątku. Link Zgłoś
basia Re: zalogowana vel frene 22.06.03, 23:37 człowiek to brzmi dumnie. Ps.nie uwałaczm dzieciom,brońboże Link Zgłoś
aniela_ Re: zalogowana vel frene 22.06.03, 23:42 tak, zauwazylam ze lubisz dzieci. oraz pierwotniaki pantofelki, bo sa milsze od dzieci. nie bede Cie dluzej zatrzymywac, milego wieczoru. ps. a po czesku durny=dumny. czeski to moje hobby. raz jeszcze wesolej zabawy na forum, oddana a. Link Zgłoś
basia Re: zalogowana vel frene 22.06.03, 23:45 dzieci w postaci emulsji spotykam,i kalgar może jeszcze.Tak ,lubię je obie,choć do pantofelków ich nie przyrównuję,bo je lubię. ps.dobrej nocy Link Zgłoś
aniela_ Re: zalogowana vel frene 22.06.03, 23:47 to nie bylo porownanie, to byl wyciag. z wiersza (ciagle zapominam ze to Ty licealistką bedac nie kochalas sie w bursie adnrzeju. bo to takie rzadkie). Link Zgłoś
aniela_ Re: zalogowana vel frene 22.06.03, 23:57 wystarczy tych przechwalek. bo Cie duma rozeprze. raz jeszcze hucznej forumowej zabawy, a. :) Link Zgłoś
basia Re: zalogowana vel frene 22.06.03, 23:59 starczy to uwiąd,jeszcze mi trochę brakuje. Link Zgłoś
aniela_ Re: zalogowana vel frene 23.06.03, 00:03 postanowilas wylozyc na łąwę wszystkie swoje zalety, widze. wiec nie przerywam. Link Zgłoś
aniela_ Re: zalogowana vel frene 23.06.03, 00:09 alez skad, ciesze sie Twoim szczesciem oraz niecierpliwie czekam na ciag dalszy Link Zgłoś
aniela_ Re: zalogowana vel frene 23.06.03, 00:18 slusznie nie dziekujesz (po zwolnieniu tempa czytania zrozumiesz, ze tamto zdanie nie mialo formy zyczen). powodzenia :) Link Zgłoś
basia Re: zalogowana vel frene 23.06.03, 00:23 nigdy za komplementy nie dziękuję,bo jak to komplementy ,nie są szczere,nawet te, twierdzące że to mój sczęśliwy dzień. Link Zgłoś
aniela_ Re: zalogowana vel frene 23.06.03, 00:27 nie wierze ze wzielas to za pochlebstwo. ale ciekawa proba wybrniecia. porownywalna z okazaniem w miejsce udowodnienia. gratuluje. Link Zgłoś
basia Re: zalogowana vel frene 23.06.03, 00:31 ..dodam jeszcze,że zawiodłabym się.Poważnie:) Link Zgłoś
basia Re: zalogowana vel frene 23.06.03, 00:35 a czy ja coś zajmuję? nawet miejsca w tramwaju nie. Link Zgłoś
niech Frene!!! 23.06.03, 12:20 Trzeba bylo sie mnie zapytac! Od raz bym ci odpowiedzial - jestem chamem i prostakiem! Co niestety (na szczescie?) nie oczyszcza innych z ich przywar. Tak wiec zanim bedziesz rzucac swoimi kamyczkami oczysc z nich swoj ogrodek. PS. Podlewac na razie nie musisz, niezle wczoraj padalo. Link Zgłoś
zalogowana Re: Frene!!! 23.06.03, 14:03 niech napisała: > Trzeba bylo sie mnie zapytac! Od raz bym ci odpowiedzial - jestem chamem i > prostakiem! Co niestety (na szczescie?) nie oczyszcza innych z ich przywar. Jak słusznie zauważyłeś, to ,że napisałam,że jesteś chamem wcale nie wyklucza,że ja nie jestem, co nie oznacza,że nie jest mi głupio czasami za siebie..., są różne rodzaje chamstawa, w tym to, które zaprezentowałeś na tym wątku, przezemnie zaliczone do kategorii "chamstwo wysoce prymitywne", które być może i ja nieświadomie czasami popełniam,natomiast ŚWIADOMIE unikam i napiętnuje u innych i doceniam jak ktoś napiętnuje u mnie. > Tak wiec zanim bedziesz rzucac swoimi kamyczkami oczysc z nich swoj ogrodek. Świetna rada..., też znam, wolałabym jednak jakąś wypróbowaną przez Ciebie. Link Zgłoś
niech Re: Frene!!! 23.06.03, 14:08 Jestem chamem i nic co chamskie nie jest mi obce. Swiadomie. PS. Byc nieswiadomie chamem. To dopiero jest figura! Ja tak nie potrafie. Link Zgłoś
zalogowana Re: Frene!!! 23.06.03, 14:18 niech napisała: > Jestem chamem i nic co chamskie nie jest mi obce. Swiadomie. A jaki ma cel chamstwo wysoce prymitywne? Sprawdzenie osoby, poprzez prowokację? Cel uświęca środki? Czy wogóle sztuka dla sztuki? > PS. Byc nieswiadomie chamem. To dopiero jest figura! Ja tak nie potrafie. Na tym polega pułłapka... Link Zgłoś
niech Re: Frene!!! 23.06.03, 14:21 Misiu, to jakas sofistyka. Mow do mnie prostymi, zolnierskimi slowami. Moga byc chamskie. Link Zgłoś
niech Re: Frene!!! 23.06.03, 14:33 Sprobowalem. Nie udalo sie. A nieswiadomie nie potrafie. Link Zgłoś
zalogowana Re: Frene!!! 23.06.03, 14:36 Potrafisz...już Cię nie ma...nie jesteś tylko tego świadomy... Link Zgłoś
niech Re: Frene!!! 23.06.03, 14:46 To te kamienie mi przeszkadzaja. Czy moge ci oddac twoje? Link Zgłoś
niech Re: Frene!!! 23.06.03, 14:52 A skad wiesz, bywasz w jej ogrodku? PS. Moj szacunek dla cudzej wlasnosci nie zostal wlasciwie doceniony. Jestescie swiadkami. Link Zgłoś
zalogowana Re: Frene!!! 23.06.03, 15:04 To ogródek botaniczny, a nie lapidarium. W dobie Komisji Śledczych, świadek to nie brzmi dumnie...znowu Wszystkich obrażasz. Link Zgłoś
niech Re: Frene!!! 23.06.03, 15:06 Masz racje, kamienie tez od niej uciekly. PS. Kto to jest Wszystkich? Link Zgłoś
zalogowana Re: Frene!!! 23.06.03, 15:11 niech napisała: > Masz racje, kamienie tez od niej uciekly. Tak sądzę.Żałosne... > PS. Kto to jest Wszystkich? A czy ja muszę wszystko wiedzieć? Nie chce mi się już pisać, przy Tobie to człowiek w końcu moze być sobą... Link Zgłoś
zalogowana Re: Frene!!! 23.06.03, 15:21 Najwidoczniej...dlatego wyłączam już to g...,znaczy się ekskrementa. Link Zgłoś