kotbert Re: Błędy i tylko błędy 07.08.07, 16:41 Przewijanie strony w dół, po to żeby np. z Forum Łódź wejść na Komunikację, jest niewygodne, wcześniej te linki były na górze strony i często z nich korzystałam. Teraz muszę kawał scrollować, a poza tym przy nazwach forów nie wyświetla się ilość postów. Bardzo niewygodne - trzeba wejść na forum, żeby sprawdzić, czy ktoś w ogóle coś napisał. Czyli zbędne klikanie. Link Zgłoś
kotbert A przy okazji 07.08.07, 16:48 jak widać w moim poście powyżej, każde zdanie zaczyna się od nowej liniki. Źle to wygląda. Link Zgłoś
Gość: T-800 Re: Błędy i tylko błędy IP: *.multimo.gtsenergis.pl 07.08.07, 16:59 Mnie przeszkadzają szare cyferki przy wątkach (z liczbą postów; w widoku listy wątków na forum). Dostaję oczopląsu. Lepiej jakby były czarne. Link Zgłoś
skiela1 Opisy/motta forow.... 07.08.07, 17:41 moze to nie blad...ale czy opisy wykonane przez zalozycieli forow musza teraz wygladac tak beznadziejnie,sa takie nijakie, jak z zeszytu .... 'Kiedys' mialy grubsza trzcionke a uzyteczne linki byly na czerwono. Wizualnie byly po prostu ladne. A teraz? Odstraszaja. Link Zgłoś
szprota Re: Błędy i tylko błędy 07.08.07, 21:42 Pod operą dziwacznie zawija linijki: fotoforum.gazeta.pl/photo/5/rj/jg/gzrc/ihjqiVICvlqKwQAmzX.jpg Link Zgłoś
pisuarro Błąd (?) - przeniesiony ze "starego" forum 07.08.07, 23:41 Po zalogowaniu się wątek - zamiast normalnego "drzewka" - wyświetla się całkowicie "rozwinięty" (tj. widoczna jest jednocześnie treść wszystkich postów); po wylogowaniu się wątek się "zwija". (zjawisko wystepujące na różnych komputerach, pod trzema wersjami Windows - 98, ME i XP, pod trzema różnymi przeglądarkami: IE 6, Firefox, Opera) Link Zgłoś
wojtek33 Re: Sortowanie 08.08.07, 15:26 Czy mam rozumieć że tu: forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=743 wybór sortowania jest wyłączony? Link Zgłoś
Gość: tom Re: Błędy i tylko błędy IP: *.promax.media.pl 09.08.07, 01:23 Pomimo kolenych wpisow watki nie sa podbijane do gory img67.imageshack.us/img67/9045/z1ca7.jpg img66.imageshack.us/img66/3252/z2ra7.jpg Watek tebe >>>>.Błędy i tylko błędy <<<< mimo swej aktywnosci widnieje u mnie dopiero na 5 stronie forum Link Zgłoś
nauczycielka_przedszkola Re: Dwa błędy-prosze o poprawienie 09.08.07, 09:10 Na moim forum "Nauczycielki Przedszkola" są dwa błędy.Bardzo prosze o ich skorygowanie. Po pierwsze jako wlascicielka forum widze posty tylko do 18 maja,dalsze zniknely ( a chcialam usunąc jeden nieistotny z 13 maja). Po wylogowaniu sie,jako "zwykły" forumowicz widze wszystkie posty hmmm. Po drugie,kto moze mi poprawic taką rozjechaną grafike: www.fotosik.pl/showFullSize.php?id=d11a848a1575a40d Pozdrawiam Beata (zalozycielka forum) Link Zgłoś
Gość: tom Re: Błędy i tylko błędy IP: *.promax.media.pl 09.08.07, 16:10 Watek dzisiaj zostal podbity a u mnie caly czas na 5 stronie hehe img403.imageshack.us/img403/9872/z3oo9.jpg oj, nie radzicie sobie Link Zgłoś
ols Re: Błędy i tylko błędy 09.08.07, 16:10 Na tym forum jest domyślne sortowanie wg daty założenia. Link Zgłoś
Gość: t Re: Błędy i tylko błędy IP: *.promax.media.pl 09.08.07, 16:24 Specjalnie sensowne to nie jest ale Ok. Przynajmniej wiem czego sie spodziewac Link Zgłoś
e_w_a_g_5 Re: Błędy i tylko błędy 09.08.07, 17:08 jak w sygnaturce, to białe tło jest bardzo meczące Link Zgłoś
nessie-jp Re: Błędy i tylko błędy 09.08.07, 16:17 Wspominałam w innym wątku, tu dorzucam dla formalności: W skórce 'zielona' występuje błąd literowy: zamiast margin-top jest margn-top:25px; ('i' wam zeżarło) Link Zgłoś
roman_j Na forum Płock 10.08.07, 17:14 Zginęło nam ze spisu (tego z prawej) forum Bezpieczeństwo i Skrzynka pocztowa. To znaczy chyba tych forów nie ma tam od początku forum w nowej szacie. A po kliknięciu na "więcej", po prostu odświeża się strona i wygląda tak samo. :-)) Link Zgłoś
nauczycielka_przedszkola Re: Proszę o naprawienie 12.08.07, 10:00 Na moim forum "Nauczycielki Przedszkola" dalej jest błąd.Bardzo prosze o jego skorygowanie. Jako wlascicielka forum widze posty tylko do 30 maja,dalsze zniknely . Po wylogowaniu sie,jako "zwykły" forumowicz widze wszystkie posty hmmm. Zglaszalam problem kilka dni temu,naprawiono i kilka dni bylo ok ale od wczoraj znowu ta sama sytuacja . Pozdrawiam Bea Link Zgłoś
anahella Sortowanie wpisow w watku 13.08.07, 03:52 Uzywam firefoxa. Gdy chce przesortowac sobie wpisy w watku nie da sie. Rozwija mi sie menu, ale jak wjade myszka na np. "od najnowszego" to menu sie zwija i nie moge sobie przesortowac. To samo jest w opcji "szukaj". Moge sobie poszukac frazy tylko w tresci. Nie wiem czy jest to kwestia przegladarki czy blad forum. Link Zgłoś
wave32 Forum - a "gesty myszy". 20.08.07, 11:08 Od kiedy mamy "nowe" forum nie działają gesty myszy pod Operą. Problem opisałem tutaj: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=299&w=65334800&a=65336784 Mam nadzieję, że to błąd i uda się go naprawić. Bardzo bym o to prosił. Link Zgłoś
mona.blue Re: Błędy i tylko błędy 07.09.07, 13:12 Nie podoba mi się jedna rzecz w tym nowym forum. Jak przechodzę do linku, podanego przez kogoś w treści to nie mogę wrócic z powrotem na forum (strzełeczka wstecz jest wyszarzona). Problem dotyczy wyszukiwarki Mozilla Firefox. Mam też problem z przewijaniem tekstu myszką z kółkiem do przewijania (nie wiem, jak fachowo nazwac). Mam też problem z kopiowaniem tekstu - po zaznaczeniu testu, gdu chcę otworzyc menu prawym klawiszem zaznaczenie często znika. Pozdrawiam mona.blue Link Zgłoś
markus.kembi Re: Błędy i tylko błędy 07.09.07, 13:17 mona.blue napisała: > (...) > Mam też problem z kopiowaniem tekstu - po zaznaczeniu testu, > gdu chcę otworzyc menu prawym klawiszem zaznaczenie często znika. ________________________________________________ To chyba bug Firefoksa, a nie forum. Ja też od czasu aktualizacji do wersji 1.5 mam takie i inne, podobne, problemy z kopiowaniem do schowka. Link Zgłoś
markus.kembi Re: Pajacyk nie otwiera się w nowym oknie! 07.09.07, 13:22 Kliknij prawym przyciskim myszy i wybierz "Otwórz w nowym oknie" :-) Link Zgłoś
elissa2 Re: Pajacyk nie otwiera się w nowym oknie! 07.09.07, 15:16 markus.kembi napisał: > Kliknij prawym przyciskim myszy i wybierz "Otwórz w nowym oknie" :- ) > O! Dzięki! :) To bardzo poręczne! :) Ale czy nie powinien automatycznie otwierać się w nowym oknie? Boję się że coponiektórych może to zniechęcić do otwierania Pajacyka. Link Zgłoś
aretha04 Re: Pajacyk nie otwiera się w nowym oknie! 07.09.07, 15:54 u mnie działa, tylko rączkami nie macha Link Zgłoś