jan.kran 08.08.07, 11:04 Kto z uzytkownikow portalu jest za nowa szata prosze sie wpisywac TU: Link Zgłoś Obserwuj wątek
magdzie ZA 08.08.07, 11:13 1) wygodniej mi przegladac forum z mojego telefonu komorkowego 2) z forum korzystam aby wymieniac sie, zdobywac informacje, jeden dzien wystarczyl abym sie przestawila na nowa szate graficzna, zreczne marszobiego po forach 3) stac w miejscu znaczy cofac sie. poprzedni wyglad forum byl przejrzysty fakt, ale stal sie nudny i zbyt klasyczny. byl jak ławy w kosciele. Link Zgłoś
hiperrealizm Re: ZA 08.08.07, 11:27 magdzie napisała: > 3) stac w miejscu znaczy cofac sie. ==================================================== Powiedział to człowiek nad przepaścią. ==================================================== poprzedni wyglad forum byl przejrzysty fakt > , > ale stal sie nudny i zbyt klasyczny. byl jak ławy w kosciele. ==================================================== Za to teraz mamy forum interesujące, awangardowe choć mniej przejrzyste. Ufffff... do dupy z takimi zmianami! Link Zgłoś
magdzie Re: ZA 08.08.07, 11:40 trwaja caly czas prace nad nowym wygladem i jak najwieksza funkcjonalnoscia forum. dajmy szanse wykazac sie ekipie. zdolnosc akomodacji polskiego spoleczenstwa jest marna, stad te placze. zachowujecie sie jak przedszkolaki, ktorym zabiera sie ulubiona maskotke. dla mnie forum jest przejrzyste, ot co. pozostaje albo sie przyzwyczaic albo zwijac manatki. ja wybralam to pierwsze. i nie sadze abym stracila. Link Zgłoś
hiperrealizm Re: ZA 08.08.07, 11:56 magdzie napisała: > trwaja caly czas prace nad nowym wygladem i jak najwieksza funkcjonalnoscia > forum. dajmy szanse wykazac sie ekipie. ================================================= Daj spokój! To nie pierwsza i nie ostatnia taka zmian na forum! Doświadczenie uczyże niczego dobrego po agorowca spodziewać się nie mozna. ================================================= > zdolnosc akomodacji polskiego spoleczenstwa jest marna, stad te placze. ================================================= Hi hi a to ciekawe bo np. taka Dana złorzeczy z Izraela. ================================================= > zachowujecie sie jak przedszkolaki, ktorym zabiera sie ulubiona maskotke. ================================================= Taki argument można odwrócić przeci administracji np. "Zachowujecie się jak dzieciak z przedszkola, który twiedzi że jego zabawka jest najpiękniejsza!". ================================================= > dla mnie forum jest przejrzyste, ot co. ================================================= No to dobrze. Jak ci się oczka zestarzeją to będziesz inaczej gadać. ================================================= > pozostaje albo sie przyzwyczaic albo zwijac manatki. ja wybralam to pierwsze. i > nie sadze abym stracila. ================================================= Kazdy ma prawo wyrazić swoją opinię. Tobie się podoba - idź uściskaj tebe! Link Zgłoś
magdzie Re: ZA 08.08.07, 12:04 Tak sie pieklisz nad ta sprawa jakby to byla Twoja firma i Twoje pieniadze. Idac dalej - pieniadze to czas, bo czas to pieniadz. Tracisz ich troche, fakt. Wiec pierwsze zdanie zdaje sie nie miec sensu. Ale tracisz pieniadze z powodu Twojego braku zdolnosci akomodacyjnych. Wiec Twoja wina. Twoja 'brocha'. wyluzuj. Nie masz racji z tą zabawką, w rekach tworcow portalu. Gdyby uwazali, ze zabawka jest zajebista to by jej nie ulepszali. Robia co moga. Celowo tej szpili w tylek Ci nie wbijaja, coby Ci przeszkadzalo. Link Zgłoś
pomysl.po.wypiciu Re: ZA 08.08.07, 12:16 magdzie napisała: > trwaja caly czas prace nad nowym wygladem i jak najwieksza funkcjonalnoscia > forum. dajmy szanse wykazac sie ekipie. sorry ale jak sie pracuje nad pruduktem, jakim jest nowe forum, kolo roku jak sami napiali to powinno byc wszystko dopracowane prawie na tip top, a wyszlo gó... w tej agorze chyba pracuja za pieniadze a nie w ramach wolontariatu, nie? Link Zgłoś
pomysl.po.wypiciu Re: ZA 08.08.07, 12:46 mecz to poniekad walka rozumiem ze uwazasz ze admini sa slabsi i po prostu chca doje... forumowiczom? Link Zgłoś
magdzie Re: ZA 08.08.07, 12:53 jest mecz ADMINI i ich tęgie głowy VS Technologia i jej zawiłości Link Zgłoś
pomysl.po.wypiciu Re: ZA 08.08.07, 13:04 ciekawe ze testuja to co wymyslily te tegi glowy dopiero teraz, na wszystkich forumowiczach Link Zgłoś
jan.kran Re: ZA 08.08.07, 13:12 magdzie napisała: > trwaja caly czas prace nad nowym wygladem i jak najwieksza funkcjonalnoscia > forum. dajmy szanse wykazac sie ekipie. > > zdolnosc akomodacji polskiego spoleczenstwa jest marna, stad te placze. > zachowujecie sie jak przedszkolaki, ktorym zabiera sie ulubiona maskotke. > > dla mnie forum jest przejrzyste, ot co. > pozostaje albo sie przyzwyczaic albo zwijac manatki. ja wybralam to pierwsze. i > nie sadze abym stracila. -------> No ja nie wiem czy po cwierc wieku emigracji jestem przedstawicielem maloakomodacyjnego polskiego spoleczenstwa:))) I zapewniam Cie ze na Nowe Szaty Krola tak samo narzekaja Polacy w PL jak i na emigracji. Zajrzyj na fora polonijne:) Caluje Kran > Link Zgłoś
zettrzy Re: ZA 08.08.07, 20:40 > zdolnosc akomodacji polskiego spoleczenstwa jest marna, stad te placze. jakby takie zmiany ktos chcial wprowadzic w moim miejscu stalego pobytu (USA) to by sobie szukal nastepnej pracy w makdonaldzie przy smazeniu kotletow Link Zgłoś
zettrzy Re: ZA 08.08.07, 20:38 > 3) stac w miejscu znaczy cofac sie. "stalismy na skraju przepasci i zrobilismy wielki krok naprzod" ps. to byl taki kawal o lepszym klasowo ustroju, obecnie spoczywajacym na smietniku historii Link Zgłoś
jan.kran Re: ZA 08.08.07, 11:37 Ja chyba niedowidze ale watek o tytule " Przeciw "zniknal blyskawicznie:))) Czyli zostaje tylko jedna wlasciwa opcja:))) Ciekawe ile ten wpis sie utrzyma:))) Ale jazda:))) Link Zgłoś
hiperrealizm Re: ZA 08.08.07, 11:49 ols napisał: > Zaiste, niedowidzisz. ============================= No widzisz! To najlepszy dowód na nieprzejrzystość nowej wersji forum! Link Zgłoś
bartoszcze Re: ZA 08.08.07, 11:53 hiperrealizm napisał: > ols napisał: > > > Zaiste, niedowidzisz. > ============================= > No widzisz! > To najlepszy dowód na nieprzejrzystość nowej wersji forum! dobre:)) Link Zgłoś
muumio Re: ZA 08.08.07, 12:15 hiperrealizm napisał: > To najlepszy dowód na nieprzejrzystość nowej wersji forum! Mówisz o FoF? A według jakiego klucza poukładane są wątki na Forum o Forum? Nie według daty ostatniego wpisu bynajmniej - stąd o niedowidzenie nietrudno. Link Zgłoś
jan.kran Re: ZA 08.08.07, 12:08 ols napisał: > Zaiste, niedowidzisz. -----> Rzuc mi linke do mojego postu Przeciw bo naprawde mam problemy ze wzrokiem Kran Link Zgłoś
jan.kran Re: ZA 08.08.07, 13:10 ols napisał: > forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=299&w=67168174 -------> Nie mialam na mysli tego watku tylko watek PRZECIW zalozony rownoczesnie z watkiem ZA. Pewnie mi nie wyslalo wiec otwieram ponownie. Caluje i gratukuje sysadminostwu dobrego samopoczucia . Moze poczytajcie co ludzie na forach prywatnych pisza:))) Link Zgłoś
off_nick Re: ZA 08.08.07, 13:04 jan.kran napisała: > Kto z uzytkownikow portalu jest za nowa szata prosze sie wpisywac > TU: ===================================================================== ja jestem za. Link Zgłoś
nessie-jp Re: ZA 08.08.07, 14:56 A można się wpisać, jeśli się jest brutalnie i agresywnie przeciw nowej szacie graficznej, ale dość zdecydowanie za unowocześnionym mechanizmem forum? Bo to jednak dwie różne rzeczy... Link Zgłoś
kasiamat00 Re: ZA 08.08.07, 21:13 Ja jak nessie-jp. Nie miałam czasu się wgłębiać w to wszystko, ale jeśli rzeczywiście poprawili silnik (i rozdzielili treść od formy - swoją drogą, dlaczego dopiero teraz?!), to jestem bardzo za. A wygląd nadal bije po oczach :( Mimo kilkunastu(dziesięciu?) godzin spędzonych na forum - niestety, w pracy też tu muszę włazić... Link Zgłoś
kasiamat00 Re: ZA 08.08.07, 21:15 Yyyyyy..... Dlaczego to mi tak dziwacznie połamało tekst?! Link Zgłoś
muumio ZA. 08.08.07, 15:06 I szata graficzna, i udogodnienia w rodzaju stałego dostępu do forów, jak również wyszczególnienie forów powiązanych tematycznie, bardzo mi odpowiadają. Link Zgłoś
zettrzy Re: ZA. 08.08.07, 20:44 > I szata graficzna, i udogodnienia w rodzaju stałego dostępu do forów, dostepu do forow? oni wlasnie z..i dostep do forow, stary byl duzo bardziej funkcjonalny! Link Zgłoś