nessie-jp Re: Moj styl dla forum w stylish 18.08.07, 15:46 Jak dla mnie - ociupinę za kolorowo, ale efekt zdecydowanie jest... efektowny! :)) Pasek z listą forów wywaliłeś w ogóle? Good thinking :) Link Zgłoś
andaluzyjski_pies Re: Moj styl dla forum w stylish 18.08.07, 15:54 nic tam nie widzę pod tym linkiem, się nie znam chyba Link Zgłoś
nancyboy Re: Moj styl dla forum w stylish 18.08.07, 16:19 Żeby zastosować mój styl potrzebny jest firefox z wtyczką Stylish. W razie czego pytaj. Link Zgłoś
voker Re: Moj styl dla forum w stylish 18.08.07, 16:02 Ciekawe rozwiązanie jeśli chodzi o podgląd wszystkich listów. ;-) Link Zgłoś
nancyboy Re: Moj styl dla forum w stylish 18.08.07, 16:21 > Pasek z listą forów wywaliłeś w ogóle? Good thinking :) Hmm... wywaliłem prawie wszystko, co nie jest absolutnie niezbędne :-) Link Zgłoś
drangedal Re: Moj styl dla forum w stylish 18.08.07, 16:22 o, kurna! - tak sądzę :). znaczy: nie przypadł mi do gustu zestaw kolorów jakichś, ale... hm, daje czadu :). Link Zgłoś
markus.kembi Re: Moj styl dla forum w stylish 18.08.07, 17:45 Część z treścią - okropna, wygląda jakby TeBe wymyślił. Za to część nawigacyjna - całkiem przyjemna. Link Zgłoś
nessie-jp Re: Moj styl dla forum w stylish 18.08.07, 21:15 > okropna, wygląda jakby TeBe wymyślił. Ale człowiekowi dowalił, no! :D Jak tak można... Link Zgłoś