hiperrealizm 30.06.08, 19:47 został poruszony problem reklam w portalu gazeta.pl PS maria to bardzo stateczna osoba... jesli ją wkurzyliście to znaczy że naprawde zdrowo przeginacie! forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=25822&w=81524753&a=81524753 Link Zgłoś Obserwuj wątek
weekenda Re: nawet na forum subkościelnym 30.06.08, 19:52 ja wciąż się nie denerwuję; powiem więcej: jeśli dzięki temu i wciąż mogę za darmo wchodzić na portal to niech sobie fruwają reklamy, ulotki i czort wie jeszcze co... Link Zgłoś
hiperrealizm Re: nawet na forum subkościelnym 30.06.08, 20:05 weekenda napisała: > ja wciąż się nie denerwuję; powiem więcej: jeśli dzięki temu i wciąż > mogę za darmo wchodzić na portal to niech sobie fruwają reklamy, > ulotki i czort wie jeszcze co... ========================================= Wiesz co, a ja bym chciał by zostały uruchomone konta płatne. Naprawdę jeśli podniosło by to jakość usług to chętnie bym placił. A darmocha to może być dla takich jak ty. PS Nigdy w życiu nie zapłacił bym za tak nachalną reklame jak ta castrola! W tej firmie za reklame naprawdę muszą debile odpowiadać! A efekt jest taki że już chyba na stałę przerzucę się na FF z dodatkami :) Link Zgłoś
weekenda Re: nawet na forum subkościelnym 30.06.08, 20:16 hiperrealizm napisał: > > A darmocha to może być dla takich jak ty. to znaczy dla jakich? PS > Nigdy w życiu nie zapłacił bym za tak nachalną reklame jak ta > castrola! a ktoś Ci każe płacić? > A efekt jest taki że już chyba na stałę przerzucę się na FF z > dodatkami :) zawsze możesz. naprawdę. a ktoś Ci każe na forum GW wchodzić? Link Zgłoś
jan-w Re: nawet na forum subkościelnym 30.06.08, 21:45 hiperrealizm napisał: > A darmocha to może być dla takich jak ty. Trzeba być chyba skacowanym po tygodniowym ciągu pijackim, żeby przyczepić się do tak świętej osoby jak Weekenda. Na dodatek w tak prostacki sposób. Link Zgłoś
snajper55 Re: nawet na forum subkościelnym 30.06.08, 22:03 jan-w napisał: > Trzeba być chyba skacowanym po tygodniowym ciągu pijackim, żeby przyczepić się > do tak świętej osoby jak Weekenda. Na dodatek w tak prostacki sposób. Hiperrealizm to damski bokser. To inna jego wypowiedź: "siwa a czy ty się qrwisz?" forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=654&w=80679443&a=80735352 S. Link Zgłoś
weekenda Re: nawet na forum subkościelnym 01.07.08, 09:21 oj... i co ja mam powiedzieć? chyba tylko tyle, że jak tam ze mnie święta ;) tylko znów niepotrzebnie się w dyskusję wdałam... po co mnie to kiedy wiatr w graniach śpiewa i mój wyjazd już tuż tuż... ;) Link Zgłoś
hiperrealizm [...] 01.07.08, 17:24 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Link Zgłoś
jan-w Re: świętość nie wyklucza głupoty n/t 01.07.08, 17:38 Nie lepiej napisać: przepraszam? Link Zgłoś
hiperrealizm no poprostu genialne! :)))) 02.07.08, 16:10 admin idiota tnie orginał pozostawiając cytat!!! === Taki widok jest poprostu bezcenny! :)))) Link Zgłoś