czarnajagoda 13.10.03, 11:14 dzisiaj z tym forum??? stare jeszcze jakoś działa, a nowe w ogóle, i na pocztę też się nie da wejść??? zapytuję: dlaczego i jak długo jeszcze??? Link Zgłoś Obserwuj wątek
gitman Re: co się dzieje... 13.10.03, 11:29 mozna sie na przyklad ponabijac z tych ktorzy przychodza z reklamacja albo z tych co do pana abuse przychodza. Link Zgłoś
czarnajagoda Re: co się dzieje... 13.10.03, 11:33 aja nie pytałam co można robić, tylko z czym innym można przyjść, a więc Twoja odpowiedź nie była odpowiedzią na moje pytanie ;)) Link Zgłoś
czarnajagoda Re: co się dzieje... 13.10.03, 11:42 a widzisz, ja przychodze bez żadnych intencji, jak przychodzę tylko z czystą, zżerającą mię ciekawością... i jeszcze z nadizeą, że ciekawość owa zostanie zaspokojona... Link Zgłoś
gitman Re: co się dzieje... 13.10.03, 11:45 nikt cie tu nei zaspokoi raczej. chyba ze tebe. ;))) Link Zgłoś
czarnajagoda Re: co się dzieje... 13.10.03, 11:49 mnie jesst raczej trudno zaspokoić wirtualnie... mówiłam o zaspokojeniu mojej ciekawości, co jak zauważyłam TeBe jest w stanie uczynić... Link Zgłoś
gitman Re: co się dzieje... 13.10.03, 11:53 a realnie latwo cie zaspokoic tak tylko pytam? Link Zgłoś
edzioszka Re: co się dzieje... 13.10.03, 11:55 oczywiście Gitman miał na mysli zaspokojenie ciekawości, tak sie mu tylko napisało niefortunnie ;) Link Zgłoś
czarnajagoda Re: co się dzieje... 13.10.03, 12:01 a o realu to rozmawiam tylko w realu... tak tylko się wykręcam od odpowiedzi... Link Zgłoś
edzioszka Re: co się dzieje... 13.10.03, 14:34 za chwilę zdajesię będzie przymusowa e-zwózka do Klubu ;) Link Zgłoś
czarnajagoda Re: co się dzieje... 13.10.03, 14:47 o, a to warum??? ale, jakby ine było, nowe forum i poczta mi już działają, także, owszem rada bym się dowiedzieć co to było, ale pytanie jak długo, straciło na aktualności... Link Zgłoś
gitman Re: co się dzieje... 13.10.03, 15:45 czarnajagoda napisała: > ale pytanie jak długo, straciło na aktualności... na razie stracilo na aktualnosci, ale jutro albo pojutrze moze sie okazac, ze ta aktualnosc znowu zyska... Link Zgłoś