Gość: leniak IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.01.09, 23:18 dziś rano nie było możliwosci zalogowania się na moje konto... czy któryś z pracowników sobie może buszował po kontach w ramach błędu? Link Zgłoś Obserwuj wątek
giwi Re: kolejny bład pracownika 13.01.09, 00:21 Myślę, że cała Agora buszowała, zwłaszcza po Twoim koncie. :-) Link Zgłoś
Gość: leniak to miło że potwierdzasz obawy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.01.09, 16:19 bardzo uczciwie... swoją drogą twoja odpowiedź jest jedyną reakcją... ech ta Agora... Link Zgłoś
siwa Giwi z Ciebie okrutnie żartuje. 13.01.09, 19:21 Ale mam na tyle doświadczenia z teoriami spiskowymi, nie sądzę, żebyś mi uwierzył, jak napiszę, że nie mamy ani technicznych możliwości ani prawa "buszować po waszych kontach". Link Zgłoś
leniak Re: Giwi z Ciebie okrutnie żartuje. 16.01.09, 09:46 to to ja wiem... ;-) ale skoro juz piszesz to napisz też z jakich powodów te kłopoty z logowaniem się biora... ps. teorie spiskowe cóż faktycznie się specjalizuję w nich... Link Zgłoś
drugie_wcielenie Re: Giwi z Ciebie okrutnie żartuje. 16.01.09, 11:11 kasujecie samych siebie ?! :] Link Zgłoś
drugie_wcielenie dodatek 16.01.09, 14:59 e.. nie przeczytalem tytul z postu siwej.. czyli nie kasujecie. co nadal oznacza, ze giwi nie stosuje sie do netykiety (bodajze ostatni pkt.) :] Link Zgłoś