Dodaj do ulubionych

Dlaczego Tylu Czlonkow i Czlonkin Samorzadu F.

IP: *.proxy.aol.com 04.12.03, 04:09
opuszcza wazne zebrania. Prosze oto lista obecnosci:

Septyk, Maas, Eela, Jureek, Miltonia, Niech, Gini, Perla, Aniela - tylko oni
przyszli na zebranie zwolane przez ober-kapuche Septyka.

A gdzie zapodzial sie chocby Bykk, Nuren, Pollak, Borsuk tak to zawsze sie tu
szwendaja a teraz, gdy Gnida w potrzebie, zabreli d. w troki i udali sie na
piwo. Wymienionym udzielona zostaje nagana ustna na pismie.
.
Przy okazji uprasza sie Maas by nastepnym razem zlapala jaka mokra sciere, i
sprala nia bardzo starannie Septyka po tym wrednym donosicielskim pysku.

Zaniepokojony lekcewazacym podejsciem do obowiazkow
K.P.
.
PS....Czy zwrocil ktos uwage na Perle - tam powyzej? No oczywiscie! Perla jak
zwykle - pomiedzy kobitami :)))

Obserwuj wątek
    • miltonia Re: Dlaczego Tylu Czlonkow i Czlonkin Samorzadu F 04.12.03, 09:36
      Nieobecni przedstawili aktualne zaswiadczenia o walce na innych przyczolkach,
      wiec sa usprawiedliwieni.
      Mnie natomiast bardzo martwi Krzysiu, ze z Ciebie taka kapusta.
      • eela Re: Dlaczego Tylu Czlonkow i Czlonkin Samorzadu F 04.12.03, 09:53
        Krzyś podrobił mój podpis na liscie obecności. Zgroza! Przyszłam dopiero teraz.
        • miltonia Re: Dlaczego Tylu Czlonkow i Czlonkin Samorzadu F 04.12.03, 10:09
          Coooo? Nie dosc, ze donosiciel, to jeszcze falszerz!?!?!?! A za ideowca sie
          podaje! Wstyd i hanba!
    • dr_hab.rocznik1960 Re: Dlaczego Tylu Czlonkow i Czlonkin Samorzadu F 04.12.03, 11:56
      Dlaczego na tej liście Eela jest przed piękną Miltonią i przed piękną i mądrą
      Anielą?

To wstyd!
      • gini Re:Prosze mnie nie degradowac 04.12.03, 13:44
        Niniejszym informuje, ze nie jestem jakims tam czlonkiem samorzadu F a jego
        prezesem, w zwiazku z tym bardzo prosze dbac o kolejnosc , mojego nicka zawsze
        nalezy umieszczac na pierwszym miejscu, przy czym nie zapominac o mojej funkcji.

Podpisano :
        Prezes Samorzadu F
        Gini
        • miltonia Re:Prosze mnie nie degradowac 04.12.03, 16:13
          dr_hab.rocznik1960 napisał:

> Dlaczego na tej liście Eela jest przed piękną Miltonią i przed piękną i mądrą
          > Anielą?
          To wstyd!

Zaraz, a ja to niby madra nie jestem? No nie jestem, bo nie dosc, ze stracilam
          glowe dla Normalsa, to jeszcze dalam sie wycyckac Zarlaczce.
          • rolotomasi Re:Ja, ja. Ja też . 04.12.03, 16:58
            Przechodząc zajrzałem aby ogrzać się ciepłem ognia waadzy i wiedzy Maasa oraz
            postać chwilkę z tyłu- kręgu świętego wyznawców Jego.
            Czy mój nick już iluminuje ? światłem odbitem ?
            • gini Re:Ja, ja. Ja też . 04.12.03, 17:03
              rolotomasi napisał:

> Przechodząc zajrzałem aby ogrzać się ciepłem ognia waadzy i wiedzy Maasa oraz
              > postać chwilkę z tyłu- kręgu świętego wyznawców Jego.
              > Czy mój nick już iluminuje ? światłem odbitem ?
              >

Alez oczywiscie, ze iluminuje, swiatlem odbitym od mojej aureoli naturalnie.
    • aniela Re: Dlaczego Tylu Czlonkow i Czlonkin Samorzadu F 04.12.03, 17:04
      aha dlaczego sporzadziles liste w kolejnosci niealfabetycznej? tak pytam, dla
      porzadku..
      • gini Re: Dlaczego Tylu Czlonkow i Czlonkin Samorzadu F 04.12.03, 17:11
        aniela napisała:

> aha dlaczego sporzadziles liste w kolejnosci niealfabetycznej? tak pytam, dla
        > porzadku..

I dlaczego nie zaczal Krzys od pani prezes czyli ode mnie, to jest
        najwazniejsze!!!
        Mam nadzieje, ze ostatni raz cos takiego sie przytrafilo.
        • aniela Re: Dlaczego Tylu Czlonkow i Czlonkin Samorzadu F 04.12.03, 17:12
          aha a macie skarbnika? (pytam, bo skladki czlonkowskie sa wazne dla morali
          oraz dla skarbnika)
          • gini Re: Dlaczego Tylu Czlonkow i Czlonkin Samorzadu F 04.12.03, 17:16
            aniela napisała:

> aha a macie skarbnika? (pytam, bo skladki czlonkowskie sa wazne dla morali
            > oraz dla skarbnika)
            Juz mamy, mianuje Cie skarbnikiem Anielo, Maas bedzie wiceprezesem .
            Czekam na dalsze pomysly.
            • fdj Re: Dlaczego Tylu Czlonkow i Czlonkin Samorzadu F 04.12.03, 17:51
              gini napisała:

> Czekam na dalsze pomysly.

Łubudubu, łubudubu (...)
              To ja chcę być jednoosobowym, jedno- i jedyno- instancyjnym Sądem Koleżeńskim.
              ;-)
      • miltonia Re: Dlaczego Tylu Czlonkow i Czlonkin Samorzadu F 04.12.03, 17:11
        Wedle zaslug sporzadzal.
        • aniela Re: Dlaczego Tylu Czlonkow i Czlonkin Samorzadu F 04.12.03, 17:18
          aha Miltonia, ja Cie bardzo przepraszam, ale miejsce przy kasie jest moje :)
          • miltonia Re: Dlaczego Tylu Czlonkow i Czlonkin Samorzadu F 04.12.03, 17:24
            Tyle, ze kase trzymam ja, bo sie znowu na skarbnika wkrecilam.
            • aniela Re: Dlaczego Tylu Czlonkow i Czlonkin Samorzadu F 04.12.03, 17:25
              a nene, wkrecanie to kompetencja Pani Gini. zapoznaj sie ze statutem droga
              moja.
              • gini Re: Droga Anielciu 04.12.03, 17:29
                aniela napisała:

> a nene, wkrecanie to kompetencja Pani Gini. zapoznaj sie ze statutem droga
                > moja.

Bardzo ladnie, ze napisalas pani Gini ale zwracam uwage, ze poprawniej byloby
                Pani prezes Gini.
                I kto wreszcie zaopatrzy ten barek!!
                • aniela Re: Droga Anielciu 04.12.03, 17:34
                  aha trafna uwaga. a i ja slusznie spostrzege ze "pani dyrektor do spraw
                  finansowych aniela" calkiem zrecznie brzmi ;)
                  • gini Re: Droga Anielciu 04.12.03, 17:37
                    aniela napisała:

> aha trafna uwaga. a i ja slusznie spostrzege ze "pani dyrektor do spraw
                    > finansowych aniela" calkiem zrecznie brzmi ;)

Alez oczywiscie pani dyrektor , to sie rozumie samo przez sie, trzeba by
                    pomyslec o jakims rzeczniku do kontaktow z Krzysiem moze Mitonia?
                    Co pani dyrektor na to?
                    • aniela Re: Droga Anielciu 04.12.03, 17:39
                      aha niech na poczatek policzy mu chromosomy, czy rzeczywiscie wychodzi 52.
    • Gość: Krzys52 Prawda, ze fajny watek Wam zalozylem, Dziewczynki? IP: *.proxy.aol.com 04.12.03, 17:36
      wy uwielbiacie takie gadu gadu
      • miltonia Re: Prawda, ze fajny watek Wam zalozylem, Dziewcz 04.12.03, 17:44
        Jesli rzecznik dostanie odpowiednio wysoki fundusz reprezentacyjny, to moze
        byc, chociaz wolalabym posade Anieli, co mnie z niej wymiksowala. Tylko obawiam
        sie pytan o te 52, ktorych tajemnicy Krzys rozszyfrowac nie chce.
        • gini Re: Prawda, ze fajny watek Wam zalozylem, Dziewcz 04.12.03, 17:49
          miltonia napisała:

> Jesli rzecznik dostanie odpowiednio wysoki fundusz reprezentacyjny, to moze
          > byc, chociaz wolalabym posade Anieli, co mnie z niej wymiksowala. Tylko
          obawiam
          >
          > sie pytan o te 52, ktorych tajemnicy Krzys rozszyfrowac nie chce.

Rzecznik dostanie fundusz jak uzyska odpowiedz, niech rzecznik udowodni, ze sie
          na stanowisko nadaje.
          Nie ma lekko.
          • aniela Re: Prawda, ze fajny watek Wam zalozylem, Dziewcz 04.12.03, 17:51
            aha zaslonie koryto wlasnym cialem nie schodzac ze stolka jednoczesnie. (nie
            myslalam ze jestem az tak wygimnastykowana ;)
            • fdj Re: Prawda, ze fajny watek Wam zalozylem, Dziewcz 04.12.03, 17:52
              Uważaj, bo ci wąż z kieszeni ucieka!!!
              • aniela Re: Prawda, ze fajny watek Wam zalozylem, Dziewcz 04.12.03, 17:53
                nene, nie ucieka, wyslalam go po jablko. buduje pulapke na Adamy.
                • fdj Re: Prawda, ze fajny watek Wam zalozylem, Dziewcz 04.12.03, 17:55
                  Myślisz, że się potknie o stołek i wpadnie do koryta?
                  • aniela Re: Prawda, ze fajny watek Wam zalozylem, Dziewcz 04.12.03, 17:57
                    aha to tajemnica zawodowa jest. poprawie rąbek, bo zdaje sie usilowales go
                    uchylic.
                    • fdj Re: Prawda, ze fajny watek Wam zalozylem, Dziewcz 04.12.03, 17:59
                      Rąbek z głowyyyyyyy zdjeeeełłaaaaaa...
                      Siankiem Adama okryyyyłaaaa...
                      (noco noco, idą święta, Adam pod choinką bedzie leżał, bo to jabłko w płynie
                      będzie ;-D)
                      • aniela Re: Prawda, ze fajny watek Wam zalozylem, Dziewcz 04.12.03, 18:02
                        jedynym znanym mi jablkiem w plynie jest plyn do kapieli zielone jabluszko
                        marki p&g, ale Marki mnie nie interesuja, tylko Adamy, jak wspominalam :)
            • miltonia Re: Prawda, ze fajny watek Wam zalozylem, Dziewcz 04.12.03, 17:57
              Dla koryta nie takie ekwilibrystyki swiat widzial.
              Jesli 52 to liczba krzysiowych chromosomow, to Krzys lekutko jest zaberrowany.
              • aniela Re: Prawda, ze fajny watek Wam zalozylem, Dziewcz 04.12.03, 18:00
                nawet gdyby to nie znac tego po nim...
                • miltonia Re: Prawda, ze fajny watek Wam zalozylem, Dziewcz 04.12.03, 18:12
                  A nawet, gdyby bylo znac, to moja juz w tym glowa, by nikt nie zauwazyl.
                  • aniela Re: Prawda, ze fajny watek Wam zalozylem, Dziewcz 04.12.03, 18:13
                    yhyhyh znaczy udowodnisz nam ze nie widzimy tego co widzimy ? ;)
    • Gość: Krzys52 Jesli FDJ jest kobieta to czuje sie jak Sultan IP: *.proxy.aol.com 04.12.03, 18:10
      w haremie, z Wami wszystkimi, moje Wy kochaniutkie. Baaardzo jest mi milo, oraz
      blogo tez. :O))

Jesli zas FDJ kobieta nie jest to mam dla niego zatrudnienie :))

Pozdrawiam Caly Harem :O))
      K.P.
      • fdj Re: Jesli FDJ jest kobieta to czuje sie jak Sulta 04.12.03, 18:12
        Ja jestem Psem!!!
        Hau, hau.
        • miltonia Re: Jesli FDJ jest kobieta to czuje sie jak Sulta 04.12.03, 18:25
          To dobrze, ze sie czujesz jak sultan, bo podzielilysmy juz miedzy siebie
          posady, na ktore to wlasnie Ty masz kase wylozyc. I to nie byle jaka, bo mamy
          swoje wymagania.
          • aniela Re: Jesli FDJ jest kobieta to czuje sie jak Sulta 04.12.03, 18:26
            aha najlepiej zeby poczul sie jak sultan brunei (czytalam w prasie dla kobiet
            ze jest dosc zamozny)
    • gawronka Na ręce p. prezes Gini 04.12.03, 21:38
      Do p. Gini, prezes Samorządu F,

Zwracam się z uprzejmą prośbą o umożliwienie mi odbycia trzymiesięcznego stażu
      w biurze w/w samorządu. Posiadam kwalifikacje niezbędne do pracy z tajnymi
      dokumentami, umiem też odbierać faksa i parzyć kawę.

Za zgodę z góry dziękuję,

Gawronka.
      • gini Re: Na ręce p. prezes Gini 04.12.03, 21:58
        gawronka napisała:

> Do p. Gini, prezes Samorządu F,
        >
        > Zwracam się z uprzejmą prośbą o umożliwienie mi odbycia trzymiesięcznego
        stażu
        > w biurze w/w samorządu. Posiadam kwalifikacje niezbędne do pracy z tajnymi
        > dokumentami, umiem też odbierać faksa i parzyć kawę.
        >
        > Za zgodę z góry dziękuję,
        >
        > Gawronka.

Gawronko droga!!!
        Skoro umiesz parzyc kawe to znaczy, ze Ty wszystko umiesz!!
        Oczywiscie, ze masz posade, bedziesz posrednikiem w kontaktach miedzy
        forumowiczami a zarzadem w randze dyrektora tylko nie ruszaj Krzysia od
        Krzysia jest Mitonia.W sprawie kasy rozmawiaj z Aniela.
        Co do kawy ja pijam czarna mocna z odrobina mleka i cukru , nie wiem natomiast
        jaka pija pani wiceprezes Maas, musisz sie jej spytac.
        • gini Re: Krzysiowi przypominam 04.12.03, 22:02
          Od zatrudniania to ja tu jestem .fdj chcialbyc sadem kolezenskim to i jest, i
          nie utrudniaj pracy mitonii wytlumacz kobiecie co z tym 52 , bo jak nie to pod
          sad kolezenski cie oddamy, a sad moze cie pogryzc, wiec uwazaj.
        • gawronka Re: Na ręce p. prezes Gini 04.12.03, 22:08
          B. dziękuję kochanej p. prezes, już lecę po kawę i po wazelinę! Dołożę
          wszelkich starań, żeby stosunki między p. prezes a forumowiczami były
          nienaganne. Mam nawet kilka pomysłów (są jakieś punkty za kreatywność?). Po
          pierwsze, potrzebny jest specjalista od public relations (ja?...) i Urząd
          Dbania O Wizerunek Pani Prezes. Trzeba też zadbać o biura dla członków zarządu,
          o służbowe komórki i pizzę w godzinach lunchu. Mogę się podjąć tego
          wszystkiego, ale potrzebuję funduszy.

Z poważaniem,
          Gawronka

P.S. Czy w Waszym Samorządzie można szybko awansować?
          • gini Re: Na ręce p. prezes Gini 04.12.03, 22:21
            gawronka napisała:

> B. dziękuję kochanej p. prezes, już lecę po kawę i po wazelinę! Dołożę
            > wszelkich starań, żeby stosunki między p. prezes a forumowiczami były
            > nienaganne. Mam nawet kilka pomysłów (są jakieś punkty za kreatywność?). Po
            > pierwsze, potrzebny jest specjalista od public relations (ja?...) i Urząd
            > Dbania O Wizerunek Pani Prezes. Trzeba też zadbać o biura dla członków
            zarządu,
            >
            > o służbowe komórki i pizzę w godzinach lunchu. Mogę się podjąć tego
            > wszystkiego, ale potrzebuję funduszy.
            >
            > Z poważaniem,
            > Gawronka
            >

Urzednikow od dbania o moj wizerunek to ja juz mam Gawronko, co dziennie na Fa
            robia mi publicity, ze lepiej nie mozna.
            Juz wyjasnialam Sceptykowi, patrz wyzej, Sceptyk chcial mi Krzysia dokleic do
            ekipy ale nie stac juz samorzadu na zakup nowych dresow, niestety.
            Po fundusze gawronko zwracaj sie do Anieli, ale tylko wtedy gdy wysyla weza z
            kieszeni po jablka adamowe, inaczej zapomnij o funduszach.
            Czy wiesz juz jaka kawe pija pani wiceprezes Maas?

> P.S. Czy w Waszym Samorządzie można szybko awansować?
            >
            • gini Re: Gawronka!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 04.12.03, 22:41
              Delegat Sceptyk sie pojawil, prosze sie nim zajac.Czy ktos pomyslal o jakims
              dobrym winie?Czy ja musze myslec sama o wszystkim.
              Polece po premii jak nic.
              • fdj Re: Gawronka!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 04.12.03, 22:48
                Aha, może pierwsza weryfikacja?
                Zgodnie z obecnymi tryndami, przejdą ją Nasi Koledzy i Koleżanki.
                Ch... precz!
                • gini Re: Gawronka!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 04.12.03, 22:51
                  fdj napisał:

> Aha, może pierwsza weryfikacja?
                  > Zgodnie z obecnymi tryndami, przejdą ją Nasi Koledzy i Koleżanki.
                  > Ch... precz!
                  >
                  Zgoda, tyle, ze ja zadnej weryfikacji nie podlegam, i przed zadnymi sadami ani
                  komisjami nie staje.
                  Ewentualnie moge zaspiewac lub zatanczyc.
                  • fdj Re: Gawronka!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 04.12.03, 22:55
                    gini napisała:

> Zgoda, tyle, ze ja zadnej weryfikacji nie podlegam,

Sie wie.
                    Leszek też u siebie "przeszedł".
                    W końcu szef to szef ;-)
                  • rumba_negro Re: Gawronka!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 04.12.03, 22:56
                    Oooo!
                    Proszę mi chleba nie odbierać!
                    • gini Re: Gawronka!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 04.12.03, 23:07
                      rumba_negro napisała:

> Oooo!
                      > Proszę mi chleba nie odbierać!

Nie ma sprawy zatanczysz za mnie.
                    • gawronka No co, zaspać nie można? 05.12.03, 15:51
                      rumba_negro napisała:

> Oooo!
                      > Proszę mi chleba nie odbierać!

... ani czasopism.

P. prezes, ja się chciałam zapytać p. wiceprezes o tę kawę, ale drzwi jej biura
                      są zamknięte i nikt nie odpowiada, i tylko dochodzi stamtąd wściekły klekot
                      klawiszy.
                      • gini Re: No co, zaspać nie można?Nie mozna!!! 05.12.03, 16:12
                        gawronka napisała:

> rumba_negro napisała:
                        >
                        > > Oooo!
                        > > Proszę mi chleba nie odbierać!
                        >
                        > ... ani czasopism.
                        >
                        > P. prezes, ja się chciałam zapytać p. wiceprezes o tę kawę, ale drzwi jej
                        biura
                        >
                        > są zamknięte i nikt nie odpowiada, i tylko dochodzi stamtąd wściekły klekot
                        > klawiszy.

Wcale sie nie dziwie, ze wsciekly klekot jak gawronka zaspala.
                        A do delegata sceptyka tez gawronka zaspala,?Czy gawronka chce zostac
                        zweryfikowana przez sad kolezenski?
                        Jakas kolejka sie ustawila w sprawie masla i smalcu, moze niech gawronka ich
                        odesle na forum kuchnia z tym.
                        • bykk Re: do Anngini 05.12.03, 16:44
                          Anngini, z kim Ty tu dyskutujesz?
                          Przecie z tym gównojadem52 siem nie gada!
                          Daj se siana, jak sie zmieni, to pogadamy, ale on nadal zjada gówna, więc
                          dlatego na FA tak śmierdzi, bo co pysk otworzy, to smród, że hej!
                          pozdrawiam
                          hej!
                          • gini Re: do Bykka 05.12.03, 17:25
                            bykk napisał:

> Anngini, z kim Ty tu dyskutujesz?
                            > Przecie z tym gównojadem52 siem nie gada!
                            > Daj se siana, jak sie zmieni, to pogadamy, ale on nadal zjada gówna, więc
                            > dlatego na FA tak śmierdzi, bo co pysk otworzy, to smród, że hej!
                            > pozdrawiam
                            > hej!

Bykku odpowiem Ci to samo co Sceptykowi , a nawet wiecej.Niektore Twoje
                            kolezanki chetnie dyskutowaly i dyskutuja z nim na FA.
                            Niektorzy zas Twoi koledzy bija brawo i chetnie z nim dyskutuja jak Krzys
                            wylewa pomyje na glowy tych, ktorych nie lubia.
                            Jak bedziecie za mna lazic to zrobie z tego watek ale na FA.
                            Pocytuje cieple dyskusyjki poniektorych , z Krzysiem tutaj nie bede sobie
                            zasmiecac miejsca pracy.
                            Chociaz tak dla sportu coby niektorym pamiec odswiezyc...
                            • gini Re: do Bykka i sceptyka 05.12.03, 17:46
                              Re: zwierzenia krzysiowo - perłowe
                              Autor: Gość: Perła IP: *.zin.lublin.pl
                              Data: 08.09.2003 22:27 + odpowiedz na list

+ odpowiedz cytując

--------------------------------------------------------------------------------
                              Gość portalu: zdziwiony napisał(a):

> Gość portalu: Perła napisał(a):
                              >
                              > > Z gini inny problem
                              > > jest. Piszesz post: "na Syberii zimno jest", a ona na to: "w Izraelu biją
                              > > Murzynów".
                              >
                              >
                              > z twoim rozmówcą inny problem jest, mówisz "ładną pogodę mamy", a on na
                              > to "zdejmij to gówno ze ściany"

fakt, ale ja wierzę, że Krzyś zbastuje w końcu. Bo to co robi to raczej na
                              zawody z adminem wygląda.

Prosze uprzejmie panowie.Jak trzeba bylo dokopac Gini to Krzys byl dobry .
                              Perla ladnie wytlumaczyl.
                              No to ja tez wierze, ze to zawody z adminem i prosze dac mi spokoj.
                              Mam jeszcze kilka kawalkow sympatycznych pogaduszek z Krzysiem w wykonaniu
                              Waszych szacownych przyjaciol.
                              Wiec zacznijcie najpierw im uswiadamiac z kim mozna rozmawiac a z kim nie.
                              • sceptyk Droga Aniu 05.12.03, 23:52
                                Najwidoczniej mam wyraznego pecha, jako ze ilekroc wejde w polemike z Toba,
                                natrafiam na Twa wyjatkowo slaba forme. Powoduje ona, ze wkladasz w me usta
                                teksty, ktorych jako zywo nigdy nie napisalem. Po czym dyskutujesz z tymi
                                tekstami. Oczywiscie zwyciesko. Tyle, ze to nie ja.

Otoz nie przypominam sobie, abym pisal do Ciebie z kim masz prowadzic wymiane
                                opinii, a z kim nie. Spojrz jeszcze raz na autorstwo takich postow, jesli masz
                                je pod reka.

Natomiast w watku o Kretynie (na tym F.), ktory ja zaczalem, a do ktorego Ty
                                sie wlaczylas (dziekuje), roznica naszych postaw polegala na tym, ze ja
                                twierdze, ze Kretyna nalezy wyrzucic z Forum (poniewaz bluzni i spamuje), a Ty
                                uwazasz, ze raczej powinno sie go ignorowac (czyli pozwolic na bluzgi).

Jesli mozesz mi wskazac na jakikolwiek fragment mych listow, gdzie sugeruje Ci
                                (ostatnio, bo co bylo dwa lata temu to nie pamietam i w archiwum szukac nie
                                bede) z kim powinnas dyskutowac, a z kim nie - to obiecuje, ze kupie Ci
                                podwojna porcje frytek jesli bede kiedykolwiek w Twej okolicy. I dorzuce moule.
                                Smacznie przyrzadzone, oczywiscie.

I niech jeszcze powiem, ze Twe zale, iz nie ide Ci w sukurs gdy Iksy i Igreki
                                Cie atakuja, sa nieuzasadnione. Nie jestem Twym rycerzem, choc czasem moge
                                zabrac glos jesli razaca krzywda sie dzieje (a tak miedzy nami, potrzebujesz Ty
                                zas jakiejs obrony?). Ale tez i nie prosilem Ciebie abys nadstawiala swej
                                meznej piersi w obronie mnie przed Kretynem. Swietnie daje sobie rade z tym
                                przybleda. Moj apel by ukrocic bluzgi Kretyna poczynilem w interesie
                                publicznym. Pro publico bono.

No to pa, do nastepnego
                                sc-k
                                • gini Re: Droga Aniu 06.12.03, 00:12
                                  sceptyk napisał:

> Najwidoczniej mam wyraznego pecha, jako ze ilekroc wejde w polemike z Toba,
                                  > natrafiam na Twa wyjatkowo slaba forme. Powoduje ona, ze wkladasz w me usta
                                  > teksty, ktorych jako zywo nigdy nie napisalem. Po czym dyskutujesz z tymi
                                  > tekstami. Oczywiscie zwyciesko. Tyle, ze to nie ja.
                                  >
                                  > Otoz nie przypominam sobie, abym pisal do Ciebie z kim masz prowadzic wymiane
                                  > opinii, a z kim nie. Spojrz jeszcze raz na autorstwo takich postow, jesli
                                  masz
                                  > je pod reka.
                                  >
                                  > Natomiast w watku o Kretynie (na tym F.), ktory ja zaczalem, a do ktorego Ty
                                  > sie wlaczylas (dziekuje), roznica naszych postaw polegala na tym, ze ja
                                  > twierdze, ze Kretyna nalezy wyrzucic z Forum (poniewaz bluzni i spamuje), a
                                  Ty
                                  > uwazasz, ze raczej powinno sie go ignorowac (czyli pozwolic na bluzgi).
                                  >
                                  > Jesli mozesz mi wskazac na jakikolwiek fragment mych listow, gdzie sugeruje
                                  Ci
                                  > (ostatnio, bo co bylo dwa lata temu to nie pamietam i w archiwum szukac nie
                                  > bede) z kim powinnas dyskutowac, a z kim nie - to obiecuje, ze kupie Ci
                                  > podwojna porcje frytek jesli bede kiedykolwiek w Twej okolicy. I dorzuce
                                  moule.
                                  >
                                  > Smacznie przyrzadzone, oczywiscie.
                                  >
                                  > I niech jeszcze powiem, ze Twe zale, iz nie ide Ci w sukurs gdy Iksy i Igreki
                                  > Cie atakuja, sa nieuzasadnione. Nie jestem Twym rycerzem, choc czasem moge
                                  > zabrac glos jesli razaca krzywda sie dzieje (a tak miedzy nami, potrzebujesz
                                  Ty
                                  >
                                  > zas jakiejs obrony?). Ale tez i nie prosilem Ciebie abys nadstawiala swej
                                  > meznej piersi w obronie mnie przed Kretynem. Swietnie daje sobie rade z tym
                                  > przybleda. Moj apel by ukrocic bluzgi Kretyna poczynilem w interesie
                                  > publicznym. Pro publico bono.
                                  >
                                  > No to pa, do nastepnego
                                  > sc-k

Drogi Sceptyku !!
                                  Ja nie mam absolutnie zalu o to, ze nie idziesz mi w sucurs.
                                  Tyle, ze jezeli piszesz o ukroceniu chamstwa i bluzgow to ja sie zgadzam, tyle,
                                  ze zwracam Ci uwage, ze poza Krzysiem bluzga i zachowuje sie po chamsku jeszcze
                                  pare innych osob.
                                  Rozumiem, ze jestes wyczulony na chalstwo i to Ci sie chwali, ale dlaczego tak
                                  wybiorczo?
                                  Dlaczego irytyju Cie tylko chamstwo Krzysia?
                                  Zgoda, miales pretensje o to, ze ignoruje, ale inni nie dosc, ze nie ignoruja
                                  Krzysia to na dodatek sobie z nim sympatycznie rozmawiaja, ba wykorzystuja gdy
                                  Krzysio pomaga niszczyc adwersarzy.
                                  Wiec moze daj sobie spokoj Sceptyku z tym wyrzucaniem Krzysia z forumka bo
                                  zrobisz kuku przyjaciolom.Kto za nich odwali czarna robote jak trzeba bedzie
                                  kogos wyciac z foruma?Jeden dresiarz 55 nie wystarczy.
                                  Zwracam Ci ponadto uwage, ze moj post byl skierowany i do Ciebie i do Bykka.
                                  Za frytki dziekuje serdecznie , ale kriekiem nie pogardze.
                                  Czyli tylko bluzgi Kretyna nalezy ukrocic inne moga sobie zostac.
                                  Mozna i tak.
                                  Pozdrawiam niezmiennie ,milo ,ze jest ktos kto broni interesu publicznego, az
                                  sie wzruszylam.
                        • gawronka no troche tolerancji proszsz pani 05.12.03, 18:07
                          Smalec wyszedł, ale w magazynach zalega wazelina, może być? Konsystencja
                          podobna...
                          Ja chciałam naskarżyć na skarbnika. Wysłałam pismo, że członkowie samorządu
                          będą dostawać zwrot kosztów za rachunki telefoniczne, solarium oraz czasopisma,
                          a ona te czasopisma wycięła i nie mogę sobie kupić "Wyborczej".
                          Pana Sceptyka zamknęłam w windzie. Żeśmy so pogadali troche i ja tam nie wiem,
                          co on pani szkodzi. Był bardzo milutki. I mi powiedział, że te czasopisma to p.
                          maas kazała wyciąć, bo się źle kojarzą.
                          • gini Re: Gawronka skoncz narzekac 05.12.03, 18:26
                            gawronka napisała:

> Smalec wyszedł, ale w magazynach zalega wazelina, może być? Konsystencja
                            > podobna...
                            > Ja chciałam naskarżyć na skarbnika. Wysłałam pismo, że członkowie samorządu
                            > będą dostawać zwrot kosztów za rachunki telefoniczne, solarium oraz
                            czasopisma,
                            >
                            > a ona te czasopisma wycięła i nie mogę sobie kupić "Wyborczej".
                            > Pana Sceptyka zamknęłam w windzie. Żeśmy so pogadali troche i ja tam nie
                            wiem,
                            > co on pani szkodzi. Był bardzo milutki. I mi powiedział, że te czasopisma to
                            p.
                            >
                            > maas kazała wyciąć, bo się źle kojarzą.

Oj gawronka , gawronka!!!
                            Na skarbnika idz naskarzyc do sadu kolezenskiego.
                            Zniszczyc zapasy wazeliny, bo nic tylko wycieram ten monitor i wycieram.
                            I cos sie tu gawronce pomylilo oni mi ostatnio ale chyba przez Rzepe wycieli.
                            Myusli Gawronka, ze to pani wiceprezes Maas?
                            No, no , zapamietam to sobie.
                            A szkoda wielka, ze Gawronka Krzysia nie zamknela ze Sceptykiem moze by sobie
                            porozmawiali po mesku.
                            • Gość: gawronka Ja tylko czekam i czekam na zaliczkę IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 05.12.03, 18:39
                              Bo krzysio się wyślizgnął. I buchnął całą wazelinę, więc już się boję pomyśleć,
                              do czego mu ona potrzebna.
                              Aha, z biurka p.jfk (fjd?fdj?) zniknęła rzepa.
                              Czeka nas głód, jak powiedziała Sarabi do Skazy.

Czy już ustalono wysokość składek?

No i niech się pani tak nie irytuje. To wszystko dlatego, że pani chałturzy
                              nocami.
                              • bykk Re: do Anngini 05.12.03, 20:16
                                Anngini, nie pieprz proszę, przynajmniej do mnie!
                                Wiesz jakie mam zdanie o kretynie52! Jak pisze "normalnie", nie mam pretensji,
                                "każdemu wolno kochać...", ale jak się zamienia w gównojada52, to on sam wie, że
                                jest kretynem na F.!!!
                                hej!
                              • gini Re: Ja tylko czekam i czekam na zaliczkę 06.12.03, 00:16
                                Gość portalu: gawronka napisał(a):

> Bo krzysio się wyślizgnął. I buchnął całą wazelinę, więc już się boję
                                pomyśleć,
                                >
                                > do czego mu ona potrzebna.
                                > Aha, z biurka p.jfk (fjd?fdj?) zniknęła rzepa.
                                > Czeka nas głód, jak powiedziała Sarabi do Skazy.
                                >
                                > Czy już ustalono wysokość składek?
                                >
                                > No i niech się pani tak nie irytuje. To wszystko dlatego, że pani chałturzy
                                > nocami.
                                Ja nie chalturze Gawronka, ja ciezko pracuje, niedosypiam i o kase sie nie
                                upominam.Ja taka forumowa silaczka jestem nie to co Ty , nic tylko o kase
                                wolasz.
                                A spolecznie popracuj troche iw ogole ciesz sie, ze masz prace, przy takim
                                bezrobociu.
                                • gawronka Re: Ja tylko czekam i czekam na zaliczkę 06.12.03, 15:29
                                  Bo ja jestem młode pokolenie :P
                                  • gini Re: Ja tylko czekam i czekam na zaliczkę 06.12.03, 15:33
                                    gawronka napisała:

> Bo ja jestem młode pokolenie :P

Ty jestes gawronka stare pokolenie, prywata u Ciebie na pierwszym miejscu jak
                                    drzewiej bywalo.
                                    • gawronka Re: Ja tylko czekam i czekam na zaliczkę 06.12.03, 15:35
                                      Ja to mam po przodkach, magnatach Lubomirskich -Lanckorońskich. I po
                                      powinowatych Kulczykach.
                                      • gini Re: Ja tylko czekam i czekam na zaliczkę 06.12.03, 15:36
                                        gawronka napisała:

> Ja to mam po przodkach, magnatach Lubomirskich -Lanckorońskich. I po
                                        > powinowatych Kulczykach.

Ta wiemy wiemy, a Twoj nick to od herbu rodowego Gawron.
                                        • gawronka Re: Ja tylko czekam i czekam na zaliczkę 06.12.03, 15:40
                                          gini napisała:
                                          > Ta wiemy wiemy, a Twoj nick to od herbu rodowego Gawron.

Nieprawda, bo Korwin.
                                          Proszę nie kpić sobie z moich korzeni, bo zgłoszę adminom nietolerancję i
                                          mobbing.
                                          • miltonia Re: Ja tylko czekam i czekam na zaliczkę 06.12.03, 16:46
                                            Gawronka, na stazu dopiero jestes, a juz sie szarogesisz. Na razie przyloz sie
                                            do pracy i zaprowadz Krzysia do pielegniarki, zeby cos z jego tylkiem zrobila,
                                            bo wg Pollaka jest oblesny (ten tylek, bo Krzysio podobno sliczny jak poranek).
                                            • gawronka Re: Ja tylko czekam i czekam na zaliczkę 06.12.03, 17:09
                                              P. pielęgniarka mówi, że nic się nie da zrobić. Chyba, że ktoś zaofiaruje
                                              własny tyłek do przeszczepu.
                                              • gini Re: Ja tylko czekam i czekam na zaliczkę 06.12.03, 17:15
                                                gawronka napisała:

> P. pielęgniarka mówi, że nic się nie da zrobić. Chyba, że ktoś zaofiaruje
                                                > własny tyłek do przeszczepu.
                                                Chetny sie nie znajdzie, trzeba urzadzic lapanke.
                                                • miltonia Re: Ja tylko czekam i czekam na zaliczkę 06.12.03, 17:37
                                                  Sprobowac warto. Na poczatku moze gencjana posmarowac. Jak bylam ostatnio w
                                                  ZOO, to taki jeden pawian z najbardziekj fioletowym tylkiem cieszyl sie moresem
                                                  wsrod innych samcow i duzym wzieciem u samic.
    • Gość: pollak Krzyś IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.12.03, 12:41
      specjalnie dla ciebie przyszedłem. Ty wiesz. Ciebie zawsze mogę kopnąć w twój
      obleśny tyłek. Ty nasza urbanowa świnio, topiona w kropielnicy.

PS. No i oczywiście specjalnie dla ciebie - :O) nochalek który tak lubisz.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka