Dodaj do ulubionych

sprawa nicku............

22.07.09, 11:08
>Pytam czy facet występujący jako gość na forum może się podszywać pod mój zalogowany nick jak to miało miejsce na forum radomskim w dn. 21.59 radomskim w dn.19.07. o godz.21.59.Wydaje mi się że logowanie gwarantuje mi że mojego nicka nikt nie użyje zwłaszcza w nietaktownych postach.Zwracałem się do moderatora o zajęcie stanowiska w tej sprawie ale bez rezultatu.
Obserwuj wątek
    • siwa Re: sprawa nicku............ 22.07.09, 11:29
      Prześlij linki na forum@gazeta.pl
      • axel-1033 Re: sprawa nicku............ 22.07.09, 22:11
        >Wysłałem i co???chyba ja ustąpię robiąc tak jak inni .......
        -
        • siwa Re: sprawa nicku............ 23.07.09, 14:10
          Nie mam maila od Ciebie w skrzynce forumowej.
          • axel-1033 Re: sprawa nicku............ 23.07.09, 16:32
            Re: Kto daje wsiarzom prawo jazdy?IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl
            Gość: axel-1033 19.07.09, 21:59 Odpowiedz
            > Praqwda jest taka że prawa jazdy na wsiach dzielą się na te kupione
            > za towar masełka i jajka i te zrobione w PGR gdzie rozdawano je
            > hurtem.

To że tobie tatuś kupił prawko za osełkę masła i jajka to nie znaczy że inni też
            je kupili chłopczyku z PGR-U.

>>>powyższy post napisał ktoś co podał się za mnie axel-1033 jak tak mogło się stać myślę i główkuję nad tym.
            • jan-w Re: sprawa nicka............ 23.07.09, 23:21
              Tamten post zamieściła osoba niezalogowana. Tzw "Gość" może sobie wpisać dowolny
              tekst jako swój symbol. Nie ma problemu 2 osób o tym samym nicku. Tamten to
              podszywka. Co oczywiście jest karygodną złośliwością.
              • bartoszcze Re: sprawa nicka............ 23.07.09, 23:52
                jan-w napisał:

> Tamten post zamieściła osoba niezalogowana. Tzw "Gość" może sobie
                wpisać dowoln
                > y
                > tekst jako swój symbol. Nie ma problemu 2 osób o tym samym nicku.

Dokładnie. Jak nie piszesz niezalogowany, to z nikim nie zostaniesz
                pomylony. Aczkolwiek w rygorystycznych interpretacjach netykiety,
                niektórzy chyba uznają to za naruszenie. W tym przypadku nick jest
                dość charakterystyczny i trudno go wybrać przypadkiem.
                • axel-1033 Re: sprawa nicka............ 24.07.09, 09:44
                  >Dziękuję wszystkim tym co mi odpisali wyjaśniając sprawę z którą się spotkałem.Dodam jeszcze że będąc na forum dochodzę do wniosku że gość ten co to zrobił szleje jak pomylony zmieniając za każdym razem nicki i coraz bardziej jest uciążliwy dla piszących ponieważ zwroty których używa nie powinny mieć miejsca na forum.
                  --
                  • Gość: bartoszcze Re: sprawa nicka............ IP: *.aster.pl 24.07.09, 22:13
                    W porywach powinies dostac odpowiedz, ze jak Ci sie nie podoba, to zmien portal.
                    • bartoszcze Re: sprawa nicka............ 25.07.09, 10:17
                      Pisałem już z wielu domen, ale z aster.pl jeszcze nigdy:)
                      I dlatego kiedy ktoś niezalogowany podpisuje się jako "bartoszcze",
                      to wiadomo, że to nie ja. Kiedy się nie loguję, podpisuję się
                      inaczej. Dlatego nikt nie jest w stanie się pode mnie podszyć:))
                      • axel-1033 Re: sprawa nicka............ 25.07.09, 10:48
                        >>>>Uważam że temat został wyczerpany i zakończony.Dzięki "bartoszcze",powodzenia ......
                      • Gość: bartoszcze Re: sprawa nicka............ IP: *.aster.pl 25.07.09, 12:15
                        Czytajacy nie musi wiedziec, ze podpisujesz sie inaczej czy logujesz sie z
                        innych domen. Dlatego wlasnie "podszywam sie" pod Ciebie. Tylko po to, zeby
                        pokazac jak to wyglada. Jak widac reagujesz. :-)
                        • bartoszcze Re: sprawa nicka............ 25.07.09, 19:51
                          > Jak widac reagujesz. :-)

Jak widać nie zaprotestowałem, tylko znacząco uśmiechnąłem. Za długo jestem na
                          Forum:)
                          • Gość: bartoszcze Re: sprawa nicka............ IP: *.aster.pl 25.07.09, 20:08
                            Po pierwsze nie rzucam miechem, nie obrazam nikogo na konto niezalogowanego
                            bartoszcze. Po drugie dziwne byloby, zebys akurat w tym watku mial sie czepiac o
                            taki nick. To byl tylko sprawdzian czy zareagujesz. Zachowales sie zgodnie z
                            oczekiwaniem. Teraz zastanow sie nad tym, ze inni tez reaguja.

EOT
                            • bartoszcze Re: sprawa nicka............ 26.07.09, 16:05
                              Gość portalu: bartoszcze napisał(a):

> Po pierwsze nie rzucam miechem, nie obrazam nikogo na konto niezalogowanego
                              bartoszcze.

To akurat nie ma żadnego znaczenia. Gdybyś rzucał, zostałoby wycięte z powodu
                              rzucania mięsem. A nie z powodu podszywania się.

> Zachowales sie zgodnie z oczekiwaniem.

Postanowiłem sprawić Ci przyjemność i doceniłem zaangażowanie:))

EOT, too.
    • bartoszcze Re: sprawa nicku............ 23.07.09, 08:36
      Wyszukiwarka nie potwierdza istnienia takiego postu..
      Żaden zalogowany axel nie pisał na tym forum między 17 a 21 lipca.
      Cóś się nie pokręciło, bo linki nie widzę?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka