mniemanologia 08.09.09, 12:19 Wszędzie mi się to dzisiaj wyświetla. Na forum Przedszkole, Małe dziecko, Emama. Litości! Wcale nie chcę siadać na kierownica bolidu ani spotykać się z Kubicą! Chcę rozmawiac o zdradach, kupkach i glutach w przedszkolu! Link Zgłoś Obserwuj wątek
the_ukrainian Re: Intel Polsat Racing Tour 08.09.09, 12:35 Dokładnie tak. Czy ta banda kretynów czy kreatywny team jak kto woli w agencjach reklamowych nauczy się wreszcie co to jest inteligentna reklama? Chyba marne szanse. Jak mi 100 razy wyświetli się wprost na czytanym tekście jakieś gowno to wiadomo że to zbojkotuję. Jeśli mi się to wyświetliło 3 razy i olałem wciskając krzyżyk to czy oni myślą że za 50 czy 500 czy 5000 razem kliknę? Nie. Nadal mam to w dupie. Szanujący się portal nie powinien przyjmować żadnych reklam skaczących, latających, wywracających stronę do góry nogami, czy przesuwających się wraz ze stroną bo to wqrwia tylko czytelnika. I głąb reklamodawca - magister marketingu po Wyższej Szkole Tańca i Różańca powinien wiedzieć że taka reklama przynosi odwrotny skutek. Co z tego że zapamiętam markę skoro zapamiętam ją negatywnie? Link Zgłoś
bartoszcze Re: Intel Polsat Racing Tour 08.09.09, 15:26 > Szanujący się portal nie powinien przyjmować żadnych reklam > skaczących, latających, wywracających stronę do góry nogami, czy > przesuwających się wraz ze stroną bo to wqrwia tylko czytelnika. Na przykład: blox.blox.pl/2009/09/Zmiana-w-zasadach-linkowania-blogow-z-Gazetapl.html :) Link Zgłoś