bogulo Re: Wątek ku czci Bogusia 01.08.05, 12:56 A powitac powitac goraco urocza Marysie oraz reszte towarzystwa i witam calusia cywilizacje, choc juz nie tak goraco Odpowiedz Link
wadera3 Re: łooooooooooo....... 01.08.05, 14:26 Mario-jestem czałyczas,ale źli ludzie wciąż mnie od Was odrywają.....więcej czytam niż piszę wybaczysz? Odpowiedz Link
mary.austin Re: Wątek ku czci Bogusia 01.08.05, 14:43 Zaznaczam, ze zakladajac ten watek mialam na mysli jedynie "czesc Bogus". Calowac Bogusia w pierscien nie trzeba a nawet nie wolno. Odpowiedz Link
bogulo Re: Wątek ku czci Bogusia 02.08.05, 13:02 o wlasnie, nie wolno, bo pierscien ciut za duzy i moglby calujacemu sie przykleic, a ja do mego pierscienia wielce przywiazan jestem, ale mozna mi schlebiac i kadzic do woli za to Odpowiedz Link
mary.austin Re: Wątek ku czci Bogusia 02.08.05, 13:18 Całowanie niehigieniczne jest a kadzenie niemoralne. Wstydz sie , Bogusiu... Odpowiedz Link
bogulo Re: Wątek ku czci Bogusia 02.08.05, 13:34 jako osoba w meandry etyki niezaglebiona calkowicie, musze stwierdzic, ze pojecie moralnosci nie jest mi zbyt bliskie Odpowiedz Link