vitalia 27.08.05, 22:06 Takiego wqrwa mam przez to gówno że hej... nie ma to jak dobra stara multimedia.....co teraz sobie z niej piszę. Neo mam dodatkowo co by się kolejka do netu skróciła..ale wścieklizny można dostać albo ja mam pecha no. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mary.austin Re: Neostrada jest do dupy, 27.08.05, 22:07 Wszystko jest do dupy. Bleee... Odpowiedz Link
to.ya Re: Neostrada jest do dupy, 27.08.05, 22:18 mary.austin napisała: > Wszystko jest do dupy. Bleee... Czopek i śledź też? Odpowiedz Link
mary.austin Re: Neostrada jest do dupy, 27.08.05, 22:25 Czopek nie, czopek jest w oku. Odpowiedz Link
to.ya Re: Neostrada jest do dupy, 27.08.05, 23:33 W oku jest belka. A śledź? Wyśledziłaś co i gdzie on? Odpowiedz Link
mary.austin Re: Neostrada jest do dupy, 28.08.05, 12:01 W śledzionie może? (strzelam teraz, śledzić mi się nie chciało) Odpowiedz Link
to.ya Re: Neostrada jest do dupy, 28.08.05, 12:03 Myślisz, że tam? W lodówce go nie ma, w wannie też... może masz rację. Cholerka, a taką miałam ochotę na śledzia z cezbulką, ech... Biednemu to zawsze kromka dżemem w piach... Odpowiedz Link
mary.austin Re: Neostrada jest do dupy, 28.08.05, 12:04 Śledztwa Ci sie zachciewa? Mamy szlauch, rozwinąć? Odpowiedz Link
to.ya Re: Neostrada jest do dupy, 28.08.05, 12:38 Menu to samo? A może (korzystając z okazji, że Bogulo łyk-end'uje) coś "babskiego"? Odpowiedz Link
marekgdan Re: Neostrada jest do dupy, 10.09.05, 19:16 Mam neostrade 512 promocyjna 2 tydzien co mnie moze zaskoczyc? Odpowiedz Link
vitalia Re: Neostrada jest do dupy, 10.09.05, 20:39 marekgdan napisał: > Mam neostrade 512 promocyjna 2 tydzien co mnie moze zaskoczyc? Był błąd !!w instalowaniu..i to ze strony neostrady!!!!!Felerny zestaw mi się trafił.Przysłali nowe sterowniki czy jakoś tak, i synek na nowo wszystko robi..Jest lepiej. Odpowiedz Link
hooter Re: Neostrada jest do dupy, 11.09.05, 08:32 ad neostrady, ona nawet nie jest zła do DUPY, są modemy i routery, jakie dają wimieniłem dania drugiego po zakupie na tańszy ze sklepu i nie ma problemów ze sterownikami, (w domu, wieczorami do sieci są wpięte trzy kopy, a Córa nałogowo ściąga MP3) do jeszcze większęj DUPY, są technicy i pomoc techniczna zawsze przy problemach wina jest po mojej stronie byli u mnie w domu trzy razy, jedyny skutek wizyty, to reklamacja i niepłacenie abonamentu z czas gdy toto nie "rabotajet" Odpowiedz Link
vitalia Re: Neostrada jest do dupy, 11.09.05, 19:54 hooter napisał: > ad neostrady, ona nawet nie jest zła > do DUPY, są modemy i routery, jakie dają > wimieniłem dania drugiego po zakupie na tańszy ze sklepu i nie ma problemów ze > sterownikami, (w domu, wieczorami do sieci są wpięte trzy kopy, a Córa nałogowo > > ściąga MP3) > do jeszcze większęj DUPY, są technicy i pomoc techniczna > zawsze przy problemach wina jest po mojej stronie > byli u mnie w domu trzy razy, jedyny skutek wizyty, to reklamacja i niepłacenie > > abonamentu z czas gdy toto nie "rabotajet" Dokładnie....to chodziło o modem,,,,i też reklamowaliśmy..Ale teraz jest już Ok// Odpowiedz Link
hooter Re: Neostrada jest do dupy, 12.09.05, 15:36 możesz liczyć na tepsę, napewno coś s...ą, pamiętaj zgłaszaj rejestruj czas i reklamuj oddają dudki Odpowiedz Link
chaynik Re: Neostrada jest do dupy, 27.08.05, 22:10 Raczej masz pecha. Generalnie poza oplatami nikt nie narzeka. Odpowiedz Link
vitalia Re: Neostrada jest do dupy, 27.08.05, 22:21 No tak ,,wiedziałam zawsze mam pecha.. Odpowiedz Link
facet.taki Re: Neostrada jest do dupy, 29.08.05, 08:35 to ph, yo dla całości, czy tylko dla wybranych miejsc? Odpowiedz Link