Dodaj do ulubionych

Cwiara do sety

19.03.12, 21:15
No patrz Rybka jak to szybko idzie.
Za rogiem czai sie pierwsza seta.
To ja poprosze cwiartke.Ze sledzikiem jesli mozna.
Obserwuj wątek
    • rybka.11 Re: Cwiara do sety 19.03.12, 21:36
      Jak bedzie seta, to... będzie i "seta i galareta"wink)
      • rudka-a Re: Cwiara do sety 19.03.12, 21:39
        jak nie ochrzci się, to będzie kulało wink)
        • leziox Re: Cwiara do sety 19.03.12, 21:47
          No wlasnie,wlasnie,oblac foruma by trza.
    • rybka.11 Re: Cwiara do sety 19.03.12, 21:47
      Czym chata bogata big_grin
      https://web1.freemobo.com/Repository/797630.1314.gif
      • poly_gamer Re: Cwiara do sety 19.03.12, 22:23
        Udało Ci się skomponować menu idealne.
        Poproszę abonament po niewygórowanej cenie. smile
        • rybka.11 Re: Cwiara do sety 19.03.12, 22:49
          poly_gamer napisał:

> Udało Ci się skomponować menu idealne.
          > Poproszę abonament po niewygórowanej cenie. smile
    • rybka.11 Re: Cwiara do sety 19.03.12, 21:52
      A jakby kto chciał...
      https://t1.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQNVh02ytCfE90fpFyB96vjsJbkMdJfKjwH_225zTSKjol-KrJ3S8OusCchWA
      • leziox Re: Cwiara do sety 19.03.12, 22:09
        Pozwole sobie strzelic sete big_grin
        • rudka-a Re: Cwiara do sety 19.03.12, 22:21
          i ja nie odmówię big_grin
          Rybcia..to niech się kręci...smile)))
          • leziox Re: Cwiara do sety 19.03.12, 22:24
            Nio,teraz prosta droga do tysiaca,hehe!
            • rybka.11 Re: Cwiara do sety 19.03.12, 22:50
              leziox napisał:

> Nio,teraz prosta droga do tysiaca,hehe!
              • leziox Re: Cwiara do sety 24.03.12, 20:58
                I dwie stówki tak dobrze jak zrobione w zasadzie.
                • rybka.11 Re: Cwiara do sety 24.03.12, 21:01
                  Sama nie wiem, jak to się "kręci"... W sumie mało nas, kameralnie, a jakoś ... leci smile
                  Tak sobie pogadujemy po prostu...
                  • leziox Re: Cwiara do sety 25.03.12, 10:25
                    Bo tak naprawde to wcale nie chodzi o robienie wynikow tylko o to,zeby wlasnie dobrze sie gadalo.
                    Na ilosc wpisow patrzy sie tylko na poczatku ale dobrze,ze sie kreci. smile
                    • leziox Re: Cwiara do sety 25.03.12, 18:57
                      A strzele sobie jeszcze drugom setem,a co mnie tam!
                      • rybka.11 Re: Cwiara do sety 25.03.12, 20:08
                        No własnie - włażę ja do akwarium a tu tka okrągła liczba...wink
                        • cieplanata Re: Cwiara do sety 25.03.12, 20:56
                          ja do akwarium boje sie wejść, mokro strasznie
                          • rybka.11 Re: Cwiara do sety 25.03.12, 21:13
                            Środowisko wilgotne ogólnie sprzyja... rozwojowi i wzrostowi wink
                            • leziox Re: Cwiara do sety 25.03.12, 21:55
                              A i nasáczyc sie szybciej mozna w akwarium.
                              • leziox Re: Cwiara do sety 29.03.12, 15:35
                                Leci ten czas,leca wátki,czlek sie nie obejrzal a u Rybciowej juz trzecia stówka dzis strzeli.
                                Piknie!
                                • cieplanata Re: Cwiara do sety 29.03.12, 17:34
                                  tia.....strzeli............... jak nikt nie zechce to ja strzelę
                                  • leziox Re: Cwiara do sety 29.03.12, 19:14
                                    Wyglada na to ze to ja zostalem dyzurnym do strzelania setek w akwarium rybciowym.
                                    • rybka.11 Re: Cwiara do sety 29.03.12, 22:10
                                      Dziękuję "dyżurnym" za niewątpliwie ogromny wkład w rozwój akwarium mojego smile
                                      macie po buziaku ;* (wszyscy) smile
                                      • leziox Re: Cwiara do sety 11.04.12, 11:27
                                        I po raz czwarty seta,tym razem to nie moja zasluga,niemniej wychylam jeszcze raz.
                                        Hep!
                                        • leziox Re: Cwiara do sety 24.04.12, 21:42
                                          No to aby sie porzadnie napic,niech bedzie ze popijam po siodmej setce,ktora upolowal kto inny.
                                          Teraz to juz szybko do pierwszego tysiaka.
                                          • rybka.11 Re: Cwiara do sety 25.04.12, 07:03
                                            leziox napisał:

> No to aby sie porzadnie napic,niech bedzie ze popijam po siodmej setce,ktora up
                                            > olowal kto inny.
                                            > Teraz to juz szybko do pierwszego tysiaka.
                                            • leziox Re: Cwiara do sety 25.04.12, 10:06
                                              Ale tylko z toba,Rybcio.Literek tak od razu to niekoniecznie mala ilosc.
                                              • rybka.11 Re: Cwiara do sety 25.04.12, 10:09
                                                Wiem, ze niekoniecznie wink To sporo nawetwink Na mnie - zbyt sporowink Mam mniejsza "miarke"wink
                                                • leziox Re: Cwiara do sety 25.04.12, 11:26
                                                  Dobra,pojde na kompromis,ja szklaneczke,ty naparsteczek.
                                                  • rybka.11 Re: Cwiara do sety 25.04.12, 14:00
                                                    Może być nawet więcej niz naparsteczek wink Z naparsteczka to nawet poczuć nie mozna wink
                                                  • leziox Re: Cwiara do sety 25.04.12, 17:29
                                                    No widzisz i juz lepiej gadasz.
                                                  • rybka.11 Re: Cwiara do sety 25.04.12, 18:39
                                                    uczę się od najlepszych tongue_out
                                                  • leziox Re: Cwiara do sety 01.05.12, 13:11
                                                    I jeszcze tylko 98 i bedzie pierwszy tysiaczek.
                                                  • super.halusia Re: Cwiara do sety 01.05.12, 14:10
                                                    a lubisz śledziki bo ja uwielbiam w swoim wykonaniu
                                                  • leziox Re: Cwiara do sety 01.05.12, 18:20
                                                    Lubie sledziki pod kazda postacia.W occie,oleju,z cebulka,bez cebulki,matjesy i wszystko to co mozna ze sledzika wyczarowac.
                                                    Tylko wole nikogo potem nie calowac.
                                                  • rybka.11 Re: Cwiara do sety 01.05.12, 20:39
                                                    No chyba, że ona też po śledziku wink)
                                                  • jmarek26 Re: Cwiara do sety 01.05.12, 21:28
                                                    można całować na karpika
    • nado.lpa Re: Cwiara do sety 01.05.12, 22:44
      się dołożę do dziesiątej sety
      • rybka.11 Re: Cwiara do sety 02.05.12, 06:11
        Dokładajmy się, dokładajmy...
        smile
        • leziox Re: Cwiara do sety 03.05.12, 20:30
          A co bedzie za tysiaka?Szampanik w wyrku z Rybciom?
          • rybka.11 Re: Cwiara do sety 03.05.12, 20:31
            1000 ml szampanawink Nie, nie w wyrku - w akwarium wink
            • leziox Re: Cwiara do sety 03.05.12, 20:43
              Aaa,no typowa kobieta ta Rybka.
              Nic nie obiecuje,nawet w sytuacjach krytycznych.
              • rybka.11 Re: Cwiara do sety 04.05.12, 07:48
                Wolę czasami ostrożnie mówić o czymś, niż nie dotrzymac danego słowa ...
                wink
                • leziox Re: Cwiara do sety 18.05.12, 13:05
                  Ciekawy jestem czy trzasnie dzisiaj ten drugi tysiaczek czy dopiero w weekend.
                  Widzisz Rybcia?A tak sie obawialas ze nie znajdziesz jeleni do pisania na twoim forumie,ze tak sie tu usmiechne zjadliwie suspicious
                  • lvova Re: Cwiara do sety 18.05.12, 13:08
                    Jeleni do pisania?
                    • leziox Re: Cwiara do sety 18.05.12, 14:08
                      No.Ktos co robi cos za nic to jak sie nazywa w potocznym jezyku polskim,he?
                      • lvova Re: Cwiara do sety 18.05.12, 14:20
                        Fakt,że na forum pisze się za nic,ale myślałem,że piszący to uczestnicy a nie jelenie.

Ja bynajmniej nie czuje się na siłach,nie mam też ochoty na bycie czyimś jeleniem,więc jak ktoś szukał jelenia do pisania,to niech szuka innego smile
                        • leziox Re: Cwiara do sety 18.05.12, 17:27
                          Ty nie badz taki powazny bo ci zbyt szybko zmarszczki wyjda na czolo.
                      • rybka.11 Proszę mi tu 18.05.12, 21:45
                        nie "jeleniować" na forumie...wink
                        Tu "obowiązuje" pełna dobrowolnośćsmile. Aczkolwiek doceniam bardzo tych wszystkich, którzy chcą się dzielić swoimi przemyśleniami w tym wodnym środowisku. Doceniam też tych, którzy czytając nie piszą, bo obserwacja im wystarcza...
                        smile
                        Dziękuję smile
                        • leziox Re: Proszę mi tu 18.05.12, 22:18
                          E tam.Nigdy tak nie bylo ze czlowiek zostal jeleniem bo tak chcieli inni.
                          Jezeli juz takie co mu sie zdarza to tylko dlatego ze daje na to przyzwolenie.
                          Poza tym Lvova mnie nie zna,wiec sie obrusza niepotrzebnie.
                          Niestety jestem jaki jestem i mam taki a nie inny sposob wyslawiania sie.
                          A jezeli chce kogos obrazic to wiadomo od razu ze chcialem obrazic i wtedy nie ma zadnych ku temu watpliwosci.
                          Ps.to zadne tlumaczenie tylko nakreslenie sytuacji.Zeby nie bylo innych interpretacji.
                          • rybka.11 Re: Proszę mi tu 20.05.12, 09:00
                            No własnie - masz bardzo specyficzny sposób wysławiania się wink, i czasem ktoś kto Cięnie zna może pomyśleć, że Ty tak na lewo i prawo "jadem plujesz"wink). A Ty taki jesteś po prostu - czasem zbyt bezposredni...
                            ja sie "przyzwyczaiłam", ale Lvova to się chyba obraził i na mnie i na Akwarium....sad
                            A ja chyba najmniej winna w tym słownym "zamieszaniu"...
                            • lvova Re: Proszę mi tu 20.05.12, 11:10
                              Nie wiem jak dla was ale dla mnie określenie kogoś jeleniem jest niezbyt miłym,,,w Polsce jeleń to ktoś kto daje się wykorzystywać i jest na tyle mało rozgarnięty,by nie rzec głupi,że tego nie dostrzega.

Lazio zrobił niedźwiedzią przysługę na tym forum,,,a znam go na tyle,że wiem że gdybym ja albo ktoś inny napisał coś podobnego na jego forum,to zostałby zmieszany z błotem i dostał bana.
                              • rybka.11 Re: Proszę mi tu 20.05.12, 12:15
                                Wiem, co oznacza określenie "jeleń". Wiem, ze to nie jest pochwała... Wiem, że jak ktoś nas tak określa mamy prawo poczuć się urażonymi. Ale to nie było wykrzyczane w złości, nie było celowo napisane o zabarwieniu pejoratywnym. Lezio zresztą wyjasnił o co mu biega.
                                Nie daję banów na lewo i prawo - staram się nikogo nie skreslać na podstawie jakiegoś jednego uchybienia - a tu, na tym forum pierwszy raz mu sie zdarzyło "coś palnąć".
                                Nie wiem jak Lezio zachowałby się w takiej sytuacji na forum, czy dałby bana, czy nie - prosze nie oceniac mnie przez pryzmat Lezia i Leziowej Melyny, bo to są jednak dwa odrębne fora.
                                Ja ze swej strony mogę przeprosić kazdego, kto poczuł się urażony wyrażeniem Lezia (nie było to celowe...) ...
                                • lvova Re: Proszę mi tu 20.05.12, 14:09
                                  Ależ ja nie żądam ban dla kogokolwiek,jak tez nikogo nie oceniam.
                                  Każdy ma prawo do własnych odczuć co do wypowiedzi na forum i każdy odbiera je inaczej,a to czy nazwanie kogoś jeleniem była celowe czy przypadkowe to już niech każdy sam ocenia.
                                  W żadnym razie nie porównuje obu for,obu właścicieli,stwierdzam tylko,że to na co pozwolił sobie Lazio na tym forum na pewno by nie pozwolił na to u siebie.
                                  Nie ma co dalej dyskutować,poszło o jedno słowo za daleko,a że wziąłem to do siebie,to mam takie prawo.
                                  • leziox Re: Proszę mi tu 20.05.12, 19:50
                                    Nie przesadzalbym z tymi banami.To ze na innych forach banuja sie az sie kurzy to nie mój problem.Podczas istnienia mojego forum wywalilem tylko dwie osoby,ktore potem i tak wrócily.
                                    A za nazwanie kogos jeleniem z pewnoscia nikt by nie wylecial.
                                    Uzycie slowa jelen w znaczeniu przenosnym/szukanie jelenia do pisania/zostalo uzyte jako dowcip z poczuciem pewnosci ze kazdy sie zorientuje o co chodzi.Co innego jesli sie kogos zwie wprost jeleniem.
                                    No ale cóz,widocznie was przecenialem jesli chodzi o rozumienie pisanego tekstu i tegoz kontekstu.
                                    • leziox Re: Proszę mi tu 21.05.12, 13:19
                                      I jesli juz to prosilbym o nie nazywanie mnie Lazio.
                                      Jakos mnie to nie pasi.
                    • rena-ta49 Re: Cwiara do sety 18.05.12, 14:18
                      Przymusu nie ma ,a jako że łikend nadchodzi ,to po drinku już można smileJa mogę smile
                      • leziox Re: Cwiara do sety 18.05.12, 18:40
                        Drinkowac mozna w porach dowolnych,w zaleznosci od tego kiedy sie chce zaczac i kiedy skonczyc.
    • nado.lpa Re: Cwiara do sety 12.06.12, 18:05
      Któa to już setka?
      • rybka.11 Re: Cwiara do sety 12.06.12, 18:25
        nado.lpa napisała:

> Któa to już setka?
        • leziox Re: Cwiara do sety 12.06.12, 19:06
          Leci ten czas,leca seteczki smile
        • nado.lpa Re: Cwiara do sety 12.06.12, 19:15
          Nie będziemy pijani?

• rybka.11 Re: Cwiara do sety 12.06.12, 20:29
            nado.lpa napisała:

> Nie będziemy pijani?