ed1006 06.01.09, 09:45 Jestem ze Slowaci,mieszkam w Polsce / wawa/.Szukam praci z jazykem slowackim.Czi ktos wie kde mam szukat prace? Dzienkuje Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kaab Re: praca 06.01.09, 13:39 ahoj. byvam vo varsave a pracujem so slovencinou v uctovnictve a pokial viem uctovnictvo a obsluha zakaznika su jedine mmoznosti pouzit slovensky jazyk v praci. ozvi sa mi na mailovu adresu kaab@gazeta.pl - poskytnem Ti viac informacii. zatial zdravim, katka Odpowiedz Link
ed1006 Re: praca 07.01.09, 12:03 Ahoj.Dakujem ti za odpoved ale ja neviem nic o uctovnictve.Ak by si vedela o akejkolvek praci prosim odpis mi na tento mail / ed1006@NOSPAM.gazeta.pl/ Pocul som nieco o CALL CENTER vo Varsave ale zatial mam malo informacii.Este raz ti dakujem. Edo Odpowiedz Link
elinka4 Re: praca 07.01.09, 10:06 Ahoj, pozývam Ťa na fórum Slovákov žijúcich v Poľsku: www.armbell.com/slovaci/ www.armbell.com/slovaci/viewforum.php?f=3&mforum=slovaci Súhlasím s Katkou: drvivá väčšina pracovných ponúk je pre zákaznícke centrá, podporu klientov, príp. IT... Odpowiedz Link
ed1006 Re: praca 07.01.09, 11:54 Ahoj.Dakujem ti zaodpoved aj za za adresu na forum.Ak by si o niecom vedela tak mi dal vediet.Este raz dakujem. Odpowiedz Link