Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    IP: *.tvgawex.pl 24.04.04, 22:24
    no wlasnie? jaki bedzie wynik konfrontacji na spreparowanym torze we Wrocku,
    w konfrontacji niepokonanego lidera z walczącą o utrzymanie ekipą z
    Bydgoszczy na dodatek osłabioną kontuzją najlepszego zawodnika?
    ja stawiam 60:30
    Obserwuj wątek
      • Gość: Jazon Re: wynik... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.04.04, 23:13
        Optymista z Ciebie...Dobrze zycze BTŻ ale na wyjazdach jak dotąd nie istnieli,
        Jonsson kontuzjowany, a reszta ma silniki przygotowane... specjalistycznie
        (czyli na tor w Bydgoszczy). Mysle że BTŻ jedzie do Wrocka po najwyzszą porażke
        w tym sezonie.
        • m0nk Re: wynik... 25.04.04, 00:43
          do 25 z ta uwaga, ze tor nie bedzie spreparowany tylko wroclawski czyli...
          bydgoski za dobrych czasow. pozdr.
          • Gość: kriss Re: wynik... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.04.04, 06:05
            Lubie byc przekorny i stawiam 49:41 dla Wrocka... i nawet w to troszke
            wierze....
            • ivica Re: wynik... 25.04.04, 07:50
              no coz dostaniemy, nie ma co sie oszukiwac.... ale za to z Rybnikiem 75:15 :)
              • Gość: peh . IP: *.tvgawex.pl 25.04.04, 13:44
                takze jak widze wszyscy mowia ze przegramy we Wrocku, rozgormimy Rybnik.
                mnie tylko ciekawy czy inni podzielają optymizm jesli chodzi o mecz na Jasnej
                Górze? jak dla mnie to przy odrobinie szczescia (i rozumu jesli chodzi o
                przygotowanie sprzetu) to mozna tam smialo powalczyc o korzystny wynik.
      • Gość: kris Re: wynik... IP: *.zetosa.com.pl 25.04.04, 14:12
        To najłatwiejszy wynik do wytypowania w tej kolejce. Wygra Wrocław
        (prawdopodobnie wysoko), w pozostałych meczach już nie ma takich zdecydowanych
        faworytów.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka