Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Rozmowa z Michałem Robackim

IP: *.bp.com.pl 08.12.05, 07:40
    Wielka szkoda. Michał, powodzenia w innym klubie:( Trzymaj się!!!
    Obserwuj wątek
      • Gość: PIZIOL Re: Rozmowa z Michałem Robackim IP: *.ctdp.pl 08.12.05, 12:12
        MICHAL 3MAJ SIĘ BĘDĘ CI KIBICOWAŁ TAK JABYŚ BYŁ NASZYM ZAWODNIKIEM.
        DZIAŁACZE POTRAKTOWALI CIE SMIESZNIE TEŻ PODZIEKOWAŁ BYM IM ZA WSPÓŁPRACĘ.
        PS; W PIZZERI ROBAKA MARIO JEST SWIETNA PIZZA POLECAM DIABELSKA:)
        SZKODA MICHAŁA BYŁ PIERWSZYM WYCHOWANKIEM KTÓREY OD CZASÓW GOLLOBÓW PREZENTOWAŁ
        JAKĄŚ WARTOŚĆ SPORTOWĄ. A TAK W POLONII ZOSTAŁ TYLKO JEDEN WYCHOWANE
        JERDZEJEWSKI SZKODA... CO TO ZA POLONIA BEZ RODOWITYCH POLONISTÓW...
      • jack49 Re: Rozmowa z Michałem Robackim 08.12.05, 12:53
        Michał bardzo Ciebie lubię i cenię jako sportowca ale nie ściemniaj w tym
        sezonie nie przykładałeś się do jazdy na torze a raczej do pizzy. Stać Ciebie
        na jazdę na wyjazdach w granicach 6-9 pkt.A jak było to wiesz sam .Zrób sobie
        roczną przerwę w innym klubie a w sezonie 2007 wracaj do POLONI z tarczą a
        napewno będziemy zawsze pamiętać zasługi Twoje dla POLONI i zawsze będziemy
        Ciebie oklaskiwali.
      • Gość: M38I Re: Rozmowa z Michałem Robackim IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 08.12.05, 14:29
        8 sezonów to chyba wystarczająco dużo ,żeby udowodnić swoją przydatnośc do
        zespołu.Niestety Robacki nie potrafi jeździć na obcych torach, a bez zwycięstw
        na wyjazdach nie mamy szans na medale.Chyba ekstraklasa to nie miejsce dla
        Robackiego.
        • Gość: Szrek Re: Rozmowa z Michałem Robackim IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.12.05, 15:56
          1 czego nie można zarzucić działaczom bydgoskiego klubu to brak konsekwencji.
          Jak sprowadzili do Bydgoszczy 2 miernoty z Torunia to konsekwentnie je
          wystawiali bez względu na coraz słabszą jazdę. Jeśli teraz wypeli dupę na
          Robaka na pewno szybko nie pozwolą mu wrócić.
          A fortuna lubi kołem się toczyć... Działaczom też
          • Gość: faneeczka Re: Rozmowa z Michałem Robackim IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.12.05, 17:34
            Fakt faktem jest taki ,że szkoda. Może okazać się ,że to była zła decyzja. No,
            ale nie możeny juz nic zrobic pozostaje się tylko z tym pogodzić. Prawdą
            jest ,że nie było to ładnie ze strony działaczy. Zupełnie odzrzucając go na
            boczny plan, mogli wykazać chociaż trochę zainteresowania. Teraz dla mnie jest
            tak jakoś inaczej dlatego ,że chodzę na mecze od 8 lat i właśnie pierwszym moim
            meczem, na którym byłam był debiut ligowy Michała. I zawsze jak chodziłam na
            mecze to zawsze Michał był. Tak więc dla mnie Polonia, która się zawsze przez
            ten czas trochę zmieniała to był Robak bo on był w niej w tym czasie zawsze. No
            i do tego póżniej mialam okazję go troszeczkę poznać. Lubię Michała naprawdę to
            jest fajny chłopak. Trochę w złym świetle go ostatno przedstawiano, ale ja tam
            w te bzdury nie wierzę i wszyscy normalni kibice też nie. To jest normalny
            chłopak , nie jakiś zachłanny na pieniądze. A przecież wiadomo, że w żużlu
            potrzebne są jakieś pienądze, więc nie dziwota ,że chce odejśc przecież nie
            będzie jeżdził zadarmo , albo cały sezon "grzać ławę". Grunt ,żeby Michał się
            nie przejmował jakimiś bzdurami co o nim piszą niektóre półmózgi. Powiem
            jeszcze raz szkoda go, dość dobry zawodnik,najlepszy wychowanek w ostatnim
            czasie za wyjątkiem Gollobów. W ostanim okresie mam na myśli głównie sezon
            2004, naprawdę zrobił wiele dla Polonii. Przecież on miał duży wkład w
            uratowaniu extraligii w Bydgoszczy. I w sumie jeden z nielicznych aktualnie
            wogóle jeżdzących gdziekolwiek wychowanków Polonii, oprócz braci. Bo po wielu
            młodych słuch zaginął przecież. Ja mam tylko nadzieję ,że tam gdzie Robak teraz
            będzie jeżdził będzie miał dobrze , że się trochę odbuduje i że zmiana
            otoczenia dobrze mu zrobi. I ,że będzie jednym z liderów swojego nowego klubu
            pewnie I ligowego, ale zawsze coś i pokaże działaczom ,że potrafi jeżdzić i że
            podjeli błędną decyję. No i zawsze , ale to zawszę będę mu kibicować. Mam
            nadzieję ,że może kiedyś jeszcze wróci , bo tu jest tak naprawdę jego miejsce
            Powodzenia Michał 3maj się dasz radę , jest wielu kibiców w Bydgoszczy , którzy
            będą Ci kibicować !!!
            • Gość: MLS Re: Rozmowa z Michałem Robackim IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.12.05, 19:29
              jakbym był słabym pracownikiem to mój szef nie zwracałby uwagi na sentymenty ,
              tylko wyleciałbym na zbity pysk.Robacki nie był dobrym pracownikiem ,
              uważam ,że to dobra decyzja działaczy.
              • Gość: mls d... Re: Rozmowa z Michałem Robackim IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.12.05, 20:30
                Mls piszesz jak typowy biznesmen dołącz do działaczy i kupuj kupuj kupuj bez
                sentymentu a nie jak prawdziwy kibic który ma w sercu i w pamięci Pamiętasz jak
                btz sie tworzyło ile radości mielismy z tego żę kopiemy w tyłek gwiazdorów
                zbieraniną jak nas nazywali ile radosci dał nam Michał i tego nikt z nas
                Prawdziwych bydgoskich kibiców Robakowi nie zapomni i wcale nie potrzebowalismy
                medalu a ile było radosci i walki Trzymam kciuki za Robaka Michał wracaj do
                Bydzi tu jest twoje miejsce!!!!!!! A swoją drogą działacdze chociarz mogli by
                mu wręczyc jakiś dzbanek na dziękuje za 8 lat startów dla nas bo przecierz klub
                jest dla nas a nie dla działaczy jak B.S który załatwia swoje interesy po
                przez działalność w klubie

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka