tidus_pl 09.09.09, 12:51 Dobra recenzja Słyszałem, że w tej edycji nie działa z polskimi piosenkami voice control... sprawdzałeś może, czy do dokupionych z SingStore angielskich utworów również nie działa? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
argeth Re: Recenzja: Singstar: Polskie Hity 09.09.09, 13:00 Łojezu, o ile mam dość zróżnicowany gust o tyle te "hity" tutaj to istna tragedia. Rozumiem, że świat idzie naprzód i niejeden tego słucha, ale żeby lista piosenek ograniczała się do w dużej mierze współczesnego chłamu ? O gustach się nie dyskutuje, ale znacznie bardziej bym wolał zaśpiewać Franka Kimono czy inne Budki Suflera, może nawet Coma by tu mogła trafić. Ogólnie też ciut starsze songi a nie same hity radia eska. Odpowiedz Link Zgłoś
shadowriver Re: Recenzja: Singstar: Polskie Hity 09.09.09, 13:19 Okładka aż śmierdzi Polszczyzną :p Odpowiedz Link Zgłoś
simplex Re: Recenzja: Singstar: Polskie Hity 09.09.09, 13:35 Uwaga, jesli to zostanie potraktowane jako spam, to mnie wytnijcie, z góry przeparaszam. Kupilem zestaw PS3 Slim + Singstar Polskie Hity z 2 mikrofonami bezprzewodowymi. Oba pudełka nieotwierane, Chcę to sprzedac, bo nie przepadam za takimi grami. Tu są zdjęcia: gametrade.pl/og/7987-Singstar-Polskie-Hity-PlayStation-3 Moge też wystawić na allegro, albo sprzedać osobno (choć wolałbym razem). Jakby ktoś był zainteresowany to moj email to simplex [małpa] g [kropka] pl Cene mozna negocjowac w rozsadnych granicach Sorry za reklame, ale pomyslalem, ze jak kogos zacheci recenzja, to ma od razu opcje kupna Odpowiedz Link Zgłoś
raffyxxx Re: Recenzja: Singstar: Polskie Hity 09.09.09, 14:48 simplex a wiele za to wołasz ? rafal@inside.info.pl może zrobię córci imprezę na urodziny... Odpowiedz Link Zgłoś
simplex Re: Recenzja: Singstar: Polskie Hity 09.09.09, 15:10 "simplex a wiele za to wołasz ?" Tam w linku jest cena (190zł za cały zestaw + wysyłka). Wyslalem maila na adres raffyxxx at gazeta.pl Odpowiedz Link Zgłoś
simplex Re: Recenzja: Singstar: Polskie Hity 09.09.09, 15:11 Poprawka, wyslalem maila na adres ktory podales. Odpowiedz Link Zgłoś
barracudo Re: Recenzja: Singstar: Polskie Hity 09.09.09, 15:35 Przydały by się piosenki Dżemu-u , Lipali, Republiki itd, a nie jakiś chłam radiowy Odpowiedz Link Zgłoś
raffyxxx Re: Recenzja: Singstar: Polskie Hity 09.09.09, 15:57 simplex jeszcze emile nie doleciały czekam.... Odpowiedz Link Zgłoś
fantasmagieria.net Re: Recenzja: Singstar: Polskie Hity 09.09.09, 16:30 A mozna to cudo kupic z jakis sklepow online? Na ultimie tego nie widze. Help. Odpowiedz Link Zgłoś
tidus_pl Re: Recenzja: Singstar: Polskie Hity 09.09.09, 17:15 Na allegro aż się roi od sklepów to sprzedających Odpowiedz Link Zgłoś
fantasmagieria.net Re: Recenzja: Singstar: Polskie Hity 09.09.09, 17:26 Do tego się więc mój zakup sprowadzi. Dzięki. Odpowiedz Link Zgłoś
fantasmagieria.net Re: Recenzja: Singstar: Polskie Hity 09.09.09, 17:31 Kto pisał recenzję, bo się nie podpisał. Odpowiedz Link Zgłoś
fantasmagieria.net Re: Recenzja: Singstar: Polskie Hity 09.09.09, 17:45 A sorrki, teraz widzę, że Emiel. Dziwne, jak kliknąłem z linka bocznego, to tego się poczet nie pojawił. Pardon. Odpowiedz Link Zgłoś
spideros02 Re: Recenzja: Singstar: Polskie Hity 09.09.09, 18:40 simplex Jaka Cena Ciebie interesuje ? Kasa czy towar do PS3 tez daj znac albo tutaj albo na maila spideros02 {malpa) tlen {kropka) pl Odpowiedz Link Zgłoś
maciej.czerniawski Re: Recenzja: Singstar: Polskie Hity 10.09.09, 10:43 Ogłaszam publiczną petycje - chcemy filmik jak Emiel śpiewa przeboje Feel'a! Odpowiedz Link Zgłoś
mateuszart Re: Recenzja: Singstar: Polskie Hity 10.09.09, 11:02 Kupilem w media za 119 zl i musze powiedziec, ze swietnie sie bawie w wolnych chwilach od kilku dni Odpowiedz Link Zgłoś
beniamin.durski Re: Recenzja: Singstar: Polskie Hity 10.09.09, 23:12 @Shin: Za mało mi płacą . Odpowiedz Link Zgłoś