chlopaczekpiesek 23.09.08, 19:46 hej, wybiera sie ktos na off camere? mozna juz kupowac bilety. na ktore filmy sie wybieracie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
malajolka2 Re: off camera 24.09.08, 12:08 Czesć, ja będę :) Kupiłam bilet na Klasę, Człowieka w szklanej budce, Good Dick, Książe Broadwayu, Jezu, Ty wiesz, I, a man, Wszystkie statki na morzu i do tego na zestaw filmów nakręconych w systemie Pixel i muszę coś koniecznie jeszcze Paul'a Morrisey'a zobaczyć... Tylko nie wiem, co.. Na dodatek muszę zobaczyć jak wygląda harmonogram koncertów dokładnie, bo też patrzyłam, że są rewelacyjne :) A Ty konkretnie jakąś pozycję polecasz? Odpowiedz Link Zgłoś
chlopaczekpiesek Re: off camera 24.09.08, 22:42 z muzycznych to zdecydowanie pati yang czwartego dnia festiwalu. co do filmnow to na pewno Klasa, good dick...a tak to musze popatrzec jeszcze. w kazdym razie zapowiada sie niezly kawal imprezy! Odpowiedz Link Zgłoś
malajolka2 Re: off camera 25.09.08, 13:52 Ano się zpowiada :) Mój kolega bierze udział w konkursie na film komórkowy i lata z komórką i ciągle kręci wszystko dookoła i chce nas wkręcić w swój scenariusz, więc bardzo prawdopodobne, że niedługo stanę się sławna hehe ;) Ale trzymam za niego bardzo kciuki, bo uzdolniony chłopaczyna, należy mu się. Dobrze, że takie konkursy powstają i dają szansę się wybić :) Odpowiedz Link Zgłoś