Dodaj do ulubionych

Trailer: Sacred 2: Ice & Blood

10.09.09, 03:10
Ta gra jest totalnie do dupy. Diablo 3 zetrze ją z powierzchni ziemi kiedy tylko sie ukaże. No i do tego jeszcze ta śmieszna jaskrawa i oczojebna kolorystyka - kompletna padaka. Typowa gra dla smerfów.
Obserwuj wątek
    • polychessman Re: Trailer: Sacred 2: Ice & Blood 10.09.09, 08:21
      "Ta gra jest totalnie do dupy. Diablo 3 zetrze ją z powierzchni ziemi kiedy tylko sie ukaże."
      Diablo 3 zetrze wszystko tongue_out Ale cholera wie kiedy wyjdzie, a do tego czasu nic innego nowego lepszego od Sacred 2 nie ma w tym gatunku.
    • evilsmerf Re: Trailer: Sacred 2: Ice & Blood 10.09.09, 10:24
      To ja już wolę oglądać trailerki z Diablo 3 niż grać w taki syf. Bleee...
    • hollowone Re: Trailer: Sacred 2: Ice & Blood 10.09.09, 10:32
      mydeuko: Zanim wyjdzie Diablo to już zdąrzę 30 razy przejść Sacred 2 a ty zdąrzysz 5 razy wymienić komputer na nowszy. suspicious
    • evilsmerf Re: Trailer: Sacred 2: Ice & Blood 10.09.09, 10:35
      Akurat. Oszukuj się dalej hollowone.
    • ausir Re: Trailer: Sacred 2: Ice & Blood 10.09.09, 10:40
      Diablo 3 wyjdzie najprawdopodobniej w 2011 roku i bardzo możliwe, że również na konsole.
    • evilsmerf Re: Trailer: Sacred 2: Ice & Blood 10.09.09, 10:48
      Nie przesadzaj. Jestem pewny że ukaże się "już" w następnym roku. A rok póżniej wyjdzie na konsole big_grin Oby.
    • ausir Re: Trailer: Sacred 2: Ice & Blood 10.09.09, 10:53
      @evilsmerf

W przyszłym roku na pewno nie. Blizzard zapowiedział, że jedyne tytuły planowane na przyszły rok to StarCraft 2 i nowy dodatek do WoWa.
    • evilsmerf Re: Trailer: Sacred 2: Ice & Blood 10.09.09, 11:04
      W takim razie możliwe że zobaczymy Rogacza jeszcze w tym roku big_grin Kto wie, podobno cuda czasami się zdarzają heh.
    • argeth Re: Trailer: Sacred 2: Ice & Blood 10.09.09, 11:12
      Grę można nawet polecić do grania w coopie na 1 konsoli, za to po uszkodzeniu mojego save NIE POLECAM, byłem w 9. rozdziale na 11 w grze. Sam trailer jest w porządku, dość fajne nowe scenerie i muzyka. A co do jaskrawości to sorry, ale niestety D3 też jest "słitaśne", jak chcecie dark fantasy to odpalcie pierwszą lub nawet drugą część.
    • evilsmerf Re: Trailer: Sacred 2: Ice & Blood 10.09.09, 11:31
      Diablo 3 owszem może i jest kolorowe ale na pewno nie ma aż tak oczojebnych i żle dopasowanych kolorków jak w Sacredzie. Przecież to aż oczy bolą.
    • polychessman Re: Trailer: Sacred 2: Ice & Blood 10.09.09, 13:31
      Dokładnie, design Sacred strasznie razi w oczy. A i też liczę na Diablo w tym roku tongue_out Chociaż małe szanse na to znając Blizzarda.
    • biom3dic Re: Trailer: Sacred 2: Ice & Blood 11.09.09, 11:45
      Marzenia scietej glowy, Sam Blizzard oglosil Diablo w 2011 a wy wierzycie ze bedzi eteraz lub w pzyszlym. Wystarczy zobaczyc jak dlugo Starcrafta 2 wydaja od momentu jego ogloszenia. Blizz z Acti to teraz tylko kase zdzieraja z naiwnych dzieciakow

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka