Dodaj do ulubionych

Trailer: Demon`s Souls

• tracer87 Re: Trailer: Demon`s Souls 10.09.09, 22:11
      hellghan
      Skoro doszedłem do pierwszego bossa to ile mogę mieć ? 0 heh, średnia 89% tylko że jest 9recenzji i 5 z nich to oceny z plejmagazynów he he he ^^ poczekaj na 30recek, terminator to gorszy syf od DS więc nie ruszam ^^
    • hellghan Re: Trailer: Demon`s Souls 10.09.09, 22:20
      jakie masz trofea tracer?? chyba megatrolasmile
    • solokazama Re: Trailer: Demon`s Souls 11.09.09, 09:01
      generalnie mozna powiedziec, ze sa checkpointy ale pokemony typu tracer87 nie graly to nie wiedza. praktycznie kazdy level po dojsciu do 'bossa' ma skroty. jakzginiesz na np.bossie 1-2 to dojscie do niego zajmuje nie wiem 2minuty? bez walki praktycznie (kilka mobsow) - lecisz mostami omijajac red dragona i jestes, bez potrzeby mlocki w podziemiach. bo jak zginiesz wszystko co zrobiles z subquesta/jakis dzwigni itd jest zachowane. tak samo w 1-1 czy 2-1/2-2 jak poprzestawiasz dzwignie to potem mozesz szybciutko pojawic sie pod bossem. ale pokemonki tego nie wiedza,bo nie graly.

a sama gra MIADZY. Po 1)W OGOLE NIE PRZESKADZA to, ze giniesz i od nowa.nienawidze braku qsave czy cos, ale tutaj to jest zupelnie inna bajka - zagrasz zrozumieszsmile po 2) grafika, dzwiek, mechanika - poprostu rewelka.
    • solokazama Re: Trailer: Demon`s Souls 11.09.09, 09:02
      tracer87 - no to skoro 1szy boss Cie od razu zalatwil,to musisz jednak pogracw nowe gry nintendo,bo majac glowe na karku, ciezko zginac na 1szym bossie. fakt,czasamiwidze jak ghosty online graja i gina,to azciezko zrozumiec, ale to pewnie sa osoby ala Ty. bo rzeczywiscie ciezko na 1szymbossie trzymac tarczepodniesiona,zbierajac rzucane speary na niai czasami schowac sie za kolumne w celu ew. uzupelnienia hp (czy podpalenia swojego miecza). czysty 'hardkor'wink.
    • suijin Re: Trailer: Demon`s Souls 11.09.09, 13:10
      Właśnie pokonałem ostatniego bossa: False King-a. Kilka razy do niego podchodziłem. Ręce się pociły, ale wystarczyło zachować spokój. Co prawda straciłem kilka poziomów rozwoju postaci, co jest denerwujące, ale i tak mam wielką ochotę na New Game+.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka