Dodaj do ulubionych

Czysta Krew - będzie gra

• slawomir.serafin Re: Czysta Krew - będzie gra 14.09.09, 12:40
      jeśli Godric to Toreador, to Eric by też musiał być Toreadorem smile i nie wspominaj nawet Kindred: The Embraced - co za kretyn każe Brujah nosić garniaki?
    • ercea_rca Re: Czysta Krew - będzie gra 14.09.09, 12:47
      jeśli Godric to Toreador, to Eric by też musiał być Toreadorem smile i nie wspominaj nawet Kindred: The Embraced - co za kretyn każe Brujah nosić garniaki?

-------

Tak tak, jeśli zachowamy zależność linii krwi smile Jednakże to "zestawienie" zrobiłem niejako na bazie cech i zachowań - Eric nie grzeszy "humanity" i jest z niego cienki Toread (swoja droga pozdro dla rednacza polygamii ;P). Natomiast co do Brujah w garniakach - klan ten ewoluował przez stulecia - ładnie to pokazuje to: whitewolf.wikia.com/wiki/Brujah, ale generalnie mi Brujah czyhające na rolę Venture w dżungli San Francisco dość pasowali ;>
    • zerogirl Re: Czysta Krew - będzie gra 14.09.09, 14:15
      Serialu nie widziałam, ale z tego co czytałam klimat może być ciekawy, dałoby się może zrobić z tego miłego crpga.
      Tylko czy znowu nie jest to po raz n-ty maltretowanie motywu dziewczyny zakochanej w wampirze? Szczerze mówiąc wolałabym wampirzyce zakochaną w śmiertelniku, albo śmiertelniczce wink

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka