slawomir.serafin Re: Czysta Krew - będzie gra 14.09.09, 12:40 jeśli Godric to Toreador, to Eric by też musiał być Toreadorem i nie wspominaj nawet Kindred: The Embraced - co za kretyn każe Brujah nosić garniaki? Odpowiedz Link Zgłoś
ercea_rca Re: Czysta Krew - będzie gra 14.09.09, 12:47 jeśli Godric to Toreador, to Eric by też musiał być Toreadorem i nie wspominaj nawet Kindred: The Embraced - co za kretyn każe Brujah nosić garniaki? ------- Tak tak, jeśli zachowamy zależność linii krwi Jednakże to "zestawienie" zrobiłem niejako na bazie cech i zachowań - Eric nie grzeszy "humanity" i jest z niego cienki Toread (swoja droga pozdro dla rednacza polygamii ;P). Natomiast co do Brujah w garniakach - klan ten ewoluował przez stulecia - ładnie to pokazuje to: whitewolf.wikia.com/wiki/Brujah, ale generalnie mi Brujah czyhające na rolę Venture w dżungli San Francisco dość pasowali ;> Odpowiedz Link Zgłoś
zerogirl Re: Czysta Krew - będzie gra 14.09.09, 14:15 Serialu nie widziałam, ale z tego co czytałam klimat może być ciekawy, dałoby się może zrobić z tego miłego crpga. Tylko czy znowu nie jest to po raz n-ty maltretowanie motywu dziewczyny zakochanej w wampirze? Szczerze mówiąc wolałabym wampirzyce zakochaną w śmiertelniku, albo śmiertelniczce Odpowiedz Link Zgłoś