Dodaj do ulubionych

Poradniki do Resident Evil 5

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.09.09, 18:21
Jak w tej grze kupić amunicje??
Obserwuj wątek
    • Gość: nieznany Re: Poradniki do Resident Evil 5 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.09.09, 17:36
      Dobr anie da sie kupić amunicj ale dlazego ja nie mam lasera tylkozwykły celownik?
    • Gość: evil Re: Poradniki do Resident Evil 5 IP: *.range86-164.btcentralplus.com 06.01.10, 01:59
      kupisz ale potem do granatnika
    • Gość: Gość Re: Poradniki do Resident Evil 5 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.01.10, 20:11
      Jak przejść tego potwora, który wychodzi z ciężarówki??
      Jest taki filmik i samochód zagradza mi droge, a potem z tyłu otwierajaą się takie drzwi i on wychodzi. Potrafi latać i ma pancerz. Proszę o pomoc jak go pokonać!!
    • Gość: Gość Re: Poradniki do Resident Evil 5 IP: *.adsl.inetia.pl 09.01.10, 19:19
      Jak wyląduje i idzie w twoim kierunku podkładaj mu na drodze miny zbliżeniowe. A na koniec wykończ go bronią, najlepiej dużego kalibru, strzelając w głowę. Mi się tak udało go przejść za pierwszym razem.
    • Gość: Evill Re: Poradniki do Resident Evil 5 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.01.10, 10:18
      podkładaj bomby a jak będzie leżał strzelaj w to czerwone cielsko pod odwłokiem
    • Gość: nieznajomy Re: Poradniki do Resident Evil 5 IP: *.xdsl.centertel.pl 20.02.10, 10:34
      są kody do tej gry

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka