adamus7856 21.09.09, 18:07 xD - Od kiedy w Halo można sie bić xD Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ale_baniav3 Re: Fragment Halo Legends 21.09.09, 18:14 WOW AŻ ZACZNE OGLĄDAĆ! KREW I KREWI OH! Odpowiedz Link Zgłoś
kemiru Re: Fragment Halo Legends 21.09.09, 18:26 Mi się podoba, nawet bardzo. Trza będzie poczytać na temat tego uniwersum. Z halo Legends napewno się zapoznam. Btw, mam dwa pytania do wtajemniczonych: 1. Ten koleś, który uratował młodego, czy to Master Chief? 2. Muzyka lecąca w czasie walki ( 4:00-4:58), zna ktoś tytół? Odpowiedz Link Zgłoś
serpet Re: Fragment Halo Legends 21.09.09, 18:27 No po prostu czułem, że karabiny w halo legends będą tylko dla picu Odpowiedz Link Zgłoś
lethaldoze Re: Fragment Halo Legends 21.09.09, 18:43 Hejloł tu Hejloł tam, wszędzie Hejloł Odpowiedz Link Zgłoś
kriegaffe Re: Fragment Halo Legends 21.09.09, 18:57 @kemiru to byl jakis Spartan. a czy to Master Chief to nie wiadomo. chyba. Odpowiedz Link Zgłoś
paul-pl Re: Fragment Halo Legends 21.09.09, 20:11 Dziwi mnie, że robią dla amerykanów anime...czy może to ma japców przekonać do halo? Nie znam detali, widzę tylko, że nie ma to zbyt wiele wspólnego z halo, co najwyżej japce tak widzą tą grę xD Ciekawe... Odpowiedz Link Zgłoś
vir-evil Re: Fragment Halo Legends 22.09.09, 00:05 Wykonanie, klimat i dubbing - dno. Wyglada jak tania popelina nie dorastajaca do piet ani grze ani wartosciowym pozycjom anime. Odpowiedz Link Zgłoś
eszuran Re: Fragment Halo Legends 22.09.09, 06:57 Ogólnie stylistyka anime pasuje do Halo do pięść do nosa, ale sama walka wręcz bardzo mi się podobała. Zaskakująco brutalna. Najbardziej ciekawi mnie ten segment CGI, choć wolałbym, zamiast szatkowania fabuły, jeden ciągły i pełnometrażowy film. Odpowiedz Link Zgłoś