Dodaj do ulubionych

Recenzja: Uncharted 2: Among Thieves

• swayzak77 Re: Recenzja: Uncharted 2: Among Thieves 01.10.09, 15:34
      flaters ma racje, na pc gram tylko xboxowe exclusivy smile
    • swayzak77 Re: Recenzja: Uncharted 2: Among Thieves 01.10.09, 15:39
      a największa wada crisis to brak grywalności/
    • flaters Re: Recenzja: Uncharted 2: Among Thieves 01.10.09, 15:47
      Swyzak dokłanie, masz rację. Crysis jest nudny jak flaki z olejem. Zresztą na PC'tach grają tylko desperaci, których nie stać na oryginały i same konsole. Jadą na piratach i dębią od mamusi na nowe kart graficzne.
    • flaters Re: Recenzja: Uncharted 2: Among Thieves 01.10.09, 15:54
      Najładniejsze wyścigi = Gran Turismo. Najładniejszy FPS = Killzone 2. Najładniejszy TPP = Uncharted 2. Najładniejsza platformówka = Little Big Planet. PC leży i kwiczy trollu. Taka jest prawda i nie zmienią tego twoje lamenty i płacze.
    • raffyxxx Re: Recenzja: Uncharted 2: Among Thieves 01.10.09, 16:02
      don_wroc.... kiedyś ci pisałem, że nie każdy jak chce jechać z Legnickiej na Grunwaldzki to kupuje tramwaj. Brak słów, ale zbieraj na ten tramwaj może kiedyś nazbierasz.

panzgryźliwy.... he he dawno takich głupot nie czytałem. nie można dać maksa bo...trzeba przewidzieć przyszłość AAAAA nie będę komentował....
      Zastanawiam się tylko czy nie wprowadzić ogólnoświatową skalę od 1 do 100000000000 i każdą recenzję uzupełniać o współczynnik "panzgryźliwości",która byłaby poprzedzona ogólnoświatowym referendum w przedmiotowej sprawie.

co poniektórzy powinni się leczyć. heh u mnie leży beta 2 dni na dysku nie mam czasu odpalić... sad singstar cholerny córka dostała na urodziny... grrr
    • marrond Re: Recenzja: Uncharted 2: Among Thieves 01.10.09, 16:27
      Ekhm, jako przewodniczący związku graczy PeCetowych oświadczam iż paskudny_troll do nas nie należy, prosimy nie wrzucać graczy PeCetowych razem z nim do jednego wora. Dziękujemy i pozdrawiamy.

Jestem graczem PC i konsolowym, dawniej grałem tylko na PC, ale cholera, mówienie, że Crysis oferuje coś poza grafiką jest... nie wiem czy śmieszne, czy przerażające... czyżby pecetowcy zgłupieli od czasu, kiedy PC był główną platformą do grania? O.O
    • seruch Re: Recenzja: Uncharted 2: Among Thieves 01.10.09, 16:27
      @raffyxxx
      poczytaj jeszcze pare razy to moze zrozumiesz o co chodzi zgryzliwemu to wtedy sie wypowiedz smile bo tu nie chodzi wcale o czas. Moze probowal za prosto to opowiedziec i sie misz masz zrobil.
      @paskudny_trollu
      Jedyna gra ktora pamietam ktora zmiatala graficznie pc byl pierwszy tomb raider smile Crysis zjada wszystko ale... Na konsoli gra sie z zupelnie innych "przyczyn" smile
    • goodtohaveaps3 Re: Recenzja: Uncharted 2: Among Thieves 01.10.09, 16:28
      Wg mnie... jest to pewnego rodzaju komplement, porównywać Crysisa do Uncharted ;]. Teraz jaki powinien być ten PC, żeby Crisis ruszył na maxa, a co w środku ma PS3, że tak gra wygląda ;].
    • flaters Re: Recenzja: Uncharted 2: Among Thieves 01.10.09, 16:30
      Goodtohaveaps3 bardzo trafna uwaga. smile
    • tomi1988pl Re: Recenzja: Uncharted 2: Among Thieves 01.10.09, 16:52
      pecety nie umarly, ale gra sie na nich w inne gry niz na konsolach. na pecetach kroluja niszowe produkcje jak wszelkiej masci symulacje, ktore sa nie do pobicia jesli chodzi o realizm(ARMA, iRacing, GTR, rFactor, Arca Sim Racing sie klania) czy gry mmo.
    • don_wroc_love Re: Recenzja: Uncharted 2: Among Thieves 01.10.09, 17:09
      @raffyxxx
      powiem ci tak - żałosne i żenujące jest przyp******nie się do dylematów sprzed długiego czasu. Ale spoko - chcesz się do tego czepiać twoja sprawa - wystawiasz swojej inteligencji i kulturze osobistej wspaniałą cenzurkę. Ja więcej zaczepek na na ten temat nie zamierzam komenentować, a jak chcesz pisać o tym dalej i robić z Siebie ****** (tu wpisz dowolną obelgę) - Twoja sprawa wink Tak samo reszta smile piszcie sobie ile chcecie.
      Na szczęście mam dość luźny stosunek do wszelakiej maści forów internetowych i generalnie nie przejmuję się tym co wypisują anonimowi zakompleksieni komentatorzy.
      Jednak jak chcesz stanąć twarzą w twarz i mi to powiedzieć - śmiało . Adres mailowy łatwo wywnioskować, więc wierzę że z tym sobie poradzisz. Prześlij namiary, możemy porozmawiać oko w oko. Zobaczymy czy będziesz tak kozaczył.
    • don_wroc_love Re: Recenzja: Uncharted 2: Among Thieves 01.10.09, 17:16
      słów "Brak słów, ale zbieraj na ten tramwaj może kiedyś nazbierasz" nawet nie komentuję, bo takie teksty po prostu nie przystoją człowiekowi który jest przynajmniej pełnoletni (wnioskując po tym że masz córkę).
    • j_uk_dev Re: Recenzja: Uncharted 2: Among Thieves 01.10.09, 17:39
      @don_wroc_love, @raffyxxx - toż to tylko gra big_grin Dwóch dorosłych facetów pożarło się o konsolę/pc/grę/recenzję ( nieodpowiednie proszę skreślić ). Toż to nawet brzmi absurdalnie.
    • mi-go Re: Recenzja: Uncharted 2: Among Thieves 01.10.09, 17:58
      Tak czy inaczej Uncharted 2 to najlepsza gra na konsole i tyle w temacie smile
    • swayzak77 Re: Recenzja: Uncharted 2: Among Thieves 01.10.09, 18:22
      I pierwsze 10/10 z którym się w 100% zgadzam smile
    • cichoociemny Re: Recenzja: Uncharted 2: Among Thieves 01.10.09, 18:26
      @swayzak77:"flaters ma racje, na pc gram tylko xboxowe exclusivy smile"
      I najlepsze z tego wszystkiego jest to że w to Sam uwierzyłeś...
    • leakingpointer Re: Recenzja: Uncharted 2: Among Thieves 01.10.09, 18:27
      @j_uk_dev - nieodpowiednie skreślić.. to ja skreślam "dorosłych" z dwóch dorosłych facetów ; )
    • don_wroc_love Re: Recenzja: Uncharted 2: Among Thieves 01.10.09, 18:51
      @j_uk_dev
      @leakingpointer

cóż - zdaję sobie sprawę, że nie wzniosłem się na wyżyny erudycji i kultury po tym jak odpisywałem człowiekowi, ale sory - ile razy można wysłuchiwać czepialstwa do jednego tematu?

niestety jest tu parę osób sprowadzających poziom dyskusji do poziomu kibolstwa stadionowego, a przez to cierpi ogólnie dyskusja, bo chcąc odpowiedzieć na zaczepki trzeba się do tego poziomu zniżyć.

Wszystkich urażonych moją wypowiedzią oczywiście przepraszam
    • seruch Re: Recenzja: Uncharted 2: Among Thieves 01.10.09, 18:59
      Nie ma czegos takiego jak najlepsza gra, jak i nie ma czegos takiego jak najlepszy film. proste? Na pewno logiczne.
    • cypisek.org Re: Recenzja: Uncharted 2: Among Thieves 01.10.09, 21:53
      90% tych konwersji nie różni się od konsolowych ani o kapkę.

------

chciałbym nieśmiało zauważyć, że odrobinkę przesadzasz-
      tu małe porównanie:
      www.geeks3d.com/20081222/graphics-comparison-pc-vs-xbox-360-vs-ps3/

przy czym nie ma np. COJ:BiB czy Ghostbusters
    • flaters Re: Recenzja: Uncharted 2: Among Thieves 01.10.09, 22:31
      Fuudimitzu, nie pytaj nas jak Naughty Dog to zrobiło że Uncharted 2 ma lepsze tekstury niż Crysis. Zagraj a przekonasz się. Ja też w to nie wierzyłem że na konsoli z 512 RAM, mogą być ładniejsze tekstury. Na tym właśnie polega moc konsol, że gry robione stricte pod daną architekturę graficznie potrafią wyglądać lepiej niż słabo zoptymalizowany silnik na dużo mocniejszym sprzęcie.
    • flaters Re: Recenzja: Uncharted 2: Among Thieves 01.10.09, 22:35
      Nie pytajcie jak to jest że Uncharted 2 ma lepsze tekstury niż Crysis. Zagrajcie a przekonacie się sami. Na tym właśnie polega odpowiednia optymalizacja silnika gry. Tytuł robiony pod jedną konfiguracje sprzętu (w tym przypadku PS3) potrafi wyglądać lepiej niż tytuł z silnikiem słabo zoptymalizowanym a na dużo mocniejszym sprzęcie.
    • akira23 Re: Recenzja: Uncharted 2: Among Thieves 01.10.09, 22:43
      Czy wy graliście w Crisisa z detalami na maxa? bo nie wydaje mi się, bo jeśli tylko jakością tekstur Crisis przewyższa K2 to wydaje mi się że nie graliście...
    • dzierzba-pustynna Re: Recenzja: Uncharted 2: Among Thieves 01.10.09, 22:57
      @cienki_bolek_2

Preordery Killzona to podano liczbę w Europie. Po za tym około 2 milionów sprzedanych kopii to naprawdę nie jest mało. Pewnie, można porównywac do fenomenów jak Halo 3 czy MW2 to wtedy wygląda mało imponująco. Ale Killzone 2 jest gra europejską a patrząc tak to jest dobry wynik.
    • barracudo Re: Recenzja: Uncharted 2: Among Thieves 01.10.09, 23:09
      Wracając do problemu Crysisa , wszyscy zapomnieliśmy , że cryengine został przeniesiony na x360 i ps3 i radzi sobie całkiem nieźle smile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka