Dodaj do ulubionych

Death Rally powraca?

06.10.09, 18:49
Ale było by. Godzinami grywałem w to z kolegą...no i w grze był Duke Nukem big_grin
Obserwuj wątek
    • ravalus_mistrz_lenistwa Death Rally powraca? 06.10.09, 18:50
      oj tak, to byla grabig_grin gralem z siostra w to;p daaawno to bylo, a kiedys nie moglem sobie przypomniec nazwy tej gry. Teraz trzeba bd odswiezyc
    • ravalus_mistrz_lenistwa Re: Death Rally powraca? 06.10.09, 18:52
      www.cda.pl/gry/dr.php pelna wersja do pobrania na PC
    • kevinkai Re: Death Rally powraca? 06.10.09, 18:54
      Straciłem na tym szajsie miliard godzin. big_grin
    • suaveks Re: Death Rally powraca? 06.10.09, 19:00
      Urok tej gry tkwi w jej prostocie i przystępności. Swego czasu potrafiłem ją przejść pięć razy w jednym tygodniu. Jeśli coś faktycznie się szykuje, to mam nadzieję, że pozostaną przy widoku z góry, a nie zrobią kolejnych oklepanych wyścigów TPP.
    • scorpinor Re: Death Rally powraca? 06.10.09, 19:07
      Genialnie wciągająca gra. Na pewno przydałby się remake.
    • he-man-pl Re: Death Rally powraca? 06.10.09, 19:49
      Rowniez zagrywalem sie w ta gre (pelna wersja z CDA)..
      Az dziw bierze, ze az tyle tutaj komentujacych namietnie gralo w ta gre (a myslalem, ze wiekszosc czytelnikow poly to dzieciaki z gilem pod nosem - tak twierdzilem pod wojenkami gt5vsF3 itp:p)
    • leakingpointer Re: Death Rally powraca? 06.10.09, 19:59
      hehe, ale klasyk, genialna gierka była.. karbinki, miny, kolce smile Chociaż grałem zdaje się na xbox360 w 3D klon Death Rally ( nie mogę sobie przypomnieć nazwy ). Obawiam się że jeśli zrobią remake to niestety w 3D chyba że będzie to gierka arcade'owa. Klimacik "brutalnego" Micro Machines zawsze bardzo mi się podobał.. szczególnie dalsze tory z lepszymi furkami smile
    • glupota_mnie_drazni Re: Death Rally powraca? 06.10.09, 20:33
      Famer Ted!
    • gurafikku Re: Death Rally powraca? 06.10.09, 21:51
      fajnie sie grało ale wolałem micromachines na amidze tongue_out
    • juice_pl Re: Death Rally powraca? 06.10.09, 21:54
      Szczerze mówiąc, to nie napalam się na remake - klasyk będzie nie do pobicie. Boje z IPX, w końcu połączenie. Ośmiu chłopa na nocce więc robimy turniej (max to 4 osoby na torze). Najbardziej lubiłem kolce na zderzaku (można było już po przejechaniu mety skręcać w lewo i prawo "smerając" przeciwników powodując większe zniszczenia) oraz miny w strategicznych miejscach. Aaaa.... przypomniało mi się - pamiętacie co się działo gdy się najechało na grzybek? smile)
    • kessarath Re: Death Rally powraca? 06.10.09, 23:35
      A pamiętacie Skidmarks? smile No ale Death Rally to była gra, zapomniałem o niej aż do dziś. Kurde aż łezka w oku.
    • j_uk_dev Re: Death Rally powraca? 07.10.09, 06:48
      @kessarath - no jak można nie pamiętać Skidmarks, podobnie jak Micromachines czy Death Rally wink Skidmarks swoją drogą był niemal tech-demem dla amigowego Blitz Basica.
    • prezii Re: Death Rally powraca? 07.10.09, 07:55
      Stare czasy się przypominają, grało się oj grało, godzinami. Teraz nawet remake w 2d by nas tak nie wciągnął, za starzy jesteśmy, zbyt ograni?

Skidmarks mnie rozwalił, gdy się okazało, że przód to gaz, niezależnie od ustawienia auta. Takie czasy były, że nie była to oczywista oczywistośćsmile
    • jayu Re: Death Rally powraca? 07.10.09, 09:55
      'Godzinami' to lekkie niedopowiedzenie smile

Gief Death Rally.
    • xboxer360 Re: Death Rally powraca? 07.10.09, 18:03
      Gra super pamiętam ją bardzo dobrze. Ostatnio oglądałem film Jasonem Stathamem w tym klimacie, ale nie był tak dobry jak gra
    • xxyy50 Re: Death Rally powraca? 07.10.09, 18:16
      Ja pamiętam, że byl w tej grze taki cheat, że jak się nazwalo swojego bohatera "Duke Nukem", to jakieś bonusy się mialo na początku. Sam Duke zresztą byl chyba jakims "bossem".
      Dobra gierka, dobre wspomnieniasmile
    • dmrkillah Re: Death Rally powraca? 08.10.09, 00:01
      hehe dzieki za przypomnienie tej gierki, juz ja sciagam bo tez przy niej tyle godzin zlecialo, ze hej big_grin

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka