Gość: l0g4n Re: Recenzja Operation Flashpoint: Dragon Rising IP: *.tkk.pl 07.10.09, 23:18 @Maribot Dzięki za info, na pewno sprawdzę co i jak. Mój poziom frustracji co do ArmA2 multi jest taki, że zarzuciłem grę całkowicie jakiś czas temu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maribot Re: Recenzja Operation Flashpoint: Dragon Rising IP: 91.123.161.* 07.10.09, 23:53 @ l0g4n Też mnie multi na publicznych serwerach nie miłosiernie wkurzał (wyłączałem z reguły po 15 minutach) - a na CFOGu inna gra zupełnie Z tego co widzę to akurat są zapisy na piątkową zorganizowaną rozgrywkę - także zapisuj się jeśli chcesz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Snejk Re: Recenzja Operation Flashpoint: Dragon Rising IP: *.chello.pl 08.10.09, 00:02 Sławek : Postanowiłeś poczekać, bo byłeś chory, zresztą wcześniej gdzieś pisałeś, że przydałoby się zrecenzować OF. Czekać dzień i kilka godzin po to, aby potestować 2 godziny i napisać 6 linijek ? Po prostu nie ma co ściemniać, obsuw z recenzją był, bo ekipa GC w rozsypce Co do multi to uważam, że 2h to za mało, aby poznać wszystkie mapy, tryby, pograć na róznych serwerach z opcjami itp. W sumie prawda o multi wychodzi po dłuższym czasie, czasopisma i strony internetowe zamieszczają recenzje SP i krótką notę o MP i ciężko, żeby po miesiącu czy dłużej wracały do opisywania tej gry. Skoro mówisz, że Of jest cienki do multi pewnie masz rację. Jednak kiedyś, gdy wychodziło Call of Duty 2, to recenzenci jako największą wadę wymieniali tryb multi, że mało rozbudowany itp, a okazało się, że swego czasu była to równorzędna strzelanka z CS, czy Battlefieldem (nie do końca równa, ale jednak b.dobra) Odpowiedz Link Zgłoś
slawomir.serafin Re: Recenzja Operation Flashpoint: Dragon Rising 08.10.09, 00:11 Czekać dzień i kilka godzin po to, aby potestować 2 godziny i napisać 6 linijek ? ----- te 2 godziny grałem wczoraj, więc nie miałem wczoraj czasu, żeby napisać tekst, dlatego pojawił się dzisiaj Co do multi to uważam, że 2h to za mało, aby poznać wszystkie mapy, tryby ----- mapy nie, ale tryby tak, jeśli są całe dwa i to proste jak budowa cepa Jednak kiedyś, gdy wychodziło Call of Duty 2, to recenzenci jako największą wadę wymieniali tryb multi, że mało rozbudowany itp ----- tak, ja byłem jednym z tych recenzentów i nadal uważam, że multi w CoD2 to był duży krok wstecz w stosunku do tego, co było w CoD United Offensive Odpowiedz Link Zgłoś
zycie_is_simple Re: Recenzja Operation Flashpoint: Dragon Rising 08.10.09, 01:43 Dla Redaktorów www.maxior.pl/film/134629/Mafia_II_Nowy_gameplay Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grow Re: Recenzja Operation Flashpoint: Dragon Rising IP: 79.97.119.* 08.10.09, 04:58 Obejrzę sobie ta gierkę z przyjemnością choć poczekam chwile aż cena spadnie. m co do multi w CoD4 to jest fatalny. W CoD WaW nie wiem - jakiś gnojek wygenerował klucz i zapieprzył mi konto zanim zdążyłem zainstalować oryginał. Przyznam ze dla mnie wciąż i bezsprzecznie rządzi BF2. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eneduerabe Re: Recenzja Operation Flashpoint: Dragon Rising IP: *.elpos.net 08.10.09, 08:26 OFR w zaden sposob nie mozna porownac do starego i prawdziwego OperationFlashpoint i na pewno nie da sie porownac do ARMAII ktora rozklada nowa produkcje Codemasters na lopatki bez najmniejszego zajakniecia. A tekst o patchu ktory umozliwi przejscie tutorialu - mistrzostwo swiata potwierdzajace niski poziom profesjonalizmu wykonywanej pracy przez Pana Slawka, ktoremu znowu cos sie nie chce, znowu cos nie pasuje i znowu liznal temat od niechcenia ......... i ze mu za to jeszcze placa? a cieta riposte Panie Slawku moze Pan sobie darowac... Odpowiedz Link Zgłoś
brum75 Re: Recenzja Operation Flashpoint: Dragon Rising 08.10.09, 08:51 Echhh... A mi akurat udało się rozegrać pozytywnie naprawę gwarancyjną karty graficznej więc odpada konieczność inwestycji w nową. To jednoznacznie zakończyło etap upgradowania sprzętu. I w związku z tym jedzie do mnie z allegro arma2, "używana w dobrym stanie" Demo wcześniej mi się podobało ale grać na gf 7600 było ciężko. Teraz będzie lepiej mam nadzieję. Zanim się tą armą nabawię to OFR winno stanieć lub pojawią się "używki". Trochę te skrypty smucą. Ale zobaczymy co się wydarzy z kolejnymi patchami... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Recenzja Operation Flashpoint: Dragon Rising IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.10.09, 09:33 Do wszystkich fanów jedynki i dodatków. Zapomnijcie o tej grze to gniot o parę klas gorszy od oryginału. Słaba grafika która nie przeszkadzałaby gdyby nie tragiczna fizyka. Jeżeli jakaś gra to tylko ArmA 2. Tyle lat czekania takie rozczarowanie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zezz Re: Recenzja Operation Flashpoint: Dragon Rising IP: *.chello.pl 08.10.09, 09:58 do pracy! juz prawie 10 a tu nic, na stronie stara bieda z wczoraj Odpowiedz Link Zgłoś
slawomir.serafin Re: Recenzja Operation Flashpoint: Dragon Rising 08.10.09, 10:01 a cieta riposte Panie Slawku moze Pan sobie darowac... ---- nie podałeś żadnego argumentu, więc nie ma co ripostować... Odpowiedz Link Zgłoś
mathiuss Re: Recenzja Operation Flashpoint: Dragon Rising 08.10.09, 10:16 "o multi w CoD4 to jest fatalny. W CoD WaW nie wiem - jakiś gnojek wygenerował klucz i zapieprzył mi konto zanim zdążyłem zainstalować oryginał." Zaliczylem 2x rotfla. Odpowiedz Link Zgłoś
wincenty.okon Re: Recenzja Operation Flashpoint: Dragon Rising 08.10.09, 10:28 Dziękuję za recenzję gry Sławek... Tak po prostu, bez narzekania i zrzędzenia dzisiaj Nie mniej, jak wygląda sprawa z płynnąścią animacji na PC? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maribot Re: Recenzja Operation Flashpoint: Dragon Rising IP: 91.123.161.* 08.10.09, 10:36 Irytuje jeszcze jedna rzecz: Idealnie zsynchronizowane ruchy naszych towarzyszy. Jak się poruszają za nami to wszyscy wstają, kucają, padają, zaczynają biec, zatrzymują się dokładnie w tej samej sekundzie - przez co wyglądają śmiesznie jak lustrzane odbicia Odpowiedz Link Zgłoś
bialygolabek Re: Recenzja Operation Flashpoint: Dragon Rising 08.10.09, 11:17 Skrypty w Operation Flashpoint? Powinni ich za to za "kochones" powywieszać. Miałem już dziś lub jutro kupić grę ale w takim wypadku poczekam na Football Managera 2010. BTW: czy redakcja już widziała filmiki z nowego silnika meczowego FM 2010 na You Tube? Odpowiedz Link Zgłoś
slawomir.serafin Re: Recenzja Operation Flashpoint: Dragon Rising 08.10.09, 11:24 Nie mniej, jak wygląda sprawa z płynnąścią animacji na PC? ----- nie jest źle, ale żołnierze ruszają się w trochę nienaturalny sposób - choć sam nie wiem dlaczego, bo gdy się popatrzy bliżej, to wszystko jest niby w porządku Odpowiedz Link Zgłoś
simplex Re: Recenzja Operation Flashpoint: Dragon Rising 08.10.09, 14:04 "han_solo_79 A w Osmosis może kto grał?" Chodzi ci o gre Osmos? Ja gralem, fajna na "czilaut" (czyli po prostu reklaksujaca, choc nie do konca, bo latwa nie jest). Ale fajnie sie gra. Odpowiedz Link Zgłoś
simplex Re: Recenzja Operation Flashpoint: Dragon Rising 08.10.09, 14:05 Testowaliscie Multi, a co z testem coopa? Ponoć jest miodny (jak wiekszosc coopów ). Wypytuje bo z racji zakupu PS3 ktory ma darmowy multi zaczalem coraz bardziej interesowac sie grami w coopie Odpowiedz Link Zgłoś
simplex Re: Recenzja Operation Flashpoint: Dragon Rising 08.10.09, 14:06 han_solo_79 A propos każuali: Beautiful end of the world, AaaaaAaaaaAAAAaa Reckless Disregard of Gravity, Droplitz, wiecej grzechów nie pamietam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: l Re: Recenzja Operation Flashpoint: Dragon Rising IP: *.chello.pl 08.10.09, 14:25 slaba reca Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: coolmikepl Re: Recenzja Operation Flashpoint: Dragon Rising IP: *.toya.net.pl 08.10.09, 16:04 A tam, na tyle czasu z gra, dobra reca. Moglobyc lepiej, jak by recka wyszla jutro, nikt by sie nie obrazil za to Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sex Re: Recenzja Operation Flashpoint: Dragon Rising IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.10.09, 16:27 sex Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a Re: Recenzja Operation Flashpoint: Dragon Rising IP: *.chello.pl 08.10.09, 16:45 Już nie rozumiem tych recenzji. Nie pierwszy raz zdarza mi się czytać jak to autor wychwala grę, żeby na końcu napisać, że gra jest słaba, albo że się zawiódł . Tak poza tym to dobra recenzja. Odpowiedz Link Zgłoś
galekanalek Re: Recenzja Operation Flashpoint: Dragon Rising 08.10.09, 17:31 Dzięki za recenzję. Myślałem, że tryb MP będzie ciut bardziej zaawansowany, lecz w takiej formie to ciężko zaakceptować i kupić grę. Pytanie - ile maksymalnie graczy może być na serwerze? Trochę mylące w komentarzach jest pojęcie "mapy" myślałem, że mapa jest jedna - wyspa Skira. Da się rozgrywać jakieś wielkoskalowe bitwy? No i co-op na 4ch to pewnie przechodzenie kampanii, a czy normalne misje coop są? Oraz czy udźwigną więcej jak 4 osoby? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maribot Re: Recenzja Operation Flashpoint: Dragon Rising IP: 91.123.161.* 08.10.09, 17:40 @galekanalek "ile maksymalnie graczy może być na serwerze" 32 graczy (ale ma być opcja, że każdy gracz ma mieć kilka AI pod swoją komendą) "Trochę mylące w komentarzach jest pojęcie "mapy" myślałem, że mapa jest jedna - wyspa Skira." Owszem jest jedna mapa - ale na multiplayer jest ona ograniczona do jednego konkretnego wycinka, którego nie da się opuścić (tak na oko około 1,5km x 1,5km) "No i co-op na 4ch to pewnie przechodzenie kampanii," Jest kilka misji w trybie coop - podobne do tych z kampanii Odpowiedz Link Zgłoś